#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
juni 19 2017 at 14:29

Lunch som ger energi

Idag träffade jag Annie på lunch ute på Oaxen slip. Fantastiskt bra ställe vid vattnet ute på Djurgården. Nästa gång vi ses är det under Almedalsveckan. Det ska bli riktigt roligt att vara där under några dagar, det är alltid galet intensivt men bra nätverkande. 


Nu ska jag strax ta nästa möte angående en investering jag ska gå in i, det är ett londonbaserat bolag som jag vore väldigt stolt över att vara en del av. Vid fyra ska jag hämta barnen!

30 Kommentarer

Margot

Jag antar att Annie betalade sin del av notan så hon inte blir anklagad för att ha tagit muta. Det är känsligt det där när det gäller politiker och riksdagsmän.
Eller det var kanske Annie (läs Centerpartiet) som bjöd?

Annie har nog koll på vad som är okej och inte okej när hon lunchar 🙂 hon är inte direkt ny som politiker.

Malin

Det där har Annie full koll på.

Margot

Tack för svar. Bra att någon har bättre koll än jag.
Nu är jag inte orolig längre 🙂

Helena

Förlåt ”Margot”, men jag måste säga att du i din kommentar verkar ganska obehaglig som person. Det låter kanske väl häftigt, men jag kan inte för mitt liv förstå varför en vuxen människa skulle uttrycka sig så larvigt och insinuerande. Har ditt politikerförakt vuxit sig så stort att det oundvikligen måste rinna över på andra? Jag är uppriktigt nyfiken – och hade blivit imponerad av ett ärligt svar fritt från affekt.

Helena

Ser nu din nya kommentar, kanske du var bokstavlig i din första kommentar? Hur som helst är min i relation till ditt svar vansinnigt hård så jag måste be om ursäkt för mina ord. Jag antar att man kan bli blind av att läsa så mycket galenskap i kommentarsfältet. Förlåt!

Cilla

Hon fortsätter bara att vara dryg, din kommentar var legitim. Som jag läser det.

Härligt med en energigivande lunch! Ha en fin dag!

Gabi

En röst på Annie Lööf är en röst på Stefan Löfven, vilket jag förmodar att du inte är så begeistrad över.

Angelica

Va? Utveckla gärna då jag inte förstår det alls.

Ho

Hur kan man inte fatta det?

L

Annie har ju själv sagt att hon tänker samarbeta med S om alliansen inte vinner nästa gång. Vilket de antagligen inte gör då många lämnat dem för att rösta på SD i stället. Dessutom så har hon även sagt att om alliansen kommer samarbeta med SD så kommer hon också att vända sig till S. Så ja, man kan nog räkna med att en röst på C är en röst på S. Sedan kan jag undra vad en röst på C innebär, tycker hon mes säger nej till precis allting utan ett enda förslag på lösnig. Hon är grymt bra på att poängtera ut alla problem samt alla problem med de olika lösningar andra partier kommer med, men sjölv har hon inga lösningar alls. Min åsikt.

Angelica

Men med det resonemanget L, så om alliansen samarbetar med SD och man röstar på moderaterna så är det en röst på SD?
För mig är en röst på ett parti just det, att jag håller med de åsikter det partiet har. Sen att de måste samarbeta och kompromissa med andra partier, absolut. Men jag skulle inte säga att en röst på C innebär en röst på S, då skulle jag ju ha röstat på S om jag höll med de i allt. Precis som att jag inte tycker att tex en röst på M innebär en röst på SD.

L

Angelica, S är röda medan M är blåa. Oavsett vad man anser om SD så är de fortfarande blåa i de flesta frågor ( fast betydligt mer konservativa i vissa, och enligt väldigt många även rasistiska) vilket gör att om du röstar på M så är det fortfarande blå politik. centern däremot går från blå till röd, därav en betydligt större skilland när det kommer till samarbete. Själv vill jag se en blå politik och tänker därefter inte rösta på ett parti som vill regera med ett rött 😊 ( sedan är det även stor skilnad då M enbart vill samarbeta med SD medan C har sagt sig vilja styra tillsammans med S, alltså bilda regering ihop)

sara

Sveriges politiker är det värsta jag sett. Jag förstår inte hur människor som annie kan ta sig till riksdagen, det är pga politikerna sverige raserar.
Hur står ni er till att sverige är ett U-land 2030, enligt FNs rapport;

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html#.WOZUyscPYGQ.twitter

Dags att vakna upp

Nilla

Inspiration personifierad är DU, Isabella! 🙂 Tack!

L

Oj! Min kommentar råkade hamna fel först!!😊 Visst är Bella en inspirationskälla!! 💪😊

Sofia

Är inte Almedalen för politiker?

Cattis

Nej, Almedalen är till för alla! Det är det som är poängen:)

Helena

Jag vill inte sätta en tråkig ton i bloggen, men det är för mig obegripligt att en vuxen människa inte vet att Almedalen är en mötesplats för privatpersoner och politiker och ett forum i vilket du kan lyssna på dem alla. Kanske läsa på själv nästa gång, innan du ifrågasätter?
http://www.almedalsveckan.info/besokare

Antonia

Almedalen är för alla som vill mingla, synas i media, dricka rosévin och dela ut visitkort till höger och vänster.
Jag förstår Stefan Löfven som hoppar över Almedalen i år. Han har insett att det är nästa år som är viktigt och inte detta mellanår.

Banan-Berit i argbo

Hihi ”till höger och vänster”

Bpn

Alla år är viktiga antonia 🙂

Maria

Hur kommer sommaren bli nu med tanke på skiljsmässan? Är ju skapligt svårt att åka någonstans när man har barnen i 3 dagar? Ställs allt i och ni hänger hemma för att bekanta er med situationen när odd flyttar till nytt i juli lär det ju bli väldigt ovanligt för barnen med ett helt nytt hem

Annie verkar så himla härlig och klok! 🙂

emi

Isabella är så vacker..Svensk utgåva av Marilyn Monroe(förresten ,visste ni att Marilyn hade svenska rötter ?)

Caroline

Hej Isabella! Jag hade gärna läst ett inlägg om dina tips när det gäller sociala situationer med nya människor. Du är så otroligt inspirerande!

Lotta

Annies klänning har en klädsam färg. Passar utmärkt till hennes hår respektive hudton.

fia

älskar verkligen klänningen men kan inte hitta den! Var går den att hitta?

Lotta

Fia, haha du får söka på nätet.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *