#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juli 13 2017 at 13:17

Dagsutflykter

Dagarna går så fort, jag hämtade ju barnen i söndags men det känns som igår. Det är underbart att vara ledig ihop, vi har väldigt kul tillsammans och hittar på någon utflykt varje dag. Idag ska vi hem till min kompis Linus (eller det är hans föräldrars hus, han är hundvakt). Där finns det flera hästar och en pool, Gillis och Sally kommer att bli överlyckliga. Imorgon åker vi ut till Sheilas lantställe. Bra sommardagar helt enkelt. På söndag lämnar jag barnen till Odd igen och på måndag flyger jag till Mexico. Jag stannar bara till på lördag (hämtar ju barnen på söndagen) men det ska bli underbart att läsa vid poolen, träna och besöka stranden. Jag har en vän som bor i USA som kommer ner.

Det blev en vegan-lunch med broccoli, valnötter, äpple och en massa annat gott. Barnen fick soyakorv och potatismos. Nu ska vi åka till hästarna!

132 Kommentarer

Ewe

känns som stt du plötsligt blivit så duktig på att laga mat när du förut alltid skrev att du knappt kan koka pasta.. hur du gått kurser?:)

Bella

Man behöver inte gå kurser för att lära sig laga mat, bara att öva och testa nya recept 🙂

Helene

Tror nannyn lagar maten 😀

Bibbi

Lunchen ser supergod ut, å du strålar. Bra jobbat 🙂

Liz

Kul att du och Randy fortsätter träffas på ännu en semester ❤️ ?

Kl

Låter tippen😊 Ha såtrevligt och barnen kommer bli överlyckliga🐎🐬

Kl

Toppen så klart😂😂😂

Hanna

Oj inte undra på att du rasar i vikt med sån diet.

Helene

Randy som kommer med? Låter mysigt.

B

Men sluta tjata om Randy. Vad är poängen med det?

Sofia

Precis. Det är ju bara för att öka trafiken till bloggen. Vanligt Bella trick som ni regelbundna läsare borde kunna genomskåda.

Sara

Har du funderat på den miljöpåverkan som dina resor innebär? Jag kan möjligen förstå att man som privatperson tänker att ”planet ska ju ändå gå” eller liknande, men ditt arbete är ju att vara influencer! Ditt liv handlar om att påverka andra. Dina möjligheter att ta avstånd från nöjesresor är ju enorma! Alltså du skulle ju kunna göra sån skillnad! De flesta av oss kan inte det, men DU kan! Och så tar du inte den chansen, utan gör tvärtom och reser kors och tvärs över världen i tid och otid. Jag blir så ledsen över detta. Alltså verkligen ledsen. Och uppgiven.

P

Tack Sara! Tänker exakt samma sak. Dessutom tycker jag att alla resor för LCC:s räkning är vedervärdiga. Den enda anledningen till att jag bojkottat det märket. Isabella har möjligheten att köpa ex. En Tesla(som klarar 50 mil på en laddning) men hon väljer att vräka enorma summor på fossildrivna bilar. Bristen på miljötänk och respekt för planeten är nog det enda som avslöjar att hon hoppade av skolan. Att hon helt enkelt inte förstår hur allvarligt klimathotet är. Och om du läser detta Bella: jag är inget troll som hatar eller vill vara elak. Jag är en småbarnsmamma som vill att planeten ska finnas kvar även till dem.

Jenny

Helt enig.

Sara

Skulle vara intressant att höra vilka märken och varor du köper istället! Vilket företag tror du inte gör resor i tjänsten?
Köper du enbart lokalproducerad mat där det inte behövs långa transporter? Enbart lokalodlade grönsaker och frukt?
Kläder – föder du upp tex får själv och gör ull som du tillverkar tyg av och syr egna kläder? Eller köper du ”vanliga” kläder tillverkade i asien med tvivelaktiga tillverkningsmetoder både med tanke på miljö och arbetskraft?
Det jag vill få fram är att det är väldigt enkelt att sitta här och kritisera Bella för hennes miljöval men man tänker sällan på alla dåliga val de allra, allra flesta gör själva.

Ida

Alltså jag har gått i skolan 6års-9an, fyra år på gymnasiet och två-tre år på komvux. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig tänker på miljön (hemskt jag vet men så är det, kan inte argumentera varför dock). Med det vill jag säga att det knappast är för att Bella inte gått i skolan som hon inte är miljövänlig. Man kan vara omiljövänlig även efter flertal år i skolan där samhällsbaserade ämnen ingår ofrivilligt. ✌🏻

Nati

Klimathotet är inte ens bevisat. Finns betydligt värre saker än att resa dessutom. Bittra människor som glider in här och lägger såna här kommentarer. Vad har hennes skolgång med något att göra? Finns massa människor som gör allt det du säger och är högutbildade. Det är förlegat att prata om traditionell utbildning, speciellt försöka använda det som argument mot en människa som klarar sig mycket bra ”trots” att inte ha gått i skolan.

P

Sara: ja jag köper mycket från företag som på olika sätt tänker på miljön. I Isabellas fall går det inte att skilja hennes roll som bloggerskan mot hennes roll som LCC:s ansikte utåt då hon använder den förstnämnda för att marknadsföra den andra. Att åka till Mexiko, Italien osv varje månad för att ”andas och bada lite” är fruktansvärt ur en miljösynpunkt och framförallt som förebild för många unga. Det finns gott om fina hotell i Sverige om en ska bada i två dagar. Dessutom är det mycket flygresor och events för LCC som kunde gjorts annorlunda.

Och nej det är inte konstigt att välja företag som tänker på miljön. Till er andra som skriver ”åh jag gick i skolan men jag skiter i miljön ändå” försöker ni vara coola? Imponera? Tragiskt att ni gick i skolan utan att lära er något. Där har Gustav Fridolin en utmaning inför kommande generationer.

Och jo. Klimathotet är bevisat. Vart inhämtar ni er kunskap?!

Mareena

Vadå ”Bristen på miljötänk och respekt för planeten är nog det enda som avslöjar att hon hoppade av skolan”? Jag har gått ut grundskolan, gymnasium och har även college- och universitetsstudier bakom mig, men jag reser har bil som går på bensin. Vad i all världen har avhopp från skolan att göra med miljötänk? Jag är ingen miljömupp, men det finns miljöfanatiker som har kortare skolgång än Isabella, så lägg ner med längd av skolning.
Ni miljöfanatiker måste sluta läxas upp folk om hur de lever, och ta hand om ert egna leverne istället.

lilly

Jag dör ”avslöjar att hon hoppade av skolan”. Du har inget liv, gå och ta hand om dina barn istället.

Tilde

Sara sa det jag också tänkte!
Du är ju en riktig miljöbov…..:(

Jenny

Jag förutsätter och antar att både P och Sara är veganer (utifrån vad jag kan anta i era kommentarer), mtp att mejeri -och köttindustrin (bevisligen) är ett mycket, mycket större miljöhot än att flyga flygplan.
Om ni är veganer – bra! Tycker ni inte då att Isabella är en oerhört bra inspirationskälla på den biten, där hon når ut till väldigt många människor som annars kanske aldrig ens skulle tänka tanken att sluta med animaliska produkter?
Om ni inte är veganer – rannsaka er själva innan ni pikar på andra.

Sofia

Jag håller också med, blir också ledsen. Och nej, det handlar INTE om avundsjuka utan om en vilja att bevara naturen.
Isabella har verkligen en möjlighet att påverka andra. Sedan tycker jag inte att ”planet ändå går”-argumentet håller. Marknaden styr och om färre konsumenter betalar för flygbiljetter kommer färre plan att lyfta, så enkelt är det.

R

Antar att ni alla som gnäller om miljönpåverkan på flygresor äter kött och mejeriprodukter?

P

Eh nej, R. Vi kör veganskt. Trots att jag inte driver Skandinaviens största blogg och har massa fans som jag påverkar.

Tove

På förekommen anledning vill jag påpeka att nej, man kan inte kompensera för massor av långa flygresor enbart genom att äta växtbaserat. Isabellas flygresor släpper ut mångdubbelt gentemot var hennes köttätande gjorde. (Men ja, vi behöver även äta vegetariskt ifall vi ska leva hållbart)

här är en studie där de jämfört klimatpåverkan från olika aktiviter och vad som egentligen gör störst skillnad:

http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/aa7541/pdf

Att flyginsustrin inte står för särskilt stor del av de totala utsläppen i världen har ingenting alls att göra med din egen miljöpåverkan.

(Riktat till er som hela tiden upprepar missförståndet att flygande är är försumbart så länge man är vegetarian, inte mot Isabella)

Sara

Tove,
Faktiskt så är det så att köttindustrin bidrar till mer utsläpp än all transport i världen. Ett exempel på en film som tar upp detta är Cowspiracy. Den finns på Netflix! Ta en titt och bli vegan! Vegetarian är inte tillräckligt.

Stephanie

Här är liknande resultat i form av en lättsmält artikel: https://www.hbl.fi/artikel/thailandsresan-dubbelt-sa-stor-klimatbov-som-kottdieten/
Jag blir lite uppgiven av alla som börjar försvara onödigt konsumera de och flygresor, vi har faktist endast en jord och vi behöver börja anpassa oss efter det också. Detta gäller även människor som har råd att spontanresa världen över, inklusive Isabella.

Sabina

Tack! Har tänkt precis samma sak!
Tycker att det är ledsamt att du Isabella, som är en stor förebild för många, väljer att nöjesresa så ofta.

Elsa

Håller med. Tycker det är grymt att Isabella har gått mot vegetariskt/veganskt, också jätteviktigt ur miljösynpunkt. Vet att det inte främst är pga miljöskäl, men ändå bra. Dock märks det i resevanorna att miljöaspekten inte är särskilt viktigt… förespråkar inte att helt sluta resa (reser själv!) bara att vara mer eftertänksam. Att flyga till Mexico ett par dar för att man vill ha lite värme/pool är just en sån grej som de flesta nog hade valt bort om de tänkte efter lite.

Louise

Elsa – Tänk om jag kunde flyga till Mexico några dagar för att få lite värme och en pool… Det hade jag verkligen gjort om jag hade haft pengar eller fått chansen 😉

Sofia

Håller med. Finns betydligt närmre och ”miljövänligare” resmål om det bara är pool och lite värme som är poängen!

Fia

Louise – det är ju ingen tröst att det finns fler än Isabella som inte bekymrar sig om överkonsumtion.

veronica

Sara det fungerar inte att ändra folks livsstil med trista kommentarer. Sitta och bli ledsen över just Isabellas val?? Hon ska inte kunna resa för att hon är en Influencer? Du gör säkert val i ditt liv som inte jag gillar. Var och en tar ansvar för sig själv! Ska vi säga så?

Anna Maria

Jag tycker inte alls vi ska säga så. ”Sköt dig själv och skit i andra”-tänket är knappast särskilt smart när den globala uppvärmningen främst drabbar dem som som faktiskt inte har något utrymme att påverka vare sig sin egen miljöpåverkan eller andras, medan de som påverkar miljön och klimatet mest genom konsumtion och nöjesresor och överdrivet kött- och mjölkätande (och som har valet mellan att åka över halva jorden för att bada och andas och att bada och andas i sin egen del av världen) märker få eller inga konsekvenser alls av sin miljöpåverkan. Klimatet är ju inte en personlig fråga, utan det angår faktiskt, tro det eller ej, hela jordens befolkning. Jag skiter i ifall det handlar om resandet är för business eller pleasure, eller om djurhållning är ett större problem än flygresor, poängen är att vi kraftigt borde dra ned på både storskalig djurhållning och onödiga flygresor, influencer eller ej. Bara för att vi kan, har råd och får ”unna oss” betyder det inte att det är fritt fram att skita i konsekvenserna av sina handlingar som påverkar andra.

Sandra

Heja anna maria!!

veronica

Vem kan du förändra med griniga bittra och sura kommentarer tror du?

Malin

Kött och mjölkindustrin bidrar till dubbelt så mkt som hela bil/flyg industrin etc. Isabella slår ett stort slag för miljön när hon väljer bort kött och mjölk. Är du vegan? Kanske inte ska kasta sten i glashus …..

Anna Maria

Vore det då inte en jättebra insats av Isabella att även dra ned på resandet med flyg?
Har du hört uttrycket ”många bäckar små”? Om Isabella skulle ta tåget hälften av sina resor inom Sverige skulle hon, i princip, kapa resornas utsläpp med 50%. Inte illa! Om alla som gör jobbresor med flyg skulle ta tåget hälften av gångerna, eller kanske köra skypemöten hälften av gångerna, skulle utsläppen från hela Sveriges jobbresor halveras! Wohoo! Om alla svenska skolor införde 2 veganska dagar i skolmatsalen i veckan skulle den negativa miljöpåverkan från 40% av skolmaten drastiskt minska. Tänk vad det gör på ett år!
Tänk om du började köpa lite dyrare kläder av bättre kvalitet, kanske inte alla plagg men att du istället för ett par partytoppar från Gina Tricot köper en, fast av bättre kvalitet och högre pris. (Obs vet ju inget om dig eller dina kläder, du kanske är svinrik och bara köper högkvalitativa märkeskläder. Men ändå, detta är ju exempel) Du kanske inte skulle ha råd med lika många plagg, men de du har skulle kunna vara så mycket snyggare än H&M-trikå som tvättas sönder efter två användningar och hålla längre, och kanske tillverkats under rättvisa förhållanden. Vips har du undvikt att öka textilsvinnet med kläder som går sönder efter ett par användningar.
Min poäng: Sluta med det trista ”om du inte är strikt vegan får du inte yttra dig om någonting över huvud taget när det gäller miljön”-snacket. Att man är vegan gör inte att man befrias från ansvar gällande andra negativa miljöaspekter. Om man inte är vegan betyder det inte att man inte kan påverka på andra sätt eller påvisa negativa miljöval hos andra inom andra områden än mat.

Naia

Men varför ska vi alla andra kunna flyga kors och tvärs men inte en influenser? Självklart dka alla tänka på miljön men vi ska alla också kunna resa. Annars så bör alla lägga ner och resa.

Hanna

Jag håller delvis med, det är mycket resor hit och dit. På ett sätt hade jag önskar att jag hade råd och möjlighet att göra detsamma, hur härligt?! Men man måste tänka ett varv till, bara för att man har möjligheten, är det rätt? Jag tycker att resa är fantastiskt men man kanske kan begränsa sig till en eller två längre resor på ett år, istället för att flyga ett par gånger i månaden, för nöjesresor.
Men Bella har slutat äta kött, vilket är en ENORM miljöbov. Alla gör sitt bästa och att alla gör i enbart bra val.

Eva

Vill vi alla göra något för klimatet så ska vi främst främst stänga ner vår internet-lina, har ni funderar på hur mycket energi som alla kylanläggningar dra för att kyla ner servrarna, och sen har vi alla datorer på det.

Tove

Tänk att nuförtiden kallas en vanlig sallad för vegan mat haha..

Anna-K

Haha. Ja. Tänkte det med.

My

…och även vanliga fuskläderskor (plast) kallas för veganskor…. 😀

Sophie

Fast vad menar du? De allra flesta sallader innehåller kött/animaliska produkter, exempelvis fetaost, skinka, kyckling, tonfisk, räkor och så vidare. Dessutom ofta med dressing till som är gjord på animaliska prdukter. De flesta ”vanliga sallader” är därför nte veganska, därav helt rätt att hon kallar salladen för vegansallad. Tänk till innan du kommenterar istället!

Anna

Hihi. Du har en ”vän” som bor i USA som kommer ned till Mexiko. Så bra att både du och Odd tar det lungt med dejtandet efter skilsmässan (som inte ens är färdig), för att ge er tid att bearbeta den ordentligt innan ni söker nya partners. Mycket stabilt.

Alexandra

Men Anna panna… seriöst… hur vet du när dom bestämmde sig för att gå isär… det kanske redan gått ett år? Vad vet vi? Vilken spydig och äcklig kommentar utav dig. Din själ känns smutsig.

Anna-K

Mja med tanke på att det var för mindre än ett år sen sen som Isabella ivrigt skrev hur det skulle bli så bra att Odd skulle börja jobba i hennes företag och allt skulle bli så jävla bra och familjen skulle tjäna på det, så nej?

bm

Anna-K…..låter som du är irriterad över deras skilsmässa???
Tänk om dom hade det ”jobbigt” redan då?
Sen är det så, att livet ändras. Ingenting är likadant hela tiden. Man byter jobb, man flyttar, och ibland skiljer man sig.
Och när man börjar dejta efter en separation är bara upp till en själv.
Det förstår du kanske om du tänker efter.

I

Vem säger att hon dejtar eller ens söker ett förhållande, hon kanske bara har lite kul 🙂

Annika

Men vilket jävla tjat om ny partner!!! Det kanske bara är ett vanligt, hederligt LIGG ?!!?!

Yvette

Usch !! Men snälla …..
Karln är ju en gammal gubbe…

Frida

Haha! Har tänkt detsamma. MAn kan väl vara sugen på att mysa fast man är skild? Betyder väl inte att man dejtar och vill hitta ny partner.

Angie

Fast vart står det att det är en manlig vän?! Skärp er!

S

Av allt man kan anmärka på i dessa kommentarer så väljer du att ifrågasätta Linus kön?

Sandra

@S
Eh va? Angie snackat om ”vännen” från USA.

Ida

Så för att man reser med en vän så har man en relation/dejtar? Visste jag inte.

Kanske

Sunkig kommentar. Hur kommer det sig att du skriver på det viset? Vad vill du säga och varför?

Lu

Låter superskönt , men en kort vistelse för en sån lång resa.

Alexandra

Tur det inte är du som ska resa då.

Fia

Fan va dryg du är. Ge dig på alla i kommentarsfältet som tjafsar om Bellas miljöpåverkan som hon bevisligen ger blanka fan i. Men Lu som ställer ett enkelt påstående uran som helst avsikt get du dig på?

Anna-K

Spännande med vänner i andra länder. Är det en nära vän som du träffat ofta? Läst bloggen länge men har inget minne av att du berättat om en vän där. Men kul!

I

Minns du allt hon skrivit i bloggen genom alla år 😀 hade varit supermärkligt om du ens hade koll på hälften.

Mmia

Hon har ju släkt i USA så kanske någon hon träffat där☺️

katta

Hahahaha @Anna-K du skämtar väl nu? Eller tror du på riktigt att en bloggare skriver om allt du gör och om alla människor som dom umgås med?
Tror du att du vet vilka Isabella känner???

katta

”allt dom gör”….

Julia

jag tycker att det är fint och inspirerande att du inte känner att dina barn måste äta kött i varje måltid. det behövs fler föräldrar som du! du är grym

Tess

Snälla Bella lyssna inte på alla negativa kommentarer, du är för bra för det. Få av alla oss som följer dig känner dig, ingen har rätt att berätta hur DU ska leva ditt liv. Du är en powerkvinna! Vilket liv och vilken karriär du byggt upp, wow! Dina barn kommer vara så stolta över dig. Enjoy Mexiko oavsett vem din vän är:)

Johanna

Var är dina fina sandaler ifrån?

Plingan

Bellas make up-tjej , Fanny, ska vara i Mexico en längre period och Bella ska hälsa på henne. Hörde detta i Tvillingpodden där Fanny själv berättade detta 😊 Allt ska bog verka lite hemligt här på bloggen bara. Sen kanske en vän från USA också kommer dit, men det sa de inget om i podden.

Elin

Mysigt ❤️ Strunta i alla tråkiga kommentarer här inne, det är bara avundsjuka! Lyssnade på en jättebra podd häromdagen ang den Svenska avundsjukan, om du som läser stör dig på vad andra gör, hur andra ser ut, vad andra har, så ligger problemet hos dig själv, titta inåt istället för att sparka på andra! Stor Kram till dig Isabella! Kör hårt ❤️ // Elin

johanna

Vad kul med utflykter. Men ibland behöver nog barnen lite lugn och ro. Skulle bli stressad (som barn) om jag blev tvungen att åka på utflykter hos dina kompisar jämt.
Tänk på att de inte har den där trygga ”hemmamiljön”, då de har två boenden.

cilla

Snälla snälla Johanna. Antar att du skriver så här för att du vill ha något att klaga på. Tycker synd om dig….Barn älskar att åka på utflykter. Barn älskar att träffa andra människor. Barn älskar att göra saker med sina föräldrar. Dom blir inte på något vis otrygga av det. Och att ha två boenden innebär kärlek på 2 ställen, alltså, så klart har dom en trygg hemmiljö! Sluta tramsa med såna här skuldbeläggande kommentarer som bara är påhittade. Tror du att barnens föräldrar inte vet om dom är trygga eller inte?? Det märks det lovar jag. Och du har ingen aning.

K

Cilla, hur kan du tala för alla barn? Hoppas du förstår innan du kanske får barn att de är individer, vissa utåtriktade och andra mer introverta.

cilla

K Säkerligen finns det barn som inte mår bra att vara bland andra människor (?) Och så klart vet jag att barn är individer.
Menar nog ”dom flesta”…eller har jag fel nu också?
Får nog säga att jag känner ganska många barn, har barn och en hel hög (5st) barnbarn, har varit dagmamma och jobbat på förskola och fritids. Dom flesta av mina vänner har också barn Har även varit fosterförälder.
På den här bloggen just här och nu, så pratar vi ju om B barn.
Och eftersom deras mamma har berättat lite om dom så är jag ganska säker på att dom gillar att vara bland människor.

Vilka intressanta spekulationer folk verkar ha här ovan! Kom ihåg hur det troligtvis skulle kännas om personer spekulerar och diskuterar kring ditt privatliv hejvilt. 🙂

Siri

Är ju en blogg om hennes liv? Btw, hon svarar ju aldrig på kommentarer i vilket fall så spekulationerna flödar ju av en anledning.

Josefin

Om hon svarar tror ju ändå folk att hon ljuger 🙄

Givetvis är det en blogg om hennes liv. Men det finns nog en gräns mellan det man väljer och vill dela med sig av och det man vill hålla privat 🙂

M

Klarar du inte av att vara ensam med barnen en enda dag? Har aldrig hört talas om en människa som är så extremt rädd för ensamhet. Kunde ju tro att dina barn fyller sällskapsbehovet men tydligen inte. Varje dag måste fyllas med grannar och bekanta. Vad är du rädd ska hända om du är ensam?

Carro

Tror nog att barnen tycker det är kul! hade jag gjort ☺️

fia

Du M vilken märklig kommentar? Har du inga vänner? Naturligtvis träffar man vänner. Så här på sommaren speciellt. Vänner är ju en stor del av ens liv.
Varför tycker du att man ska vara ensam? Det vore jätteintressant om du ville berätta varför?

fia larsson

Fia Larsson…

Charlotte

Härligt med ett kommentarsfält där i princip alla är den perfekta mamman, den perfekta BFFen och även den perfekta Exfrun😂

My

…som läser om den perfekta bloggaren…. 😉

Jessica

Ha! Ja verkligen, herregud. Vad hände med att stötta varandra? Suck. Heja Bella.

Katarina

Ha ha ja det är verkligen pinsamt att en del alltid har något att klaga på. Tänk om de istället fokuserade på sina egna liv och NJÖT av allt härligt livet har att erbjuda istället för att sitta här ovh bli upprörda på precis allt Bella gör. Så pinsamt.

Bella, du är verkligen en förebild och verkar ha ett fantastiskt liv. Du ska vara stolt över sig själv!!

Fia

Om jag hade en ekonomi bra över Svensson lönen skulle jag lätt glassat runt på klubbar, hängt på spa, kört finbil och rest utomlands så ofta jag fick tillfälle. Vem hade inte gjort det?? Bella har kämpat och kommit långt. Hon är värd Det. Det enda som jag tycker är väldigt motsägande är att att man först tjatar om att spara, skriver en bok som Economista ”ta kontroll” över din ekonomi. Om att spara och inte slösa!! Där kan man iaf ge tummen upp till Pingis som skriver massor av bra ekonomiska tips och fortfarande levererar i sin blogg säkert hon oxå med bra lön utan att försöka visa sitt liv i lyxförpackning.

Pia

Hade jag också gjort kan jag säga.. rest som en galning, kört fina bilar… 😂👍🏼

sandraL

Men Fia, du ska ju spara för att kunna göra det du vill göra, för att kunna köpa det du vill köpa. Det är ju liksom det som det handlar om, att ta kontroll över sin ekonomi. Det är ju liksom ingen mening att spara för sparandets skull…Du har ju drömmar och det är dom du vill förverkliga.

Elin

Helt otroligt vilka sjuka kommentarer du får ta emot här !!! Fy vilka tråkiga tjejer det finns. Miljöpåverkan, dejtande, inte kan vara ensam med barnen, för smal m.m. Stackare som ska stå ut med dessa tragiska människor!!
Man väljer väl själv hur man ska leva sitt liv.

Go Bella!

Semi

LCC ska till Mexico och Usa…alla vänner är välkomna;)
Bella är företagsam och stor eloge till henne för det.
Mer unga tjejer som bör lära av henne…

Du borde köpa en sommarstuga! Du har lite samma aura som Läckberg och skulle passa i en stor sommarstuga vid havet hehe. 🙂

Skönt att du slipper vara själv i Mexico.

Lina

Ja det lär ju inte va nån hit! Haha

”Tjenare, det var ett tag sen”
”Ja, det har du rätt i. Ska vi träffas?”
”Ja men vart ska vi mötas då, halva vägen?”
”Äeh fan, vi kan väl mötas i Mexiko?”
”Vilken utomordentlig idé!!”

Typ så.

LJ

Kanske snarare:

”Jag ska till Mexico om några veckor, du har inte möjlighet att ta dig dit ner? Det var så länge sedan vi sågs :)”
”Jo men det har jag faktiskt! Rolig!”

Varför måste man förfula allt i onödan?

Gj

Eller så ville de båda träffas och då vill de göra en resa av det för dem båda. Än att vara i vännens hemstad. Fattar inte vad problemet är. Ska man hålla sig inom sverige för miljöns skull.
Åh jag har inte rest mycket i mitt liv för det är ju inte bra för miljön. Stanna i sverige själv då

Hyt

Läs på lite om soya… Kan vara bra. Finns andra alternativ

Soya är superbra. Läs på lite om soya som inte är skrivet att köttmaffian.

Lina

Varför åker massa bloggare till just Mexico nu? Haha;p

U

Hej!
Jag tycker att det är skönt att läsa om någon som är lycklig och kan dela den känslan med andra. Jag tycker det är roligt att du får tillbaka pengar och förmåner från ditt företagande eftersom du satsat både mycket tid och pengar på det, rikedom ramlar sällan bara ner i knät på någon. Jag tycker det är roligt att du och dina barn gör det ni vill och mår bra av. Jag tycker det är oerhört bra att du alltid följer din övertygelse och låter andra följa sin. Jag tycker du är generös som delar med dig av aktie och spartips så att vi andra kan öka våra besparingar också. Jag älskar folk som insett att man får ta ansvar för hur ens liv skall bli istället för att kommentera hur andra gör och bara för att de inte gör lika är det fel.
Du är en bra bild av hur alla skulle få må och ha det men som inte alla unnar andra.

Anna O

Bra skrivet U. Är så trött på alla bittra kommentarer här inne och människor som bara letar fel. Så himla trist inställning till livet och andra människor.

Bästa kommentaren hittills! Tack för att det fortfarande finns några som unnar andra välgång och välmående! Heja! 💗

Anna

Underbart skrivet.
Är så förundrad över alla negativa kommentarer, var tog det här med positiv förstärkning vägen liksom. Ännu värre är när man tänker i nästa led, är det så här de gör mot sin partner, barn, vänner….

Marie

Låter härligt med Mexico, avis =)

Tänk dock på att få i dig tillräckligt med näring nu när du äter vegetariska/vegan-mat, särskilt eftersom du även verkat börja träna en massa. En sallad med broccoli, äpple och valnötter innehåller inte många kalorier…

Jenny

Förstår inte alls vad du menar med denna kommentaren. Skulle näringen finnas i Dennis-korvarna eller Mamma-Scan-köttbullarna som hon utesluter eller hur tänker du här?

Babsan

Så intressant att det är Bella av alla bloggare och kändisar, som alla reser skytteltrafik till olika ställen utomlands, som ska stå för allt miljötänk. Varför är ni inte inne på deras sidor och klagar över att de förstör den framtida miljön? Förklara det, den som kan.

Ida

Isabella! Du har blivit så grym på vegetariska/veganska recept. Hade varit super kul om du hade orkar skriva ner recepten på det du lagar. Jag har själv börjat äta mer vegetariskt men tycker det kan vara lite svårt att komma på något gott att göra så hade varit toppen med lite inspiration!
Kram på dig 🙂
/Ida

Sandra

🥕🥕🥕

Karin

Läste på nätet om din nya kille. Han verkar passa dig perfekt, och snygg! 🙂 Hoppas inte avståndet förstör för er, mysigt att ni kan ses i Mexico! Jag håller på er!

Mimma

Ge upp.. Tror inte hon skaffar en kille på andra sidan jorden. Dessutom tog han bilden på Bella o en man från hotellrummet. På övervåningen.

Karin

Eh, vilken bild? Fattar noll 🙂 Jag googlade en fram en video med honom från amerikanska Draknästet.

Emelie

Åh Isabella var är toppen från 😀 så himla fin!!

Frida

Hej! Så fin du är! Måste bara få fråga, var har du köpt din jeanskjol och top? 😍 Har letat en sån där kjol länge!

Therese

Kul att du äter vego 🙂 Måste tipsa om pulled oumpf, dock rätt så stark…men gooott 🙂

Anna

Så härligt! Hoppas du får en fortsatt toppenvecka med barnen och en härlig semestervecka i Mexico 🤗

Kia

Randy Goldberg heter ”vännen”……snart bröllop!

Pia

Alltså… hur orkar ni spekulera i sånt? Tror inte ett dugg på det där.

G

Var är kjolen ifrån? Superfin!

Lina

Du inspirerar mig Isabella med din otroliga styrka. Men också när du vågar visa dig mindre stark. Även om jag förstår att du inte orkar visa den sidan jämt i bloggen med tanke på de hungriga vargarna här i kommentarsfältet. Kram från en tvåbarnsmamma i mellansverige som både äter kött och flyger flygplan

Jennifer

Helt sjukt vad mycket skit du får, fattar inte hur man kan vilja klanka ner på någon så mycket.. HEJA DIG!!

C

Snälla länka din supersnygga rosa skor!! 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *