Shopping på hemmaplan

Imorse efter att jag hade promenerat till förskolan med barnen kom designern Lilli Jahili hem till mig. Hon flög tidigt från Estland imorse så att jag kunde ha en fitting inför alla kommande events och jobb som väntar i sommar. Fantastisk service av henne. Alla klänningar sys för hand och kvalitén är det finaste jag någonsin burit. Allt har ett otroligt vackert fall. En lyxig förmiddag minst sagt. 


Nu väntar lunch och spännande möten! 

88 kommentarer

  1. Den gröna klänningen är typ den snyggaste jag sett!

  2. Den gröna o blåa är fantastiska på dig!

  3. Wow så vacker du är och klänningarna 😍 men den gröna var något extra 😍

  4. Woooooow så fint! Allt sitter helt magiskt på dig, sååå snyggt! När kommer hon hem till mig? 😀

  5. Wow! Så snygga klänningar. Passar dig perfekt 🙂

  6. Den gröna var to die for! Som gjord för dig! 👍🏻

  7. wow, så magiska klänningar!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *