#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juni 6 2017 at 21:02

Nationaldagen

Barnen och jag har haft en bra nationaldag. Efter lunch blev det parkhäng där det fanns en plaskis så barnen badade. Premiär i år utomhus! Min vän Linus kom förbi och hängde med oss. Jag gillar när Sally och Gillis får träffa mina vänner, just dom som inte själva har barn har ju blivit lite mer sällan men nu när en ny vardag väntar kommer det nog bli oftare. Häromdagen var Fanny här och åt middag. Jag tror på att barnen ska ha fler vuxna i sitt liv än bara Odd och jag.  Utöver släkten är det Odds vän Fredrik som står barnen närmast och dom skulle inte ha något problem att sova där, på samma sätt som att vara hos farmor eller mormor. Det är härligt! 


Glass i stora lass 


Nu sover dom. Dags att städa undan i köket och ringa Linda som skriver Pingis och min bok Aktiedrottning för att uppdatera ett kapitel. Sedan ska jag lägga mig i nya soffan uppe och läsa. Förresten, Flattered söker en Creative manager/designer, drömjobb! Här hittar ni all info om tjänsten :- ) 

103 Kommentarer

M

Dubbelkolla svenskan (meningsuppbyggnad, grammatik etc) innan ni lägger ut platsannonser. Hela annonsen och imagen faller tyvärr platt när det är så uppenbart att annonsen är inte håller måttet.
Skärpning!

Johanna

M:
Kolla din egen svenska också. Ordet ”är” ska väl inte vara med? Skärpning! 😉

My

Vad har M’s stavning med platsannonsen att göra?

I

Jag håller med, faktiskt. Nu är det ingen tjänst jag skulle söka (inte erfarenhet, dessutom ganska skralt skointresse, haha) men t.ex. meningen om ledord är väldigt störande, vilket ni kanske kan tänka på i framtida annonser. Jag antar att ni söker en relativt kvalificerad person men annonsen ger intryck av något helt annat.

Hur orkar du ens lägga märke till något sånt?

Sara

Jag kan anse att hur jag stavar i ett kommentarsfält, inte är lika viktigt som stavningen i en platsannons hos ett företag som vill uppfattas som seriöst. Tycker att M har helt rätt.

Li

Eller hur?! Stavning och meningsbyggnad i en platsannons är viktigare än i ett kommentarsfält. Läste också annonsen, jättejobbig att läsa. Det känns som att den som skrivit annonsen nästan enbart staplat nyckelorden från den som skrev ner vad som skulle finnas med i annonsen och att ingen korrekturläste innan.

Sara

Fler vuxna i livet är bra. Men känns som att många som prioriterar sig själva framför barnen använder det som en ursäkt för att lämna bort sina barn.

Varför skaffa barn om man inte vill vara med dem?

Och detta fenomen verkar bli vanligare och vanligare.allt tjat om egentid osv. För mig är det helt främmande.det bästa jag vet är att vara med min dotter.

Maria

Men var säger hon att hon inte vill vara med sina barn? Varför skaffa själv barn om du tänker låsa in dig själv med dem och aldrig träffa någon annan eller göra något annat?

Anna

Fast människor är faktiskt olika. Jag tror knappast att alla föräldrar vill vara med sina barn absolut hela tiden, man är ju inte bara förälder utan också en vanlig människa med behov av att få vara ensam eller med andra vuxna utan att vara i rollen som målsman. Det betyder inte att man inte älskar sina barn, bara att man har olika behov för att fungera bra som person och förälder. Alla är olika!

PETRA

Vilken idioti. Att vara helt ensam med sina barn ät ett förhållandevis nytt fenomen. Barn är också en del av ett sammanhang. Varför skulle det innebära att man inte vill vara med dem bara för att det finns fler vuxna i livet?

Tove

Jag tror barn mår bra av att ha flera vuxna runt sig, det skapar en stabil grund och en trygghet. Och är helt naturligt. Jag är tacksam för de andra vuxna jag hade i mitt liv som barn, hade gärna jag fler.

Tycker snarare ditt resonemang låter som en ursäkt för att få dela ut en pik och höjda dig själv lite som förälder,

Lotte

Mysigt att kunna båda ute nu, vi hade det fint med sol men fruktansvärt blåsigt!! Ha en trevlig kväll
www lotte4.blogspot se

Sara

Hahaha, Maria.vem har sagt något om att låss in sig.antagligen har du själv inga barn eller så har du dåligt samvete för att du jämt lämnar bort dem.

M

Hei!
Jeg vil bare si at du er en stor inspirasjon! Det er spennende å følge med på hvordan du kombinerer familieliv og karriere. Jeg tar stor lærdom av det. Jeg synes det er veldig synd at du får så mye negative kommentarer om karrieren din. Det virker som det er mange kvinner som ikke har forstått at de jobber mot likestilling når de synes du heller skulle vært mer hjemme. Slik jeg ser det er du ikke mer borte fra barna enn vanlige ”business” menn som også har barn. Så hvorfor skal ikke du som kvinne kunne gjøre det samme, uten å få kritikk for det? Det er nok ikke alltid like lett å være borte fra barna for å gjøre busniess, men når man i tillegg skal kritiseres for det i tillegg blir det nok dobbelt så tungt.

Vi kvinner må stå sammen og løfte hverandre opp, fremfor å trykke hverandre ned når det gjelder karriere og familieliv. Dersom kvinner ønsker et likestilt samfunn, så må man slippe de gamle holdninger om at kvinner skal ta seg mer av barn og hjem enn barna.

Stå på videre! Jeg heier på deg. Og PS. Du fortjener hver krone du har tjent. Effektivitet lønner seg! 🙂

Lena

Vem är Linus?

Josefine

Hon skrev ju ”min vän Linus”. Vad är det du inte förstod?

Marie

En vän står det ju. De flesta människor har vänner. Någon man umgås,skrattar,pratar,gråter och trivs med. Inte konstigare än så

Nadia

Undrar samma. Har läst bloggen i många år och kan inte minnas att jag skulle hört nått om någon Linus.

b

Jodå 🙂 använder man bara sökfunktionen så ser ni att isabella nämnt en kompis vid namn Linus ett antal gånger genom åren.

Gabriella

Hon skrev ju att det är hennes vän. Hur mycket mer info behöver du? Eller måste Bella lämna en detaljbeskrivning om alla hon känner och träffar?

Lisa

En vän som hon skrev. Kan hon göra sig mer tydlig? 🙂

Malin A

Hahaha när jag läste den meningen så var min första tanke: Ojoj, nu kommer en shitstorm i kommentarsfältet om frågor kring Linus.

Tänk att vuxna människor ska ha så svårt att förstå. Klart som sjutton Bella inte har skrivit om ALLA sina kompisar hon träffar eller umgås med. Ja, Bella är väldigt öppen men kan tänka mig att det finns måååånga saker som hon inte delar med sig av för fem öre.

Eller skrev hon ALLA namn på de som kom till Halloweenfesten i höstas?

sami

Undrar med, men det kommer att dröja med svaret

Lj

Räcker det inte med ”vän”? Jobbiga ni måste vara att umgås med…

E

Linus är Isabellas kompis sen sjunde klass, han nämndes ofta i bloggen tidigare men antingen så har dom inte träffats så mycket sedan Odd kom in i bilden eller så har han inte nämnts.

Det är lite sorgligt hur ny-gamla vänner till Isabella börjar dyka upp igen i bloggen. Det är Nils, Elaine och nu Linus. Blir oroad av att allt inte har varit okej hos familjen Lövengrip Spångberg.

M

Varför överanalysera?

I

Nils är väl inte konstigt alls att hon inte had kontakt med och det som hände mellan henne och Elaine vet ju nog de flesta om.

Sami

Oj då har jag missat vad som hände mellan eldin och henne. Fattade aldrig..

Li

Isabella och Elaine träffades ju för några veckor sedan och åt lunch ihop. Vad som hänt dem emellan är ingenting som jag heller har lagt märke till, bara att de inte träffats på ett bra tag innan lunchen för några veckor sedan. Å andra sidan kanske de har träffats utan att Isabella eller Elaine nämnt det i sina bloggar.

Sami

Elaine menar jag inte eldin

I

Elaine skrev om en händelse i sin bok och den händelsen handlade om Isabella som hade sagt något som Elaine tyckte var olämpligt.

Låter som en fantastisk dag! Å att låta barnen ha flera vuxna i sitt liv är ju toppen – precis så som det ska vara!

Vilken härlig dag och vilket dröm jobb på Flattered!! 🙂
Önskar att jag hade mer erfarenhet än mitt egna privata skissblock 😀
xx
http://mariannelle.com

vera

Härligt planterat! Du försöker sakta vänja läsarna vid tanken på att Odds kompisar kan ta barnen på dina dagar?

Åsa

Men va?! Vad är det med dig Vera?

Greta

Kanske kan Otto dvs han med vällingen rycka in då och då? Skulle vara kul att se hur han ser ut.

Susanne

😂

Malin

Hahaha, ja för det är ju för läsarnas skull som Bella lever sitt liv. Hur ofta och av vilka hon kommer ta barnvaktshjälp på sina dagar är knappast något hon måste fråga dig eller någon annan läsare om lov till.

M

Och inte prata om här heller 😉 Bloggen är hennes moneymaker så det lär nog bli en hel del ”spännande” detaljer om hennes privatliv i fortsättningen också…..

belle

Vera, vilken otroligt oskön människa du verkar vara 🙂

K

Hoppas inte det. Isabella du måste förstå att små barn vill vara med sin mamma ( och pappa) i första hand. Inte massa kompisar till dig.

Mom

Sluta tramsa Små barn älskar att träffa föräldrars kompisar. Ett stort nätverk som finns runt barnen är det bästa för dom. Det gör dom öppna och älskade av många. Dom märker att det går att göra saker på olika sätt. Att kunna sova över hos någon dom känner är en upplevelse. Alla vänner som gillar era barn är bra för dom. Sluta sitt fast i era barn.

Tove

Ja juste.,,, För Bella behöver nämligen alla oss läsares godkännande innan hon lämnar bort barnen! Hur intresserad tycker du hon verkat vara av våra kommentarer om hennes föräldraskap hittills?

Absolut noll, hon gör som hon känner för och skiter fullständigt i vad vi tycker, att den poletten inte trillat ner än? Hon skrev till och med när hon fick barn att hon utsett ett par personer vars råd hon lyssnar på, och skiter i resten.

Ana

Engelskan på InstaStory, snälla ha någon som kan engelska som skriver där! ”This top goes WITH everything”, inte to everything. Det ger ett slarvigt intryck om man vill slå internationellt. Ett tips.

Linda

Agree!

Johanna

Håller med… Det störde ihjäl mig, haha! Sån basic engelska lärde man sig typ i sexan, bara av att se lite amerikanska serier på TV… Skönt att Bella iallafall är medveten om hur dålig hon är på engelska, och att hon har (mer) kompetenta kollegor som kan sköta internationell kommunikation inom företaget.

Elin

Tänkte också på det. Borde vara väldigt basic att kunna skriva såna enkla meningar.

sami

Linus?
Är det hans lägenhet du lånar?

Isabell

Åh kan ni inte göra en vegansk flattered? Då skulle jag köpa!

M

Skopunkten har massor av ”veganska” skor. 😅

Mano

Tänker du äta den?

Nyx

Veganskt är inte bara matrelaterat. Produkter som ej innehåller animaliska ingredienser eller har testats på djur är veganska. Skor och kläder som inte är gjorda i skinn eller päls är veganska

Anna

😂😂

Lena

Vad är du du inte förstår? Jag har läst bloggen i 3 år nu och har aldrig hört talats om nån Linus. Undrar bara vart han dök upp ifrån. Låter så roligt när hon säger min vän från ingenstans

Malin

Ja för har du läst hennes blogg i tre år så vet du ju allt och har rätt att veta allt. Hur kan Bella omnämna en vän som inte DU hört talas om? Nu tycker jag Bella ska berätta vad hon använder för mensskydd också. Jag menar, vi vet ju faktiskt inte om hon föredrar tamponger eller menskopp. Hur skulle det se ut om inte vi läsare vet exakt allt som händer i Isabella Löwengrips liv?

Anna

Lena hahaha tror du på riktigt att du vet vad alla B vänner heter? Tror du på riktigt att du vet vilka hon träffar? Tror du att alla hennes vänner vill bli omnämda i bloggen?
Du måste förstå att hon skriver om EN DEL av sitt liv. Inte ALLT.

I

Hon har nämnt honom förut. Och såklart du inte kan veta allting bara för att du läst bloggen i tre år 🙂

Anna

Lena, jag har läst Isabellas blogg sen start och hon har flera gånger nämnt Linus.

Sen tror jag dessutom att alla hennes vänner kanske inte vill vara med på bloggen, därav att hon inte nämnt t.ex. Linus förut.

Emy

Har för första gången på många år sedan jag börjat följa Isabella tagit uppehåll med det efter allt som hänt. Är nu inne här igen för att dela med mig av mina reflektioner och de är främst riktade till alla läsare och inte egentligen Isabella själv. Hela denna cirkusen med skilsmässan fick mig helt ur balans hur konstigt det än kan låta och jag har verkligen fått mig en tydlig tankeställare om vad som är viktigt i livet. Tyvärr kan jag säga att Isabellas liv och bolagsengagemang nu har inspirerar mig till att ströva efter något som kanske kan ses som motsatsen. Har tyvärr inte längre lust att läsa om bolagen och inte så stor lust heller att stödja dem genom att köpa hennes produkter mer. Jag säger tyvärr för att jag inte menar att vara missunnsam. Det blev helt enkelt en naturlig reflex att låta bli att stödja en verksamhet som inte ger rum åt att vårda det viktigaste som finns, våra relationer. Det är min slutsats och den kan mycket väl vara felaktig men man behöver å andra sidan inte vara hjärnkirurg för att räkna ut att de fanns noll tid över för äktenskapet att växa. Så ni som blint följer Isabella som en övemänsklig förebild, ta er verkligen en funderare på hur ni själva vill prioritera livet. Jag tycker man känner av här bland kommentarerna generellt att många blint suktar framåt åt obalanserade mål och det skrämmer mig faktiskt en aning och jag undrar hur vårt samhälle kommer se ut när vi glömmer relationer mitt i våra prestationsdrömmar. Jag har tagit åt mig tidigare av vissa av Isabellas råd och är tacksam för att en del av dem fick mig att utvecklas men jag ber er läsare samtidigt att omvärdera och ompröva era mål och inte barablicka framåt blint genom denna blogg.

Jag hoppas att livet löser sig på bästa sätt för Isabella dock men jag kommer tyvärr inte följa det längre lika frekvent då mina värderingar inte tillåter mig.

Malin

Jag blir mest fascinerad av kommentarer som din. En bloggare skriver ju om SITT liv. Vi läsare är inbjudna att läsa som underhållning. Har aldrig sett Bella eller någon annan bloggare jag följer hävda att deras sätt att leva är någon mall för allmänheten, det är bara deras liv. Så jag förstår uppriktigt inte varför det provocerar så mycket. Antingen gillar man inte Isabella och hennes värderingar alls, och då finns ju valet att låta bli att läsa. Eller så tycker man olika i mycket och tycker det är intressant just därför, och man gillar att diskutera konstruktivt. Men alla dessa påhopp och antaganden från läsare förstår jag faktiskt noll av. Vad får man ut av det?
Och skulle ni säga upp bekantskapen om det var vänner till er som separerade? För att de prioriterat fel? Hur kommer det sig att många har sådan extrem besatthet av att berätta för andra hur de borde leva?

Angelica

Malin +1 på ett bra och sansat svar 🙂

Åsa S

Hej Emy, jag håller helt och fullt med dig på alla punkter. / Åsa

Alexandra

Emy, håller med dig till punkt och pricka.

Maria

+1 Emy!
Håller fullständigt med….
”Believer in combining career & family life” står på hennes Instagram. Det går nog sådär. Tyvärr så är det ett tydligt exempel på hur jobbet prioriteras och inte familjen. Bella har råd att köpa allt eller i alla fall det mesta, utom tid med familjen och barn!

Sofie

Da må du finne ut alt om alle produkter som du kjøper, tenk om du kjøper en produkt som er knyttet til mennesker som ikke pleier relasjonene sine. Hun skriver om sitt liv, det er ment som underholdning- hun er ikke en sektleder og ikke heller er hun Dalai Lama. Jeeez….

Lana

Jag håller med dig Emy! Hur bra hennes produkter nu må vara så är hennes livsstil ingenting jag ser upp till. Hon klarar inte av att vårda några relationer överhuvudtaget och är så ytlig och motsägelsefull för sitt eget bästa

Sophie

Finns nog YTTERST få framgångsrika företagare som inte har tummat på privatlivet, och har någon där hemma som täcker upp på den fronten. Det valet måste vara lika OK att göra för en kvinna som en man. Däremot kan jag ju hålla med om att det är dumt att framställa det som att man har tid med allt, för det har ju ingen. Antingen är man närvarande på jobbet eller närvarande hemma, eller så gör man både och lite halvdant. Sedan behöver man inte gå runt och sura för det, för vi alla hamnar ju i något av facken, men man kan ju hoppas att man i en familj väljer olika roller och accepterar varandras roller.

EmJo

Om du har en blogg som måttstock så bör man ta en fundering. För du vet ju faktiskt inte alls hur Isabellas relationer ser ut, det enda du kan dra slutsatser ifrån är hennes egna inlägg och dem kan man ju knappast lita på eftersom hon antagligen delar med sig av 15% av sitt liv.

Michaela

Contrast not contract- pa insta

Malin

Finns det ingen som korrekturläser era platsannonser innan de läggs ut?

Kia

Här går det undan….snart har hon lessnat på Gillis och Sally! BB har ju ingen uthållighet, snart ny man (Linus?), ny hund å nya barn, ny bil, nytt hus osv osv……ok så länge nån annan tar ansvaret (som Odd har gjort)!

Camilla

😀 😀

Mois

Källor på detta ?

Angelica

Fy vilken elak kommentar! Vad baserar du den på? Så trött på dessa bittra elaka människor här inne, skaffa er ett liv för tusan och bli lyckliga istället för att känna behovet av att vara en elak människa. Karma människor K-A-R-M-A

En annan K

Läste ”Krama människor! K-R-A-M-A” först, tack för ett gott skratt även om det inte var medvetet eftersom jag själv läste fel. 😀

(Förlåt att jag byter ämne, jag skyller på att jag är seg och förvirrad av all björkpollen just nu, kan liksom inte fokusera eller tänka som en normal vuxen idag.)

Lisa

Hon har känt och umgåtts med Linus sen högstadiet och han har nämnts ett flertal gånger i bloggen under åren

Många vänner = många barnvakter?

Anastasia

Jag har aldrig förstått mig på dina kommentarer och ”bellas största fan”.
Men nu förstår jag, du är det första (enda?) elaka troll som vågar visa sig öppet, mrs grundskolelärare. Skönt att vi inte ens bor i samma län så mina barn slipper dig.

Charlotte

+10000

Ingegerd

Provade systrarna nya serie deo doc som många bloggare nu lovordat .Där kommer LLC få konkurrens med sina intim produkter mycket prisvänliga

Åh ibland undrar jag om det är någon ide att kommentera här på din blogg bella. För med tanke på hur många jobbiga kommentarer du får så känns det nästan icke troligt att du ens läser de. vem orkar liksom, med allt klagande och neggo. Men om du läser så vill jag bara säga att du gör ett jättefint jobb med barnen, skilsmässan och allt. Kämpa på, du kommer självklart att klara av det trots jobbiga och svårare stunder.
kram

Malin

Hon schemalägger ”andning” i sin outlook-kalender och tänker anlita en makeup-artist som kommer och sminkar henne varje morgon för att få mer tid till att jobba… låter det som en person som tar sig tid till att läsa kommentarerna här inne?

Lina

Hahahah omg, rolig kommentar :0

En annan K

Klockrent Malin, +1 på den!

Anna

Så alla ni med barn har inga vänner? Och om ni mot all förmodan skulle ha en vän eller två så har ni de endast för att ha barnvakt?

Skärp er! Bella måste få ha vänner utan att ni tror att det finns en baktanke med det. Och hur bra är det inte att de kan lämna sina barn hos vänner ifall det skulle behövas?

Jag skulle bli överlycklig om min son i framtiden kan vara med mina vänner om jag behöver hjälp!

Blev kär i köket på bilden 🙂 snyggt!

Jag tänkte precis samma sak, jag vill också ha det så (Mitt är nog väldigt annorlunda om man skulle jämföra…;) )

e

asså, vilka fruktansvärda komentarer. Bella har spenderat hela dagen med dom, och många andra dagar som det inte skrivs om, och folk har mage nog att säga att hon kommer ge bort sina barn till odds vänner på sina barndagar. hur fan tänker folk? det finns barn som blir våldtagna och slagna hemma, tänk på det.

Julia

Hvorfor flagger du ikke på nasjonaldagen?

Sofie

Halvparten av svenskene vet ikke at det er nasjonaldag en gang 🙂 Take a chill pill….

K

Hei alle troll!!
Her kan dere lese om Linus:
http://www.isabellalowengrip.se/?s=Linus

Elin

Sluta kalla alla för troll, du är inte så mycket bättre själv när du håller på så!

Molly

Nu vart jag lite nyfiken!
Måste ha missat detta!!
Vad är det som har hänt mellan Elaine och BB???
Nån som vet??

Elin

Alltså sorry men jag tycker det är lite konstigt att info om dina dagar, bilder mm kommer upp på instagram före bloggen. Det känns liksom lite som ett svek mot bloggläsarna haha. Typ ”barnen sov inte på hela natten o nu är jag hos frisören blabla…” men på bloggen är inget uppdaterat sen igår! Känns som att bloggen är din n.o. 1 kanal liksom o att ALLT finns på bloggen men endast en del på instagram, inte tvärt om! Något att tänka på kanske?

I

Går ju snabbare att uppdatera instagram, så är nog därför. Hon har ju flera jobb så hon får väl helt enkelt blogga när hon hinner, det får man respektera. Det är inget svek överhuvdtaget 🙂

Malin

Det är inte Isabella själv som uppdaterar IG, det är Emma. Det är därför bilderna där inte heller är tagna samma dag som de kommer upp. Bilderna är gamla och stylade och inte en verklig bild av Isabellas dag.

Malin

Fokusera på barnen istället för att du tänker på hur härligt det är att barnen kan sova borta hos olika. Du är borta tillräckligt från dem.

alexandra

”jag gillar när Sally och Gillis får träffa mina vänner, just dom som inte själva har barn har ju blivit lite mer sällan men nu när en ny vardag väntar kommer det nog bli oftare. ” – vad menar du? varför ska det bli oftare nu med ny vardag? du har fortfarande barn och dom har fortfarande inte barn. du säger det som om du inte kunde träffa dom bara för du hade Odd.

Tove

Det är rätt vanligt att folks umgängsmönster ändras när de separerar.

Härligt med fler vuxna förebilder, det är viktigt tror jag 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *