#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 15 2017 at 12:14

Vår förmiddag

Kaffe, morgonsol, Alfons, långfrukost, yoga, bondens bod, hästar och glass. Lördag förmiddag här ute i skärgården har varit på topp! 


Gräddö hamn. Nu väntar lunch!

68 Kommentarer

My

Antar att bild nr 2 är till för att öka på kommentarsflödet……

Josefin

??? Hur tänker du då my?

Lina

#Josefin, tänk själv!!

Josefin

@Lina: finns inget att tänka eller tycka om den bilden. Jag vet att kvinnor/tjejer postar bilder på sig själva i bikini/baddräkt utan att de är ute efter uppmärksamhet och fiska kommentarer och vet du vad? Det är heeelt ok 👍👍 Vad förväntar ni er att man ska ha på sig i sol och +20 grader?

Mia

Jag tänker i alla fall att Bella har fått en jäkligt fin rumpa.

LJ

Och du drog startskottet 🙂 Visst är det tråkigt att en kvinnokropp aldrig får gå okommenterad…

M

Och vem har sagt att det är den jag syftade på?

?

Vad syftade du annars på M? 🙂 intresserad så förklara gärna

E

Om det nu är det så är det snarare kommentatorerna som det är fel på. Det är kvinna och flicka i. Baddräkt som gör yoga och pojke som leker med docka och bil, underbar bild

Fia

Snarare att baddräkten är för liten.

Josefin

Haha vadå för liten?

Annika Eriksson

Världens bästa Gräddö 🙂 Har själv landställe där och kan varmt rekommendera Kvarnudden som säljer fika/lunch/middag (grillbuffe) och har trubadur på fredagar 🙂

Lina

Du skriver alltid ”nu väntar”.. Haha, gör dock inget :p

Biggan

Ni är så fina. Hoppas att du får en toppenvecka nästa vecka. Glöm aldrig att vi kvinnor är livets jonglörer. Ibland får vi lämna ifrån oss guldbollarna men det går fint att fortsätta att jonglera med övriga färger tills guldbollarna är tillbaka. En sak bara. Ta bort klippet från Aftonbladet morgon. Varenda gång man går in på bloggen så kör den igång automatiskt. Det är ett bra klipp och Pingis är fin men jag kan det utantill nu. Kram Kram

Sandra

Men lika så!!

Jaa ni har ju tur med vädret, härligt! <3

Sandra

Du skriver ofta att ni besöker hästar,men hur e ditt eget hästintresse,rider du ibland och så? Är själv hästtjej så därav den vänliga frågan..

Monica

Välkommen till mitt Roslagen❤️

M

…och mitt 😉 , även om jag tycker att det är betydligt vackrare i Norra Roslagen 🙂

N

Mitt med!☺️👍🏼

Karin

Är det bara jag som får konstiga bilder på lnstastory ibland? Ser ut som lustiga husets speglar.

Sofia

Jag får inte så

Elin

Mysigt 💕

Therese

Yoga utomhus så här års är så härligt! Fin bild på er!

S

Uttrycket ”en bild säger mer än tusen ord” passar på bild nr 2. Så otroligt fin på alla sätt!! Ser underbart ut också. 🙂

Hanna

Härliga stunder-minne för livet!

Malin

Önskar verkligen att man slapp det där Aftonbladet-klippet som drar igång när man går in på bloggen.

Mmp

Jag har inget sånt? Läser dock på mobilen jämt

Louise

Va härligt. 🙂

Sandra

Varför detta behov av att visa dig halvneck?!

Ella

Vem säger att det är ett behov? Det var det hon hade på sig, och det är en jättefin bild 🙂 kroppar är ingenting man måste dölja!

Tove

Det skulle väl snarare vara ett behov av att skyla sig om man absolut skulle sortera bort alla bilder i badkläder. Varför kan man undra, när det fullt av folk i badkläder på varenda sandstrand idag?

?

Är du lite pryd Sandra eller bara ute efter att kroppskommentera? Inte din kropp – inte ditt val – och det behövs inte ens en anledning!

Lo

Ser underbart ut☀️och wow vilken kropp du har!!

Anna-K

Hej. Frågar om det här igen. Intressant att du själv säger att detta inte är en blogg länge utan marknadsföringskanal. Vill du utveckla. Tycker det är jätteintressant.
http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/07/bellas-blogg-ar-ingen-blogg-langre

Mia

Vad härligt der ser ut.
När du är hos Sheila, hjälps ni då åt i köket eller blir du och dina barn servade? Eller turas ni om vid olika måltider? Är Sheila och hennes man också vegetarianer, och om inte, lagar hon flera alternativ för att passa alla eller blir det minsta gemensamma nämnare?

aw

Mia tror du tänker dig in i deras liv lite för mycket…
HUR kan det vara intressant?

Mmp

Hahaha Word

Pernille

Mysigt, men sådana här inlägg passar väl inte in på marknadsföringsplatsen? Detta är ju ingen blogg längre, dina egna ord till RON.

Ella

Då har du nog missförstått hennes ord 🙂

Pernille

Nej lilla vän

Så underbart ni har det!
Så fina sandaler du har! Var har du köpt dom?

Yogabilden! 😍 Göra som mamma…

sessa

Fast det är ju inte Sally…

Vem är det då? Jag tyckte jag kände igen baddräkten. 😊
Oavsett är det en härlig bild.

Lena

Vad är det på Isabellas rumpa?😳

Vad mysigt på landet! Så söta bilder 🙂
http://nouw.com/brickendesign

Vilken härlig bild när ni yogar 😀

Blir det Mexico nu på måndag ?

j

Ja, med Randy, wow! hjärtan, puss,puss..

Annie

Var kommer dina sandaler ifrån på första bilden? 🙂

Ser så härligt ut. Kram ☀️

Begga

Visa exakt det du är nöjd med, stolt av o fyller DITT hjärta o sinne <3

WOW!! ser ut som en jättemysig semesterdag!

Sandra

Igår var de gnäll om Selfies och filmning när man kör bil. Det behöver man inte vara kändis för att göra eller bli dömd för.

Vad är de med kvinnor som bara rackar ner? Sura bittra kärringar.

Får det er att känna er som bättre föräldrar?

Vad Bella ens gör blir det ju gnäll? Kör hon bil blir de gnäll, går hon ner i vikt blir de gnäll. Allt är ju ett evigt pekande med fingret.

Pratar vi om barn som är i riskzonen och som vi bör oroa oss för är de väl hellre barn som lever med rökare, alkolister, missbruk, ekonomiska svårigheter, social utsatthet, mobbning, föräldrar med tel3fonmissbruk etc. Listan kan göras lång.

Är så trött på alla kärringar som bara rackar ner och vägrar ta ansvar för deras egna liv och ungar. Vem är perfekt och vill vara det?

Vem vill vara föräldern som ens barn berättar om som vuxen. Att mamma aldrig grät, mamma var alltid glad, mamma sa att hon var lycklig alltid. När de för barnet kändes fel i magen. Dvs dålda budskap.

Sluta racka ner och ge en ryggdunk till alla mammor som visar mänsklighet och hur livet faktiskt är. Inte alltid perfekt.

//En som flänger med barnen, fotar och googlar när jag kör, äter godis på vardagarna ibland, ger el till glass ibland för att slippa gnället, mutar, är som pippi långstrump själv. Dvs impulsiv och påhittig.

Jag har världens lyckligaste, tjurigasye, envisas barn. 13 åringen är fullkomligt normal och skäms för mig 🙂 man behöver inte alltid vara så perfekt jämt!!!

K

Fotar och googlar när du kör? Ägnar du någon tanke åt vilka risker du utsätter både dina medpassagerare och dem du möter för? Extremt själviskt.

Lina

Fast det där får dig bara att framstå dom oerhört korkad och oansvarig.. det är väl en enorm skillnad på att äta godis på vardagarna och använda mobiltelefonen när du kör bil? Det är ju inget att skryta om.. annat blir det väl om du en dag tappar kontrollen på din bil och skadar/dödar någon annan människa, då borde du ju ångra ditt korkade beslut att surfa lite på mobilen när du kör bil.,

Sandra

Ja då borde det ju vara skadligt och farligt när ungarna skriker i bilen. För det av nått tappar man väl koncentrationen av?!? 🙂

Som sagt, männ gnäller inte och kastar inte skit på samma sätt som kvinnor. Så fort en kvinna går utanför normen ska de minst sagt påtala och kommenteras.

Detta är svaret varför kvinnor är i minoritet vad gäller högavlönade yrken, är chefer, driver företag etc. För att ni är så förbaskat rädda för att göra fel

Lina

Det går heller inte att jämföra skrikande barn i bil eller surfa på mobilen.. att surfa på mobilen är ett val DU gör, barn skriker i bilen av en anledning, antingen får du som förälder stanna oh reda ut det och sen köra vidare eller lära dig att stänga av skriker/bråket mellan barnen.. du kan fortfarande ha två ögon på vägen med skrikande barn i bilen., sen håller jag med dig om att kvinnor är experter på att trycka ner varandra! Inget man gör är bra nog, speciellt inte om man är offentlig person, och jag true stenhårt på att det handlar om avundsjuka kvinnor emellan, de som säger motsatsen vågar nog bara inte erkänna det., som kvinna måste nog många, inte alla, känna sig lite bättre än andra kvinnor och därför snackar man skit istället., detta är MIN åsikt, vad JAG tror!

Lisa

Jag undrar hur du tänker kring fästingar och TBE vaccin? Särskilt nu när ni är i skärgården som är högriskområde. Tycker det är så svårt att veta hur man ska göra. TBE är skrämmande förstås, men vaccinet är också skrämmande tycker jag.

Sara

Var kommer dina fina sandaler ifrån?

Lina

Alltså vilken rumpa!!! 😍👌🏻

Eva

Gillis och Sally kan inte få en bättre mamma! Ignorera alla som tror att de känner dina barn bättre än du. Stay strong!

Härligt att yoga ute!

Elin

Kul att du va i byn Gräddö, jag flyttade precis tillbaka hit efter flera år i Stockholm. Jag är uppvuxen här, känns otroligt kul att få kunna flytta tillbaka hit med min lilla familj nu. Jag har startat ett företag som jag tror kommer fungera bra att driva härifrån (för att slippa pendla till stan och leva en annan livsstil), jag hyr ut sommarstugor (www.kustnarastugor.com för den nyfikne) och det går faktiskt riktigt bra såhär första riktiga säsongen. Hoppas tredubbla antalet stugor till nästa år. Det roliga är också att fler får möjlighet att njuta av Roslagen och skärgården och jag hjälper de lokala personerna tjäna extra pengar genom att hyra ut stugan när de själv inte är här. Hur som, kul att du va i vår mysiga by! Missa inte fiket Cafe Kvarnudden ute på udden! Riktigt mysigt ställe.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *