#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
juli 29 2017 at 23:14

Arkösund

Jag visste inte riktigt hur det skulle bli med dom vänner jag har lärt känna via Odd. Många är ju hans vänner från början men jag är glad att våra vänner inte tagit någon ”ställning” utan umgås med oss fast vid olika tillfällen. Robin är från början Odds vän men sedan har jag och Matilda kommit varandra nära. Robin lärde jag känna för sex år sedan och Matilda fem år. Jag blev så glad när jag förstod att vi kommer att fortsätta kunna ses, det går liksom inte att kräva det med vänner när man separerar. 

Hur som helst så bilade jag ut till Arkösund idag, sist jag var här fanns inte Sally. Dom har sitt sommarhus ute på en ö och det är så otroligt idylliskt. Deras fina dotter Julia har hunni bli tre månader och hon är ljuvlig. Jag har bebisgosat hela dagen. Jag har burit, pussat och gungat sådär så att det nästan blir benböj. Min kropp hade glömt hur tungt det faktiskt blir efter en stund. Men det var det värt! 

Vackra Matilda och lilla Julia 

Rosett från Livly, klänning Ralph Lauren 

Min klänning – Zadig & Voltaire 


Lördagsmys 


Tanken slog mig idag om jag kommer vilja ha fler barn framöver. Jag landade i att båda alternativen är välkomna. Jag kan absolut se mig själv träffa någon om några år som inte vill ha egna barn och det är fine för att jag har världens bästa redan. Men jag kan också tänka mig fler i framtiden, beroende på den jag träffar. Det är turen med att vara 26 år. Om tio år är det fortfarande i vanlig ålder om jag skulle vilja. Men jag måste erkänna att jag älskar att vara en singel mom. Den friheten är fantastisk. 

214 Kommentarer

Estelle

Ha ha ha! Alla icke singel mom’s och dad’s som kommenterar här alltså…? Bittra, avundsjuka heteropar som är så jävla trötta på sina egna liv och varandra att det enda som får dem att stå ut i det berömda heteroträsket är att klanka ned på singelkvinnor som Bella. Det retar alla bittra träskpaddor att Bella är framgångsrik, förmögen, oberoende av en man och hinner med att både se fabulous ut, vara företagsledare, umgås med vänner och vara en fantastisk närvarande mamma åt sina barn. Bella och alla andra som läser kommentarsfältet flabbar högt åt er paddor. Många av er är själva föräldrar vilket förstås gör det hela ännu mer tragiskt och patetiskt. Vuxna människor liksom…? 😂

Michaela

Bästa kommentaren!!!

Camilla

Träskpaddor 😂🤣🤣

Carolina

Tack! SÅ JÄKLA BRA KOMMENTAR. De som kommenterar är vuxna människor som tydligen har tid att sitta och vrida och vända på varenda ord Bella skriver och omvandla det till någon negativt. (Den tiden ni lägger på att kommentera elakt på bloggar borde ni väl lägga på era egna barn istället, är ni inte dåliga mammor annars?) Allt hon skriver är tydligen en pik till Odd, eller så bryr hon sig tydligen inte om sina barn. OH MY GOD vad trött jag blir. Alla ni som pikar Bella. Kan ni snälla skaffa er lite självinsikt och inse att era egna liv inte heller är perfekta – och hur kul hade det varit för er att ha någon som ständigt ifrågasatte och pikade ert liv, er familj, ert utseende osv? Bella är fabulös på många sätt och vis, ge henne en chans!

ErikaM

Man får ju tycka vad man vill men man behöver inte skriva det liksom.

Johanna

Usch vilken otrevlig ton den här kommentaren hade, riktigt spydig. Tycker det är så konstigt med sådana som dig Estelle som klagar på andra genom att själva vara dömande och otrevlig. Skärpning.

Angelica

Oj jag tyckte inte alls att den var spydig jämfört med andra kommentarer under detta inlägg, tyckte den var rätt spot on.

Emma

Sååå bra estelle!! Bästa kommentaren!!

Linnéa

Haha så bitter och avundsjuk på normala relationer. Pilutta dig 😙

Jonna

+ 1😂

Elin

Blir det inte konstigt för barnen när ni fotar dom och håller för deras ansikten?

Bea

Tänkte samma, haha. Det ser lite udda ut 😛

D

Hon tar nog 10 vanliga bilder (som hon sparar till ”familjealbumet” hemma) och en där hon inte visar deras ansikten. Inga konstigheter. Barnen tar ingen skada snarare tvärtom

Helene

Frihet att vara singel mom? I sunda äktenskap har man frihet förstår att ditt inte var ett sunt äktenskap däran ger varandra frihet. Skönt att du gick ifrån det.

Lisa

Fast det är ju en annan typ av frihet att vara själv än när man har en sambo/man

Helene

Som vad? Känner fullständig frihet i mitt äktenskap och som mamma.

Ela

Finns ingen större frihet än att vara älskad, och älska en människa som känner en bättre än man själv gör. Accepterar och älskar. Så känner jag, och har känt i 22 år. Hoppas innerligt att vi får lika många år till. Två vuxna med god självkänsla tar inte av den andres frihetskänsla. Helt naturligt.

Helene

Du verkar hylla att ha barnen varannan vecka men har du tänkt på barnen? Ständiga uppbrott och att skiljas från en förälder varje söndag. Jag hade ont i magen jämnt, var också skilsmässobarn.

Carolina

Helene, vad tycker du att Bella ska göra då? Ligga helt apatisk och bara ge upp? Hennes liv ser ut som det gör nu, och vad är det för fel med att göra det bästa av situationen? Tänk om fler var som Bella, som ser det positiva i det mesta och försöker att göra rätt för sig. Bara för att dina föräldrar tydligen skötte sin skilsmässa dåligt ger det dig inte rätten att kommentera elakt till Bella.

N

Vad ska de göra? Hålla ihop fast det inte går? Är det bättre för barnen? Jag förstår att det är tufft o vara skiljsmässobarn men jag tror att dessa Bella o Odd vet vad som är bäst i deras situation.

Malin

N: du menar skilsmässobarn, va?

Chey

Ja,jättesynd att två föräldrar väljer att gå isär,men då vet man vart dom är,/ Mvh dotter till mor som dog 1996

Iren

Jag tror detta liv passar Bella bäst!
Hon är singel mom. Är med barnen en vecka. Sen gör hin vad hom vill!
Hon har pengarna.. huset.. barnen och vänner!
O tid för sig själv 👌😊

Så kul att ni kan träffas även om du och Odd har gått skilda vägar. Men skulle ni inte kunna träffas ”parvis” i fortsättningen också? Om det är en lycklig skilsmässa och du och Odd inte bråkar så fort ni ses, så skulle det väl inte vara något problem?

Karin

Men varför skulle dom det ? Har man gått isär finns det väl ingen anledning att träffas på det sättet ?

Elin

Men Karin! Varför skulle man vilja göra det? Även om man inte är osams behöver men väl inte hänga ihop ned gamla vänner som om ingenting har hänt. Kanske skulle kännas ok om några år, men det har bara gått några månader, som är inte ens skilda än. lol

Nadin

Odd ville skiljas från henne. Klart hin är sårad. Det blev inte som hon ville.
Hon sa ofta när hon var gift med Odd om att hon hade tid på sig att skaffa nästa ”kull ” med barn för att hon är ung.
Nu är hon sårad. Hon försvarar sig och vill inte att Odd ser henne nere. Så funkar det.
Tänk efter.
Va inte hårda mot henne.

Så snyggt matchat med barnens kläder. Älskar rosetten från Livly 🙂

Jeanette

Hej
Jag har en son på 22 år och en dotter på 6 år. Det är så otroligt härligt att se dem tillsammans. Ibland hand i hand när vi är inne i stan och fikar. Trodde det skulle vara jobbigt att börja om igen efter 16 år men det var ingenting. Dessutom som 38:a åring men det var absolut ingen skillnad på att bli mamma vid 22 år och mamma vid 38 år. Det är bara helt underbart när det än sker.

jag har tre pojkar från mitt första äktenskap, omgift och min man hade inga barn och det kändes rätt att få ett barn tillsammans och nu har vi en dotter och jag säger alltid att hon är vår solstråle som håller ihop hela familjen. Ja nu låter det som press på henne men så menar jag det inte. Pojkarna är så glada i henne och att bli mamma vid 35 års ålder var helt OK.
så gör vad som känns rätt för dig nu, imorgon, och lite senare i livet.

Elin

”Och lite senare i livet”…. men inte för sent!

Håller helt med! När jag hade träffat min man vid 33 års ålder så visste jag att vi hade inte mycket tid på att fundera om vi skulle ha barn eller inte 😉

Bath

Är det så när man har en blogg? Inte vet jag. Tjäna pengar på varje inlägg?? Då måste Isabella vara miljadär. Oavsett vad man tycker då är varje inlägg inkomstbringande.
Fy fasen 😯 jag intalar mig just nu.
”SLUTA LÄSA DENNA BLOGG DEN GER DIG INGET” när du bloggade vid graviditet och bröllop då va det roligt. Nu är det glamour. Kläder o kläder
Vilket märke osv. Isabella lägg ner bin blogg. Respekterar din kunskap gällande ekonomi absolut men det andra..Nej bespara oss vad du gör idag och imorgon. Reser hit o dit med ungarna. Landa och Landa.

Gabby

Ja Isabella skrattar säkert hela vägen till banken!

Åsa D

Du är lite rolig du Isabella.
Vad fick dig att tro att du är ensamstående mamma?

Elly

Stor skillnad på ensamstående mamma och SINGEL MAMMA som Isabella faktiskt skrev i sitt inlägg.

Angelica

Underbart! Vika härliga ställen ni åker till och härligt besökatt vänner. Jag tycker att du Isabella är oerhört stark, pragmatisk och jäkligt inspirerande på många sätt. Använder i sommar mycket av din klokskap gällande ekonomi, med Economisla-podden, fb-gruppen och från din blogg. Tack för att du delar med dig av ditt engagemang och smartness inom så många områden. R.e.s.p.e.c.t, och en fortsatt underbar sommar önskar jag dig!

Lika här. Har två helt magiska barn men ändå inte uteslutit att de kan komma fler i framtiden. Det är de positiva med att va en ung mamma 😍🙏🏻

Lika här. Har två helt magiska barn men ändå inte uteslutit att de kan komma fler i framtiden. Det är de positiva med att va en ung mamma 😍🙏🏻 du är oslagbar

Eller så skaffar man inte barn och gifter sig om man inte är säker?

Min mamma var ensamstående och det var inte kul för henne eller för oss. Jag har lärt mig av hennes misstag och kommer aldrig att skaffa mig någon som hon hade eller skaffa barn bara för att. Jag är glad att alla vi är olika.

Jag älskar och njuter av min frihet och jag älskar att vara självständig. Vad framtiden har att bjuda på lär vi få se annars kan man alltid adoptera =) glad söndag på dig.

Nej, man kan inte ”alltid adoptera”. Det är väldigt höga krav på adoption. Alla länder man adopterar från har olika krav på religoner, om man är gift (och hur länge man varit det), hur mycket pengar mannen i hushållet har, ensamstående eller inte, ålder på den som vill adoptera, ålder på barn man kan tänkas få ta emot beroende på hur gammal man själv är, hur ens övriga familj är. Långa väntetider, oftast flera år. Kostar 2-300 000kr. Finns ALDRIG en garanti att man kan/får adoptera. Folk måste sluta ha den inställningen, det funkar inte så. Det finns ingen rättighet att få adoptera.

/en som försöker öka den allmänna förståelsen kring ofrivillig barnlöshet

Elin

Fast.. det kvittar väl om man träffar någon när man är 20 eller 40, är tillsammans i tre eller tio år.. hur säker man än tror sig vara så vet man aldrig vad som kommer hända eller när. På gott och på ont. Sånt är livet! Det enda man kan fatta beslut utifrån är hur man har det just nu, och det kan skilja sig rätt markant mot hur man har det om ett år 🙂

”Eller så skaffar man inte barn och gifter sig om man inte är säker?”
Eh, som om det går att veta vad som händer i framtiden? Det är inte så förhållanden funkar, även de bästa kan ta slut.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *