Kvällsjobb

Vi kom hem från Sheila och Rasmus lantställe sent i eftermiddags, barnen ska ju till Odd imorgon så jag ville ha en lördagskväll bara vi hemma. Efter nattningen satte jag mig ute och jobbade men när det blev lite kallt tog jag en badpaus och nu är jag tillbaka fast arbetsplatsen blev sovrummet. Löner som ska godkännas och lite annat administrativt. Egentligen kan jag ju göra allt imorgon men jag ska iväg på middag samt packa inför Mexico på måndag så det är lika bra att få det gjort. Jag ser att ni undrar kring Mexico och jag ska bo hos Fanny som har hyrt ett härligt boende i över en månad där borta.

Jag ser så mycket fram emot att få ha några dagar ledigt för mig själv. Första veckan i juli var ju almedalsveckan, denna vecka har jag ju varit med Sally och Gillis och att vara själv med barn en vecka är ju såklart ljuvligt (och för att inte glömma roligt!) men också ansträngande. Dessa dagar i Mexico blir mina enda egna semester. Som jag ska sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid. Underbart.

 1. Att. vara med sina barn är ansträngande men du är ju knappast ensam med dem. Alltid andra vuxna omkring .

  1. Hon har ju ansvar för sina barn även om hon är med andra, varför skulle andra va hennes barns barnvakt bara därför? löjligt.

 2. Hej Bella. Skönt för dig att få resa till Mexico och ”vila”.
  Ja, det är ansträngande med barn helt naturligt eftersom man måste lära dom allt från scratch ju. Kanske du inte förstod det riktigt? Betänk då att du har 10-15 år kvar att uppfostra, ta hand om dessa två du har nu, låter det jobbigt? svårt att ångra sig nu då.

  1. Jag är också förälder, till ett barn. Är så sjukt ansträngande tycker jag och jag älskar min egentid, även om jag inte är separerad. Sluta skapa dåligt samvete.

  2. J, har du egna barn? Det är väl ingen förälder som inte tycker att vissa perioder med sina barn är ansträngande? Försök övertala dig själv att det inte periodvis är ansträngande att vara förälder..

  1. man kan absolut ha mer än 1 semester! Jag har 4 inbokade i sommar! 3 kvar att åka på 🙂 jobbar lite emellan.

  1. Måste man vara ensam?
   Jag förstår att det är bra för många, men vissa får lugn och ro i andras sällskap.

  2. Jag tror de flesta har svårt för att vara själv, och de allra flesta flyr från sig själva för ingen orkar tänka på de djupa frågorna

  3. Men asså INGEN klagade på Isabella när hon och Odd var tillsammans och gjorde saker tillsammans. Men nu bara för att hon är skild så måste hon vara ensam hela tiden. Ger er för fan! Tror nog att Isabella vet vad som är bäst för henne och HENNES familj. Jävla moraltanter

   1. Det är ju bara det att Isabella har ett SJUKLIGT problem med att vara ensam.Hon kan inte …..helt enkelt och gör därför allt hon kan för att slippa vara ensam.

   2. Men hon kanske INTE vill vara ensam? Det är väl ett val? Och om hon känner att det fungerar för sin familj så vem fan är du att komma med pekpinnar då? Ingen påpekar hur du ska uppfostra eller umgås med dina barn eller hur? Men ni har så jävla rätt i att lägga er i hennes liv och val?! Det är ju för fan skrämmande att vuxna människor inte kan låta en annan vuxen människa göra sina egna val och bestämma och utforma sin egen sommar och vardagsliv nu när hon har barnen varannan vecka.

 3. Inte för att vara sån, du får ha precis hur mycket semester du vill, men det här låter ju precis som det du sa vid midsommar då du åkte själv till Italien för att bara vara. Jag tycker att det låter jättehärligt men det är ju knappast din ENDA egna semester.

  19’e juni : ”Jag åker bort till en ö och bara ska vila upp mig.” ” Jag behöver få sova ut och få tid till reflektion.”

  15’e juli : ”Jag ser så mycket fram emot att få ha några dagar ledigt för mig själv.” ”…jag ska sova, läsa, träna, äta gott och boosta kompistid.”

  1. Bella var ju i Marbella i början på juni, då skulle det också bli skönt att sova ut och ha kompistid. Så att detta skulle vara hennes enda semester är bs. Skönt med så mycket semester men är ju märkligt att hon redan glömt av både Marbella och Italien?

   Och väldigt märkligt med folk som tror att man lägger en hel kväll åt att snoka? Vissa kan faktiskt minnas saker utan att behöva anstränga sig, dessutom är det varken tidskrävande eller svårt med en Google-sökning?

   1. Ok, att komma ihåg eller att googla en annan människas exakta resdatum känns ju också skrämmande och patetisk.

  2. Eeehhhh…? OK Lotta…?
   Får man bara åka bort en gång?
   Hon åkte bort då, och hon åker bort nu. Och kanske åker hon bort igen?
   Det gör hon sååå rätt i.
   Varför har du problem med det?

   1. Problemet va bara att hon skrev att det var henbes enda semester, men hon kanske fick ett tillfälligt hjärnsläpp eller vill förvirra vad vet jag/ vi

 4. Kommer ihåg hur det var den första tiden som skild. Det gick åt så mycket energi när barnen var hos mig, vill ju att allt skulle vara så bra som möjligt. Undvek konflikter, lagade mat som de garanterat åt, hittade på roliga saker mest hela tiden. Sen när de åkte till pappan kraschade jag fullständigt av utmattning i soffan. Jag passade oxå på att resa bort, gå på spa, träffa vänner när jag var själv. Men så småningom hittade jag balansen och vi fick en vardag som fungerade bra för oss alla.

  1. Bästa kommentaren jag läst på länge +1! Finns en verklighet av känslor, vardagsliv, tuffa beslut och många djupa funderingar bakom bloggfasaden som läsare inte får ta del av. Med all rätt. Blir helt matt av att läsa kommentarerna här inne. Hur orkar folk vara så nedlåtande och styra med pekpinnar åt höger och vänster. För att kunna ge konstruktiv kritik eller genuina råd bör man åtminstone känna Bella privat eller gått igenom liknade livskriser själv!

 5. Hoppas att du får en underbar semester i Mexico! Ambitiösa, coola och inspirerande kvinnor som dig är verkligen värda det! Skönt att få komma ifrån vardagen och få möjlighet att koppla av. Önskar dig en toppenvecka

 6. Det verkar som en del tror att det finns någon slags rätt att klaga på föräldrar (framförallt mammor, men det vågar man väl inte säga under här landet 😉 )

  Jag tycker man ska vara SÅ försiktig med att kritisera andra föräldrar. Folk är inte så fruktansvärt olika varandra. -är du själv förälder och känner att du gör så gott du kan för dina barn så kan jag nästan lova att Bella känner samma sak för sina.

  Det är en fruktansvärt elak och översittande metod att skapa detta dåliga samvete. Folk har att göra utan det.

  1. Håller med Ellinor! Det enda vettiga jag läst i dem här tråden. Jag förstår om Bella slutat läsa sitt kommentarsfält, hade det varit mitt hade jag gjort det. Fy vad dåligt jag skulle mått över tonen, orden och spekulationerna.

 7. Du var i Barcelona nyligen för att vila och kompishäng. Du var i Italien nyss för vila osv. Vadå enda semester?

 8. Ha det underbart i Mexico! 💜Jag ska själv dit nu i 2 v när min sem börjar imon och längtar så otroligt! Vi behöver alla komma bort från verkligheten ibland, ensam eller med sällskap/vem har ingen att göra med, bara man mår bra av det. Många är bittra och har inget att sysselsätta sig med nu under sommaren så därför blir det dubbelt med hat kommentarer. Jag jobbar med att ta bort dessa troll b la och är insatt i vilka som skriver på ett visst sätt och ser alla ip nr osv. Väldigt många skriver från samma ip nr med olika namn och påhittade mail adresser. Ganska tragisk värld vi lever i.

 9. Till alla er som klankar ner på mammor som uttrycker att det är jobbigt och utmattande att ta hand om sina barn, har ni själva barn? Jag har ett barn på 19 månader och det är underbart, men också helt utmattande. Och då lever jag och pappan ihop och hjälper varandra. Man älskar sitt barn och älskar tiden man spenderar ihop, men man är i behov av egentid och fylla på energin. Hade jag haft möjlighet hade jag också åkt till nya platser i världen och samlat energi. Önskar alla en härlig söndag och hoppas vi kvinnor kan vara snällare mot varandra och stötta varandra 🙂

 10. Hi Isabella
  Can you do a blogpost about books you are reading during your divorce? I think I saw some books on one of your Instagramstories. I just got out of a 8 years long relationship and could use some good books about the topic of being alone, starting a new life and so on.
  Thank you.

 11. Låter helt underbart, skulle behöva detsamma efter gårdagens dopfest med mina vilda barn.

  Det är du så värd Isabella! Kör så det ryker ❤️😘

  Vi syns på toppen min businesswoman

 12. Njut av din semester med och utan barnen 🙂 du är säkert en fantastisk mamma och när det ändå är Odds vecka så är det ju perfekt att åka iväg och umgås med vänner 🙂

 13. Du har så sjukt snygg klädstil Isabella! Skulle inte du kunna skriva mer (länka) vart du köper dina kläder?

   1. Ja, varför måste hon ha betalt när hon jobbar?? Siri du skulle väl jobba gratis eller?

    sjukt idiotiska kommetarer. klart som fan att hon ska utnyttja den plattform hon byggt upp. Detta är hennes jobb och vill väl precis som alla andra ha betalt???

  1. Går det verkligen att länka mer än vad hon gör? Snart länkas väl tom toapapper, eller va du ironisk?

 14. Hej Bella!

  Jag är intresserad av att höra mer om din nya kost! Om du gratis och möjlighet framåt får du jättegärna skriva ett inlägg om detta. -Hur kom du fram till att du ville börja med vegetarisk kost? -Vad var lättast/svårast med förändringen? -Vad brukar du laga för mat, har du några tips/recept?

  Jag äter kött i dagsläget men ibland vegetariskt men är inne på att växla över mer och mer.

  Hoppas att du har möjlighet att skriva ihop ett sådant inlägg framåt, tror du kan inspirera både mig och andra med det till att leva på ett mer miljövänligt sätt 🙂

  Hoppas du får en fin semester!

  1. Suck Pito Förut ville jag alltid vara brun. Nu har jag ändrat mig.
   Hört talas om att man ändrar tycke och smak i livet?

 15. Om man zoomar in på bilden där du har på dig den röda baddräkten bakifrån så ser man en brun fläck mellan benen? Mensläckage?

  1. Efter att ha kollat på bilden så skulle jag gissa på att det är en skugga! Känns inte som att man behöver zooma in för att se det

  2. Min första fråga är varför du öht zoomar in där… och so what om det är mens? Pallar inte tabun kring mens, alla kvinnor har det och det är ingen big deal! Har säkert hänt dig också någon gång.

   Har man inget snällt och säga så behöver man inte säga det alls 🙂

  3. Att tänka tanken att zooma in på en bild och kolla mellan benen är konstigt, att erkänna det är ännu värre och att fråga om vad en eventuell fläck är och om hon har mens?! Jag finner inga ord! Men jag råder dig till att skaffa en annan hobby!

  4. Men alltså, vem gör sånt? Sitter och zoomar in… och om det är det, och? Var vill du komma? Vill du att hon ska skämmas lite? Mår du bättre då? I så fall borde du ta tag i ditt problem, för du har det inte bra…

  5. Men alltså jösses vad e det för fel på folk! Har du mens? Ja antar jag som kvinna. Märker du inte när du får mens? Helskumt i såna fall. Jag märker direkt när jag får mens. O det gör nog de flesta. Tror du Bella tänkte, ”åh nu droppar det lite här, kanske ska passa på att ta en bild bakifrån”. Öh nä. Visst kan man läcka igenom. Har jag gjort också men då går man väl på toaletten. Inte tar ett kort bakifrån. 😂

 16. Vad hände med vännen från USA? Du skrev ju för någon vecka sedan att du skulle till Mexiko med en sådan. Är det nedlagt? Eller bor Fanny i staterna numera?

   1. Frågan är varför hon nämner vännen från USA i ett inlägg före att det är Fanny hon ska bo hos. Naturligtvis för att hon själv vill skapa spekulationer. Fanny vet vi vem det är. Hennes vän vet vi inte vem det är.

 17. Härligt med Mexico!
  Förstår att du behöver boosta. Jag förstår dig, att vara ensam men små barn som ska ”passas” hela tiden tar energi. Såklart ger det energi, å lyckorus också. Njut av semestern.

   1. Ja precis så, ett passande hela tiden, man PASSAR dem så det inte händer något! Detta ordet, PASSAR kan betyda olika saker du vet.. så ja, man passar sina egna barn!

 18. Fast du åker ju iväg och ”vilar”, boostar kompistid osv varje månad? Marbella el vart du nu va med dina grannkompisar, Italien med en kille och nu Mexico. Det är ju härligt, men blir lite komiskt då du formulerar det som om du verkligen inte haft semester på länge 😂

  1. Hon har väl ( räknat m resor Odd varit med på) varit iväg på semester 6-7 ggr

   Dubai , Thailand , Italien, och flera till.
   Hon har semester bra mycket mer än genomsnittet. Visst ja hon jobbar så mycket? Om jag slapp sköta trädgården , renoveringar, handla mat, kläder , inredning , städare hemma , de som fixar mitt hår , sminkar mig kan fortsätta ännu mer men orkar inte!!!!ja då skulle jag utan problem kunna jobba 12 Tim per dygn !!!
   Jobbar redan mer än 8 ( jobbar på operation) så oftast jobbar vi över… lite svårt att lämna mitt under en pågående Op . Och jag sköter faktiskt ochså så gott som allt det Bella anlitar folk att göra. Och är övertygad om att många fler än mig gör samma .Snart har hon nog en barnflicka där som hämtar och lämnar på förskolan och sover ner barnen för att hon ska på jobb möten !!! Slitsamt liv …

   1. Du glömmer en sak bittra C. Isabella är inte anställd. Hon har egna företag. Pengarna hon lägger på resor och vad hon vill, har hon tjänat ihop själv.
    Uppenbarligen tjänar hon så pass mycket så hon kan resa som hon vill.
    Och när man jobbar och tjänar mycket pengar så kan man hyra in folk till det man inte kan/vill göra. Det är upp till var och en.
    Känns som du tycker det är orättvist C? Gör något annat av ditt liv då. Sitt inte och spy på någon som jobbat ihop sina pengar.

  2. Jo men tänk att Isabella har haft en jobbig och intensiv vecka bakom sig. Så lite ledighet och komma bort vardan passar bra.

 19. All tjat om att hon aldrig är själv med barnen. Vad fan spelar det för roll? Varför ska man vara själv om man inte vill? Jag hatar att vara själv, det är så förbannat tråkigt. Om jag då har vänner att hänga med SÅ GÖR JAG DET FÖR ATT JAG VILL! Om jag sen vill ta 100 olika semestrar så GÖR JAG DET FÖR ATT JAG VILL. Om jag vill skilja mig eller ligga med andra eller inte säga vem jag åker utomlands med så GÖR JAG DET FÖR ATT JAG VILL!

  Idioter.

 20. Önskar dig en skön semester nu när du äntligen får resa bort och få lite egentid verkar tyvärr som du glömt bort alla dina tidigare resor i år som varit fest kompisar. Men jag undrar varför åka ända till Mexico för några dagar. Har du någonsin tänkt på miljöpåverkan av flygresor en av de största klimatbovarna är just alla dessa korta resor vi börjat göra med flyg en helg där och här med flyg. Du kan väl utveckla dina tankar kring miljötänk och den värld vi lämnar till våra barn.

 21. Alla som kommenterar elakt och negativt mår så dåligt med sig själva!!! Förmodligen bittra över sina egna liv!
  Isabella gör allt hon kan och är väldens bästa mamma till sina barn.
  Tråkigt att så många av ni som kommenterar mår så dåligt. Ta ansvar över era egna liv och gör saker så att ni inte behöver känna avundsjuka för att andra lyckas!
  All styrka till Bella. Tack för en fantastisk blogg! Sveriges bästa bloggerska.

 22. Alltså hur dj dumma kvinnor det finns. Skäms på er. Jag tror knappt det är sant när man läser vissa inlägg

 23. Hej Isabella! Jag måste bara fråga, ditt hår?! Du ser ut att ha en helt annan volym i ditt hår numera och jaaa, jag vet – du vill marknadsföra dina produkter, men allvarligt? Vad är det för produkter du använder? Och hur isåfall? För jag har tillochmed gått och köpt dina hårprodukter, men de fungerar tyvärr inte lika bra på mig. Eller så använder jag dem inte på rätt sätt. Kan du snälla skriva eller svara vad det är du gör, hur du gör och vad du skulle rekommendera? Det ser helt fantastiskt ut – även som vardagslook! 🙂

 24. Blondinbella har spårat ur totalt……vad händer härnäst?
  Efter en ANSTRÄNGANDE vecka med barnen, stackars barn!
  Tror dock att Odd är en bra pappa!
  Blondinbella….barn är inga acessoarer, tyvärr var det va du trodde…….sorgligt!

  KÖP NY BIL, KÖP MASSOR MED NYA KLÄDER, ÅK BORT Å NJUT AV EGENTID! Kanske du borde stanna hemma för att orka med den viktigaste uppgift du har, ATT TA HAND OM DINA BARN, å kom ihåg att det är inte ”kvalitetstid” utan ”kvantitetstid” som du ska ge barnen, du ska finnas där för dom! Helt klart var du omogen uppgiften!!!
  Stackars barn!!!!
  /många utropstecken blev det, men men det behövs, lugna ner dej BB
  !!!!!!!!/

  1. Lugna ner dig själv Kia, inte bra för hjärtat att brusa upp sig sådär. Över en blogg? 🙄😑😂

  2. Kia du är nog sorgligast av alla ändå 🙂 Hur mår du? Självklart är det ansträngande med barn även om man älskar dem till skyarna så varför är det tabu att säga det? Ta ett djupt andetag och fundera på varför du skrev som du gjorde. Det var ju knappast för att vara snäll eller hjälpa, eller hur? Det var inte ens i närheten av konstruktivt, mest pinsamt

  3. Jag håller med dig Kia! Eller så är det så att det framställs på ett sätt här i bloggen och är något helt annat i verkligheten.

  4. Fan vad elak du är. Hur kan man vara så elak mot en annan människa bara för att man inte är överens med denna i livsstils val? Vad ger dig rätten? Hoppas verkligen du rannsakar dig själv och reflekterar över ved det är som får dig att ta så illa upp. Människor som beter sig så illa som dig och mobbar andra får jag god lust att trycka ner i ett avlopp och spola bort! Fan också att man inte bara kan hålla käft! Tänk skälv vad du genom att säga sånt här visar för föredöme för dina egna barn.

  5. Kia, ta ett djup andetag, stäng ned webbläsaren och gå ut och ta en promenad. Ditt beteende är inte ok.

 25. Även om du har pengar i överflöd och haft det tufft så tappar du mång läsare pga av att du låter så osympatisk. Att säga att det ska bli skönt att komma iväg på egen semester då de andra i Italien och Barcelona varit med andra (men ändå utan barn!) när det finns barnfamiljer som knappt har ekonomi för en semester om året. Nja…snacka om att ha dålig självinsikt. Du vill bygga dina varumärken starkare med den här bloggen och din instastory men de senaste månaderna är de ytlighet, löjliga vinkar, poser och showing off.

  Får lite avsmak på dig. Började följa dig när du fick barn, du var mänsklig, visade upp den nya mammarollen osv. Nu är du vad du tidigare hette en blondinvella. Thats IT!

  1. Tappar läsare?
   Låter osympatisk?
   För att hon har råd att åka på flera semestrar?
   Är det osympatiskt att tjäna mer än någon annan?
   Du verkar ha lite svårt med läsförståelse.
   Varför läser du den här bloggen?
   Och vad är en ”blondinvella”?

 26. Nu sitter alla nät troll hemma och har ingenting att göra. Det är därför så många kommenterar så elakt. De är så bittra över sina liv, tragiskt !
  Bella är en stor förebild för mig och jag inspireras mycket av henne och all energi hon har.
  Tack för en fantastiskt blogg.
  Ni som kommenterar elakt försök att ta ansvar för era liv och skaffa er ett jobb om ni har någon chans på arbetsmarknaden???

 27. Om du verkligen är ute efter att vila och återhämta dig gör du det bäst hemma. Du behöver inte packa, ingen långflygning, ingen jetlag, behöver inte klä upp dig etc. Om det genuint är vila du söker skulle jag stänga av sociala medier och vara hemma och skrota. Vad är det du flyr ifrån så fort du är ledig? Marbella, Italien och nu Mexico. Det tar kroppen en dag per tidszon att återhämta sig från jetlag så att resa till Mexico så kort tid för att vila rimmar illa rent fysiologiskt. Du gör ju som du vill men du känns varken genuin eller mogen i det du skriver och gör.

  1. Fast man är olika, jag behöver oftast åka iväg när jag är ledig för att varva ner. Inte hela min ledighet men framförallt de första dagarna.

 28. Jag begriper inte att det kan vara sååå ansträngande att vara med sina egna barn. Och varför är det skönare att vara ensam än med sina barn?

  1. Förstår att du inte har egna barn. Är du aldrig trött efter en dag på jobbet? Är du aldrig i behov av helgledigheten eller semester? Det är inte mindre ”jobb” att ta hand om sina barn och framförallt inte om man är ensam förälder. Spelar ingen roll att det är andra vuxna runt omkring som förälder har man huvudansvaret och det ÄR tröttande.

 29. Du svarar inte så ofta (kanske pga nivån på kommentarerna) men vart i Mexico ska du? Var där förra året och resta runt i flera olika delar av landet och det är ett häftigt och speciellt land. Karibiska kusten är ju helt amazing! Önskar jag kunde resa lika mycket som Dig, njut av semester! 😀

 30. Men Kia! O ni andra bittra människor!
  Varför stör det er så jävla mycket om hur Bella väljer att leva sitt liv?
  Helt ärligt mår ni så dåligt?
  Har ni inget att göra ?
  Asså jag förstår inte hur man kan lägga så mycket energi på att störa sig så mycket på allt Belka gör.
  LÅT HENNE VARA!
  hennes barn behöver ni inte oroa er för . Dom har det bra!
  Bella njut av din egentid och skit i alla idioter som skriver skit om dig.
  💐

 31. Hur kan ni ens klaga på att Isabella alltid är med andra med sina barn? Vet ni hur fint det är för barn att få starka band med andra vuxna människor förutom sina föräldrar? Jag har INGEN som engagerar sig i mina två barn och det gör mig så ledsen. Avundas verkligen Isabella som verkar ha en fin mamma och fina vänner som bryr sig om henne och hennes barn.

  1. Men exakt. Tack!! Jag tycker att det är faaaaaantastiskt att Isabella har så många i sin närhet. Jag älskar att umgås tillsammans med mina vänner och deras barn och hoppas att dem känner samma sak med mig och mina barn. Vi är två i hushållet men delar upp semestern så att barnen ska vara lediga längre och jag älskar att ta en dagstur till skärgården med vänner eller bara en spontan lunch med grannen. Men ingen tycker vi är konstiga för det.

 32. Ja att barn är ansträngande ansvar det vet vi alla?

  men vad trodde du egentligen Bella?, att de är som dockor eller gosedjur.. Nej det är inte gulligull alla gånger.

  Du valde att skaffa barn tidigt och då får du stå ut med det.

  1. Tyst s, du skämmer ut dig något vansinnigt! Ska man som förälder inte få säga att man är trött utan att kärringar ska komma och påstå att man inte var förberedd nog? Vilket skitsnack!

 33. Bra skrivet Malin håller helt med det.
  Hade hon inte varit så social och ute med sina barn
  Då hadde bittert kärringarna klagat över att.. varför sitter du ensam med barnen. Det är inte bra osv..
  Jag tycker att det är jätte bra att hon fortsätter att träffa sina vänner med barn o familj som hon alltid har gjort 💐

 34. Ha så kul!!! 😀

  Det är helt jävla förfärligt att folk i denna kommentarsfält är så jävla nedlåtande, negativa och allmänt vidriga.
  Varför skulle man inte få åka utomlands och ta semester/jobb ensam som mamma???? Hade detta varit en kille som hade skrivit så hade alla bah ”men ååhhh vad duktig du är, du har förtjänat semester”
  Mammor/kvinnor skambeläggs hela tiden, medan mannen blir den duktiga.
  och ja, det ÄR ansträngande att ha barn. Hon är ärlig och skriver det, men då får hon bara massa påhopp, men om hon skriver att allt är underbart får hon bara massa kommentarer att hon lever ett ”fake liv utan problem” alltså wtf?
  Dessa som sitter och skriver dessa kommentarer är så jävla avsunsjuka och önskar nog själva att få åka på semester och ha bra jobb, men det är nog sorliga själar som vet att dem aldrig kmr få göra det, därför klankar dem ner på Bella.

  Ha så kul och skit i alla nedlåtande hemska människor!!!! 🙂

 35. Hur orkar folk bry sig så mycket om en människa ni inte ens känner? Har ni inget eget liv eller? Vad spelar det för roll om hon aldrig vill vara ensam? Så sjukt att man ens kan bry sig.

 36. Alltså, you guys. Den här bloggen är inget facit. Det här är en person som gör så gott hon kan. Alla har sina egna processer och om det innebär att vara mycket med andra istället för själv nu så är det så. Kanske blir det ändring på det ett annat tag, om det känns bra för henne. Om hon hade levt ett ”såhär ska man leva rätt enligt samhället”-liv så hade det inte funnits en blogg. Alla gör så gott de kan, chilla. På det sätt som många av er kommenterar så tycker jsg att ni ska ta er en titt på er själva istället och undersöka den biten istället för att ha åsikter om andra. Kram!

 37. Tragiskt att läsa så många negativa kommentarer. Man är inte mer än människa och alla behöver vila oavsett om man har barn eller ej. Sunt att våga erkänna det för sig själv och kärleken till barnen blir inte mindre för det. Ha en trevlig semester Bella, det är du värd! Livet är för kort för att lägga energi på trångsynta personers oviktiga åsikter!

 38. Jag är oxå ensamstående med två små barn, dock har jag barnen på heltid men hade jag haft möjlighet och råd så skulle jag gjort precis som dig på min ”lediga” tid! Jag är imponerad av dig, för vad folk än tycker och tänker, så är det ändå du som har skapat dig det livet du lever. Det är du som har byggt företag som lyckas. Heja dig! 😃

 39. Jag tror inte det handlar om att Bella vilar ifrån sina barn, utan efter en omtumlande vår, behöver hon njuta av livet o fylla på energidepåerna.
  Alla förtjänar att må bra!

 40. Men klart det är en nagel i ögat på de flesta småbarnsmammor att Isabella kan OCH har råd att åka på lyxiga semestrar då o då. Såklart. En vanlig Svensson-mamma har tyvärr inte råd med det. Alla har liknande problem annars med sig själva och sina bar, då menar jag maten, läggdags mm men det är ju normalt. Men Isabella har det gott ställt och många vänner, eller ”vänner” som älskar hennes pengar, ehum jag menar Isabella så hon kan lämna över lite barnpassningsansvar till vännerna när det passar Isabella. Vilken trött mamma skulle inte vilja åka iväg då o då? För de flesta blir utlandsresan aldrig av, oftast p.a ekonomin. Vanligt Svensson-liv. Semester med husvagnen då istället.

 41. Klart man kan säga att man är trött. Men vad trodde hon att skaffa barn var? Regnbågar alla dagar? Och förresten, hur kan vi veta att hennes barn mår bra? Vem vill vara utan sin ena förälder en hel vecka när man är så liten? Jag dömer inte utan tänker på barnets nivå. Barn säger inte att dom mår dåligt psykiskt. Och många föräldrar missar tecken på att barnet mår dåligt.

 42. Hur hon fyller sin tid när barnen är med pappan är helt upp till henne. Men jag förstår även dom som tar lite illa upp när bella skriver att hon måste vila upp sig om och om igen alla veckor hon inte har barnen. Vad är det att bli så trött på? Dom verkar ha roligt tillsammans, hon och barnen. Sen plötsligt säger hon att hon måste ha semester för att vila ut sig. Men jag tror det blev en chock för henne. Från att odd hade barnen nästan jämt till att hon ska ha dom en hel vecka varannan vecka. Kanske hon insåg hur tufft det är med barnen trots allt. Tacksamt att hon hade odd.
  Ingen hat tack. Detta är bara hur jag har uppfattat från bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..