#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
juli 27 2017 at 20:18

Mailtimman

Det var härligt att komma hem, solen sken. Vi åt middag på altanen, quorn-köttfärssås med oatlygrädde och pasta. Sedan spelade vi lite memory, såg på en film och badade badkar. Barnen har precis somnat så jag ska packa upp, jobba lite och sedan lägga mig i sängen och läsa. Jag har en god choklad från Divine som väntar. Det är en magisk känsla att gå runt i huset när barnen har somnat och känna att det är mitt hem. Jag älskar att känna ”var vill jag sitta”, är det vardagsrummet och sofforna som gäller, matbordet, vid köksön, ute på altanen i kvällssolen, kontoret, soffan uppe eller i sängen. Jag bestämmer varje kväll. Det är sådana småsaker som gör mig glad. Frihetskänsla fastän det säkert låter märkligt. Sedan slår jag upp min laptop och går igenom dagens skörd av mail. Nu under semestern svarar jag bara på kvällarna. Det var skönt uppe i Övik när man umgicks med andra entrepenörer, alla har sin mailtimma på kvällen. 

Flattered i samarbete med By Malina: 


Titta här förresten, Flattered och LCC i senaste numret av Plaza Kvinna. Jag blir så stolt! 

140 Kommentarer

Caroline

Du pikar mycket till Odd och hur hemskt det var att leva med honom. Var lite försiktig med det, för framtidens skull. Jag förstår att du är bitter, men tänk på barnen.

Pia

Men alltså, det för hon ju faktiskt inte, det är du som läser in det i hennes text. Det säger mer om dig än om Isabella.

Anna-K

Fast med tanke på att hon aldrig skrivit så här tidigare lm sitt hus (plus att Odd enligt sin Insta är ledsen över att inte bo i hus längre) så ja, då år det bog lite pikar.

malin

Anna-K: Nej självklart skrev hon inte om SITT hus när hon var ihop med Odd? Så inte konstigt hon inte skrivit om det tidigare. Men nu är det hennes hus? Vad är problemet. jag bor med min sambo MEN JÄVLAR vad jag saknar min egen gamla lgh och när han är borta från huset så jag får har det själv!

Dani

Måste det vara en pik till honom menar du? Kan det inte vara en känsla av att ha hus och inte vara instängd i en mindre lägenhet inne i stan? Att kunna välja plats, inne eller ute osv. Från en som bott i mindre lghet, större lghet, hus, radhus och allt möjligt. Det kan faktiskt bara vara så hun menar. Att läsarna läser in saker i allt hon skriver är inte hennes problem, utan läsarnas.

LeA

fast hon har ju bott i detta stora hus rätt länge nu? det är inget nytt, dock nytt att hon bor ensam nu.

Jonna

Håller helt med dig angående detta. Mycket små kommentarer som är oskyldiga men ändå får det att verka som att Odd inte var så bra.

Majas

Det är ju bqra vad ni läser in, det betyder inte att det är en pik mot Odd. Jag uppskattar exakt samma sak, jag älskar frihetskänslan när jag är ensam på kvällarna. Det betyder inte att jag inte älskade min förra sambo eller att jag inte var förkrossad när vi flyttade isär.

Josefin

Han kanske inte va så bra helt enkelt? Vi vet inget om deras förhållande så säg inte vad bella ska skriva eller inte skriva

Emma

Odd pikar på hans instagram också.

Anna-Lena i Frankrike

Jag håller med. Jag förstår att inte alla läser det som att det är pikar till Odd, och det kanske det inte är, men flera andra förstår det så. Och i och med att hon säger hela tiden att ”Odd och hon är så försiktiga med vad dom säger i media för att skydda barnen” så tycker jag att hon borde ändra på sitt sätt att skriva, om hon nu vill skydda barnen. För hon vet inte på vilket sätt de kommer att förstå det när dom läser det här i framtiden.

T

Nej, hon försöker hitta ljusglimtar och det positiva i någon som generellt är fruktansvärt jobbigt.

Malin

Till T: exakt. 👍
Bra skrivet! Att gå igenom en skilsmässa är ett helvete. (Jag vet då jag själv gått igenom det.)
Att hitta ljusglimtar i vardagen är ett måste, det som håller en över vattenytan. Så att man inte går under.
Att ni bara orkar läsa in ”pikar” etc när Isabella bara försöker klara av sitt nya liv. Ni borde skämmas!

M

Du fick alltså inte bestämma vart du ville sitta i huset tidigare?

Elin

M – när man är två så blir det inte lika spontant som när man är själv. Tror absolut att hon fick sitta vart hon ville, men om Odd ville sitta i soffan så blev det väl lite per automatik att hon också satte sig där. Herre Gud, du får det att låta som att hon hölls fången.

Tess

Pikarna hon leverarerar säger dock ändå emot hennes tidigare uttalande om att ”inte berätta om skilsmässan pga barnen kan läsa i framtiden”

Majas

Tess, det är inte nödvändigtvis pikar!

Lotta

Vad härligt det låter. En så skön kväll.
Njut. Tiden går fort men det är alltid du som bestämmer över den. Må gott!

Lina

Jo det är ju så det är att vara singel , man har inte någon annan att tänka på. Jag har för mig att du nästan alltid varit i ett förhållande

Hanna

Jag uttalar mig inte om deras relation men det finns statestik som visar på att män som går fort fram i relationer har en tendens till att bli väldigt kontrollerande. Det är varnings signaler om man vill gifta sig, skaffa barn och allt som hör till väldigt snabbt. och någon som inte haft den ultimata uppväxten blir lätt ett ”offer” och är lätt stt knyta runt sitt lillfinger.

Va försiktiga med vad ni säger, de kan mycket väl vara så att hon varit i ett väldigt kontrollerat förhållande och lyckats ta sig ur det. Klaga inte så mycket på henne. De gick i parterapi och hon kanske försökte trotts att hon kanske blev kontrollerad, för barnens skull och för man kanske hoppas på förändring.

Och kom ihåg, den som skattar och ler överdrivet mycket har oftast lärt sig det för stt dölja sin sorg. Det blir som ett vapen, utåt.
All kärlek.

Lotta

Jag fick lite den känslan av inlägget (även tidigare inlägg) att Odd hade ett kontrollbehov. Oavsett så är det ju helt underbart att Isabella får känna den här friheten.

Anna

Jag fick också den känslan. Ganska så direkt. Kanske även därför många av hennes vänner gjort slut med henne?
Jaja vi kan vara spekulera. Huvudaken ör att hon mår bra nu.

Anastasia

Hanna, jag känner precis som du.

Hanna

Sköld menar jag 😂

Elin

Precis min tanke. Bra skrivet.

Jenny

Har oxå tänkt tanken att förhållanden kan vara så och fick den känslan med Odd ibland, något i blicken ….

Annika

Hanna, har du någon källa på den där statistiken? Och även på ditt sista påstående att den som skrattar och ler har lärt sig det för att dölja sin sorg. Eller är det dina egna hobbypsykologteorier….?
Indirekt kommer du med ganska otrevliga påhopp på Odd utan att ha en aning om vad du snackar om.

Ella

Annika – precis som många andra kommer med otrevliga påhopp på Bella. Är det ok tycker du? För att hon är kvinna och inte man?

Minna

Vad bra skrivet Hanna!

Emilia

Jag är separerad sedan 9 månader tillbaka och har exakt samma känsla! Frihet! När man får bestämma helt själv över sin tid när barnen sover är bland det bästa 😉 Gissar att det kan kännas så när man bor tillsammans men egentligen lever helt olika liv. Behöver inte alls vara något negativt mot den andra. Ta hand om dig, du är grym 🙂

Jag är separerad sedan 1,5 år och upplever samma frihet. Min man var dominant och kontrolleraned så nu värnar jag om min frihet.

Jello

När man har hela ansvaret får man en annan känsla av frihet tycker jag. Helt plötsligt är det ok att bestämma allt utan att meddela eller rådfråga, känns lite som när det var ff hemma. Och ja, jag är vuxen och hade ett vuxet förhållande utan att någon styrde någon med järnhand. Dock så uppskattar jag att bara kunna ge barnen mat och sen äta en buljongsoppa själv framför tv på kvällen. Som gift så var allt mer enligt en mall och det var lättast att rulla med, än att säga att man inte ville äta utan ta en soppa sen. Eller bara säga att den här lördagen vill jag bara vara hemma med barnen och ligga under en filt och beställa hämtpizza istället för att storhandla och sedan familjeutflykt på museum. För den andre föräldern anser att så gör man inte. Svårt att känna sig fri att agera efter humör när man är två.

I

Låter som kommunikationsbrist hos dig.

Bellis

Ursäkta mig men det låter som om du inte alls fick så mycket frihet i förhållande i enkla saker som var du fick sitta hemma. Och att du nu skriver Mitt Hem känns faktiskt inte alls schysst mot Odd. På dig låter det som om han var väldigt kontrollerande. Det finns mycket värre kontrollerande män ex. Från mellanöstern mfl. Så där har du kontrollerande män.

Dani

Men what? Så du menar att svenska män aldrig kan bli lika dominerande som män från Mellanöstern. Asså ja orkar inte….ska man skratta eller gråta liksom.

I

Fattar du inte att kommentaren gäller i allmänhet? Mindre kontrollerande i Sverige än bland hederskulturer i dessa länder.

Ebba

Läs på och skaffa allmänbildning och sluta skriva saker som inte har någon sanning.

LJ

Haha va?? Vad menar du? Varför skulle hon varit ”kontrollerad” av Odd? Om OM hon nu hade varit det – ska hon vara tacksam för att han i så fall inte var från Mellanöstern, utan bara en helt vanlig svensk kontrollerande man? Haha dessa kommentarer alltså

Johanna

Håll dina rasistiska åsikter för dig själv. Kvinnomisshandel är tyvärr vanligt oavsett lamd. Titta bara på ryssland som tillåtit det för bara ett par månader sedan.

Ma

Inser du inte skillnaden mellan misshandel och kontrollerande!?

I

MA – inser du likheten mellan fysisk och psykisk misshandel?

I

Oavsett är det mer i länder i Mellanöstern.

Elina

Hur dum får man bli? Män från Mellanöstern förtrycker kvinnor. Finska män, danska män, svenska män. Det som är gemensamt är att de är män med taskig kvinnosyn.
Men du ska inte komma här och påstå att det bara är muslimska män ( för det är det du menar ) som inte behandlar kvinnor väl.
Det är ett hån mot alla kvinnor som blivit kontrollerade av sin man. Och kanske till och med dödade! I alla tider runt om i Sverige. Kvinnojouren har haft fullt upp sedan den startade, och det var långt innan invandringen.

Småtänkt av dig!

Rf

Väldigt bra skrivet

ErikaM

Det är inte i svensk kultur att kontrollera kvinnan (även om det självklart finns massor av män som gör det) om man jämför med tex i Mellanöstern och Afrika. Kvinnan ska hållas på plats och ej skämma ut mannen. Även släktingar kan ha åsikter om hur kvinnan beter sig.
Svenska män kan vara hemska också men det är på individnivå.

Anna

Spot on Elina. Så jäkla rätt.

Ebba

Bra skrivet!

Maja

Män från Mellanöstern är uppfostrade sedan barnsben att kontrollera och förtrycka kvinnor. Börjar tidigt med att ha full kontroll på sin/sina systrar. Det är deras kultur helt enkelt. Så är t.ex inte svenska män uppfostrade, då handlar det mer om att männen framförallt har en osedvanligt låg självkänsla bl.a.

judith

Min man är född i Israel (av en otroligt stark och cool doktorskvinna) med fin systerkontakt. Han är en av de främsta kvinnokämparna jag träffat, och är mer feminist än vad jag själv är;-) Har aldrig levt i en relation med en kontrollerande och svartsjuk man, tack och lov, men tyvärr dras ett par av mina svenska väninnor med ex som är psykopater och omöjliggör en sund relation för barnen.

Elina

Bellis, du påstår alltså att det inte är så hemskt att bli kontrollerad eller/och slagen av en svensk man?

S

Känns tryggt att få denna information av dig som vet allt detta!

C

Bella, I urge you to please block this user, please do not let your site become a place welcoming xenophobia.

Oht

I urge you to not be so naive. More men control women there in per cent than in Sweden.

Maria

Nej det vet du inte ett skit om. Oftast syns inte kontroll och våld och är många ”svenska” män som är kontrollerande.
Trevliga fördomar fick du med och otrolig naivitet kring ”svenska” män samt nedvärderande mot Isabella.

Anastasia

Haha.

1. Det är hennes hem.
2. Hur vet du att odd inte var kontrollerande?
3. Dra inte alla över en kam är du snäll. Alla män från Mellanöstern är inte kontrollerande precis som alla svenska män inte är pedofiler, alla finskar är alkolister osv osv.

louise

Hon sa aldrig att han var kontrollerande ? Det har du själv fått ihop

Sofia

Snacka om att generalisera. Kontrollbehov är ett personlighetsdrag inte en nationalitet.

O

Haha! Så hederskulturen är ett personlighetsdrag!?

ErikaM

Kontrollbehovet ligger i mannens natur men i vissa kulturer är ”ska det vara så.”

Fia

Precis, hederskultur är hederskultur och i hederskultur är både kvinnor och män offer och både kvinnor och män kan vara förövare.

Kattis

Ursäkta? Du vet ingenting om hur kontrollerande Odd har varit. Och det vet inte jag heller, naturligtvis. Men att skriva som du gjorde är bara extremt smaklöst. Du tror inte att svenska män kan vara exakt lika kontrollerande som en del män från mellanöstern? Det kan dom, det lovar jag dig. Kul för dig om du sluppit det men dom finns, det kan du ta mitt ord på.

S

Bellis! Jag jobbar som relationsvåldshandläggare! Alltså kvinnor som utövad psykiskt, fysiskt, sexuellt våld och du har ingen aning om vad du pratar om! Träffar dagligen klienter som har svenska män! Jag känner inte Odd o har ingen aning om hur han är som människa lika mycket som du inte känner alla män från Mellanöstern!

Eja

Men fattar du inte att det handlar om per capita!?

Fia

Eja, menar du att det finns statistik på detta, kontrollerande män per capita? Låter väldigt intressant, har du lust att länka eller uppge var vi kan hitta denna statistik.

M

Haha. Män från Mellanöstern är inte mer kontrollerande än exempelvis svenska män. Snacka om generalisering.

Shanti

Män är män spelar ingen roll vart dom kommer ifrån. Och för din info kvinnor från Mellanöstern är minst lika kontrollerande.

Emma

Varför får man inte säga mitt hem när det är ens eget hem? Himla konstigt om Bella måste säga vårat hem när det inte är deras utan det är hennes.

Johanna

Detta känns direkt riktad till Odd. Ett tips, oss vuxna emellan: har du något att säga till någon, säg det direkt till personen, skriv inte pikar i en blogg med ”1,5 miljoner läsare”

mb

Hur kan det komma sig Johanna att du tycker det är pikar till O?
Du läser på ett alldeles eget sätt, och får för dig att hon pikar O??
Varför skulle hon göra det? Och du förstår väl att dom träffas, så naturligtvis pratar hon med honom.

M

Antar att deras kommunikation är minimal……

Fia

Mb, det verkar som vi är flera som tolkade inlägget på ett sätt som var negativt för Odd. Visst kanske det inte alls var vad Bella avsåg men i det här fallet ligger det ändå på skribenten att vara tydlig med vad hon menar.

Majas

Fia, och vi är fler som inte läser hennes blogg som satan läser bibeln och som inte läser in att det skulle vara pikar mot Odd. Hon är hur tydlig som helst, hon är glad över sitt hus och ser det, just nu, som något härligt att kunna sätta sig exakt där hon vill.

M

Helst inte när man har två små barn ihop…..

Tess

Håller med. Bella är 26 år, borde kunna ta en privat diskussion med sin fd man och inte hinta på sin blogg (och vänta på att odd ska höra av sig till henne och reagera?)

Pia

Men herre gud, lär er läsa! Finns ingen pik i texten, bara ett konstaterande. Förstår ärligt inte hur folk kan ”tolka fritt” och få det skrivna ordet till något helt annat än vad som är skrivet

Det ar mer att visa hur stort huset ar och hur bra och lyxig hon har det att hon fick huset istället av Odd.

Anastasia

Va, fick hon det? Vad snällt. Den där Odd är verkligen en pärla.

Kattis

Fick huset? Hon har köpt det.

H

Fick du inte sitta vart du ville tidigare eller? Låter väldigt konstigt. Oavsett om man bor själv eller med någon ska man väl kunna bestämma själv vart i huset man slår ner sin rumpa?!? Eller bestämde din exman vart du skulle sitta hela tiden? Jobbigt i så fall.

benita

H har du på riktigt så svårt att förstå?

Kl

Oj låter som du hade det jäkligt tufft innan du tog dig ur ditt äktenskap.. :/

titti

Om min man sitter på altanen, så går ju jag troligtvis dit och sätter mig, och inte inne i soffan.
OK?

Kl

Inte ok..

Lisa

Men hur kan ni läsa in pikar till Död i det här?
Bara för att hon är glad att hon kan ha kvar huset och att det är hennes nu så är väl inte det en pik till Odd??
Hur tänker ni där?
En del verkar läsa in pikar i precis allt hon skriver.

mimmi

Det smeknamnet var väl inte så charmigt
Lite livfull var han väl allt

Nati

Håller med! Det är helt sjukt hur folk tänker i detta kommentarsfältet!

🤷🏻‍♀️

Tror att visa läser ”när Odd bodde här fick jag inte sitta vart jag ville” vilket säkert är sant! Skulle Odd kolla på tv i deras öppna vardagsrum kanske inte Bella ville / kunde sitta i matsalen eller köket pga tv stör eller liknande?

Det låter ju knappast som Odd kontrollerat henne, snarare att hon var tvungen att visa hänsyn till att en annan människa levde där med – nu slipper hon. Yey!

Sara Sandberg

Jag förstår precis din känsla! Känner samma sak, varje dag och det är ett lyckorus och total förvirring över den plötsliga friheten!
Helt galet att man hamnat där man hamnade men nu har jag tagit mig ur det och mår bättre för varje dag som går!❤️

Kl

Jag måste nog oxå sålla mig till dom som tror att du var ”fånge” i ert gemensamma hem. Ett mycket märkligt inlägg…mitt mitt mitt…jag jag jag….nja låter så där O-vuxet! En undran? Tror du inte att barnen läser DINA inlägg?

Elvira

Läser hennes inlägg? Har du glömt att dom barnen inte ens går i skolan än? Dom kan nog mot förmodan inte läsa än?

Kl

Nej men de kommer kunna läsa sen.

Bath

Bättre att lägga ner bloggen och stanna upp och låta allt ta sin tid. Du flyr från det ena till det andra. Barnen följer med och vet ju snart inget än att leka o busa och träffa massor av människor. Hur kan du veta hur barnen känner. Du kan prata om det men knappast barnen. Sedan tycker jag att det är på tiden att du möter upp dina trogna läsare. Du bara maler på och låtsas som inget hänt.

LJ

Haha alla som överdriver så de storknar bland kommentarerna, jösses! Hon får väl uttrycka lycka av att äga sitt hus, känna frihet i sina valmöjligheter och vara glad för de små sakerna utan att för den ha varit en förtryckt fru – Eller att det skulle vara en pik till Odd? Jag skulle känna samma sak om jag hade möjlighet att flytta från stan till en stor villa!

Anna

Grattis. Vilken belöning efter allt jobb ni lagt ner på produkt framställan. Kan tänka mig vilken härlig känsla det måste vara.
Känner igen både det där med mail timmen och friheten att vara var man vill i huset. Min man är VD och nästan varje kväll förutom på fredags kvällarna sitter han en timme och svarar på mail. Lika så det här var man sätter sig, framför allt på kvällarna, sätter den ena av oss i läshörnan , i soffan, i köket så gör den andra det med, det bara blir så. Ganska skönt när min man reser och jag kan sitta var jag vill och framför allt att jag får sitta själv . Det är ju som så att man vet ju inte precis som man att inte slå sig ner hos en….

I

Du sitter ju själv en timma nästan varje kväll?!

Victoria

Det behöver hon väl verkligen inte göra. Jag har själv ett jobb där jag ofta måste jobba på kvällen, när jag hade sambo satt jag då oftast i soffan med laptopen och jobbade medan han satt bredvid och kollade på tv, läste etc., så kunde vi fortfarande småprata och umgås även om jag jobbade.

Fredrika

Hej! Är det ngn hårmousse på gång i lcc? Vore så toppen 🙈

Tess

Om en tolkar texten i inlägget rent generellt så verkar bella ha haft ett mycket destruktivt äktenskap. Om hon inte ens fick sitta var hon ville…
Om detta hade varit ett ”normalt” förhållande och bella tex hade behövt egentid på jobbet och velat sitta i köket och läsa så hade hon kunnat säga det till odd.
O detta inlägg låter det som om hon förbjöds att sitta på vissa platser och tidigare var tvungen att fråga om lov för att få sitta på en specifik plats.
Det sättet hon skriver på får mig att tänka på psykisk och/eller fysisk misshandel.

M

…eller så är det en efterkonstruktion, det har vi INGEN aning om….

Anna

Fast oftast inser en inte det förrän en evebtuell separation. Jag tänker på det som Blondinbellas pappa skrev om honom. Han kanske hade rätt i det.

Pia

om det är så du ”tolkar” texten behöver du verkligen träna på din läsförståelse. Du verkar ha stora problem med det skrivna ordet..

becka

Tess Tess Tess, om du inte hade haft så tragiska tankar så skulle man ju bara skratta åt dig. Herre Jösses, så du får till det. 🙂

Men nu får ni väl ge er! Har ni inget annat att göra en vacker sommardag än att sitta och häcka på en blogg, analysera, spekulera och munhuggas med varandra om en för er främmande människas liv? Det är ohyfsat beteende och börjar bli snudd på förtal. Är ni vuxna människor borde ni skämmas ordentligt! Ta det som skrivs för vad det är och håll era fantasier för er själva!

Omg vad är det för folk här inne? Snacka om att överdriva!

Anna

Nej, vägen är lång till det ens gränsar till förtal, så där har du fel. Däremot håller jag med om att det finns bättre saker att ta sig för än att hänga på den här bloggen. Ett konstigt påpekande dock, eftersom du också (liksom jag) uppenbarligen hänger här… ironin liksom…

Anna. Alla spekulationer kring Odd har nu gått så långt som till ‘misshandel’ och det är förtal som han gott och väl kan stämma någon för. Vi vet ingenting och behöver inte veta heller.
Och nej, jag hänger inte här på bloggen och tjafsar med er andra. Jag läser bloggen och ibland kommentarerna och nu svarar jag dig.

Anna

Du använder själv ordet spekulationer. Att spekulera i något är inte tillräckligt för att det ska utgöra förtal. Det skulle inte hålla för åtal, tro mig. Jag är jurist och har arbetat i domstol de senaste 15 åren. Däremot är det oschysst och onödigt, framför allt av Isabella som uttrycker sig på ett sätt som hon säkert räknar med kommer att ge upphov till en mängd kommentarer. Det rimmar onekligen illa med hennes uttalade ambition att hålla skilsmässan privat för barnens skull. Om du tycker det känns jobbigt att jag påstår att du (liksom jag) hänger här inne, så kan jag ta tillbaka det. Du hänger inte här inne, du tittar bara in då och då (för mig är det oklart vad skillnaden är, men det spelar mindre roll). Allt gott!

???

Du sitter ju och analyserar läsarna 😂😂😂 har du inget annat för dig såhär mitt i sommaren ?

singelmamma

Visst är det en härlig frihetskänsla Isabella, jag håller med dig.
Jag är också frånskild och uppskattar dom där lugna stunderna på kvällarna i huset. Jag är en rastlös virvelvind med adhd som flänger runt men mitt hus är min trygga bas. Människor som inte har adhd förstår inte hur det är när ”hamsterhjulet” snurrar. Hur många gånger får man inte höra ; du måste varva ner och ta det lugnt och vila.. Lättare sagt än gjort för det går inte. Önskar dig allt gott, du är en bra aktiv mamma.

Ia

Fast du sa ju nu att du ändå inte kan varva ner med lugna stunder?

singelmamma

Vad vet du om hur jag fungerar? Skrev jag att jag skulle varva ner med att slappa och vila bara för att det är lugna stunder i mitt hus?

Anna

Till singelmamman: Ja, det var väl det du skrev? ”Lättare sagt än gjort för det går inte” syftar väl på att du blir uppmanad att ta det lugnt men inte kan det. Ia vet inget om dig mer än det du skriver och det tolkar jag också som att du har svårt att varva ned och ta det lugnt. Det är väl, som jag har förstått det, dessutom vanligt hos personer med adhd, så att din text tolkas så är inte särskilt konstigt. Hur menar du att vi annars ska förstå det du skriver om att det är ”lättare sagt än gjort” att ta det lugnt?

Grattis! Vilken rolig känsla att vara med i Damernas Värld. Förstår att det känns roligt.
Att ha ett hus för sig själv är verkligen fantastiskt när man gått igenom vad du just gjort. Håll kvar känslan, du skall se att detta blir början på något väldigt bra!
Hoppas du inte bryr dig om alla negativa kommentarer, bara du vet vad du mår bra av och mår du bra så mår dina barn bra!
//Berith

Kan du inte berätta lite mer om hur det fungerar i din position och med mejlkonversationer… Under den här mejltimman liksom, vad är det för typ av mejl du svarar på t.ex.? Tänker om det är mycket bollande idéer eller mer beslutsfattande, typ ”svar på detta: ja eller nej?”

Pingis skrev nyligen att hon bara läser mejl 1 gång, svarar direkt eller slänger/skickar vidare – och det tyckte jag var himla smart och effektivt, tänker mig att du gör ungefär likadant? 🙂

Fia

Mejlstunder är väl då Bella sätter sig ned och skriver sin blogg.

Ellen

Platta ordinära skor för 2000 kr paret…har jag missat ngt? Borde kosta ca 899:- som känns mer rimligt. Varför överpris? Vad skiljer dem från märken som tex Novita?

Team odd

alltså ni som tolkar odd som kontrollerande kan ju knappast ha ett samboförhållande/gift med barn. De är väl klart att om odd och Isabella jobbat hela dagen, hängt med ungarna så kanske odd ville sitta med Isabella på kvällen medan hon som är mer rastlös kanske vill flänga runt. Nu får hon göra som hon vill. Jag tycker också de är lättare att sköta barnen och huset när jag är själv i några dagar men jag vill inte skiljas för de. Isabella lyfter de som är positivt med att vara själv, de innebär inte att odd var kontrollerande. jag uppfatta honom mer som lite osäker på sig själv och inte alls en person som uppskatta de offentliga livet bloggen drog med sig. Vi vet så himla lite om Isabella och odds relation så sluta spekulera och skriv att odd är hemskt människa. Isabella hade inte levt de livet hon hade med mycket resor, träffa vänner, resa osv utan hon hade isf suttit hemma och ugglat så ge er

helle

Dock ville han ju bli en Mellosångare, och han ville också vara med i Mästerkockarna (?) och har ju Insta (?) så det där att inte vilja vara en offentlig person tycker jag inte riktigt verkar stämma.

Maja

@Helle. Det blev ju bara pannkaka av allt! Självkänslan kanske sjönk till bottennivå. Dessutom gift med Isabella med ett stort driv. Det mesta hon tar i blir på ett eller annat sätt succé.

Viola

Hej! Kan du inte berätta om din relation till Nicole? För oss ”kunder” känns det nog som om den bara dök upp ur tomma intet 🙂 Är det en kompisrelation eller en strikt företagsrelation? Såg att du adlinkade hennes skor 😉 Oh well, blir nog inget svar ändå… Ha det fint!

Katharina v m

”Strikt företagsrelation” märker du väl själv att det inte är.
Då bor man ju inte över med barnen och allt.
Hon har ju pratat om henne förut. Och hade det varit så att hon inte hade gjort det, så, ja, nog förstår du väl att hon har vänner som aldrig varit med i bloggen?

Viola

Hej vakthund! Voff voff. Du kunde säkert också läsa mellan raderna i kommentaren men valde att se på det på annat sätt. Gulle dig 😂

Katharina v m

Moget Viola

Tycker inte att frihetskänslan känns märklig alls, älskar den själv också 🙂

C.

Om nu den fd maken inte är nöjd med lägenhet kunde han ju köpt ett hus?? Eller är det så att det är bara en person som drog/drar in kosingen?? Det kan isf vem som helst få nog av, till slut.

gc

Pikar eller inte pikar – jag tror att man i ett tidigt skede vid en separation/skilsmässa bör väga orden mycket noga.
Det kan rinna mycket vatten under broarna OM någon tar illa vid sig och det kan då resultera i något som är mindre ”roligt/trevligt”.
Jag vet att detta låter kryptiskt men tror att i alla fall några förstår vad jag menar.

Malin

När det nu finns så många curlade och världsfrånvända 90-talister i samhället och offentligheten så är det märkligt att just Isabella väcker sån provokation hos många. En ung kvinna som arbetat hårt och försörjt sig själv i många år, skrivit böcker, uppfostrar två barn etc. Titta på tex Bianca Ingrosso som folk verkar tycka vara en felfri docka. Vad har hon åstadkommit? En känd familj, fläka ut privatlivet i en tv-serie, inte klarat av att gå ut skolan eller ta körkort, barnsligt beroende av mamma och bott hemma fram tills nu? Oavsett om jag håller med Bella i allt eller inte så ser jag ju hellre henne som förebild än en kändisunge som enbart lever på att visa upp sitt privatliv. Nu senast kom en vlogg på hur Bianca dricker ett glas champagne och sen övningskör. Hade det varit Bella hade folk skrikit sig hesa om olagligt, polisanmälan, dårskap etc. Märkligt vilka förebilder en del vill ha ibland….

Ella

Helt rätt Malin!

Vad kul att de är med i tidningen! 🙂
Jag undrar vart alla skulle ta vägen i detta kommentarsfält med sina spekulationer om det var ett stängt kommentarsfält 🙄

Malin

Haha självklart skulle Isabella inte stänga kommentarsfältet! Hon har haft öppna föredrag om hur hon rent taktiskt provocerar fram tjafs i kommentarsfältet för att generera fler klick och besökare som betyder mer pengar i hennes kassa. Hon hade kunnat skriva ut tydligt vad hon menade men desto luddigare hon är desto fler spekulationer och desto mer klirr i kassan. Det är ett val och ingenting hon lider av.

Maja

@Malin mycket bra skrivet i grund och botten är det exakt så du skriver.
Bloggen i sig är inte särskilt underhållande utan alla fria kommentarer. Hon slänger ur sig en luddig eller provocerande text och håller sig sen undan. De flesta övriga bloggare har en kommunikation med sina kära läsare.

Maja

@Jenny. Alla kommentarer ger extra klirr i kassan. Helt otänkbart att stänga ner kommentarsfältet.

Tilde

HAHAGA Jag älskar kommentarerna här. Läser inte ens bloggen, går enbart in för att läsa kommentarerna hahaha så jävla spännande.

Gliss

Samma här 😂😂😂 Även Dessans blogg kunde vara underhållande tack vare kommentarerna. Nu är den mer eller mindre död. Kissies blogg, få och inte så roliga kommentarer. Läser icke.

Här blir det trams, högt och lågt. Mammapoliser blandat med Bellas army och fan och hans moster. Innehavarna till bloggen vet precis vilka knappar det ska tryckas på 😆

Lina

Samma här såklart 🙂 vad annars?

Bumblebee

Okej, Isabella försöker göra så att medierna inte skriver om skilsmässan men här i kommentarsfältet får spekulationerna flöda fritt…? De kommer väl också vara kvar när barnen blir läskunniga.

Jag hade som barn tagit väldigt illa vid mig av att min mamma släppt igenom kommentarer som spekulerade i hur kontrollerande och ”abusive” min pappa var… Även om det inte är Isabella som skriver, så har hon ju ändå ett ansvar för vad som publiceras i bloggens kommentarfält och just nu är det riktigt låg nivå 🙁

???

Var och varannan vecka tar medierna upp någon ” med Bellas skilsmässa ! Hon lägger ut ”pikar” om Odd och deras fd äktenskap för att få rubriker ! Åndå är det hon som ville ligga lågt pga barnen . Odd är ju sen som definitivt legat lågt om deras skilsmässa . Tänk om han började skriva ….. sååå jäääävla skönt att slippa städa efter en viss ”person och stå vid spisen jämt! äter precis vad jag vill nu. Men inte ett ord i princip inte senaste månaderna iallafall. Bra där Odd du tänker på barnen .och håller dina ev tankar för dig själv och kanske dina vänner 👍Den som gapade mest fortsätter fortfarande och spännande och se vilken tidning som får det stora scoopet om deras skilsmässa.🤔

sessa

@??? Kanske är det så att Bella faktiskt ligger lågt….
Kanske finns saker som kan sägas, men inte sägs…
Dessutom, har du missat att både han och flera flickvänner, pratar och har åsikter?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *