#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 15 2017 at 22:04

Kvällsjobb

Vi kom hem från Sheila och Rasmus lantställe sent i eftermiddags, barnen ska ju till Odd imorgon så jag ville ha en lördagskväll bara vi hemma. Efter nattningen satte jag mig ute och jobbade men när det blev lite kallt tog jag en badpaus och nu är jag tillbaka fast arbetsplatsen blev sovrummet. Löner som ska godkännas och lite annat administrativt. Egentligen kan jag ju göra allt imorgon men jag ska iväg på middag samt packa inför Mexico på måndag så det är lika bra att få det gjort. Jag ser att ni undrar kring Mexico och jag ska bo hos Fanny som har hyrt ett härligt boende i över en månad där borta.

Jag ser så mycket fram emot att få ha några dagar ledigt för mig själv. Första veckan i juli var ju almedalsveckan, denna vecka har jag ju varit med Sally och Gillis och att vara själv med barn en vecka är ju såklart ljuvligt (och för att inte glömma roligt!) men också ansträngande. Dessa dagar i Mexico blir mina enda egna semester. Som jag ska sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid. Underbart.

167 Kommentarer

Alexandra

Och ligga. Lyssnat på tvillingpoddens senaste avsnitt😝

Louise

Ha en underbar vecka i Mexico 🙂

Maria

Att. vara med sina barn är ansträngande men du är ju knappast ensam med dem. Alltid andra vuxna omkring .

Anastasia

Ja, alla andra tar säkert hand om barnen medan Bella pillar navelludd.

Ella

Men vafan? Hur tänkte du nu Maria

em

Hon har ju ansvar för sina barn även om hon är med andra, varför skulle andra va hennes barns barnvakt bara därför? löjligt.

Eleonor

är man bättre förälder för att man är hemma ensam med sina barn?

j

Hej Bella. Skönt för dig att få resa till Mexico och ”vila”.
Ja, det är ansträngande med barn helt naturligt eftersom man måste lära dom allt från scratch ju. Kanske du inte förstod det riktigt? Betänk då att du har 10-15 år kvar att uppfostra, ta hand om dessa två du har nu, låter det jobbigt? svårt att ångra sig nu då.

Andres Forslida

Går det att gilla en kommentar här? Hade gillat din 100 ggr om J..
ON POINT!

Anastasia

Blir du alltid grining och elak sent på kvällarna? Gå och lägg dig i tid surmus.

Maja

Jag häpnar!!! Isabella verkar ha spårat ur totalt!

Eleonor

Jag är också förälder, till ett barn. Är så sjukt ansträngande tycker jag och jag älskar min egentid, även om jag inte är separerad. Sluta skapa dåligt samvete.

Karin

+1

Bbe

Sluta gnälla.

Bea

J, har du egna barn? Det är väl ingen förälder som inte tycker att vissa perioder med sina barn är ansträngande? Försök övertala dig själv att det inte periodvis är ansträngande att vara förälder..

Maria

Nej men det blir mindre jobb

Anna-K

Men var du inte på semester i Italien?
Ha en fin sådan i Mexico. 💃🏼

E

man kan absolut ha mer än 1 semester! Jag har 4 inbokade i sommar! 3 kvar att åka på 🙂 jobbar lite emellan.

Låter härligt att få komma iväg utan jobb eller barn några dagar!

Ig

Fast du klarar ju inte av att vara själv. Någonsin.

Majas

Hon verkar ju vara hyfsat själv just nu. Men du kanske bara ville klaga och överdriva lite?

Anastasia

Måste man vara ensam?
Jag förstår att det är bra för många, men vissa får lugn och ro i andras sällskap.

L

Att trivas i sitt eget sällskap är en basal grundförutsättning.

Nicole

Jag tror de flesta har svårt för att vara själv, och de allra flesta flyr från sig själva för ingen orkar tänka på de djupa frågorna

Sandra

Är man bästa vän med sig själv så är det inga problem att vara själv…

L

De flesta? Tala för dig själv.

M

haha tala för dig själv

M

Men asså INGEN klagade på Isabella när hon och Odd var tillsammans och gjorde saker tillsammans. Men nu bara för att hon är skild så måste hon vara ensam hela tiden. Ger er för fan! Tror nog att Isabella vet vad som är bäst för henne och HENNES familj. Jävla moraltanter

Lillian

Det är ju bara det att Isabella har ett SJUKLIGT problem med att vara ensam.Hon kan inte …..helt enkelt och gör därför allt hon kan för att slippa vara ensam.

M

Men hon kanske INTE vill vara ensam? Det är väl ett val? Och om hon känner att det fungerar för sin familj så vem fan är du att komma med pekpinnar då? Ingen påpekar hur du ska uppfostra eller umgås med dina barn eller hur? Men ni har så jävla rätt i att lägga er i hennes liv och val?! Det är ju för fan skrämmande att vuxna människor inte kan låta en annan vuxen människa göra sina egna val och bestämma och utforma sin egen sommar och vardagsliv nu när hon har barnen varannan vecka.

Sara

Lillian.. om så är fallet… OCH..???? Dra nåt gammalt över dig

becka

IG vet du vad? Hon måste inte vara ensam om hon inte vill.

Lottta

Inte för att vara sån, du får ha precis hur mycket semester du vill, men det här låter ju precis som det du sa vid midsommar då du åkte själv till Italien för att bara vara. Jag tycker att det låter jättehärligt men det är ju knappast din ENDA egna semester.

19’e juni : ”Jag åker bort till en ö och bara ska vila upp mig.” ” Jag behöver få sova ut och få tid till reflektion.”

15’e juli : ”Jag ser så mycket fram emot att få ha några dagar ledigt för mig själv.” ”…jag ska sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid.”

Nati

Hahaha. Du lägger på riktigt en lördagkväll att snoka reda på detta? Stackarn.

Sandra

Eller så har man bra minne…

Pito

Snoka!? Alla vet.

Sara

Haha! Tragiska människor det finns 😂😂

Frida

Bella var ju i Marbella i början på juni, då skulle det också bli skönt att sova ut och ha kompistid. Så att detta skulle vara hennes enda semester är bs. Skönt med så mycket semester men är ju märkligt att hon redan glömt av både Marbella och Italien?

Och väldigt märkligt med folk som tror att man lägger en hel kväll åt att snoka? Vissa kan faktiskt minnas saker utan att behöva anstränga sig, dessutom är det varken tidskrävande eller svårt med en Google-sökning?

Nati

Ok, att komma ihåg eller att googla en annan människas exakta resdatum känns ju också skrämmande och patetisk.

molly

Eeehhhh…? OK Lotta…?
Får man bara åka bort en gång?
Hon åkte bort då, och hon åker bort nu. Och kanske åker hon bort igen?
Det gör hon sååå rätt i.
Varför har du problem med det?

Lina

Problemet va bara att hon skrev att det var henbes enda semester, men hon kanske fick ett tillfälligt hjärnsläpp eller vill förvirra vad vet jag/ vi

Andres Forslida

Ansträngande?

Härligt med Mexico! Ha det så kul!

Anna

Kommer ihåg hur det var den första tiden som skild. Det gick åt så mycket energi när barnen var hos mig, vill ju att allt skulle vara så bra som möjligt. Undvek konflikter, lagade mat som de garanterat åt, hittade på roliga saker mest hela tiden. Sen när de åkte till pappan kraschade jag fullständigt av utmattning i soffan. Jag passade oxå på att resa bort, gå på spa, träffa vänner när jag var själv. Men så småningom hittade jag balansen och vi fick en vardag som fungerade bra för oss alla.

Carolina

Bästa kommentaren jag läst på länge +1! Finns en verklighet av känslor, vardagsliv, tuffa beslut och många djupa funderingar bakom bloggfasaden som läsare inte får ta del av. Med all rätt. Blir helt matt av att läsa kommentarerna här inne. Hur orkar folk vara så nedlåtande och styra med pekpinnar åt höger och vänster. För att kunna ge konstruktiv kritik eller genuina råd bör man åtminstone känna Bella privat eller gått igenom liknade livskriser själv!

I

Ändå frågar typ alla vilsna läsare Bella om råd som om hon vore expert på allt.

Jenny S

Vilken bra och jordnära kommentar!

Louise

Hoppas att du får en underbar semester i Mexico! Ambitiösa, coola och inspirerande kvinnor som dig är verkligen värda det! Skönt att få komma ifrån vardagen och få möjlighet att koppla av. Önskar dig en toppenvecka

Stephanie

Ha det då skönt tjejen!!!!!! Stor kram x

Eleonor

Det verkar som en del tror att det finns någon slags rätt att klaga på föräldrar (framförallt mammor, men det vågar man väl inte säga under här landet 😉 )

Jag tycker man ska vara SÅ försiktig med att kritisera andra föräldrar. Folk är inte så fruktansvärt olika varandra. -är du själv förälder och känner att du gör så gott du kan för dina barn så kan jag nästan lova att Bella känner samma sak för sina.

Det är en fruktansvärt elak och översittande metod att skapa detta dåliga samvete. Folk har att göra utan det.

hanna

Håller med Ellinor! Det enda vettiga jag läst i dem här tråden. Jag förstår om Bella slutat läsa sitt kommentarsfält, hade det varit mitt hade jag gjort det. Fy vad dåligt jag skulle mått över tonen, orden och spekulationerna.

Ö

Så gott man kan räcker inte alltid.

Sandra

Du har ju inget annat än semester kvinna haha noll självinsikt som vanligt!!

Bea

Ta lite semester från den här bloggen så slipper du sitta här och sura.

Anna

Ta lite semester från kommentarerna på den här bloggen, så slipper DU sitta här och sura.

Azze

Du också Anna!!!!!11

ff

Sandra vad har självinsikt med semester att göra?

Amanda

Du var i Barcelona nyligen för att vila och kompishäng. Du var i Italien nyss för vila osv. Vadå enda semester?

Jenny S

Ha det underbart i Mexico! 💜Jag ska själv dit nu i 2 v när min sem börjar imon och längtar så otroligt! Vi behöver alla komma bort från verkligheten ibland, ensam eller med sällskap/vem har ingen att göra med, bara man mår bra av det. Många är bittra och har inget att sysselsätta sig med nu under sommaren så därför blir det dubbelt med hat kommentarer. Jag jobbar med att ta bort dessa troll b la och är insatt i vilka som skriver på ett visst sätt och ser alla ip nr osv. Väldigt många skriver från samma ip nr med olika namn och påhittade mail adresser. Ganska tragisk värld vi lever i.

Njut av din semester. Det är du värd.
Kram ☀️

Ha det alldeles underbart ❤️

Sara

Till alla er som klankar ner på mammor som uttrycker att det är jobbigt och utmattande att ta hand om sina barn, har ni själva barn? Jag har ett barn på 19 månader och det är underbart, men också helt utmattande. Och då lever jag och pappan ihop och hjälper varandra. Man älskar sitt barn och älskar tiden man spenderar ihop, men man är i behov av egentid och fylla på energin. Hade jag haft möjlighet hade jag också åkt till nya platser i världen och samlat energi. Önskar alla en härlig söndag och hoppas vi kvinnor kan vara snällare mot varandra och stötta varandra 🙂

Ellen

Håller med dig SÅ mycket.

I

Det är väl skit samma vad andra har, gnäll är gnäll oavsett.

Emma

SÅ bra kommentar! 👌🏼👌🏼

Pia

Hi Isabella
Can you do a blogpost about books you are reading during your divorce? I think I saw some books on one of your Instagramstories. I just got out of a 8 years long relationship and could use some good books about the topic of being alone, starting a new life and so on.
Thank you.

P

Google it.

Låter helt underbart, skulle behöva detsamma efter gårdagens dopfest med mina vilda barn.

Det är du så värd Isabella! Kör så det ryker ❤️😘

Vi syns på toppen min businesswoman

Angelica

Njut av din semester med och utan barnen 🙂 du är säkert en fantastisk mamma och när det ändå är Odds vecka så är det ju perfekt att åka iväg och umgås med vänner 🙂

Bella

Du har så sjukt snygg klädstil Isabella! Skulle inte du kunna skriva mer (länka) vart du köper dina kläder?

Siri

Alltså va? Hon kör ju adlinks på allt, snart adlinks hon väl sin hårfärg, spraytannen o ungarna

Bea

Ja, varför måste hon ha betalt när hon jobbar?? Siri du skulle väl jobba gratis eller?

sjukt idiotiska kommetarer. klart som fan att hon ska utnyttja den plattform hon byggt upp. Detta är hennes jobb och vill väl precis som alla andra ha betalt???

C

Inte barnen …. men barnens kläder , leksaker, lekstuga och kalasen …😁

Lina

Går det verkligen att länka mer än vad hon gör? Snart länkas väl tom toapapper, eller va du ironisk?

Bbe

Gör hon ju hela tiden!!

ff

VA??? Har du läst den här bloggen? hahahahahaha

Em

Hej Bella!

Jag är intresserad av att höra mer om din nya kost! Om du gratis och möjlighet framåt får du jättegärna skriva ett inlägg om detta. -Hur kom du fram till att du ville börja med vegetarisk kost? -Vad var lättast/svårast med förändringen? -Vad brukar du laga för mat, har du några tips/recept?

Jag äter kött i dagsläget men ibland vegetariskt men är inne på att växla över mer och mer.

Hoppas att du har möjlighet att skriva ihop ett sådant inlägg framåt, tror du kan inspirera både mig och andra med det till att leva på ett mer miljövänligt sätt 🙂

Hoppas du får en fin semester!

Pito

Hur kommer det sig att du vill ha så brun hud nuförtiden när du nyss hyllade din ljus hy?

kajsaM

Suck Pito Förut ville jag alltid vara brun. Nu har jag ändrat mig.
Hört talas om att man ändrar tycke och smak i livet?

Anna

Om man zoomar in på bilden där du har på dig den röda baddräkten bakifrån så ser man en brun fläck mellan benen? Mensläckage?

Malin

Efter att ha kollat på bilden så skulle jag gissa på att det är en skugga! Känns inte som att man behöver zooma in för att se det

Emma

Min första fråga är varför du öht zoomar in där… och so what om det är mens? Pallar inte tabun kring mens, alla kvinnor har det och det är ingen big deal! Har säkert hänt dig också någon gång.

Har man inget snällt och säga så behöver man inte säga det alls 🙂

Mikaela

Nej, Man ser klart och tydligt att det är bajs…

Vilken jävla fråga.

ErikaJ

🤣

Sigrid

Jo men visst är de så, en behöver inte ens zooma in bilden.

Lina

Kanske det är, fullt normalt, säkert hänt alla kvinnor med mens, säkert även perfekta lilla Anna!

E

Att tänka tanken att zooma in på en bild och kolla mellan benen är konstigt, att erkänna det är ännu värre och att fråga om vad en eventuell fläck är och om hon har mens?! Jag finner inga ord! Men jag råder dig till att skaffa en annan hobby!

B

Varför zooma in!? Herregud!

L

Men alltså, vem gör sånt? Sitter och zoomar in… och om det är det, och? Var vill du komma? Vill du att hon ska skämmas lite? Mår du bättre då? I så fall borde du ta tag i ditt problem, för du har det inte bra…

mom

Menar du på allvar att du zoomade in mellan hennes ben?
På riktigt?

Erika

Men alltså jösses vad e det för fel på folk! Har du mens? Ja antar jag som kvinna. Märker du inte när du får mens? Helskumt i såna fall. Jag märker direkt när jag får mens. O det gör nog de flesta. Tror du Bella tänkte, ”åh nu droppar det lite här, kanske ska passa på att ta en bild bakifrån”. Öh nä. Visst kan man läcka igenom. Har jag gjort också men då går man väl på toaletten. Inte tar ett kort bakifrån. 😂

Jessi

Vad hände med vännen från USA? Du skrev ju för någon vecka sedan att du skulle till Mexiko med en sådan. Är det nedlagt? Eller bor Fanny i staterna numera?

Kattis

Men herregud, kompisen från USA kan väl också bo hos Fanny? Det ena utesluter inte det andra.

Anna-K

Frågan är varför hon nämner vännen från USA i ett inlägg före att det är Fanny hon ska bo hos. Naturligtvis för att hon själv vill skapa spekulationer. Fanny vet vi vem det är. Hennes vän vet vi inte vem det är.

Bibbi

Härligt med Mexico!
Förstår att du behöver boosta. Jag förstår dig, att vara ensam men små barn som ska ”passas” hela tiden tar energi. Såklart ger det energi, å lyckorus också. Njut av semestern.

A

Passa sina ungar?

Lina

Ja precis så, ett passande hela tiden, man PASSAR dem så det inte händer något! Detta ordet, PASSAR kan betyda olika saker du vet.. så ja, man passar sina egna barn!

Siri

Fast du åker ju iväg och ”vilar”, boostar kompistid osv varje månad? Marbella el vart du nu va med dina grannkompisar, Italien med en kille och nu Mexico. Det är ju härligt, men blir lite komiskt då du formulerar det som om du verkligen inte haft semester på länge 😂

Sofia

Exakt. Klingar så falskt och visar på noll självinsikt.

Lotte

Du missade Barcelona!

C

Hon har väl ( räknat m resor Odd varit med på) varit iväg på semester 6-7 ggr

Dubai , Thailand , Italien, och flera till.
Hon har semester bra mycket mer än genomsnittet. Visst ja hon jobbar så mycket? Om jag slapp sköta trädgården , renoveringar, handla mat, kläder , inredning , städare hemma , de som fixar mitt hår , sminkar mig kan fortsätta ännu mer men orkar inte!!!!ja då skulle jag utan problem kunna jobba 12 Tim per dygn !!!
Jobbar redan mer än 8 ( jobbar på operation) så oftast jobbar vi över… lite svårt att lämna mitt under en pågående Op . Och jag sköter faktiskt ochså så gott som allt det Bella anlitar folk att göra. Och är övertygad om att många fler än mig gör samma .Snart har hon nog en barnflicka där som hämtar och lämnar på förskolan och sover ner barnen för att hon ska på jobb möten !!! Slitsamt liv …

KristinaL

Du glömmer en sak bittra C. Isabella är inte anställd. Hon har egna företag. Pengarna hon lägger på resor och vad hon vill, har hon tjänat ihop själv.
Uppenbarligen tjänar hon så pass mycket så hon kan resa som hon vill.
Och när man jobbar och tjänar mycket pengar så kan man hyra in folk till det man inte kan/vill göra. Det är upp till var och en.
Känns som du tycker det är orättvist C? Gör något annat av ditt liv då. Sitt inte och spy på någon som jobbat ihop sina pengar.

Sigrid

Jo men tänk att Isabella har haft en jobbig och intensiv vecka bakom sig. Så lite ledighet och komma bort vardan passar bra.

Mikaela

All tjat om att hon aldrig är själv med barnen. Vad fan spelar det för roll? Varför ska man vara själv om man inte vill? Jag hatar att vara själv, det är så förbannat tråkigt. Om jag då har vänner att hänga med SÅ GÖR JAG DET FÖR ATT JAG VILL! Om jag sen vill ta 100 olika semestrar så GÖR JAG DET FÖR ATT JAG VILL. Om jag vill skilja mig eller ligga med andra eller inte säga vem jag åker utomlands med så GÖR JAG DET FÖR ATT JAG VILL!

Idioter.

Aoi

Lär dig vara ensam. Du låter trist som blir så uttråkad av dig själv.

Bea

AOI, för du låter så jävla rolig att hänga med själv..

Mie

Önskar dig en skön semester nu när du äntligen får resa bort och få lite egentid verkar tyvärr som du glömt bort alla dina tidigare resor i år som varit fest kompisar. Men jag undrar varför åka ända till Mexico för några dagar. Har du någonsin tänkt på miljöpåverkan av flygresor en av de största klimatbovarna är just alla dessa korta resor vi börjat göra med flyg en helg där och här med flyg. Du kan väl utveckla dina tankar kring miljötänk och den värld vi lämnar till våra barn.

Marie

Komiskt att Kissie åker från Fanny idag och Bella anländer i morgon…

Det var ju lustigt!

Caroline

Så Alexandra åkte hem, och nu ska du dit? 😅

Jenn

Alla som kommenterar elakt och negativt mår så dåligt med sig själva!!! Förmodligen bittra över sina egna liv!
Isabella gör allt hon kan och är väldens bästa mamma till sina barn.
Tråkigt att så många av ni som kommenterar mår så dåligt. Ta ansvar över era egna liv och gör saker så att ni inte behöver känna avundsjuka för att andra lyckas!
All styrka till Bella. Tack för en fantastisk blogg! Sveriges bästa bloggerska.

Ö

Mår dåligt med sig själva? Fick du ig i svenska?

Bath

Alltså hur dj dumma kvinnor det finns. Skäms på er. Jag tror knappt det är sant när man läser vissa inlägg

M

Hej Isabella! Jag måste bara fråga, ditt hår?! Du ser ut att ha en helt annan volym i ditt hår numera och jaaa, jag vet – du vill marknadsföra dina produkter, men allvarligt? Vad är det för produkter du använder? Och hur isåfall? För jag har tillochmed gått och köpt dina hårprodukter, men de fungerar tyvärr inte lika bra på mig. Eller så använder jag dem inte på rätt sätt. Kan du snälla skriva eller svara vad det är du gör, hur du gör och vad du skulle rekommendera? Det ser helt fantastiskt ut – även som vardagslook! 🙂

Kia

Blondinbella har spårat ur totalt……vad händer härnäst?
Efter en ANSTRÄNGANDE vecka med barnen, stackars barn!
Tror dock att Odd är en bra pappa!
Blondinbella….barn är inga acessoarer, tyvärr var det va du trodde…….sorgligt!

KÖP NY BIL, KÖP MASSOR MED NYA KLÄDER, ÅK BORT Å NJUT AV EGENTID! Kanske du borde stanna hemma för att orka med den viktigaste uppgift du har, ATT TA HAND OM DINA BARN, å kom ihåg att det är inte ”kvalitetstid” utan ”kvantitetstid” som du ska ge barnen, du ska finnas där för dom! Helt klart var du omogen uppgiften!!!
Stackars barn!!!!
/många utropstecken blev det, men men det behövs, lugna ner dej BB
!!!!!!!!/

Lotta

Kanske bättre du lugnar ner dig. Verkar jobbigt att reagera så starkt. Andas.

Elin

Lugna ner dig själv Kia, inte bra för hjärtat att brusa upp sig sådär. Över en blogg? 🙄😑😂

?

Kia du är nog sorgligast av alla ändå 🙂 Hur mår du? Självklart är det ansträngande med barn även om man älskar dem till skyarna så varför är det tabu att säga det? Ta ett djupt andetag och fundera på varför du skrev som du gjorde. Det var ju knappast för att vara snäll eller hjälpa, eller hur? Det var inte ens i närheten av konstruktivt, mest pinsamt

cas

men herregud. Skäms

Jag håller med dig Kia! Eller så är det så att det framställs på ett sätt här i bloggen och är något helt annat i verkligheten.

Sara

Fan vad elak du är. Hur kan man vara så elak mot en annan människa bara för att man inte är överens med denna i livsstils val? Vad ger dig rätten? Hoppas verkligen du rannsakar dig själv och reflekterar över ved det är som får dig att ta så illa upp. Människor som beter sig så illa som dig och mobbar andra får jag god lust att trycka ner i ett avlopp och spola bort! Fan också att man inte bara kan hålla käft! Tänk skälv vad du genom att säga sånt här visar för föredöme för dina egna barn.

Kia

😊❣️

K

Skälv?

Josefin

Lugna ner dig själv kia

Anastasia

Fyfan, äcklig kommentar.
KIA, skaffa ett liv och sluta häng här.

Josefin

Kia, ta ett djup andetag, stäng ned webbläsaren och gå ut och ta en promenad. Ditt beteende är inte ok.

Lina

Eller kör en runda.. KIA.. himla bra bilar.. 😂

Emma

Även om du har pengar i överflöd och haft det tufft så tappar du mång läsare pga av att du låter så osympatisk. Att säga att det ska bli skönt att komma iväg på egen semester då de andra i Italien och Barcelona varit med andra (men ändå utan barn!) när det finns barnfamiljer som knappt har ekonomi för en semester om året. Nja…snacka om att ha dålig självinsikt. Du vill bygga dina varumärken starkare med den här bloggen och din instastory men de senaste månaderna är de ytlighet, löjliga vinkar, poser och showing off.

Får lite avsmak på dig. Började följa dig när du fick barn, du var mänsklig, visade upp den nya mammarollen osv. Nu är du vad du tidigare hette en blondinvella. Thats IT!

titti

Tappar läsare?
Låter osympatisk?
För att hon har råd att åka på flera semestrar?
Är det osympatiskt att tjäna mer än någon annan?
Du verkar ha lite svårt med läsförståelse.
Varför läser du den här bloggen?
Och vad är en ”blondinvella”?

Jenn

Nu sitter alla nät troll hemma och har ingenting att göra. Det är därför så många kommenterar så elakt. De är så bittra över sina liv, tragiskt !
Bella är en stor förebild för mig och jag inspireras mycket av henne och all energi hon har.
Tack för en fantastiskt blogg.
Ni som kommenterar elakt försök att ta ansvar för era liv och skaffa er ett jobb om ni har någon chans på arbetsmarknaden???

Isabelle

Vad var resan till Italien? Jobb?

Sofia

Om du verkligen är ute efter att vila och återhämta dig gör du det bäst hemma. Du behöver inte packa, ingen långflygning, ingen jetlag, behöver inte klä upp dig etc. Om det genuint är vila du söker skulle jag stänga av sociala medier och vara hemma och skrota. Vad är det du flyr ifrån så fort du är ledig? Marbella, Italien och nu Mexico. Det tar kroppen en dag per tidszon att återhämta sig från jetlag så att resa till Mexico så kort tid för att vila rimmar illa rent fysiologiskt. Du gör ju som du vill men du känns varken genuin eller mogen i det du skriver och gör.

BM

Fast man är olika, jag behöver oftast åka iväg när jag är ledig för att varva ner. Inte hela min ledighet men framförallt de första dagarna.

Jag begriper inte att det kan vara sååå ansträngande att vara med sina egna barn. Och varför är det skönare att vara ensam än med sina barn?

Ki

Bella blir utmattad av rädslan att vara ensam med barnen.

BM

Förstår att du inte har egna barn. Är du aldrig trött efter en dag på jobbet? Är du aldrig i behov av helgledigheten eller semester? Det är inte mindre ”jobb” att ta hand om sina barn och framförallt inte om man är ensam förälder. Spelar ingen roll att det är andra vuxna runt omkring som förälder har man huvudansvaret och det ÄR tröttande.

Sara

Du svarar inte så ofta (kanske pga nivån på kommentarerna) men vart i Mexico ska du? Var där förra året och resta runt i flera olika delar av landet och det är ett häftigt och speciellt land. Karibiska kusten är ju helt amazing! Önskar jag kunde resa lika mycket som Dig, njut av semester! 😀

Jasmina

Men Kia! O ni andra bittra människor!
Varför stör det er så jävla mycket om hur Bella väljer att leva sitt liv?
Helt ärligt mår ni så dåligt?
Har ni inget att göra ?
Asså jag förstår inte hur man kan lägga så mycket energi på att störa sig så mycket på allt Belka gör.
LÅT HENNE VARA!
hennes barn behöver ni inte oroa er för . Dom har det bra!
Bella njut av din egentid och skit i alla idioter som skriver skit om dig.
💐

Hoppas du får en bra resa till Mexico

Kia

Finns inte bara en narcissist i världen😊❣️

Malin

Hur kan ni ens klaga på att Isabella alltid är med andra med sina barn? Vet ni hur fint det är för barn att få starka band med andra vuxna människor förutom sina föräldrar? Jag har INGEN som engagerar sig i mina två barn och det gör mig så ledsen. Avundas verkligen Isabella som verkar ha en fin mamma och fina vänner som bryr sig om henne och hennes barn.

M

Men exakt. Tack!! Jag tycker att det är faaaaaantastiskt att Isabella har så många i sin närhet. Jag älskar att umgås tillsammans med mina vänner och deras barn och hoppas att dem känner samma sak med mig och mina barn. Vi är två i hushållet men delar upp semestern så att barnen ska vara lediga längre och jag älskar att ta en dagstur till skärgården med vänner eller bara en spontan lunch med grannen. Men ingen tycker vi är konstiga för det.

s

Ja att barn är ansträngande ansvar det vet vi alla?

men vad trodde du egentligen Bella?, att de är som dockor eller gosedjur.. Nej det är inte gulligull alla gånger.

Du valde att skaffa barn tidigt och då får du stå ut med det.

?

Tyst s, du skämmer ut dig något vansinnigt! Ska man som förälder inte få säga att man är trött utan att kärringar ska komma och påstå att man inte var förberedd nog? Vilket skitsnack!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *