#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
juni 18 2017 at 21:05

Söndagen 

Vi har haft en bra dag hos mamma, lekt i lekhuset, sandlådan, bakat tårta etc men dagens höjdpunkt var Julias nya hamster Ossie. Barnen var helt fascinerade av den lilla krabaten. Dom får en en varsin katt hos Odd när han flyttar in i eget boende 3 juli. Odd har alltid älskat katter men jag är allergisk så det blir roligt för barnen. Katterna ska heta Pussel (Gillis) och Misse (Sallys). Varje dag tittar vi på bilder på från uppfödaren, väldigt söta. Vi stannade hos mamma tills det var dags för middag, hemma blev det kyckling och couscous till dom. För min del väntar portobellosvamp och spenat, mums!


Sally gör tårta med mormor 

120 Kommentarer

… usch för att köpa från uppfödare när det finns tusentals katter i katthem som bara väntar på att bli adopterade!!! bara att ta dit barnen och hitta keliga katter. hellre det än att köpa söta kattungar som är busiga och gosiga som små men när de är vuxna får helt andra temprament.

My

Alla bör köpa från uppfödare för kontrollerad uppfödning !

M

Att man tar hand om sin katt efter att man tagit den är väl iallafall huvudsaken. De blir ens kelgrisar iallafall. Vi har en katt som vi ”räddat” genom en veterinär och en som vi tagit ”normalt” från en kattuppfödare, och nog är det så olika tillvägagångssätt att jag förstår om man väljer att inte alltid rädda katter när man har små barn som vill gosa med dem direkt.

Vi kämpar ännu med vår lilla vän som räddades i vintras. Han var mycket rädd för oss när vi fick honom, 5-6 månader gammal, han hade aldrig hanterats av människor utan hade hållts i ett ödehus där en man matat honom och hans syskon/mammor (3 katter 16 ungar i varierande åldrar) med rester sporadiskt. Han visste inte heller hur man gick på låda. (Hej, skurborsten! )
Vår äldre katt var inte speciellt imponerad av tillskottet, han var ju ganska stor när han kom hem till oss, om än en kattunge ännu. Och lillen spenderade sina första två veckor i badrummet eftersom han var rädd för saker som: ben/händer/röster/tröskeln/dörren/tvättmaskin/köket/tröskeln igen/ben igen/våra barn/katten/dammsugarn/soffan osv….

Men vi har satt mycket jobb på honom och han är ljuvlig och idag en mysig famnkisse med oss i familjen. (Våra gäster är han ännu rädd för) men som sagt, hade jag haft mindre barn (våra är nu 10 och 11 år) som inte hade förstått varför kissen inte går att hålla i famnen första tiden eller hur man skulle sitta där på badrumsgolvet och muta honom för att få hans tillit så hade jag inte gjort detta. Allt har sin tid helt enkelt 🙂

och har man inte den tanken att man ska verkligen behöva kämpa med katten, utan vill gosa direkt så ska man ta från en uppfödare tycker jag. En kattunge som är van med människor och barn, för det finns ju risk att man tröttnar på att kämpa när katten sitter där under en säng i 3 månader och bara kommer fram på natten när alla andra sover, om man inte var beredd på det när man tog sig an den utan trodde att man skulle mysa från dag 1. Nu säger jag inte att alla hittekatter är rädda, men man kan ju ha i baktanke att de har ju ofta farit illa.

Tove

Nu är ju inte det Bellas val, hon varken kan eller bör försöka styra över vilka val Odd gör i sitt hem och liv. Du får dår gå in på O.d.d.a.n.s instagram och skälla på honom istället.

Renée

Men LÄGG AV!!! Det är seriösa uppfödare en BÖR stödja om en köper katt! Inte oseriösa! Självklart hoppas en att katterna på olika katthem hittar sina forever homes men de är även ofta de behöver extra tillsyn och träning för att må bra! De är människor som inte kastrerar sina katter och som inte tar ansvar för eventuella kattungar som du ska hata på, inte på att en köper ifrån seriösa uppfödare. Så be om ursäkt

Pp

De gör man väl som man vill med?

Cecilia

Ok… Vet du exakt var katterna kommer ifrån?

Naia

Varför det usch? Bättre det än att köpa från dålig hobby ”uppfödare” som inte har koll på sina katter. Hade jag köpt katt till mina barn hade jag inte heller valt ett katt hem då dom katterna ofta är lite äldre= kommer dö snabbare än en kattunge. Och förmodligen så är det meningen att katten ska växa upp med barnen. Finns många människor som gärna tar en katt från katthemmet.

Ronja

Helt annat temperament som vuxen? Varför skulle det vara så?

Malin

Om alla bara köpte från uppfödare, och de som hade katter kastrerade dem så skulle det inte finnas så många hemlösa och övergivna katter. Bättre att ta sitt ansvar och se till att det bara föds upp så många djur som vi ”behöver”.

Hanna

Så tråkigt att du aldrig verkar äta middag tillsammans med barnen. Sitter du och tittar på dem när de äter och sen sitter du i din ensamhet och äter? Är det inte trevligare att äta tillsammans?

Issa

Hon får väl göra som hon vill? Förstår inte varför du ska lägga dig i det.

Lina

Herregud. Låt människan äta när hon vill.

Renée

Har du barn? De är nämligen enklare att dela maten till dem, hjälpa dem att äta o samtidigt prata och umgås! Sen efter det kan en själv förhoppningsvis få en tallrik varm mat!

Louise

Att äta runt ett bord tillsammans är en väldigt social stund, kan gissa att Isabellas barn liksom många andra barn är väldigt frågvisa och nyfikna, förmodligen prioriterar hon att lyssna på dem, svara på deras frågor och ge dem uppmärksamheten efter en dag med äventyr tillsammans. För att sen äta själv ”i lugn och ro”.

Naia

Fast dom äter ju i stort sett alltid tillsammans.

Beatrice

Portobellosvamp och spenat kanske inte är så gott att äta när man är ett litet barn! Då är det nog godare med kyckling och couscous. Plus att det är, som många andra redan påpekat, lättare att få ett varmt mål mat som mamma när barnen redan ätit och är mätta!

Frida

Vart skriver hon att hon inte äter tillsammans? Hon skriver att hon äter en annan maträtt, men inte när hon äter den. Jag äter tex oftast annan mat än ungarna, men vi äter samtidigt.

Linn

Fast barn äter oftast 4 till 5 gånger/dag och man måste inte äta varje måltid med dom varje dag. Äta med småbarn innebär kladd och att Man ska serva. Så äta middag själv på kvällen, speciellt på helgerna är bara riktigt gött. Sen vet vi ju inte om de är en uppfödare som har raskatter eller en Svensson familj vars katt fått ungar som odd köper för 1 100 eller något. Går ju att formulera sig lite som man vill.

Alexandra

Extremt vanligt att barn till en förälder som är allergisk mot pälsdjur också blir det. Speciellt om dom vistas med djur. Men det vet ni ju säkert redan.

Renée

Nej tvärtom! De blir enklare allergiska om de INTE vistas kring djur.

Lina

Fast hur ska man veta om man är allergisk om man inte först testa att ha pälsdjur?! Det lär väl märkas om ett tag om någon av barnen är allergiska.. eller tycker du man ska utgå från det och låta bli att skaffa djur? Ifall att..?!

Helena

Vem har påstått att de inte äter tillsammans? Bara för att man äter olika sorts mat betyder inte att man äter vid olika tillfällen.

Lina

Forskning kring allergier är ganska komplex så det är naivt att tro att en pälsdjursallergi överförs direkt från förälder till barn. Olika allergier fungerar helt enkelt på olika sätt och beror på arv, miljö, ev korsallergier, hur frekvent du utsätts för allergener etc.

Och om det nu blir så att barnen (eller Odd) utvecklar allergi så får de ju hantera den frågan då.

Kizzen

Kattungar är inga leksaker……Inget man lämnar ensamma hemma de dagar man är barnledig och vill åka bort.

Bella

Har hon sagt någonting annat eller?

Johanna

Alltså förlåt men har inte du och en del andra här förstått att det är Odd som ska ha katterna och inte Bella?!

Mia

Du tror inte att folk dom vet det?

Ali

Var i texten får du intrycket av att Isabella tycker detta? Sedan undrar jag varför du skriver det till Isabella ocj inte till Odd när det är han som ska ha kattungarna?

Cecilia

Ja, men skriv det till Odd. Det är han som skaffar katter.

Josse

Du insåg att det är Odd som skulle skaffa? Inte Bella

Lisa

Läs texten igen innan du blir upprörd och haspar ur dig onödig negativitet

Caroline N

Vilken tur att Isabella inte ska skaffa katter då! Då slipper du oroa dig.

Suck.

Fanny

Vi antecknar….

Naia

Läste du inlägget? Det är Odd som ska köpa kattungen.

Emma

Kizzen, är det inte bättre att du säger det till Odd? Det är ju han som är ansvarig för katterna eftersom det är han som köper dom.

Cecilia

Haha kommer nu att låta som en gnällspik men menar inte bara dig såklart utan även alla andra. Finns sååå mycket hemlösa katter osv så har man inget särskillt intresse i en viss ras eller avel är det suveränt om man kan ge en av dem ett hem! Förövrigt, skitkul med kattungar!! Finns inget sötare 😍

Tove

Vadå ”menar inte bara dig”? Inte bara Odd menar du. Hon kan inte bestämma att han ska åka till något katthem.

(Håller med om att det är bäst att adoptera hemlösa katter, toppen att du kämpar för dem!)

Fundersam

Äter du aldrig middag tillsammans med barnen?

Lina

Lugn lugn, jo det gör hon!

låter som en riktig toppensöndag 🙂

Emilia

Bara nyfiken.. varför äter du aldrig middag tillsammans med barnen? Verkar som att du alltid äter när dom sover.

B

Hon kanske föredrar att äta sent? Jag är likadan, det passar inte mig att äta middag tidigt på kvällen.

José

Tycker inte att det är ovanligt alls när barnen är så små?
Vi gör samma sak oftast.
Såklart kommer vi ändra på detta när barnen inte lägger sig 18.30 varje dag.

Lina

Alltså aldrig middag med barnen? Lär dig innebörden av detta ord innan du använder det.. aldrig betyder ALDRIG, lite hårt att säga det för visst äter hon middag med barnen!

Mamma till två

Vi brukar inte alltid heller äta middag med våra barn. Förr förstod jag inte varför föräldrar inte åt med sina barn, men efter att ha prövat själv. Så fort förstod man, att det är för att MAN FÅR NJUTA av maten när barnen lagt sig ☺

G

Vad du än gör Bella blir de fel…..grrrrr!! Ha en go ”ensam” middag utan barn och NJUT❤️

Cecilia

Jag har aldrig kommenterat hos dig. Följt dig sedan du fick barn. Tycker du är en inspirerande o stark tjej. Läser på dina kommentarer ibland. Sista tiden har varit förskräckligt. Tänk så dåligt flera av dina läsare måste må som bara måste skriva en elak nedtryckande kommentar. Är det inte det ena så är det det andra. Man bara måste hitta ngt elakt att trycka till på. Med tanke på vad du går igenom nu så är det väl ändå det sista du behöver. Ingen ska behöva läsa sånt skit. Offentlig person eller inte. Ingen ska tåla detta. Ta bort kommentarsfältet. O fortsätt så som du är!

Bea

Beundrar dig Isabella som står ut med alla negativa kommentarer. Det känns ibland som att oavsett vad du skriver hittar vissa av dina läsare fel i det 🙁
Odd ska köpa kattungar och folk blir arga för att de köps från uppfödare och inte är hemlösa.
Jag säger: vad härligt för barnen att deras pappa ger dom möjligheten och glädjen att få växa upp med djur.

Du lagar mat åt dina barn men äter annan mat själv och läsarna rasar. Ve och fasa, Bella äter inte med sina barn.
Jag säger: bra kämpat med maten trots att du inte är överförtjust i att laga mat. Dina barn får god och nyttig mat, kan äta sig mätta och gissningsvis har ni mysiga samtal under måltiden.

Du är en fantastisk mamma, den bästa för Gillis och Sally som bollar mammalivet med karriärslivet på bästa möjliga sätt för just Er.
Som egenföretagare och mamma till tre små står jag sidan om dig och hejar på. Du gör ett grymt jobb oavsett allt gnäll bland kommentarerna

amanda.b_@live.se

Påtal om djur, hur ofta träffar du din hund? Vääldigt länge sedan du skrev om han, förr kunde du ju nämna han ibland men nu var det ju ett bra tag sedan..

Carina

Hur tänker du? Hon är ju allergisk.

B

Det är ju dock inte hennes hund längre. Han har ju en ny ägare och verkar ha det superbra 🙂 varför skulle Isabella behöva blogga regelbundet om honom

Josefin

Det är inte hennes hund längre. Tror säkert att hon saknar honom, men varför ska hon skriva det?

Amanda

En sån mysig dag! Och va roligt med kattungar till barnen. Det är en förmån och glädje att få växa upp med djur. Hoppas du får en fin vecka! ☀️

Mia

Hej Bella! En av de saker jag tror att jag hade haft svårt för i en skilsmässa är känslan av att mitt barn eventuellt kommer att längta till sin pappa när hon var hos mig. Småsint, javisst, men det känns på något sätt som om man ”misslyckas” om barnet hellre vill vara hos den andre föräldern. Därför hade jag haft tyckt att det var jobbigt om mitt ex hade gjort en sådan sak som att skaffa katter till barnen, som känns som något som kommer att dra till sig deras längtan ännu mer. Har du inga sådana ”förbjudna” känslor i skilsmässan?

Charlotte

Som vuxen måste du väl ändå inse att det är helt absurt att inte vilja att barnet ska sakna den andra föräldern?!

Vill du hellre att barnet ska vara hos sin pappa som han inte gillar och därmed inte ens saknar?!

Var glad att ditt barn vill vara hos sin pappa, det är väl ett tecken på att hen har en bra pappa och att de har en välfungerande relation?!

Katter är inget för barn. De kan leva upp till 20 år och barn tröttnar fort. Sedan finns den 150.000 hemlösa katter, varför inte se till att Odd stödjer ett katthem istället för att vända sig till uppfödare.
Sen hoppas jag även att katterna kastreras.

Victoria

Spontant tänker jag att man sällan har så mycket att säga till om vad ens soon-to-be ex-man gör.

Charlotte

Haha, spontant så tänker jag att varken Bella eller Erika har så mkt att säga till om….

Bellis

Siffran stiger ständigt, man tror nu att det snart är 200.000 hemlösa! Och jag håller med dig till hundra procent. Allt för många tror att katthemskatter är gamla, skygga katter men faktum är ju att katthem får in många kattfamiljer med kattungar!

Dessutom hoppas (och tror) jag att Odd tar sitt ansvar om barnen tröttnar och behåller katterna ändå 🙂 Även om det är ”barnens katter” så är det ju ändå den vuxna som äger katterna och har yttersta ansvaret.

tess

Inget för barn???? Inser du hur mycket glädje jag haft över att få växa upp med att alltid ha katt i hemmet, från det att jag föddes? Jag har alltid älskat katter och är sååå glad för att mina föräldrar såg till att alltid ha katt under min uppväxt. Du hade inte katt när du var barn va????

Malin

Det är ju Odds katter och han är ju inget barn. Sen att Gillis och Sally får kalla dem deras är väl inte så konstigt… men det är ju inte så att de måste avlivas den sekund de flyttar hemifrån eller tröttnar lite.

Lj

Uppforstrar man sina barn rätt när det kommer till djur finns ingen lägsta ålder. Förväntar man sig att barnet på egen hand ska lära sig hur man hanterar djur är man dock ute och cyklar! Vuxit upp med djur och det var aldrig något problem i vår familj. Katterna var inne/ute och levde till de blev 20-22 år. Lär barnen Hur djur fungerar istället så finns inga problem.

Karin

Jag är nyfiken varför du alltid skriver att Odd ska flytta till sitt ”boende” i juli. Varför inte skriva lägenhet bara? Tröttsamt att läsa ”boende” redan i fyra inlägg…

Kattis

Men vad spelar det för roll? Hade det inte isåfall blivit lika tröttsamt att läsa ”lägenhet” i fyra inlägg? Eller det är bara just ordet boende som gör sig trött? Och då ska Bella anpassa sig efter dig?

Erika.

Är inte en lägenhet ett boende???

d-m

VA?
Hus lägenhet husvagn tält???
Det är ju ingenting som du har med att göra.
Kanske vill han inte att det ska skrivas i B blogg vilken typ av ”boende” han har skaffat.
Att du tycker det är tröttsamt, visar ju bara på vilken fånig människa du är.

Gun

De kanske äter samtidigt men olika mat🤔🤗

Johanna

Men alltså blir så skraj för alla kommentarer med folk som klagar Hahaha… detta måste vara det MINST kontroversiella inlägget på nätet just nu?? 😂 Tycker seriöst Blondinbellas läsare borde få en egen onlineserie där de tillsammans reser runt i grupp genom Sverige och undersöker barnfamiljer och förskolor och gör djupdykande utvärderingar på allt de ser för satan, inget är normalt i dessa människors ögon 😆 helt fascinerad!

Ingegerd

Men är det inte mest troligt att de åt samtidigt, fast olika rätter? Gnällkärringar som alltid måste hitta fel! Skärp er!

ellisen

Ni som gnäller på katterna här.. de är väl Odd ni ska gnälla på då isf? Det är han som skaffar dom o inte bella? 😉

En sak bella.. tänk på att katthår kommer fastna på barnens kläder så har de samma kläder till dig så kan du ju reagera på det ändå.

Så kul att barnen får varsin katt!

H

Hejsan! Undrar hur ni löst det om den här släktträffen hade varit på Odds dagar? Är ni flexibla o byter dagar då för att barnen inte ska missa? Är i samma situation o vi är lite oense om frågan 😔.

Josefin

Utgå ifrån barnen och vad barnen vill. Vill de följa med på släktträffen så borde ni kunna vara flexibla.

Charlotte

Men herregud vilket kasst samarbete du och ditt ex måste ha om Ni inte ens kan komma överens om att några få dagar hit och dit?!

Kanske vore bra att få hjälp utifrån?

Det låter som en härlig söndag 🙂

Alexandra

Mysigt med kattungar, vi har två katter och haft dem sedan de var 12 veckor gamla. I början var de rädd för dottern men nu kommer de och stryker sig mot henne. ☺️

Andrea

Älskar dina barna nya sängar! Vart är sängstommen/sänggaveln ifrån? Försökt kolla gamla inlägg men ej lyckats hitta..,

En annan Karin

I det första inlägget som handlade om sängarna var det flera som skrev i kommentarerna var sängarna var köpta 😊

Jen

Nu har jag bestämt mig. Kommer aldrig mer läsa kommentarerna i den här bloggen för allt det negativa och passivt aggressiva gör bara att jag mår dåligt och blir arg.
Råder alla andra som vill må bra att göra detsamma.

Charlotte

Va?
Kommentarerna är ju halva nöjet!
Sen kanske du ska fundera över varför du engagerar dig så mkt i kommentarer som inte är till dig att du börjar må dåligt?!

Alexandra

Hahaha håller med!! Så kul att läsa kommentarerna, kan knappt slita mig 😂

Charlotte

Exakt – många gånger är ju kommentarerna roligare än inlägget😂

Km

Eller så ska du Charlotte ta och fundera över varför elaka kommentarer roar dig?

Anna

Kanske kan det ha med empatisk förmåga att göra?

Sandra

Se bara till att barnen lär sig att respektera katterna,när dom sover tex vilket katter behöver få göra mycket.Låt inte barnen lyfta katterna,barn lyfter fel.För att undvika att katterna använder klorna,lär barnen hur katter fungerar.Då först kan alla må bra tillsammans.

Majas

Men snälla någon, det är ODD som skaffar katter! Vad får dig att tro att du är rätt person att uppfostra vuxna människor?!

Cecilia

Odd kommer bli superglad! Exet i sitt nya ”boende” (förlåt för att jag upprepar de ”jobbiga” ordet) 24/7, för att se till att barnen lär sig att hantera katterna.., HAN ska inte skaffa varsin schimpans till ungarna, de är två helt vanliga katter! Skulle bli mer orolig om majoriteten av de som kommenterar har katt hemma… för nånstans ekar de IQ-fiskmås bland skrämmande många kommentarer här inne.

”han ska inte skaffa varsin schimpans till ungarna” hahaha jag dör.. klockrent skrivet

Ulrika

Vad roligt att Odd ska skaffa katter! Å kul för barnen 😀 😀

Malin

Vad Bella än skriver i sina inlägg så ser allt så fel ut i era ögon, ni är patetiska!

Låt henne äta en god middag själv om hon nu så vill det, låt odd köpa en katt hos en uppfödare, varför i helvete ska ni störa er på såna små saker ?!?

Blir nog bra med varsin katt, vi har en katt här hemma som sonen på 3,5 år tar lite ansvar för. Det är nyttigt 🙂

L

Hej! Snälla, tänk verkligen på att du kommer ha vansinnigt mycket katthår hemma hos dig också! Jag vet inte hur känslig du är, men jag klarar inte ens av när mina kompisar kommer till mig och varit med en katt. Än mindre om de skulle ta med kläder och saker som är täckta i katthår och stöv. Tänk efter noggrant bara, finns alldeles för många katter redan som behöver nya hem pga tex allergi.

Alexandra

Det är faktiskt sant! Både jag och barnen är allergiska mot katter och det räcker med katthår på kläder hos bekanta för att vi ska få reaktioner. Tyvärr har det här gjort att vi inte kan ha vissa släktingar på besök längre.

The Real Hmm

Alltså snälla människor. Ni inser väl att inte alla människor kan köpa katter från katthem?

En del med allergier tål bara vissa raser, vilket betyder att katten måste vara renrasig. En del är intresserade av utställning och behöver stamtavla. En del klarar inte av katter som redan bott någon annanstans. Osv.

anonym

”Sara” är du här nu med ett längre nick….. 😉

Hanna

Hej Bella! Jag brukar inte kommentera, men känner att jag måste.
Ska katterna vara innekatter? För snälla låt inte det ske, innekatter är mycket mer stressade, tänk själv att vara innelåsta hela livet, vet inte hur jag kan nå Odd i denna fråga, kanske kan du framföra det till honom?

B

Odd kan nog ta sina beslut själv, ingenting du har att göra med.

Linda

Jag har innekatt.
Hon mår jättebra, hon vill inte ens vara ute. Släpper jag ut henne så vill hon in 2min senare. Alla katter vill inte vara utekatter 🙂

Det beror helt på rasen.. min katt vill inte ens vara ute, hon smiter in direkt ..

Anna

Hanna, jag har innerkatter varav en är 17 år, och mår helt fantastiskt 🙂 hon avskyr att vara utomhus, har prövat att gå ut med henne men hon sticker bara in direkt. Så jag tror inte du behöver oroa dig för Odds katter 🙂 hon skulle nog vara mer stressad om hon var utekatt. Så du behöver nog inte säga till Isabella om vad hennes ex ska och inte ska göra!

Helena

DET ÄR ODDS KATTER. Prata med honom om du av någon outgrundlig anledning känner att du behöver ge inspel i hur han ska hantera katterna.

Km

Vissa katter är framavlade för att att bara vara inne och klarar sig inte ute själva. De har inte samma behov av att jaga och springa som andra raser har.

Kitty

Vad grundar du det på? Att innekatter är mycket mer stressade? Kommentera gärna med några länkar till information som stöder ditt påstående!

Ang. kattköpet i stort – kul att barnen får växa upp med djur!

Why?

Länka gärna info om det. Mina innekatter har inte varit stressade en dag (och jag har haft både inne och utsätter, har inte märkt någon skillnad på beteende utöver kattens egna personlighet)

Why?

*Utekatter

Emmie

Jag är själv uppväxt med en egen katt, det är det underbaraste som finns. Tryggare och lojala individer finns inte.

Edit

Hei Isabella! Hva tenker du er syfte med din blogg? Markedsføring? Salg? Hadde vært interessant å høre dine tanker rundt hvorfor du føler at andre skal ta del av ditt liv hele tiden. Føler du deg tom om du ikke får massiv speiling hver dag ift alle detaljer i ditt liv? Eller er dine lesere helt enkelt bare konsumenter som skal kjøpe dine produkter? Du har hele tiden bilder på deg selv. Hvordan føler du ift dette? Tenker du ikke at det oppfodrer kvinner til narsissisme? Man har gjord studier der man viser at mennesker som har mye sånne bilder og selfier scorer mye høyere i narsissism.

Belle

Lägg ner med dina narcissist kommentarer. Man förstår att det är samma konstiga människa varje för det är alltid skrivet på norska. Om det är någon som inte vekar helt frisk så är det DU.

Why?

Men snälla du, vad tror du att en blogg är till för? Börjar tro att du är stolt över att ha hittat ett nytt ord (för dig), för narcissism är ju det enda du skriver om?

Nathalie

Edit, du skjemmer ut alle nordmenn ved å skrive ditt hjernedøde innlegg. Slutt!

Gillar inte katter, tycker de är oberäkneliga och obehagliga..
Men jag tycker de är söta på bild. Fint av Odd att köpa en varsin katt till barnen, tror det är bra att växa upp med djur 🙂

Lj

Då har du inte träffat några bra katter 🙂

Ela

Alla ni som svarar för Bella. På frågor, kommentarer, som är riktade till henne. Gör ni så i verkliga livet också? Svarar för nån annan. På basen av bloggen får jag känslan att Bella inte behöver er hjälp. Hon är smart och stark. Tror inte ens hon tar illa upp av frågor o andra åsikter. Väldigt få som är elaka. Det är först när ni börjar svara istället för henne, som det blir irritation och barnsligt. Ofta. Bara ett konstaterande. Fortsätt för all del. Men tro inte att ni gör Bella nån tjänst (förrutom ekonomisk, många kommentarer som man inte kan låta bli att läsa). Gillar Bellas blogg. Men kommentarsfältet nåt utöver det vanlig. Få riktiga troll, många som vill blanda sig i. Allt.

Belle

Låt folk svara om de vill 🙂 ofta är det väldigt otrevliga och ohyfsade kommentarer och det är bara bra att folk säger ifrån då! Det borde man göra i verkligheten också! Finns så mycket människor som inte kan bete sig och tror att det är okej att vräka ur sig vad som helst.

Lj

Låter aldrig mobbade gå oemotsagda. Och få som är elaka? Läser vi samma blogg? Tycker att det svämmar över med skitkommentarer här.. eller så sätter du gränsen lägre än jag

Lj

Mobbare skulle det stå 🙂

Vilken dröm att få egna husdjur! Djur var mitt liv när jag var liten 🙂

Ella

Men hjälp vilket vackert hår hon har lilla smulan. Så härligt!

Petra

Om du gillar stuvad spenat måste du prova att blanda i ädelost i stuvningen. Är såå gott!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *