#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
juli 20 2017 at 14:42

Opersonlig blogg

Jag ser att ni önskar att bloggen ska bli mer personlig men just nu går det inte. Jag har gått igenom något som är bland de tuffaste jag varit med om och jag behöver få bearbeta allt själv. Det är lättast att bara vara glad i bloggen men det är verkligen en tornado inombords. Det första jag gjorde när jag kom till Fanny var att bryta ihop och gråta. Men så fort jag kommer med tankar och reflektioner från hur jag känner och mår, blir det en artikel i media. Jag vill inte det. Jag vill skydda våra barn, Gillis och Sally ska inte kunna hitta en massa skriverier om sina föräldrar och hur uppbrottet var. Jag vill inte att dom ska kunna läsa om hur ledsna vi var, vems fel det var eller rykten om nya dejter. Vi är deras mamma och pappa och Odd och jag kämpar med att separationen ska vara så diskret som möjligt.


Bloggen blir därför opersonlig tills jag själv har fått landa i allt. Det är det enda sättet. Jag förstår att jag verkar kall, säkert ytlig också. Men jag försöker bara hålla ihop mig själv och min vardag just nu. Det har bara gått två månader sedan vi skilde oss. Det är ingenting. Det är kämpigt varje dag och jag hoppas att ni har förståelse för det. 

245 Kommentarer

Jag gillar ditt tänk. Det är så o-egoistiskt och moget. Jag hejar på dig och önskar dig all lycka!

Jonna

Kära Bella, jag vet på ett ungefär vad du går igenom. Gick igenom min skilsmässa ett år innan dig. Förstår och stöttar dig i detta val till 100%!! Inte för att du känner mig eller andra som mig, men kanske kan vara skönt att läsa ändå ❤ Många av dina läsare är ju unga, risken är stor att de inte gått igenom något liknande. Vill skicka dig massa pepp och styrka i vad du går igenom, fy satan vad du kämpar Bella!! Och så klok du är och en bra mamma
och en stark förebild ❤❤ Kramar till dig!!!

Karin

Heja! Fortsätt ha dina barn i fokus! Just därför fortsätter jag följa din blogg/ Karin

Anonym

Fortsätt att köra på en ”opersonlig blogg” det känns mer i tiden vilket jag föredrar att läsa det jämfört med personlig. Det personliga är unikt för dig och det behövs inte lämnas ut, håll det för dig själv som din skatt. Lämna inte ut allt det är inte nödvändigt. Det bästa med din blogg är enligt mig resan mot dina mål med din positiva attityd och skinn på näsan. Fortsätt så, du är grym!

Sara

Hej Isabella.

Vill bara säga att jag inte alls upplever din blogg som opersonlig. 🙂
Nej den är lika trevlig att läsa som vanligt.

Jag tycker du är oerhört stark i detta som klarar av att hålla igång vardagen, arbete och trevliga aktiviteter. Det är nog jättenyttigt.

Min sambo och jag flyttade isär för 2 år sedan och det har varit en tuff period och ett helt nytt liv att bygga upp. Men det har gått. För mig tog det lite tid, men känner nu att jag börjat vänja mig vid de nya omständigheterna. Allting kommer kännas lite lättare för var dag. Såklart kommer stunder då det känns lite jobbigt, men det är okej. Det går över.

Lycka till med allt!

Karin hadenius

Allt stöd för att skydda dig själv och barnen!
Beundransvärt och inspirerande att du ändå berättar att du står på benen, tar vara på glädjeämnen, istället för att försvinna under en filt. Du visar att det näst bästa kan vara bra nog. All respekt Isabella😊/ Kajsa

Anna

Kram. Känn vad du känner och agera där efter. Det är okej. All respekt och lycka till dig och barnen.

Annica

Låter som ett väldigt klokt beslut och helt rätt! Vi andra har inte med det att göra alls och jag beundrar dig att du står fast vid det du tycker! Heja dig Isabella!
Jag lyssnade på podden idag, med Yoga Girl, och du imponerade stort på mig med det sista du sa om att styra sina tankar och inte låta det negativa få plats, hur du gav konkreta råd hur man ska tänka osv. Blev så imponerad av din insikt och mognad och jag är 12 år äldre än vad du är!
Stor kram!

Monica Li

Hej! Av en slump hittade jag dig i en intervju på youtube. ”Hur blev det så här” och valde att titta på klippet. Wow säger jag bara, så häftig du är. Jag är 27 och varit aktiv i ung vänster, speciellt aktiv 2006 och då var du inte min favorit direkt… av uppenbara anledningar. Haha. sedan har jag inte följt dig så mycket och när jag såg klippet så insåg jag hur lång tid det faktiskt har gått. Jag är fortfarande vänster, men jag tycker du verkar vara superhäftig, ödmjuk, mogen och har en härlig positiv inställning till saker. Beundransvärt.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *