#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts Looks
juni 19 2017 at 11:47

Shopping på hemmaplan

Imorse efter att jag hade promenerat till förskolan med barnen kom designern Lilli Jahili hem till mig. Hon flög tidigt från Estland imorse så att jag kunde ha en fitting inför alla kommande events och jobb som väntar i sommar. Fantastisk service av henne. Alla klänningar sys för hand och kvalitén är det finaste jag någonsin burit. Allt har ett otroligt vackert fall. En lyxig förmiddag minst sagt. 


Nu väntar lunch och spännande möten! 

88 Kommentarer

Den gröna klänningen är typ den snyggaste jag sett!

J

Den gröna o blåa är fantastiska på dig!

Jenny

Wow så vacker du är och klänningarna 😍 men den gröna var något extra 😍

Woooooow så fint! Allt sitter helt magiskt på dig, sååå snyggt! När kommer hon hem till mig? 😀

Cecilia

Wow! Så snygga klänningar. Passar dig perfekt 🙂

Rebecca

Den gröna var to die for! Som gjord för dig! 👍🏻

wow, så magiska klänningar!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *