#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 13 2017 at 20:47

Mamma-påminnelse 

Det blev ett lyckat besök hos Linus. Vi fikade med bullar och badade. Varje gång jag tar på barnen badkläder och smörjer in med SPF eller tvärtom, tar av blöta byxor och virar in i handduk – Då kommer alltid en så stark påminnelse om att jag är mamma. Det är något fint med just dom situationerna men jag kan inte förklara varför. Någon teori? 


Nu sover barnen och jag ska yoga och sedan har jag lite kvällsjobb framför mig. 

103 Kommentarer

Tess

Hej Isabella!

Så nyfiken på hur din hy har blivit? Den ser så himla slät och fin ut på alla bilder och du skriver inte längre om din acne,tidigare har du varit så öppen kring din hy. Är det så att den har blivit så bra eller täcker du det genom filter och eller smink?

.

ErikaJ

Hon har väl nämnt tidigare att den blivit bättre med åren men inte helt bra. Värre under mens och så.

Sandra

Fotoshop!

Johanna

Hon hade en period där bloggen var otroligt öppen, ofiltrerad och med imagen du-duger-som-du-är, därav alla osminkade bilder med hudbesvär, otvättat uppsatt hår och myskläder. Bloggen idag är en helt annan, det kan inte ha undgått någon – främst är det en marknadsföringskanal för LCC och då de säljer hudvård passar inte dålig hy in, det skulle se riktigt illa ut för nya läsare. Bloggen idag handlar om styling, yta, makeup, perfekta frisyrer, inredning och till viss del resor. Allra mest samarbeten med olika företag. Så, nej, förvänta dig inget sådant inlägg…

Anna

Precis så!

Kl

Har för mig Bella gick på laserbehandling för acneärr förut.

Sara

Hej Bella!
Jag har följt din blogg i 6 månader men jag har aldrig sett ansiktet på dina barn. Alltid bild på snedden eller bakifrån ? Är det meningen med att inte visa den för allmänheten? Vill också tillägga att du är bäst!

Louise

Hon vill inte visa barnens ansikte förrän de är stora nog att välja själva om de vill vara med!

Caroline N

Det är medvetet. Så har hon alltid gjort för hon inte vill hänga ut dom allt för mycket.

Sarah

Hon visar inte barnens ansikten 🙂

Gj

Hon vill inte visa dem

Mary

Vill Linus verkligen ha två blöjbarn i hans pool?

LJ

…..? På riktigt? Tror du Bella släpade dit ungarna utan att hans vetskap eller?

Ut

Du tror han frågar om barnen har skydd!?

Alexandra

Mary UPPENBARLIGEN så vill han ju det. Herregud. Kolla upp din intelligensnivå

José

Det finns badblöjor 😉

J

I vems pool? 😉 eller du kanske menar ”sin pool”..

D

Det e väl bara Sally som har blöja. Men hon kanske också är blöjfri nu vad vet jag. Annars finns det ju badblöjor 👍

Pella

Gillis är inte blöjfri ! Varför vet jag inte…..Gillis verkar ju smartare än de flesta barn i hans ålder ….
Om man kan säga ”Jag behöver gå på toan” så behöver man ingen blöja ! Tro mig för jag har 7 barn och de har alla varit blöjfria runt 2- årsåldern.
Inga konstigheter låt barnet se vad du själv gör när du går på toan ! Hur ska dom annars veta……Andra barnet brukar vara lättare eftersom de ser vad de äldre syskonet gör och vill göra lika…

Bea

Varför är inte alla som du Pella, du verkar ju helt fantastisk. Finns det ?något bättre än ”mitt barn är bäst…”-kommentarer?

disa

Pella hur kan du vara så intelligensbefriad när det gäller barns olikheter, om du som du säger har 7 barn?
Skrämmande att du dessutom är så fördömande mot en annan mamma….
Vad tjänar du på det? Känns det skönt?

Lina

Och? Det badar blöjbarn i pooler dagligen, alla barn bajsar inte i poolen, sen finns det även vuxna människor som inte är torra ännu och kissar i pooler! Äckligt men sant!

Josefine

Vet du om att det finns badblöjor? =)

Ida

Om du tittar på bilderna har Sally uppenbart INTE blöja. Antagligen inte Gillis heller. (De kanske har blöja på natten men det hör inte hit)

Åsa

I vems pool? Eller du menar i SIN pool kanske…

Evelina

Hej Isabella! Vad hittar du yoga pass någonstans? Har länge letat men inte hittat något bra. Är nivån på yogan lagom för nybörjare?
Kram 🙂

???

Hemma !!!!! Hon yogar hemma
Inte så svårt sök på you tube .

José

Kolla in ”yoga with Adrienne” på youtube

En annan Karin

Minns att Bella har kört 30 days of yoga with Adrienne. Det ska jag testa, verkar bra 😊

Lotta

Njut av Mexico, var där förra vintern och kan verkligen rekommendera det. Längtar tillbaka. Du gör ett superjobb som mamma – kan känna igen mig mycket. Vart också ensam med mina tjejer i unga år. Det skapar något speciellt och det går att göra karriär och vara en kanonmamma. Låt ingen annan säga/få dig att tro annat. Trevlig kväll.

L

Det är ju en typisk omsorgssituation med mycket närhet så det kan kanske vara därför 🙂 Får samma känsla själv med mitt barn. Är det yoga med adrienne du kör nu eller något annat? Ha en fin kväll!

Anna

Vem är Linus?

Anna

Oj förlåt har missat att läsa lite i bloggen ser jag … nu ser jag att Linus är en kompis till dig. Oj så mysigt det ser ut att bada i poolen med barnen 😊.

Maja

Varför ska vi svara eller ha en teori? Du besvarar själv inte frågor eller funderingar som dina trogna läsare ställer samt efterlyser. Elakt svar kanske? Men det är den krassa verkligheten.

N

Gnällig kommentar. Och vilka är ”vi”?

T

Det är väl frivilligt att svara för oss, precis som för Isabella… Jag svarar om jag har lust och det gör hon också 🙂

Moa

Kompis Linus hmm:P
Hur blev det med han miljonären som Expressen pratar/pratade om som du umgås?:P jag antar att som vanligt som stämmer ingenting av det man läser i såna tidningen?

Moa

Som du umgås med* eller var i Italien med*

Jag förstår vad du menar och jag känner samma sak vid bad eller när jag sätter på säkerhetsbälte i bilen på barnen. Antagligen är det känslan av att ta hand om och skydda det dyraste vi har som slår till och ger en sådan stark känsla. Och kanske i kombination av minnen från barndomen? Det minns iaf jag, när man ivrigt ville hoppa i poolen men fick vänta för att mamma skulle smörja in med solkräm först. 🙂
Hoppas ni får en fortsatt mysig vecka tillsammans. Och bra väder såklart

Kram LouiseiTurkiet
http://www.louiseiturkiet.se

Alexandra

Eller som du… som har dragit med dina två barn och flyttat till en diktatur som inte ens kan stava till männskliga rättigheter. Det är ju också att skydda sina barn… typ

Maria

Men vad hände här? Louise skriver ett vänligt svar och två personer går genast till attack om hennes kompetens som mamma för att hon flyttat. Jag hoppas inte du Alexandra har barn för att föra den attityden vidare vore inte så kul.

Anastasia

Och du kan inte stava till mänskliga 🤦🏻‍♀️

Gj

Gud vad hemskt att bo i turkiet och inte i sverige:)

Alexandra, jag har inte dragit iväg mina barn någonstans. De är födda och uppväxta här.

I

Går det bra i diktaturen?!

Sofia

Vem har utnämnt dig till moralens väktare? Tror Louise är fullt kapabel att själv välja var hon vill bo. Förstår dessutom inte hur det kan göra dig så upprörd.

Alexandra

https://uttryck.amnesty.se/hur-star-det-till-med-de-manskliga-rattigheterna-turkiet/?utm_source=FBPAGE&utm_medium=social&utm_content=20170713111200&utm_campaign=Human%20Rights%20Defenders&post_ID=978485050

Spelar ingen roll om du dragit med dom eller fött dom där. Det hemska är att dom är just där. 90% av befolkningen sympatiserar med terrorsekten IS… Det är PRECIS i ett sådant land man vill att ens barn ska växa upp i.

Alexandra, kan du inte bry dig om dig själv istället? Jag och min familj mår bra och vi bor där vi bor idag. Lägg din energi på annat istället. Ta hand om dig och hitta något intresse som du kan ägna din fritid åt, jag tror att du skulle behöva det. <3

Moa

Eller han som* du var med i Italien

Jess

Känner exakt samma! Tror det är att man någonstans i bakhuvudet minns tillbaka till när man själv var liten och ens mamma virade in en i handduk efter dopp i sjön/havet. Trygghet och värme i ett – efter nöje! Bara en wild guess!

Kl

Mamma instinkten bara tror jag, ALLT man gör med sina barn är sådana situationer….kvittar vad, det bara e där. Tror oxå att har man dom inte på heltid så blir de mer påtagligt…inte ”vardagligt” lixom….äsch kvittar egentligen huvudsaken är att de är där 😂😂. Önskar en trevlig kväll iaf❣️

Frida

Min teori: du smörjer in dina barn för att du vill skydda dem mot solen och du virar in dem i en handduk för att de inte ska behöva frysa – två väldigt omhändertagande saker, som dessutom innebär att vara nära! Beröring, som ju är så viktigt. Fint och mysigt att läsa Isabella!

Kl

Jag har förresten oxå en fråga till dig Isabella….ingen viktig men har funderat en del hur du definierar ”Linus kompis” och ”en vän från USA” ?

Josefin

Det förstår vi nog alla…

Anna

Berätta berätta berätta!😊

Bea

När det är semestertider och man lägger tiden på att fundera kring Isabellas privatliv :’D .. Gör något roligt och unna dig själv istället..

Sofia

Det är nog starkt förknippat med att din mamma gjorde så med dej.. och så ligger det nog mycket minnen och känslor i just det, som förväntan att bada, frusen efteråt mm.

Siri

Intressant att du ställer en fråga till dina läsare när du själv aldrig besvarar frågor som ställs till dig. Förståeligt att du inte besvarar otrevliga frågor, men du duckar för i stort sett allt. Tycker det blivit lite konstigt faktiskt.

C

Hon svarar om du skriver …. du är finast , bäst, duktigaste och bara öser beröm över hennes lcc … pröva då får du svar! Så nog läser hon kommentarerna . I allafall dom som enbart ger ros och inte ris !

Tove

Näe hon svarar på otrevliga frågor också (och definitivt inte på alla snälla, inte ens på en promille av dem). Nu svarar hon oftast inte på något alls, men förut brukade hon svara på typ de tre fyra första kommentarerna på ett inlägg.

Klart det handlar ol stt inte vilja lägga tid på att läsa eller svara på kommentarer. Hon får väl bättre avlastning på sin tid på andra sätt. Säger ju själv att hon aldrig slösar. 5 minuter.

Punkten

En fråga, får givetvis fler kommentarer där andra ska svara, mer svar ger många klick. Klicken i sin tur kan generera inkomster. En annan klickdrivande sak är att skriva små hintar om Linus eller vän i USA. Vips klirrar det i kassan.

Isabelle

Hon får inte mer pengar för att fler kommenterar 😂😂 och nuförtiden är det inte antal klick som drar in pengar utan det är samarbeten. Och då är det redan en fast summa.

Greta

Fast trafiken till bloggen är grunden för reklam, spons och samarbeten. Inte varje enskilt klick utan snarare antalet unika läsare och antalet sidvisningar.
Många intresserade som läser och kommenterar har alltså betydelse för hur intressant en blogg är som reklamkanal.
Så visst har Bella intresse av att det spekuleras och kommenteras. Därför är det inte heller intressant för henne att besvara frågor som hon vet kommer tillbaka och ställs om och om igen.

Sofia

Hon läser INTE era kommentarer, detta är endast en kanal för sin marknadsföring av sig själv och sina produkter.

Anastasia

Sofia, du verkar ha stor inblick i Bellas vardag. Kan du svara på vilket toalettpapper hon helst köper också?

Tove

Vadå ”stor inblick i Bellas liv” Hon säger ju själv att hon inte modererar kommentarerna (iaf inte till vardags). Inget särskilt orimligt påstående att hon inte läser alla då. Hade du läst alla?

I poddavsnittet med ”Yogagirl” så berättar Isabella att hon läser kommentarerna. Sen kanske hon inte svarar på varenda en utan läser i efterhand när de har blivit publicerade. 🙂

I

Hon var väldigt flitig med att svara på kommentarer förr, både snälla och mindre snälla. MEN just nu när det hänger så mycket negativa energitjuvar här så kan jag tänka mig att hon fakriskt väljer att avstå från att läsa kommentarerna. Det tillför absolut ingenting atr sitta och läsa vad bittra människor tycker om hennes sätt att leva. Och hon har absolut ingen skyldighet att förklara sig för er.

Olivia

Alla ni nyfikna strutar som undrar vem den här Linus är. Det krävs inte mycket för att ta reda på det. Googla ”Blondinbella Linus” så får ni fram att han bland annat nämnts redan 2011 på bloggen, gammal vän är alltså sant! Går man sedan in på Bellas instagram och tittar på vem hon följer, igen sök ”Linus”, så finns där en kille som heter Linus hon följer. Är dessutom samma Linus som figurerar på gamla vimmelbilder med Bella. Tror inte att det är någon ny flamma för henne, han verkar nämligen ha flickvän! Svårare än så är det inte, de är vänner helt enkelt!

Josefine

Här var någon stalkerexpert :’D

I

Isåfall vet du inte vad stalker betyder 🙂

Tove

Hahah ja men alla anonyma personer, samtliga män som nämns, och en hel del av kvinnorna hävdar ju folk är Bellas nya. Sharkweek och Randy och ”en vän i USA” och Linus och Simon och Nils och Emma och blabla. Partner inget hinder. Sen när någon visar sig vara rätt så kommer folk gasta om att de visste de minsann hela tiden och lätt att räkna ut. OK om man gissar vilt på alla män och kvinnor som förekommer i någons liv så träffat man förr eller senare antagligen rätt. Komme inte bli jätteimponerad av dessa människokännare då :p

En annan Karin

Kul att läsa om dina tankar och funderingar, mer sånt! 😊

Malin

Har faktiskt ingen lust att besvara frågor från dig när du inte pallar bemöta någon av de frågor som ställs till dig bland kommentarerna.

Majas

Haha men en bitter kommentar har du lust att lämna! 😂

Bella besvarar kommentarer, hon gör till och med ibland hela inlägg som svar på vissa kommentarer. Ofta väver hon in svar på vanliga frågor i sina texter utan att det blir uppenbart ”fråga – svar”.

Det krävs dock att man faktiskt läser vad hon skriver för att kunna se det. Scrollar man bara för att hitta något att klaga på missar man det säkert ganska lätt.

Att hon inte svarar på frågor om LCC är ju inte jättekonstigt, skicka frågorna till LCC:s kundtjänst istället.

Anastasia

Majas +1

Siri

Tror jag läst endast vad hon skulle göra i Almedalen då nån frågade. Angående alla miljöfrågor, palmolja/hormonstörande ämnen i LCC, olika inlägg där folk ifrågasätter hennes tankegång ex.vis filterinlägget med Nelly, Collector bank m.m. För att inte tala om Helens kommentar..😅 Nej hon har ingen vidare dialog med sina läsare såsom Elaine tex har. Tror många gånger att det är därför det blivit lite konstigt klimat här inne i kommentarsfältet, bara vi läsare som kommunicerar med varandra i brist på att hon aldrig svarar. Om man jämför Elaines blogg har hon när hon kanske formulerat sig tokigt eller liknande faktiskt bemödat sig att förklara och erkänna sina misstag till sina läsare, men det kan ju dels handla om mognadsnivå och graden av kunskap med retorik.

Lina

Majas ./.100

Johanna

Jag kan totalt relatera till känslan. När min son blev kräksjuk under inskolning på förskolan och jag vaknade av att han för första gången kräktes mitt i natten Så var det som nån urkraft kom fram i moderskapet. Ta upp i famnen, trösta, torka rent, tvätta, byta, om igen….
Har nog aldrig känt mig så moderlig som då.

Sofia

Hej!

Såg på din Instastory precis att du hade några böcker bredvid datorn. Skulle inte du kunna göra ett inlägg med vad du läser nu i sommar? Blir alltid inspirerad av dina bokinlägg. 🙂

Madde

Ingen teori om detta. Personligen känner jag mig som mamma till mina barn på heltid oavsett vad vi sysslar med.

Josefin

Åh…en fin liten pik, underbart.

I

Fast hon skrev ju inte att hon inte känner sig som sina barns mamma hela tiden 🙂 Du var nog lite för dum/odjup för att reflektera över vad hon menade kanske.

wilma

Ja Madde det är inte lätt när man inte förstår vad som skrivs….
Men du är duktig på att spotta….

lena

Så mysigt. En härlig dag för barnen!

Johanna

Har som minnen när man badade på sommaren och mamma virade in en handduk så värmde man sig av solen och det doftade sommar av hav och nytvättat. Sen gör man det själv och minnen kommer tillbaka och hugger till :p åren går

Hanna

Du är så duktig och så levnadsglad! Du tar hand om dig själv och dina fina barn! Du kan sträcka på dig och njuta! Du inser värdet av livet och kan konsten att njuta och vara närvarande och tacksam för dina barn och ditt liv!

Det kan inte annat än att gå så himla bra! Jag är mamma själv till tre barn och precis som du skriver så när man tar hand om dem och månar om dem väcks känslan av storheten av att få vara deras mamma!

Jag är precis som du oerhört stolt över att vara mamma!

Joanna

Hej!

Ville bara säga att jag tycker att du är en så inspirerande person. Jag är inte alls i samma yrke eller något sånt som dig men inspireras av ditt starka driv och ditt sätt att tänka. Önskar jag hade hälften av din energi 🙂

Gud vad mysigt med poolhäng! 🙂

J

Vet inte varför men har också funderat på just det varför det känns så starkt att man är mamma just då 🙂

Vissa kommentarer alltså haha..
Har själv gamla minnen från när föräldrarna svepte in en i en handduk. Doften av sommar och så vidare! 🙂

Ulle

Jag har ett traditionellt sparande till mina barn på ett vanligt bankkonto. Har nu omkring 100.000kr och jag undrar hur jag bäst får dessa pengar att växa? Måste jag gå en kurs i aktieköp och sälj. Jag kan inget.

Mollan

Bella , jag har vuxna barn och jag tänker varje dag att jag ÄR mamma, jag tänker på mina nu vuxna barn och har därmed ”mamma-påminnelse” alltid!
Naturligtvis andra tankar idag än då de var små men som mor finns barnen alltid med i tankar.
Har man barn, små/stora ÄR man mamma. alltid. I många år! Alltid.
Tankar på barnen finns där och det är en gåva OCH som mamma får vi mammor leva med det underbara = att vara mamma !

N

Värst vad folk väljer att misstolka hela tiden – Bella både känner och vet väl att hon är mamma resten av livet, men har du aldrig stannat upp ibland och förundrats eller kännt starkt för något något gång? Lyckorus, hört talas om det exempelvis?

Ella

Mollan – det är du som missförstod helt vad Isabella menade 🙂

Ana

Bästa känslan! Omhändertagande och Tryggheten ❤️❤️❤️

S

Vore roligt om du svarade på frågor lite då och då Bella 😊 Lite trist när andra svarar åt dig liksom! Hoppas helgen blir toppen. Din väninna verkar vara så genuin. Kram

samira delon

Inte lätt att hitta lusten kan jag tänka, att svara på frågor bland dessa hyenor. På riktigt vilka små j-ar det finns här.

Annica

Varför skriver man” when you have two cars after the devorce”? Är det en bragd att ha två bilar? Hm?

Frida

För någon som är uppvuxen ”utan pengar” så kan det absolut vara det.

Kajsa

Så himla mysig känsla. Ibland översköljs man med kärlek till de små, och känslan av att vara någons mamma, det är så mäktigt! Igår kväll när mitt barn låg och sov satt jag i soffan och saknade henne, såna stunder är extra fina.

sara

Så kul när jag tränat min häst ut och du kör förbi med barnen. Hoppas ni hade det underbart, kom in till hästarna nästa gång och hälsa på ❤ Stor kram

Frida

Jag minns när jag var liten känslan av att bli omhändertagen när min mamma virade in mig i en handduk och torkade mig. Få en liten stund där min mamma bara rådde om mig. En känsla av fullständigt mys helt enkelt. Jag förstår verkligen din känsla. Känner detsamma med mina egna barn.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *