#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 15 2017 at 22:04

Kvällsjobb

Vi kom hem från Sheila och Rasmus lantställe sent i eftermiddags, barnen ska ju till Odd imorgon så jag ville ha en lördagskväll bara vi hemma. Efter nattningen satte jag mig ute och jobbade men när det blev lite kallt tog jag en badpaus och nu är jag tillbaka fast arbetsplatsen blev sovrummet. Löner som ska godkännas och lite annat administrativt. Egentligen kan jag ju göra allt imorgon men jag ska iväg på middag samt packa inför Mexico på måndag så det är lika bra att få det gjort. Jag ser att ni undrar kring Mexico och jag ska bo hos Fanny som har hyrt ett härligt boende i över en månad där borta.

Jag ser så mycket fram emot att få ha några dagar ledigt för mig själv. Första veckan i juli var ju almedalsveckan, denna vecka har jag ju varit med Sally och Gillis och att vara själv med barn en vecka är ju såklart ljuvligt (och för att inte glömma roligt!) men också ansträngande. Dessa dagar i Mexico blir mina enda egna semester. Som jag ska sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid. Underbart.

167 Kommentarer

Linn

http://www.expressen.se/kronikorer/calle-schulman/manniskor-over-40-ar-ar-en-helt-tappad-generation/

Så jäkla sant 😂 Alla ni berit/ingmari_40 här inne kan väl lugna er lite!

ErikaJ

Berit och Ing-Mari år snarare 70 +! Säg Susanne och Veronika och Tina. 🤡

Linn

😂

Jasmina

Bra skrivet Malin håller helt med det.
Hade hon inte varit så social och ute med sina barn
Då hadde bittert kärringarna klagat över att.. varför sitter du ensam med barnen. Det är inte bra osv..
Jag tycker att det är jätte bra att hon fortsätter att träffa sina vänner med barn o familj som hon alltid har gjort 💐

Anna

Ha så kul!!! 😀

Det är helt jävla förfärligt att folk i denna kommentarsfält är så jävla nedlåtande, negativa och allmänt vidriga.
Varför skulle man inte få åka utomlands och ta semester/jobb ensam som mamma???? Hade detta varit en kille som hade skrivit så hade alla bah ”men ååhhh vad duktig du är, du har förtjänat semester”
Mammor/kvinnor skambeläggs hela tiden, medan mannen blir den duktiga.
och ja, det ÄR ansträngande att ha barn. Hon är ärlig och skriver det, men då får hon bara massa påhopp, men om hon skriver att allt är underbart får hon bara massa kommentarer att hon lever ett ”fake liv utan problem” alltså wtf?
Dessa som sitter och skriver dessa kommentarer är så jävla avsunsjuka och önskar nog själva att få åka på semester och ha bra jobb, men det är nog sorliga själar som vet att dem aldrig kmr få göra det, därför klankar dem ner på Bella.

Ha så kul och skit i alla nedlåtande hemska människor!!!! 🙂

Mia

Jäklar det här kommentarsfältet spårar ur mer och mer för varje dag!

Sara

Hur orkar folk bry sig så mycket om en människa ni inte ens känner? Har ni inget eget liv eller? Vad spelar det för roll om hon aldrig vill vara ensam? Så sjukt att man ens kan bry sig.

Carro

Alltså, you guys. Den här bloggen är inget facit. Det här är en person som gör så gott hon kan. Alla har sina egna processer och om det innebär att vara mycket med andra istället för själv nu så är det så. Kanske blir det ändring på det ett annat tag, om det känns bra för henne. Om hon hade levt ett ”såhär ska man leva rätt enligt samhället”-liv så hade det inte funnits en blogg. Alla gör så gott de kan, chilla. På det sätt som många av er kommenterar så tycker jsg att ni ska ta er en titt på er själva istället och undersöka den biten istället för att ha åsikter om andra. Kram!

Emma T

Tragiskt att läsa så många negativa kommentarer. Man är inte mer än människa och alla behöver vila oavsett om man har barn eller ej. Sunt att våga erkänna det för sig själv och kärleken till barnen blir inte mindre för det. Ha en trevlig semester Bella, det är du värd! Livet är för kort för att lägga energi på trångsynta personers oviktiga åsikter!

Emilia

Jag är oxå ensamstående med två små barn, dock har jag barnen på heltid men hade jag haft möjlighet och råd så skulle jag gjort precis som dig på min ”lediga” tid! Jag är imponerad av dig, för vad folk än tycker och tänker, så är det ändå du som har skapat dig det livet du lever. Det är du som har byggt företag som lyckas. Heja dig! 😃

B

Är det Fanny som är vännen som kommer? Är inte hon redan där att döma av vad du skrev nu sist 🙂

Linda

Jag tror inte det handlar om att Bella vilar ifrån sina barn, utan efter en omtumlande vår, behöver hon njuta av livet o fylla på energidepåerna.
Alla förtjänar att må bra!

Anna

Vem tar kort på dig i sängen?

L

Självutlösare på kameran garanterat 🙂

Anna

Men klart det är en nagel i ögat på de flesta småbarnsmammor att Isabella kan OCH har råd att åka på lyxiga semestrar då o då. Såklart. En vanlig Svensson-mamma har tyvärr inte råd med det. Alla har liknande problem annars med sig själva och sina bar, då menar jag maten, läggdags mm men det är ju normalt. Men Isabella har det gott ställt och många vänner, eller ”vänner” som älskar hennes pengar, ehum jag menar Isabella så hon kan lämna över lite barnpassningsansvar till vännerna när det passar Isabella. Vilken trött mamma skulle inte vilja åka iväg då o då? För de flesta blir utlandsresan aldrig av, oftast p.a ekonomin. Vanligt Svensson-liv. Semester med husvagnen då istället.

Leah

Klart man kan säga att man är trött. Men vad trodde hon att skaffa barn var? Regnbågar alla dagar? Och förresten, hur kan vi veta att hennes barn mår bra? Vem vill vara utan sin ena förälder en hel vecka när man är så liten? Jag dömer inte utan tänker på barnets nivå. Barn säger inte att dom mår dåligt psykiskt. Och många föräldrar missar tecken på att barnet mår dåligt.

Leah

Hur hon fyller sin tid när barnen är med pappan är helt upp till henne. Men jag förstår även dom som tar lite illa upp när bella skriver att hon måste vila upp sig om och om igen alla veckor hon inte har barnen. Vad är det att bli så trött på? Dom verkar ha roligt tillsammans, hon och barnen. Sen plötsligt säger hon att hon måste ha semester för att vila ut sig. Men jag tror det blev en chock för henne. Från att odd hade barnen nästan jämt till att hon ska ha dom en hel vecka varannan vecka. Kanske hon insåg hur tufft det är med barnen trots allt. Tacksamt att hon hade odd.
Ingen hat tack. Detta är bara hur jag har uppfattat från bloggen.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *