Mexico

När jag slog upp ögonen imorse insåg jag att just det, jag är ju hos Fanny! Klev upp, gick in till hennes rum och sa godmorgon. Vi hann knappt prata igår för jag kom hit sent och somnade direkt. Fanny gjorde tonfiskröra till frukost och så drack vi kaffe och gick igenom livets status. Det känns fantastiskt att få vara här. Ni få stå ut med förre inlägg under semestern (vilket det redan är) men i augusti blir allt som vanligt igen. Eller vanligt och vanligt, det konmer att hända en sak med bloggen under hösten. 

Väldigt spännnade! 


Ha en härlig dag :- ) 

 1. Att det slutar vara en blogg och istället enbart är en kanal för dig att marknadsföra dina produkter och företag?

 2. Tränar du och äter vegetarisk för att behålla din nya figur? Härligt med några dagar av vila med en väninna. Njut! ☀️

 3. Wow vilket ställe! Vart i Mexico kan det här vara? Har Fanny hyrt genom en vän bara eller någon bra sida som kan tipsas om? Häftigt!

 4. ” kommer att hända en grej med bloggen till hösten, väldigt spännande” skriver du,
  Ja, livet med dig hinner ju aldrig bli tråkigt! svårt att veta med dig om man är ”inne” eller ”ute”, om man får sparken eller om du gör slut, vänskap elr kärlek, whatever.. Du är som en dagslända elr fjäril, flyger hit o dit, gör ditten o dattan, pratar här o där..överallt på samma gång men ändå kaos! Eller kanske därför.

  1. Är du någon gammal vän eller gammalt ex till Bella? Du skriver som om du tycker att du dels känner Bella och dels anser dig ha blivit personligt sviken av henne vid något tillfälle.

 5. HAHA snacka om att tro att allt kretsar kring dig!!!!! LOLOL Skall ditt lilla bloggharem gråta nu???

  ”Ni få stå ut med förre inlägg under semestern (vilket det redan är) men i augusti blir allt som vanligt igen”

  Går in och checkar din blogg om jag vill skratta åt en narcissists egobabbel! Urkomiskt med dina skrytsamma bilder og texter!

  1. Hur komisk är inte du som medvetet går in på en blogg för att störa dig och skriva skitkommentarer? 😉 bara liiite underligt

  2. Wtf? Det är hennes blogg du läser så klart kretsar den kring henne? Lugna ner dig lite, för den här bloggen handlar inte om DIG 😉

   1. Det är väl det som är illa vet du Maja att inte bloggen handlar om Nilla 😉 Men då får vederbörande skaffa en egen blogg då ju 😉

  3. Ja ja Nilla det blir säkert bra med det där. Ett förslag: Gå ut och njut av solen istället för att sitta här och irritera dig på petitesser 🙂

   1. Hon har baddräkt ibland. Så inte så konstigt att hon inte är lika brun där. du är konstig som ens påpekar nåt sånt.

 6. Vad fa… Isabella, sånna cliffhangers såhär på semestern! Hehe. Lät spännande i alla fall. Kan du inte ge en hint om vad det är?!

  Mvh, nyfiken och otålig när det kommer till det mesta

  1. Skulle för din egen skull försöka ta ner förväntningarna lite. Det är nog inte särskilt spännande ska du se.

  2. Jennifer, svaret verkar finnas i Ingers kommentar här nedan:

   I DI Almedalen finns ett reportage med Bella där hon uppger att hon kommer att göra om bloggen till en plattform till hösten. När man kommer in på sajten ska man kunna välja om man vill läsa om entreprenörskap, mammalivet eller resor som exempel.

 7. Antar att bloggen kommer att kopplas till er kommande webshopsida, förhoppningsvis utan privatliv och istället fokuserad på arbete och produkter.

  1. Jag har följt Bella länge men blir det så tackar jag för denna tid och går vidare! Jag läser inte bloggen för att få reda på mer om LCC, utan för att jag vill läsa om Bella och hennes vardag.

 8. Hatar att påpeka fet uppenbara, men det är ingen blogg längre. Det är en marknadsföringskanal för dina produkter. Det har du själv skrivit till RO och berättat.

 9. Det är intressant att läsa om dina resor, men de här naken Bella fotos är redan nog. Vi vet du gjorde och gör mycket för ditt utseende, men några av oss tycker, nu är andra saker intressanta än bellas kroppa. Torka katten på skrivbordet, din karriär och allt. Vi vet du är mycket vackert nuförtiden men hej, det är viktigast hur och vad du arbetar med. Du vill värdera hela tiden, hur väl du komma överens, men vi vet redan det. Tack för dig i alla fall.

   1. hahahaha, håller med men huvudsaken är väl att man förstår andemeningen i det hela hehehe, fortsätter skratta, kan inte sluta, hahahaha, hjälp…

   2. Tess
    Drygt av dig att nedvärdera någon som har en bristfällig svenska.
    Jag kan tänka mig att Anita behärskar ett annat språk bättre än dig.
    Kan vara så att svenska är Anitas andra språk.
    Det finns andra språk i denna värld än bara svenska, som du säkert förstår.
    Vissa har inte bott i Sverige så länge och att lära sig flytande svenska kan ta tid.
    Sedan finns det dem som flyttat till Sverige vid vuxen ålder och då kan det tyvärr bli så att det kan bli svårt att ta sig an ett nytt språk helt flytande.
    Drottning Silvia har ju bott i Sverige i minst 40 år men ändå så bryter hon på svenska och detta är HELT NORMALT när man invandrat hit vid vuxen ålder.
    Vad ödmjuk så kommer du se att du kommer må bättre av det.

   3. Vad betyder ”Torka katten på skrivbordet” ?
    Utöver ordens egentliga betydelse har jag ingen aning om varför man ska torka katten och i synnerhet på skrivbordet?
    Våta katter brukar för övrigt slicka och skaka sig torra på egen hand. De gillar inte att vara blöta.

  1. Kan tänka mig att man inte har så mycket mer än bikini i Mexiko mitt på dagen. Om du inte vill se det kanske det är bäst att läsa en annan blogg…

   1. Typexempel på svenskars allt sämre läsförståelse. Fyfan vad lågt att ge sig på hur bra någon är på ett språk. Håller inte med kommentaren men gå på innehållet — inte språket.

  2. Dagens bästa kommentar… jag skrattar så att jag gråter av ”torka katten på skrivbordet”!! 😀

  1. För barnens skull så låter detta som en strålande idé’, sen återstår det att se hur många läsare/kunder det finns kvar.

 10. Gynning är vacker ! Hon har kroppen och ärlighet och är sig själv 😊

  Bella är ” vanlig” varför stör ni er på att hon visar sin kropp?
  Hon ser ut som en vanlig 26 åring..
  Jag menar inget illa.
  Men Carolina Gynning 😍
  Hon har kroppen! Stilen o humöret 💪💐

  1. Är inte Gynning är opererad? Absolut inge fel me det och hon är också jättefin men jag menar att alla kan ju operera sig. bellas kropp är all natural och fantastiskt vacker. Tycker man kan hejja på såna kroppar nu istället när alla opererar sig hit o dit 🙂

   1. Hon var opererad .. förstorad brösten när hon var yngre! Men tog ut implantaten gör något år sedan . Så nej hon är inte opererad nu . Naturlig , fräknig och vacker !

 11. Haha nåt nytt med bloggen.. Majoriteten verkar ändå vara här för att läsa kommentarerna eller för att tjafsa med andra 😀

  1. Kommentarerna är som en underhållande såpopera. Blogginläggen har slutat att vara intressanta för länge sedan. Men all trafik är väl bra trafik?!

   1. Helt enig 👍🏻Jag leser kun for den fantastiske kommentar-såpeoperaen! Bloggen er kjedelig, men kommentarfeltet…. har ikke ord asså 😂

  2. Fast du förstår väl att majoriten av läsarna inte kommenterar överhuvudtaget, de flesta läser enbart inläggen. Vi som kommentera är typ 1% av läsarna

 12. Inte så svårt att lista ut vad som händer med ”bloggen”, med tanke på vad du själv sa till ditt försvar när du blev fälld senaste gången.

 13. Ändå sedan Bella och Odd separerade har kommentarerna här inne varit iskalla och fruktansvärt elaka. Är en separerad kvinna något man plötsligt häckar på och trycker ner? Det är skittrist att komma in här och läsa.

  Finns det ingen moderator på bloggen som kan plocka bort elakt dravel? Folks vidriga åsikter behöver faktiskt inte synas.

  1. Tråkigt för dig att se sanningen att svenska folket föredrar Odd framför Bella som förälder.
   En så iskall människa som hon finns nog inte, ALLT är PENGAR och TID!
   Barnen existerar bara när hon ser i sin kalender: Just det! ska hämta barnen idag kl.16.00!
   Personal i huset har så klart handlat, städat, kanske tom lagat maten klar..
   Hon behöver knappt lyfta ett finger, vad klagar du på?
   p.s: Odd vill nog aldrig mer se henne, helst.

   1. Hade jag kunnat hade jag också tagit hjälp med allt hemma för det är skit tråkigt! Hade hellre jobbat faktiskt då jag älskar mitt jobb och hatar ledighet då klättrar jag på väggarna ! En veckas semester och jag kom tillbaka i förtid ändå.

    I övrigt är det ett väldigt påhopp du kommer med. Anledningen till att alla här tror att Bella skiter i sin familj är för att hon väldigt sällan skriver om barnen oavsett om det är hennes vecka eller inte, om hon är singel eller skild. Hennes blogg är inte en privatblogg längre så självklart ser vi endast de liv som handlar om jobb.

   2. Jag förstår Odd i så fall. Hon förstörde sitt äktenskap för allt det här materiella o ytliga. Och stackars barn som måste gå fram o tillbaka som en fotboll

   3. Så du menar att den otroligt lilla del av antalet läsare som kommenterar elakt här på bloggen på något sätt skulle representera hela svenska folket? Även om du slår ihop dem med idioter som kommenterar på andra bloggar är du fortfarande långt ifrån ”sanningen att svenska folket”.

   4. Något som kan vara bra att veta för dig J är att Isabella inte bloggar om exakt allt som händer i hennes liv. Hon väljer att visa en utvald del av sitt liv och framförallt har hon valt att vara restriktiv med sina barn.

    Fyfan för avundsjuka människor som du!

  2. Jag tror nog ärligt att Bella förlorade många sympatier den dag hon beskrev både barnen som tårtbitar i sina liv och att hennes ”högra hand” bokade in all par och familjetid åt henne.

   1. Om inte alla valde att feltolka så mycket hela tiden hade man fattat vad Bella menar med tårtbitarna; jag älskar min partner, men han är inte allt i mitt liv – jag älskar mitt jobb, med det är inte allt i mitt liv – jag älskar mina barn, men de är inte heller ALLT mitt liv består av = allt detta bildar dock en helhet tillslut. Precis som i de flesta liv skulle jag tro. Att Bella valde att kalla det tårtbitar är bara ett annat sätt att se på det. Det betyder inte att hon inte behöver alla bitar för att må bra eller att hon (som vissa fantasilösa individer påstår) skulle älska sina barn mindre än någon annan mamma i världen. Men människor är dumma och vill inte förstå…

   2. LJ, nja med tanke på att tårtbiten fylldes så pass snabbt en helg att hela kommande vecka ägnades till annat motsäger det du säger…..

   3. Samma sak där; jag tror inte man kan ta allt så ordagrant. Tror du verkligen att Bella kände att barnkvoten var full och nöjd så? Det gör väl ingen förälder. Men kanske att en härlig helg med barnen betyder att hon ändå kunde fokusera på jobbet utan att må dåligt över det. Hon träffade ju ändå barnen varje kväll som vilken arbetande människa som helst. Det handlar väl om hur man väljer att bedöma henne – jag väljer att tro att Bella älskar sina barn men också älskar sitt jobb och gör sitt bästa för att bolla båda delarna. Kanske formulerade sin underligt och nu döms hon som en kvinna som inte vill eller gillar att umgås med sina barn. Rättvist?

 14. …Såg dig ”Live” på Youtube för första gången igår, WoW vad du är vacker!!! =) Tycker helt klart Du är en bra förebild för mina döttrar!! Ha ett Underbart liv!!!

 15. Lite roligt att man läser 2 stora bloggar och att kissie åkte därifrån i förgår å du landade igår… ni borde kanske samanstrålat denna resa skulle blivit lite intressantare inlägg då känns det som hihi

 16. åh så spännande det ska bli att se vad det kan vara för något.
  Har själv lite grejer på G som ska bl så kul att öra igång allt eftersom.

  Hoppas ni tjejer får en fantastisk resa och att ni rår om varandra väldigt mycket.

  Puss och kram på er, hälsa fanny från mig <3

 17. I DI Almedalen finns ett reportage med Bella där hon uppger att hon kommer att göra om bloggen till en plattform till hösten. När man kommer in på sajten ska man kunna välja om man vill läsa om entreprenörskap, mammalivet eller resor som exempel.

 18. Läste att folk loggat in på din resa via uniteds hemsida. Någon kan alltså avboka din hemresa eller platsändra. Dubbelkolla att ingen gjort det innan du åker hem eller kolla om united kan ändra bokningsref.

  Det är förjävligt om ngn avbokar (varför vara så småaktig?) men det finns fan folk till allt.

 19. Bloggbevakning sprider ditt bokningsnummer för resan via ngn skärmdump från insta-story. Tänk på att regskyltar, bokningsnr osv kan synas där och tydligen är det nån idiot som suttit och spridit en bild på din biljett, som den hemska skvallerbloggen med 1 miljon läsare nu har lagt upp och uppmuntrat folk att ”busa” med dig och ändra din resa. Så se till att få nytt nr till hemresan om det skulle ligga på samma. Och fota och filma aldrig sånt! <3

  1. Bokningsnr kan man inte göra så mycket med om man nu inte också har tillgång till kortet resan betalades med osv. Chill.

  2. Det är fult att ljuga. Bloggbevakning har inte uppmunttrat någon till något! Hon la upp bilden med en kommentar från en läsare om påstod att det gick och undrade om det verkligen stämde, vilket det gör. Bella om någon ska väl tänka sig för innan hon postar privat information.

   1. Nej det gick inte att avboka min pappas resa när han vart allvarligt sjuk, spelade ingen roll att jag kunde legitimera mig..

   2. Svar till Johanna: nej det gjorde det absolut inte, spelade ingen roll att jag kunde ange hela hans personnr och även mitt såklart. Han låg inne på sjukhus och enligt ticket som resa bokades hos behövde han avboka, detta kundes göra via hans egna mail dock så de kunde se att det verkligen var han som avbokade. Väldigt knepigt.

 20. Hej! Åh vad kul det ska bli att se lite bilder från Mexico, varit där en gång och älskade det! Åh nu blev jag inspirerad, kanske kan det bli ett återbesök snart igen! Och btw stort tack för att du har inspirerat i så många år!

  1. Tror du att hon lämnar poolområdet? har aldrig sett några bilder annat än närområdet (hotell/hus/pool med omnejd) när hon varit ute och rest.

 21. Ett tips: du skulle kunna ha reklam bland komentarsfälten också, antingen på siforna eller som kommentar då ditt kommentarsfält är så aktivt och jag har sett folk tipsa om allt möjligt

 22. Ha en fantastisk semester 😀 Har du provat ‘kedjetäcke’ eller liknande? Jag älskar mitt 😀 Mitt 10kgs börjar dock bli för lätt (ska få ett tyngre) har du inte provat så testa, hjärnan varvar ner lättare (för mig iaf) Kram

 23. Någon mer än jag som tycker att instastory snuttarna som Bella lägger upp är urfjantiga och fjortis?

   1. Vilken tur då att hon inte lever på ditt ”förtroende” för henne som seriös affärskvinna. Har inte ens sett de videosnuttarna men fan vad ni klagar på allt som går att klaga, hon får väl bete sig hur hon vill så länge det inte är någon annan som tar skada. Ska hon vara urseriös dygnet runt bara för att hon råkar driva företag? Herregud.

  1. Ja de har fått mig att tycka att hon verkar väldigt barnslig och skrytig på ett mer uppenbart sätt. Den med bilarna där hon säger att hon fått två bilar efter skilsmässan va bara för mkt.

  2. Det är väl fantastiskt att kunna fjanta runt lite!! 😀 det gör nog många bara att de är för fega för att visa andra 😉 man är väl aldrig för gammal för att ”leka”?

 24. Vad underbart du ser ut att ha det! Och spännande med bloggen; ka jag gissa –> Video content varje dag kanske? Men sluta inte att blogga, tänk pa alla oss som ”smygläser din blogg” pa arbetstid, inte sa smart att titta pa video alltid 😉

  Kram

 25. Vet att jag är sjukt sent ute men SHIT vad inspirerande ditt avsnitt i Revärvet var Isabella! Hade tidigare bara hört ditt tidigare avsnitt i värvet (vilket också var väldigt bra), men du är så klok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..