#IsabellaLöwengrip
Följ
At home
juli 11 2017 at 19:45

Gemensamt sovrum

Här kommer de sista bilderna från renoveringen på övervåningen, nämligen barnens sovrum. Här inne är det lugnt utan leksaker men däremot en massa böcker!

Tapet från Farmhouse, Fornasetti heter den och är blågrön med moln på. Matta kommer ifrån Jotex.

Sängarna är ljuvliga tycker jag, från Farmhouse. Även sängborden är ifrån Farmhouse.

Tavlor från Desenio, en med ögonfransar och en räv

Sänglampor från Jotex och sängbord Farmhouse

… Här sover Sally och Gillis gott :- )

Alla länkar är adlinks, 

142 Kommentarer

Mollan

Jag kanske jag ska tillägga att jag har 3 barn, 2 tjejer och 1 kille och de är nu mellan 5 och 11 år och DE skulle vägra dela rum med sina syskon.
Ungar vill ha plats för sig själva OCH, viktigt, ett ställe att vara med sina kompisar.

AnnaF

Klart att dina barn vägrar dela rum med varandra, dels för att en 11 åring strax är tonåring och dels för att en förälders inställning till hur ”det ska vara” spelar stor roll. En aspekt till är barnens lynne och personlighet. Kanske är de tighta med varandra eller inte. Oavsett är varken ditt eller Bellas sätt fel, bara olika. När man kommit till livsinsikten ”att allt är rellativt” kan man också luta sig tillbaka i fotöljen, ta en sipp på sitt te/kaffe/drink och bara andas och njuta av att världen är en brokig skara åsikter.

E

Vilket underbart svar ❤️

ak

Snälla Mollan det säger mycket om dig faktiskt.
Min systers barn flicka o pojke 10 och 11.5 år delar rum.
Och dom gillar det faktiskt.

Sandra

WOW! Jag hade ÄLSKAT att ha dedär sängarna och dela rum tillsammans med min syster när jag var mindre! Avundsjuk, så fint

Siri

Tycker att grejer till barnen kan du väl ändå bekosta själv, utan spons och adlinks. Blir så girigt på nåt vis.

emma

Äh, det är väl en winwin situation för henne samt företagen. Ingenting att kommentera om enligt mig.

Siri

Är ju inte det som det handlar om, klart det är en win-win som allt annat. Känns bara lite väl girigt att verkligen allt är spons/adlinks känns så gränslöst när det tom handlar om barnens grejer, hon kan väl åtminstone betala för deras saker kan jag tycka

Lena

Pallen mellan sängarna kommer från Rusta.

Moa

Hej Isabella!
Jag är bara nyfiken att veta och för att bryta den negativa trenden som är här och ialafall i den sista inläggen
Brukar du köpa begagnade saker till dina barn, leksaker och kläder? För i varje inlägg och ifrån varje rum du skriver om i ditt hus så ser jag bara nya och moderna leksaker och kläder till dina barn. Visst Du har ju absolut pengarna att köpa nytt och modernt till dem så varför inte göra det när man kan det förstår jag, det är ju ändå roligt att göra det:)
Det var bara en fundering ifrån min sida.

Johanna

Det var kanske 1 år sen som Bella skrev mycket om det, att de hade någon slags ”grann-loppis” då och då, där de bytte leksaker och barnkläder med varandra. Har för mig att hon nämnde då att det var för miljön och för att spara in på onödiga inköp, vilket var mycket uppskattat i bloggen. Sedan dess har bloggen förändrats något oerhört, det är inte samma inriktning längre – idag ser man inga bilder på Bella gå runt osminkad med en tofs i vindjacka och stövlar, vilket hon faktiskt gjorde då. Klackskor, väskor och klänningar var nedpackat minns jag också för hon hade ingen användning för det. Har nog mycket med att göra att barnen såklart blivit äldre och att hon är skild och har massor med egentid nu, såklart! Men – lite sorgligt att även loppistänket, ett-plagg-in-ett-ut och allt vad gäller hållbarhet har försvunnit totalt. Tror dock allt egentligen bara handlar om att Isabella är oerhört förvirrad som människa, och försöker hitta sig själv. Det kommer nog.

Moa

För folk kommentar ju ändå din inredning. Så tänkte ta tillfället att fråga.
Ingen kritik eller någonting.

K

Min inredning i mitt sovrum kostade hälften av vad en av sängarna kostade.

lena

Ja K det är ju upp till var och en att betala vad man tycker att man har råd med. Menar du att Isabella ska handla saker beroende på din inkomst?

Jag älskar verkligen sängarna, så himla fina! 🙂

J

Jättefint! Vart kommer gardinerna ifrån? 🙂 har letat efter en den grå färgen!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *