Mexico

… Och så är väskan packad! Taxin går strax mot Arlanda, jag är som vanligt lite tidig ut dit men det är för att jag vill hinna spana in alla ställen Löwengrip Care & Color finns på. Först flyger jag till New York för mellanlandning och sedan vidare tre timmar till Mexico. Väldigt smidigt, när man flyger business blir det en upplevelse i sig så jag ska passa på att läsa och lyssna på Ted Talks. Jag kommer fram sent ikväll till Fanny, det ska bli så roligt att ses och ha några dagar tillsammans därborta. Om ni vill ha uppdateringar från dagen så följ min Instastory.

… Och så är väskan packad! Taxin går strax mot Arlanda, jag är som vanligt lite tidig ut dit men det är för att jag vill hinna spana in alla ställen Löwengrip Care & Color finns på. Först flyger jag till New York för mellanlandning och sedan vidare tre timmar till Mexico. Väldigt smidigt, när man flyger business blir det en upplevelse i sig så jag ska passa på att läsa och lyssna på Ted Talks. Jag kommer fram sent ikväll till Fanny, det ska bli så roligt att ses och ha några dagar tillsammans därborta. Om ni vill ha uppdateringar från dagen så följ min Instastory.

 1. Rigtig god ferie! Håber du får slappet af og nydt at sove længe. Husk på at dine børn har det skønt hos deres far, så du kan sagtens nyde ferien.

  1. haha att du orkar vara så jantelagen. Yu, det säger mer om dig att du dömer folk som säger att de flyger business som trashiga

   1. Fattar ni inte att Yu var tvungen att nämna det för att alla patetiska skulle dra upp jantelagen och avundsjuka annars?!

  2. I varje inlägg försöker hon ju med nåt ”extra” för att få igång kommentarer, utan uppmärksamhet existerar hon inte.

   1. Jag tror nog Isabella existerar fint utan våra kommentarer och uppmärksamhet 😀 Vi tänker mer på henne än hon tänker på oss

   2. ”I”, hon tjänar mindre om trafiken till bloggen minskar. Det är en rätt enkel ekvation: ”kontroversiellt” inlägg => mer kommentare & trafik => mer pengar

  3. Fanny och Kissie flög business till Mexiko så ingen tror väl att Bella skull klämma in sig i ekonomi för att spara några usla tusenlappar som hon lätt tjänar in på en adlink?

  4. du tycker bara att det är trashigt att säga det för att du själv tycker att det är svincoolt. För dem som åker det ofta och har det som vana, dem tucker inte att det är mer märkvärdigt än att lisa 16 år ska ta bussen in till stan

  5. Jisses. Skulle hon inte sagt det hade folk ställt frågan 10000 gånger om. Vad är det ”trashiga” i att skriva det som man vet att folk kommer vilja veta? Bara pinsamt att även du var tvungen att få in att du ”minsann också åker business” men inte behöver säga det…fast du just sa det 😉

   1. För att hen är allmänt tjurig och vill ha något att gnälla på? 🙂 annars ser jag ingen anledning alls

  1. Vad innebär ”flyg säkert”? Man har ganska svårt att som passagerare flyga mer eller mindre säkert för så vitt man inte väljer att flyga med ett 40-årigt fd sovjetiskt plan tillhörande något centralasiatiskt flygbolag utan pengar till reservdelar.

   1. Men Anton.. man säger kör försiktigt, och när man flyger blir det typ, flyg försiktigt/säkert. Nog förstår du det om du tänker efter?

   2. Det är en lyckönskning, mer än en uppmaning. Som att säga trevlig resa. Det betyder ju inte att personen inte hade försökt ha en trevlig resa utan den hälsningen, utan det handlar om att jag önskar dig en trevlig resa och en säker flygning. 🙂

   3. Tack Magda! Ibland tror man att folk missuppfattar med flit….
    Kan det vara så tro…???
    @Lo, jag fattar, men det gör tydligen inte du.

  1. De du följer, deras instastorys ligger övererst när du kommer in på instagram. I en lång rad ,runda bilder. Tryck på dem så ser du deras instastorys.

  2. Du måste ha den uppdaterade versionen av instagram. Då syns cirklar med de du följer längst upp. När de lägger upp en insta story blir cirkeln runt om röd☺

 2. Trevlig resa! Och njut !:)
  Måste bara nömna att jag köpte dina produkter från LCC hudvårdsserie , och jag tycker om dom är helt fantastiskta! Dessutom älskar jag den milda doften ! Det har du o ditt team gjort bra:)
  /Johanna

 3. Hoppas att det blir en riktigt härlig resa! Jag är själv sugen på att åka till Mexiko så ta gärna många foton!!

 4. Synd att du måste lämna 16 grader och regn för sol och kompismys men du får försöka stå ut…hehe. Hoppas du får det riktigt bra.

 5. Många trevliga kommentarer!👍🤗
  Är det samma Fanny hon besöker som Kissie också varit i Mexico med precis?

  1. Tror det är samma Fanny 🙂
   Läste någonstans att Fanny umgås med både Isabella och Alexandra 🙂

 6. Vad härligt med Mexiko. Och att flyga business. Vore en dröm att få göra det en dag. Däremot skulle jag nog aldrig tycka att det var värt att betala för det. Kaaanske skulle gå att motivera med en inkomst motsvarande din, hehe.

 7. Vem är det som tar alla bilder på dig här hemma eller andra miljöer hemma ? har du en fotograf hemma så sent på kvällarna/tidiga morgnar?
  Det var fullt med bilder även förra veckan på dig o barnen i din hemmamiljö som någon fotat.

  1. Hon har anställt ett hembiträde! Herregud. Vem tror du lagar alla maträtter helt plötsligt? Vem tror du städar o tvättar? Med tanke på att Bella inte ens nämnt hushållssysslor säger ju e del. Och det är givetvis, samma person som tar alla bilder. Tänk efter lite!

   PS. INGET fel med hembiträde så ni galningar som tänkt påpeka det kan lägga ner.

   1. Haha. Du borde ju tänka efter. Bella skriver inte heller att hon går och bajsar betyder det att hon inte gör det då? Eller hur tänkte du nu? Måste hon lägga upp precis allt? Hade hon gjort det så hade ju folk klagat att hon minsann inte gör det på rätt sätt och viceversa.

   2. Ok. Vi får väl se Alexandra 😉 jag tror att Bella är smart nog att optimera sin tid och har anställt någon som sköter markservicen.
    Eller vad säger du Isabella?

   3. Ja du Lotta med tanke på att det är första gången på fler MÅNADER som jag ens kommenterar någonting så måste de va hemskt jobbigt. Du vet att det finns andra i världen som oxå heter Alexandra va? 😂😂 tragiskt att dra alla med samma namn över en kant..

   4. Hahaha. Ja men för fan Gud förlåt mig för att man inte skrev rätt. Akta så inte jorden går under pga att man använde fel ord! Ska genast gå och bikta mig så ni kan sova gott!!

   5. Ja Elise hon har ju skrivit i ett inlägg att hon ska hyra in folk för att sköta saker i hemmet,( jag är galet avundsjuk på det). Det har ju inte med fotograferingen att göra dock. Det är ju inte direkt så att man har en människa boende hos sig 24/7

 8. Mexiko är fantastiskt. Reste mycket i din ålder också. Men gått på många nitar i livet sedan dess. Sjukdom, dödsfall kan plötsligt få tillvaron att förändras så snabbt. Sitter nu ensam med 4 barn. 700 kr kvar tills barnbidraget kommer. Och ändå lever jag i paradiset för andra, med rinnande vatten, friska barn och en dörr att stänga om oss.

 9. Så härligt, ha en jättebra resa! Flygningen kan verkligen vara en upplevelse om man bestämmer sig för att göra om den till kvalitetstid 🙂

  1. Fast för Bella är det ju effektiv tid som gäller:
   ”Jag har ingen dö-tid i min vardag. All tid har alltid ett syfte. Oavsett om det är egentid och ladda batterierna, hänga med familjen eller jobb. Inte ens fem minuter får gå till spillo till inget alls.”
   Måste vara stressigt att sitta i 11 timmar på flyg och känna att man inte får sitta och stirra ut i tomma luften ens under fem minuter utan att få dåligt samvete!

 10. Hej Isabella!
  Du har inspirerat mig otroligt mycket med ditt rum med garderober och förvaring ett sånt ska jag också göra den dagen jag och min sambo flyttar till hus:)
  Det kanske är ofint att fråga men jag måste bara fråga ändå vad kostar det att göra ett sånt rum? Har du något tips på någon bra person som är duktig och som kan hjälpa mig då isånafall?
  Jag visste inte att du kände Gina, vad roligt!:D hur har ni lärt känna varandra?:):P jag har gått med henne på dagis här i Sundsvall i Granloholm på Kungsbacka vägen och varit hem till henne när hon var yngre, du får hälsa henne ifrån mig nästa gång du träffar henne:) hälsa ifrån Moa

  1. Nej, jag tror inte det är skryt. Om Bella verkligen ville skryta så har hon faktiskt många fler o bättre saker att skryta om, t ex Panameran, hennes företag etc!
   Det kanske inte faller dig i tanken att det kan vara så att hon faktiskt bara vill dela med sig av glädjen att kunna resa business?!

   1. Haha, nu bryr jag mig iofs inte om Bella skryter eller inte, men de saker du nämner skriver hon ju jätteofta om.

   2. Nja Panameran har hon ju inte skrivit om på mer än ett halvår… Och jag inser nu att ta företagen som ex kanske inte var så bra då det ändå är en så stor del av hennes liv/blogg.
    Haha men iaf nej jag bryr mig inte heller om hon skryter eller ej, men blir lite störd på sådana som automatiskt tycker att hon skryter när hon enbart har nämnt en ”förmån” som hon har.
    Vem vet var som egentligen försiggår i Isabellas liv?😆😉

   3. Fast… jag kollar ju bara Isabellas blogg, inte Instagram o resten, så det kan ju vara så att jag har fel🤔😉

   4. Fast panameran skrev hon ju att hon skulle byta till en miljövänligare bil har jag för mig 🙂 Borde snart vara bytt

 11. Själv har jag precis kommit hem från en och en halv vecka i UK med make och 1.5-åring. Samt förkylning dag två som runt dag fem, sex utvecklades till bihåleinflammation… plus kraftigt graviditetsillamående. Första gången jag blivit körd i rullstol genom flygplats… Hoppas att du får en betydligt behagligare resa!

 12. Går du i terapi Isabella? Jag tror att det skulle vara viktigt att inte sopa allt under mattan utan istället analysera och reflektera vad som gick fel i relationen för att inte upprepa mönstret i framtiden. Härligt att du kan resa mycket! Försök att göra några kortare resor med barnen så de också får resa med sin mamma. /Ensamstående mamma till två

  1. Varje gång de rest med barnen så har dock folk kommenterat att så små barn inte behöver resa utan mår lika bra att vara hemma och leka😂

  2. Vad som gick fel, Magdalena? Du har inte tänkt på att hon mycket väl vet vad som gick fel? Och att det inte alls är nödvändigt att analysera det Att det faktiskt inte alls är ett ”mönster” i alla fall inte från hennes sida?

 13. Håller med om att långflygningar blir en skön del av semestern när man flyger business. En av få gånger jag verkligen slappar!

   1. haha, menar du att bara för att man är svensk så skryter man inte? Så då är Bella vääääldigt ickesvensk..😅✌️

 14. Många bloggare åker till Mexico för att visa upp kläder nu, antar att vi kommer att få se många nya kreationer under veckan.

 15. Blondinbella – förlåt ISABELLALOWENGRIPs resa ä intressant. Inlärningssvårigheter som ledde till ett automatkort efter ca 300 körlektioner. Det är inget mer än girl power. Ett par böcker om ingenting, där ADHD medicinen fullkomligt lyser igenom. GIRL POWER.
  Med 40 års kris redan halvvägs till 30, man ska minsann stå på sina egna två ben utan en man. Tryggheten och livskärleken bakom sig – GIRL POWER.
  I framtiden spår jag en Britney-breakdown när barnen fortfarande har blöja vid 7 års ålder och det framkommer att hunden fick barnets namn av misstag. Äsch, det var ju GIRL POWER.

  Förresten, inget mer girl power – LCC uber alles – varje tjej för sig själv – Ping Pong.

   1. Skulle korrekturläst innan jag skickade min ”du är anledningen till att blondie behöver livvakter” kommentar 😉 Bäste Löwengrip-soldat, jag är ett harmlöst internettroll.

    Det enda Blondie behöver livvakter mot är sin egen hybris.

  1. Ja hahaha, Tack” Och denna donna håller fåren-flåt, ”följarna” på att försvara med näbbar och klor, HELT outstanding alltså! Öppna ögonen för jösse namn gott folk! men, men, ni är ju ”får” så att…..

 16. Trevlig resa! Älskar Mexico! Den godaste mat jag någonsin ätit åt jag på min semester där. Varenda måltid var en kulinarisk upplevelse!

  1. De intresserar inte alla. Jag skulle aldrig turista utomlands! Men åker gärna t varma länder / olika länder och solar o badar 🙂

 17. Härligt med semester 😉 Se nu till att slappna av.Du verkar glömma bort att du har semester 😉

 18. Om du någon gång i livet skulle gifta om dig, vilka brudtärnor skulle du ha då? Om du fick utgå från de vänner du har idag. Mycket har ju förändrats sedan de brudtärnorna du hade sist =)

  1. En utklädd Randy kanske? Eftersom dom två ändå aldrig kan gifta sig, av religiösa skäl..hmm! Finns det fler ”vänner” kvar att välja mellan?
   Det mesta verkar vara utsorterat..

   1. Det beror helt på församlingen och deras åsikter, om det inte är OK så måste hon konvertera.
    Så heelt problemfritt är det inte.. men detta varar nog inte så länge ändå, snart är han ett minne blott när B. rusar mot nya mål och ”tårtbitar”!

   2. @Annika, inga problem? Det beror ju på om man bryr sig om sina eventuella barn skulle bli judar eller inte 🙃 Gifta sig borgerligt i Sverige går, men man kan aldrig bli gift enligt judisk lag. Och skulle mannen vilja det, ha judiska barn och så vidare så går det inte, då judendom går genom kvinnan. Är den judiska mannen dessutom enda barnet och han gifter sig med en icke judinna och de eventuella barnen inte tar det i egna händer och genomgår en lång ortodox konvertering i vuxen ålder, dör släktet ut. Det är mycket vanligt här i Sverige där vi lider av lite religionsfobi. Men i USA är det annorlunda, judisk kvinna, eller konvertering. Se bara på Ivanka Trump…hon och Jared bråkade om det mycket och även bröt sitt förhållande ett tag då hon var osäker på att konvertera för honom.

   3. Caroline: Går finfint att gifta sig borgerligt ja. Och vill man tvunget ha ett judiskt bröllop går det bra för kvinnan att konvertera. Men idag finns det moderna rabbiner som går med på att viga icke-judiska också. Min pappa som är jude gifte sig med mamma (icke-judinna). Min syster, som inte räknades som judinna eftersom mamma inte är judinna, konverterade och gifte sig med judisk man. No problems!

   4. Ohhh du är så pinsam. Du förstår verkligen inte det där om tårtbitarna?
    Och så gör du dig lustig över det dessutom…iiiiihhhh, pinsamt!

   1. Jag tror det var Angielina, Denise och Elaine. Angelica skulle också vara med som tärna men det skar sig precis innan bröllopet. Tror inte hon umgås nära med någon av dem längre. Men så är det väl hos en själv också, vissa vänner kommer och går. Inget konstigt med det =)

  2. Carro brudtärnor är det ju inte så många som har när man gifter sig.
   Jag har varit på en hel del bröllop men ingen hade tärnor.
   Och J att man säger ”tack o hej” till en del ”vänner” är nog mera normalt än onormalt.

 19. Hej!
  Det är inte skärsilt klok visa din boardingpass med bokningsnummer i din Instastoryn. Vem som helst kan avboka din flyg eller göra annat skada.
  Man behöver bara bokningsnummer och släktnam för at öppna någons reservation. Trevlig semester!

 20. Jag tycker det är otroligt ledsamt att läsa om hur du tycks bygga din lycka på framgång och resor. Driven och duktig och en klar förebild för många yngre tjejer – du skulle kunna åstadkomma underverk inom t.ex. hållbar produktion. Vad kommer dina barn tänka kring detta när de växter upp, jag funderar på hur våra barn kommer att döma oss. Du reser SÅ mycket. Det är inte klokt på något sätt. Verklig lycka finns i det lilla, det verkar du ändå inse innerst inne? http://www.landetsfria.se/artikel/129653

  1. @Lotta jag blir jättelycklig av att resa. Sen utesluter ju det ena inte det andra. Jag blir lycklig av en dag på stranden också.
   Du svamlar mest tycker jag. Vi kan resa till andra delar av jorden idag. Och vi gör det. Dina kommentarer kommer inte att ändra det.

 21. Vänner…..det är väl ändå slöseri på tid!!!

  Vänskap duger i affärssammanhang, då får man ju ut något utav uppoffrandet.

  Bättre att inte slösa sin dyrbara energi på tomt prat som inte ”ger” något.

  Har man sig själv som bästa vän behöver inget annat.
  Gäller att tänka framåt och positivt och inte stanna upp för något eller någon.

  Usch nej, stör mig inte ska plöja igenom lite TED inspiration nu 🙂

 22. Att åka till Mexico som har så många mord att bara Syrien ligger före…
  Mexiko är ett av världens farligaste länder.
  Hur klokt är det på en skala?

  1. Konstigt… Jag såg exakt samma kommentar på Kissies blogg, av en viss Krister. Roligt sammanträffande eller hur!?😂

 23. Vem är denna Fanny som både du och Alexandra (Kissie) besöker med en dags mellanrum? Det kan inte vara ett sammanträffande att ni helt plötsligt har en ny ”vän”? *nyfiken*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..