Bonjour Paris

Paris är en underbar stad! Vi checkade in på Hotel Costes i eftermiddag, ett av mina favoritställen. Sedan blev det en kaffe/jobbpaus och därefter en tripp till Eiffeltornet där jag gjorde en livesändning på Instagram. Jag minns inte att jag såg Eiffeltornet sist jag var här, men det var pampigt värre.


Klänning Zimmermann, skor Stuart Weitzman (både från Wakakuu, så mycket roliga märken där). Nu väntar en väldigt sen middag, som vanligt kan ni följa allt jag gör på min Instastory :- )

  1. Tänkt lite på mattjänsten du köpt. Blir det mkt svinn på maten, äter ni resterna? Du har väl aldrig matlåda med dig på jobbet? Vore inte det mer ekonomiskt? Hur fungerar det rent praktiskt, kommer det ngn hem till dig varje dag å lagar mat på em? Gör personen mer, städar, tvättar, handlar osv?
   Känslan säger mig att endera dagen kommer samarbetet med tjänsten upp i bloggen. Och då känns det inte riktigt lika ärligt. Då gör du det inte för barnens skulle, din och barnens, utan mer för stt du ”kan”, genom bloggen. För att du lyckats fixa en deal. Fix färdigt liksom. Jag hoppas verkligen att jag har fel. För annars blir propagerandet för ”all min tid med barnen” så snedvridet. Man kan ju vara med barn och laga mat tex.

   1. Vad spännande att du redan har hittat på ett scenario om Isabellas matsituation. Vad spännande att du redan på förhand vill få det till att hon faktiskt ”inte gör det för barnens skull”. Gick det ingen bra film på tv igårkväll eller som du kunde gotta dig i?

   2. Hur tror du det kommer sig att de alla husets möbler vi sett köpas in nu står kvar i huset efter separationen….think… 😉

   3. Tror du läst lite dåligt Johanna. Vad jag vet så har hon väl inte sagt att det är pga barnen?
    Hon gillar inte/kan inte laga mat. Om hon hyr in någon som gör det, så kan hon ju tillbringa tiden med barnen istället.
    OK?
    Hur tänker du att skillnaden är mellan att köpa färdig mat på ICA och bara värma, eller att hyra in någon som lagar god bra mat?

 1. Ni alla unga människor som avgudar Isabella och har henne som idol och köper hennes produkter och tror att ni också blir framgångsrika. Vad gör Isabella som skapar hennes förmögenhet?
  Inte är det att hon säger hon jobbar så hårt, ( vi är många som jobbar hårt utan att tjäna en förmögenhet) utan det är ju något inom marknadsförningen? Eller vad tror du?
  Kanske något att tänka på om du själv planerar starta eget?
  Marie

 2. Måste du livesända på instagram, alla har ju inte det!???? Vill du inte nå ut till alla!! Kan du inte lägga upp youtubevideos istället eller dylikt som alla har tillgång till.

  1. Instagram är gratis. Är man ett så stort fan att man vill se hennes livesändningar är det bara att ladda ner appen. Det tar 30 sekunder.

  2. Du kan väl skaffa Instagram?! Det tar ett par minuter och sedan är det klart. Du behöver varken följa fler än Isabella eller låta andra följa dej.

 3. För inte sp längesen skrev du varje gångs köpte ett eller flera nya plagg hur du då sålde samma antal plagg. En ut en in. Den senaste tiden verkar det beteendet ha ändrats rejält. Det var längesen jag såg dig använda samma kläder två gånger. Hur det du på shoppandet nuförtiden?

  1. Det är inte Bellas egna kläder utan kläder hon visar i bloggen. Lån eller spons.
   Ingen behöver köpa så många kläder för att bara använda en gång.

  2. Dom kläderna som hon visar på det här sättet är för reklam, dvs hon är fotomodell som visar upp sig på bloggen och Isabella får betalt genom att hon har Adlinks på kläderna.

   1. Använder man adlinks så kan man fortfarande ha köpt kläderna 🙂 adlinks är ingenting som innebär att det är sponsrat, utan ett sätt att länka 🙂 alla kan använda sig sv adlinks

  3. Hon har ju nya kläder nästan varje dag så tror definitivt hon följer principen en in, en ut. Hon samlar knappast på sig sådär mkt kläder och har i garderoben?

 4. Du är strålande vacker, har skitsnygg outfit – inte snack om annat. Bilderna är fina, MEN… de håller inte måttet för en blogg av din kaliber och med bloggens avsikter. De känns inte speciellt skarpa och fokus är ofta på fel ställe. Bild fyra ovan (halvkroppsbilden) är bara ett exempel på en bild där det inte finns fokus någonstans, måhända lite på ena ärmens brodyr.
  Det skulle också vara spännande med lite andra uttryck i dina bilder, de är i stort sett samma – tagna från samma vinklar, med samma uttryckssätt (och med det menar jag inte Isabellas minspel ifall någon skulle vilja missuppfatta). Det finns inget spännande i bilderna, inget som lockar eller ger wow-känsla. Synd när både du, kläderna, attributen och bakgrunden borde ge de bästa förutsättningarna.

  1. Den som tar bilderna kanske inte är utbildad fotograf? Men jag håller med dig angående bilderna. Någon gryniga/suddiga känns de ofta.

   1. Kameran är säkert bra och fotograf med säkert. Lite dålig skärpa ibland men det får nog proffsfotografer också ibland (fast dom bilderna väljs bort). Men riktigt bra bilder har någon spänning i sig, ja att något händer i bilden. Om man ändå ska arrangera (och till marknadsföring) så bör kanske bilden uttrycka något visst.

  2. Dert mesta hos LCC och andra Isabella´bolag sköts av glada amatörer, med driv kommer man långt men till perfektion brukar det behövas proffs.
   Det är få inom bolagen som har gedigen utbildning så det ska bli spännande att se hur det går. Jag önskar alla som satsar lycka till, men är inte säker på att det alltid går hem. Väldigt många märken är trendiga ett kort tag, men få hänger med i många år.

  3. Håller med om bilderna. De är faktiskt inte så bra överlag. Ofta lite oskarpa eller pixliga, och det borde vara bättre kvalitet än så på en så här stor blogg! Kanske jag som är kräsen men bilderna gör ju så himla mycket och om de inte är tillräckligt bra drar de tyvärr ner resten av innehållet också :/ Mvh amatörfotograf 🙂

 5. Såg att min fråga om unga o miljömedvetenhet blev borttagen. I Finland är de gröna, som parti, på väg mot sitt bästa val nånsin. Så att unga medvetna vuxna, i Sverige, ännu stöder kapitalism, lyx, yta och totalt oberörda av hur livsstilen påverkar miljön. Genom att beundra Bellas blogg, bolag och produkter. Förvånar mig. Trodde vi i Finland var otrendiga.

  1. Fast om du brukar läsa kommentarerna ser du att väldigt många är mer medvetna än Isabella och inte alls stödjer konsumtionshetsen och miljöförstöringen. Skulle säga att väldigt många i Sverige är miljömedvetna. Du kan ju inte dra ett helt lands befolkning över en kam!

  2. Alltså… jag bor i Finland. Ditt påstående om att finnarna blivit miljömedvetna medan svenskarna prioriterar lyx och yta är ju totalt taget ur luften. Du grundar det alltså på att folk… läser Isabellas blogg? Eller beundrar henne som företagare? Förstår faktiskt inte varför det inte går att gilla skönhetsprodukter och samtidigt bry sig om miljön. Att unga svenskar inte hatar henne är nog inget tecken på att Finland har kört förbi Sverige i miljömedvetenhet.

  1. Hon gick ned i vikt och började älska att se sig själv i kläder kanske. Jag ska inte hymla med att jag gillar kläder mer när jag är smalare. Jag har fått flera barn de senaste åren och har därför gått upp och sedan ned. I upp-perioderna så kan jag inte påstå att kläder varit så himla roligt. Men om det är av en annan anledning- vad anbelangar det dig egentligen. Hon måste väl få förändras och utvecklas som alla andra utan att bli ifrågasatt för allt hon gör. Det är liksom bara hennes toalettvanor som inte bloggläsarna lägger sig i än så länge….

  2. Flickan växte upp till kvinna, fick två barn, skiljer sig, startat och driver framgångsrika bolag och utvecklats på många plan precis som alla andra 🙂

  3. Hon blev kvinna.

   Ser du exakt likadan ut som du gjorde för fem år sedan? För tio år sedan? För femton år sedan? Kallar du dig själv fortfarande för flicka?

  4. Är det något hon är tvingad att ha hela livet, kabelstickade tröjor och blå skjortor??
   Och flickan i dom kläderna är ju inte utbytt. Hur tänkte du där Mia?
   Blir man en annan människa om man byter kläder?

   1. Fast nu tror jag att Lotta menade var man hittar Bellas livesändning. Jag hittar det inte heller och jag satt dessutom och väntade på att den skulle starta igår.

 6. * Bitter kommentar alert * ursäkta men jösses vilken dyr klänning! Blir det inte lite dubbel moral / sänder ut fel signaler när du skrivit böcker om att vara en Economista och hur man ska tänka för att bygga kapital? Det går inte ihop för mig, hur ser du själv på att du bär en outfit värd närmre
  20 000 :- ???!

  1. Ekonomista handlar om att utgå från sitt egen kapital och budget – inte att alltid köpa allt på rea 🙂 Har hon pengar nog att köpa detta plagg utan att det påverkar hennes sätta budget negativt så är hon fortfarande ekonomisk. En annan som tjänar mindre får såklart handla utefter det – ingen dubbelmoral alls.

 7. Har en fråga angående hybridbien. Hur ska du ladda den på natten? Har du uttag vid garaget. Vi vill också ha en hybridbil men det är det där med laddandet.

 8. Vad läcker du ser ut !! Jättefin och vacker. Hoppas du får en fin och trevlig stund i Le Paris. 😀
  Det är verkligen en stad jag alltid velat åka till men alltid glömmer när jag kollar semesterorter. 🙂

  1. Har hon budget för det så är hon fortfarande ekonomista. Hon skulle inte vara ekonomista om detta köp skulle påverka hennes budget negativt. Det handlar inte om att köpa allt på rea utan att handla utifrån det kapital man har

 9. Fixa gärna till så att bilderna är skarpa, så får vi läsaren njuta av inspirerande inlägg OCH fina bilder. Hejssvejs <3

 10. BELLA!! Du är så vacker, en skönhet och lyster som strålar igenom från insidan. Vilken kvinna, mamma och affärskvinna du är och har blivit! Smart och framgångsrik. Jag är i en snarlik familjesituation som du. Skiljde mig ett par månader före dig, barn i exakt samma ålder (gifte mig och fick barn tidigt som du). Vi kör samma 3-4 dagars upplägg. Känner igen mig i alla känslor du skriver om familjen, separationen och barnen. Allt blir bättre och bättre. Från att vara en framgångsrik svensk kvinna känns du så internationell nu och du kommer erövra världen. Kör och vinn! Heja dig och Pingis! Ps. Så jävla cool du är som livear på engelska, som du själv beskrivit som din största svaghet. Det spelar ingen roll att det inte är perfekt. Det låter härligt och varmt ändå. Din framgång gör mig så glad!!

 11. Åh vad härligt med Paris! Vi åker dit om en månad, ett gäng tjejer/kvinnor. Kan du rekommendera några restauranger? ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..