#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
juni 14 2017 at 12:35

Second Chance

I samarbete med LCC

Idag lanserar LCC vårt hållbarhetsprojekt Second Chance. Det är i ett samarbete med våra fabriker här i Sverige för att inte slänga bra produkter men som har fått tryckfel. Ibland händer det i produktion att trycket har hamnat lite snett eller tillexempel att guldet har fått en repa pä sig och då tar inte våra återförsäljare emot produkterna. För att slippa slänga lägger vi alltså ut allt från och med i dag på vår sida. Det kommer uppdateras med nya produkter när ett produktionsfel sker. Och allt säljs med 30 % rabatt. Himla bra tycker jag och mina kollegor på LCC.  


Ni hittar LCC Second Chance här. Det finns bland annat våra fantastiska ansiktsmasker, City Living som rengör och lugnar en hud som är i obalans (stress och inför mens) samt Sleeping Sensation som återfuktar medan man sover. 

I samarbete med LCC

112 Kommentarer

Felicia

Tråkigt med den dyra frakten… Betalar inte 49:- för en tub.

Elfrida

Skit i det då? Alltid är det då fan något att klaga på!

Josefin

Så bra initiativ! Hoppas att fler företag tar efter!

Jenie

Snyggt! Det är bra att vi inte kastar sådant som kan användas. Heja!

Johanna

Vilket fantastisk bra initiativ!

Lena

LJ jag behöver inte ha Lcc produkter jag klarar mig super med andra märken. Men eftersom du tydligen inte kan räkna och inte fattar att du tjänar inget på 30% Så är det väl bara för dig att gå in och beställa. Men jag lägger hellre mina välfrötjänade pengar på något annat än nått som ändå skulle slängas.

Lj

Varför gnäller du då Lena? 🙂 Om du klarar dig med andra märken så påverkar väl inte detta dig det minsta – så varför så sura kommentarer?

Karin

Till alla som klagar på att de tar betalt för frakten. Kan hålla med om att det känns ‘surt’, men om man tänker efter är det för de flesta inte gratis att handla i en butik heller. Köra dit, parkera etc. alt. åka buss/tunnelbana/spårvagn… Just sayin’!

Josefin

Fast det går ju att beställa från andra hemsidor och få gratis frakt…har du missat det?

Karin

Nej självklart inte! Mitt svar var till dem som sa man lika gärna kunde köpa i butik. Kanske jag som felaktigt associerade butik med fysisk butik! Ha det gott!

Sofia

Fast du förstår väl att du någonstans betalar för det? Eller har du missat det? Frakten blir ju inte gratis av sig själv, utan företaget i fråga betalar den med vinst från produkterna = dyrare produkter.

SÅ bra! Älskar miljötänket.

Emelie

Vilken bra grej!

T

Vad kul att ni tänkt på detta och helt rätt i tiden! Bra där!!

D

Tycker det e dyrt med endast 30% avdrag. 50% för något ni annars tänkt slänga låter mer rimligt. Det ska ju vara att ni gör oss en tjänst än tvärtom.

Sandra

ÅH vad bra!! Detta gjorde mig faktiskt väldigt glad i hjärtat

Mikaela

Jag beställde varor idag och det va fraktfritt plus att man fick med en ”goodwil” produkt 😎

Jeanette

Himla svårt att beställa har gjort 3 försök nu ger jag upp.

Mirjam

Otroligt bra initiativ!!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *