#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
juni 19 2017 at 19:41

Första halvan av året

I helgen åker jag till Italien. Jag ville att barnen skulle ha vanliga midsommarfirandet med sina kusiner i skärgården så det kändes bäst att Odd tog den helgen. Jag åker bort till en ö och bara ska vila upp mig. Jag har försökt att vara stark under dessa månader. Eller försökt, jag har varit stark. Superstark. Att ta mig genom skilsmässan har varit det svåraste jag gjort i livet. Framför allt har det varit tufft innan vi gick ut med det offentligt. Den perioden var värst. Att veta att man har allt framför sig. Jag skulle säga att vägen fram till att beslutet är taget är halva processen. Det är dock den tuffaste biten psykiskt. När man väl tagit beslutet blir det tungt på ett praktiskt och fysiskt sätt. Jag minns att jag åkte ut till min mamma i samband med allt och hur jag somnade sittandes i soffan. Mamma var snäll och tog ut barnen så att jag kunde vila en stund.


Klänning Gant 

Det första sex månaderna av 2017 har verkligen varit en utmaning och herregud som jag kämpat. I samband med att året började såhär, har bolagen också haft enorma tillväxtfaser. Vi har nästan dubblat antalet anställda, LCC gick från försäljning i Norden till åtta marknader och i och med det har jag rest till olika länder varje vecka. Jag kommer nog landa på runt 130 resdagar av årets 365. Men jag passar på att lägga allt på Odds dagar. Just nu känner jag mig faktiskt som en superwoman. Jag tog mig ur något som inte gjorde mig lycklig, jag är stolt över hur bra vi hanterat det för barnen och samtidigt har bolagen dundrat fram och nya investeringar görs. Jag har dessutom mål att göra en börsnotering.

Men, resan till ön vid Italiens kust kommer passande. Jag behöver få sova ut och få tid till reflektion. Jag får se hur mycket jag uppdaterar därifrån men det tror jag ni har förståelse för. Ni läsare har varit ett fint stöd genom denna process, så många stärkande ord. Jag kommer alltid vara tacksam för det.

230 Kommentarer

Johanna

Imponerande! Men en liten fundering bara. Du reste ändå mycket även när du och Odd fortfarande bodde ihop, blir det lättare nu då du inte kommer behöva ha dåligt samvete för missad tid med barnen? Blir ju faktiskt ingen skillnad för barnens del mot tidigare.

Julia Safro

Hörni, alla trångsynta människor som skriver om miljö, påkostade flygresor, klimatkompensering etc, och försöker intala Isabella att hon kunde ha åkt på spa i Sverige. Fattar ni inte, att hon inte vill vara i Sverige under Midsommar utan familj? Hur kul är det, att ta in på hotell ensam medans hela landet firar med sina nära och kära? Och vad spelar det för roll om har nyligen varit utomlands? Man gör det man känner för att göra för att ta sig igenom en skilsmässa. Krävs det att man åker utomlands för att inte bryta ihop – so be it!

E

Jag tycker att man ändå måste ta ett ansvar som individ för miljön. Alla måste det. Annars har vi en hemsk snar framtid att invänta. Läs gärna på lite mer och intressera dig för klimatet.

Julia Safro

Förlåt, Johanna, såg nu att svaret gick till dig av misstag.

Käthe

Isabella, du gör helt rätt i att ta hand om dig och ni båda verkar göra så gott ni kan för de små, utifrån bloggen att döma. Barnen kommer alltid först. Utanpå allt så hoppas jag att även Odd får chans att vila upp sig emellanåt. Han är ju säkert en fantastisk pappa när HAN har sina dagar med barnen och säkert sina ups and downs också. Så jag tyckte bara att även han behövde hissas lite också, även om det är din blogg.
En riktigt GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA 4! Liksom alla andra bloggläsare, oavsett om denna firas i in- eller utland.

emi

Att du orkar ens läsa alla ”dem kommentarer” och svara..
Elloge till Dig…
Om jag var din Mamma så jag skulle aldrig tillåta resa dig ensam..
tag med dig något sällskap..spela ingen roll..man eller kvinna men res inte ensam…snälla

Victoria

Hur vet du att hon reser själv?

M

What? Varför ska en kvinna inte kunna åka ensam? Jag har rest massor ensam, den mest utvecklande tiden i mitt liv. Så skönt att resa ensam

Jenny

Varfor skulle hon inte resa ensam? Det vore en drom for mig att fa komma ivag ensam nan gang och bara fa sova, lasa i lugn och ro och ladda batterierna i ett par dagar.

d-m

Det står ju ingenstans att hon ska resa ensam, men om hon nu skulle vilja göra det, vad är problemet??
Och vad har hennes mamma med det att göra? Inte kan hon bestämma det.

Ardiana

Njut ta hand om dig 🤗🤗

Anna

Njut av ledig tid!!!

Du måste ta hand om dig själv för att kunna vara den bästa mamman till dina barn. Det här inlägget känns väldigt personligt och jag vet precis hur du känner dig. Åk iväg, stäng av bloggen, koppla av, ät och drick gott. Kom tillbaka och njut av ditt nya liv tillsammans med barnen.

Nicole

Du är verkligen en superwoman! Njut ordentligt i Italien för det förtjänar du! <3

Vicky

Har du Simon med dig till Italien?

ananas

Simon har en flickvän redan, varför skulle han va med Isabella dit? Larvigt att tro dem är ihop.

Emma

Det är du värd, heja Isabella!

Sandra

❤❤

Kellie

Det märks att du aldrig är nöjd eller kan ta vara till saker och ting. Gräset är liksom inte grönare på andra sidan och livet är ingen sagovärld direkt. Grejen är du har varit i Thailand, Marbella, London allt nyss och nu till Italien. Jag tror inte ett ställe eller en person kan göra en lycklig 100%. Man måste först bearbeta sig själv + bygga upp lyckan som egen individ. Alltså ingen kan ersätta lycka åt en och det har du säkert märkt. Du har ju haft en knepig uppväxt osv, klart det har gett djupa sår i dig.

Jag får den uppfattningen av dig Isabella att du är lite vilsen, vet inte vad du riktigt vill och istället ska bara ha mer och mer. Försök istället landa, koncentrera på nuet, djupandas, börja med mindfulness. Ditt liv går 200km/h klart man blir snabbh utmattad.

Ta det lugnt och försök njuta av livet istället än att stressa. 😊

Lj

Så för att hitta sig själv måste man stanna hemma i soffan och meditera bort sorgen? Du kanske är sådan, jag hade valt att resa!

lena

Kellie, din kommentar låter lite nedlåtande tycker jag. Som att det är DU som vet bäst. DU vet minsann vad Bella ska göra, vad hon behöver. Lite märkligt va?
Bella har den ekonomiska möjligheten att kunna göra det hon vill.
Hon vill uppenbarligen åka till Italien. Varför låter det fel i dina öron?
Kanske inte så himla kul att fira sin första Midsommar som skild och utan sina barn, hemma i Sverige ensam eller tillsammans med vänner som är på ”Midsommarhumör”…
Det är ju helt fantastiskt då, att kunna välja ett annat land och ta sig dit och kanske samla lite ny energi.
Alla är inte som du Kellie, och man är inte korkad för att man inte tänker/tycker som du.

Hmm

Jag undrar över att det verkar vara så dåligt ställt mellan er att ni inte kan fira högtider tillsammans om inte annat så för barnens skull.

Tycker faktiskt det är lite barnsligt av er.

Sara

Vilken barnslig kommentar. Skulle du vilja fira högtider med ditt ex och hans familj? Nä, just det så tyst med dig

N

Fast det är det många som gör? Jag har själv firat dotterns första midsommar efter vår separation tillsammans med hennes pappa. Har även haft två kalas tillsammans med dotterns pappa för hennes skull. Kolla på Bingo Rimér & Katrin.. kolla Läckberg/Melin?

Menar absolut inte att det är något man måste göra, men det är ingenting som är konstigt.

Hur tror du folk gör på konfirmationen och studenten.. har två olika? Nej, de flesta har dom gemensamt.

mom

Oftast är det lättare när det gått en tid, några år, att fira saker gemensamt.
Finns ingen anledning att ”fira” något med en partner som man just skilt sig ifrån, och uppenbarligen inte vill vara med.
Tror du att barnen mår dåligt av att fira Midsommar med O och hans familj utan I? Nej, så kommer dom att ha det framöver, och dom har det bra ändå.
Tror att det mest är en del mammor som tror att dom är oumbärliga och ”tänk om barnen skulle ha det trevligt utan mig”…

Anna-Lena i Frankrike

VEM firar högtider med sitt ex!? Vem vill det ens?

Hmm

Vem? En som är normal och sätter sina barn först och som inte går igenom en bitter skilsmässa, vilket Bella hävdar att de inte gör.

Jag undrar mer VEM som är så ego att de inte kan göra en sådan grej för sina barns skull. VEM som låter sin fiendskap till sitt ex vara så stort att de inte kan vara några timmar tillsammans för att fira en högtid.

Angelica

Så alla som inte väljer att fira så är onormala enligt din standard? Jag vet fler skilda föräldrar som firar högtider i sät än ihop. Tycker det är kanon i de fall föräldrarna kan och vill fira ihop men jag respekterar att vi alla är olika och att det för barnens skull kan vara bättre att fira isär. Även om det inte är em bitter skilsmässa skulle jag tycka att det vore oerhört jobbigt då här i början att fira ihop med mitt ex familj och även om odd och Bella inte är osams så kan ju det finnas folk i familjen som tycker och tänker saker och som gärna påpekar det. Plus att Odd kanske tycker det är jobbigt att ha Bella där? Vi har inte en aning. Men att säga att alla normala firar ihop tycker jag är respektlöst.

Men kanon att du firar så och föregår med ett ”gott exempel” då 😉

ananas

Jag hade inte heller velat fira första högtiden ihop med mitt ex. De har nyligen skilts, och behöver väl lite space från varandra, eller hur? Vad de gör senare får väl tiden utvisa.

Alexander

Jag är man 39 år, o tycker du är fantastisk Bella 😊.

Anna

Ni är så nyfikna så det skriker om det. INGEN har att göra med VEM hon åker med, om hon åker ENSAM, varför hon fått oss att tro att hon och Odd varit lyckliga osv osv.
Skit i andra och sköt dig själv istället.
Om du inte klarar av att läsa en blogg utan att få alla detaljer, verkligheten mm så SKIT I ATT LÄSA!
Ni är precis som många på mitt jobb är. Nyfikna bittra kärringar som skvallrar runt sin skit utan ren fakta!
Ta en snaps eller två på Midsommar för det verkar som ni behöver det era torra bitterfittor.
Och ps. Du har ingen aning om själv vad din man hittar på. Du har ingen aning om om du verkligen lever i ett lyckligt förhållande.
Du bara TROR och spekulerar er skit som ni gör här på bloggen och överallt utanför.
Glad Midsommar på dig för det lär du behöva!

nn

Det finns inget som säger att folk inte får kommentera eller ställa vilka frågor de vill, så länge det inte är rentutav elaka kommentarer. Alla kommentarer gås igenom och godkänns innan de läggs upp här. Det är Bella som i slutändan bestämmer vad som ska synas och vad hon har lust att svara på. Det är uppenbart att du stör dig på dina kollegor, det kanske är dags att ställa dem mot väggen istället för att avreagera dig här?

Lj

Men de är ju elaka NN? Eller sätter du kanske gränsen lägre än andra.. bara för att kommentarerna går igenom betyder det inte att allt är okej att skriva. Samma sak som att den mobbade inte orkar slå tillbaka – är det okej att mobbarna fortsätter slå då och att alla andra ska hålla tyst?

nn

Till LJ:
Jag skrev inte att alla kommentarer är okej för att de går igenom, men tycker inte att Anna behöver bli så otroligt förbannad över de kommentarer som syns, Bella är medveten om dem och kan själv välja om de ska synas eller ej. Jag anser inte att en fråga som ”vem ska du åka med?” eller ”reser du själv?” är elaka kommentarer nej. Det var just den typen av exempel på frågor som Anna tog upp. Jag reagerade på ilskan i Annas inlägg och menar på att nyfikenhet inte är något konstigt, men att vara elak är självklart inte okej. Och ja, alla har olika uppfattning om när något är elakt och inte men tror nog att många kan hålla med om att ovan frågor inte är elaka.

titti

Nej NN det är inte elakt att fråga så, det är bara sjukt ouppfostrat!!
Som att man inte vet vad som är OK att fråga folk.
Som att man är lite ”bakom flötet” och det kan göra folk irriterade och även förbannade.

S

Din kommentar är dock oproportionerligt bitter och rent otrevlig i förhållande till de oftast oskyldiga frågor folk ställer. Klart man blir nyfiken, man är väl nyfiken på det mesta rörande Bellas liv, det är väl därför man överhuvudtaget klickar sig in på hennes block.

Tycker du kan lunga ner dig själv innan du beter sig aggressivt mot andra.

S

*blogg

Helen

Fast du behöver inte vara stark. Det är helt ok att vara svag och ledsen. Vissa dagar är man inte på topp och det är livet. Det går upp och ner. Bra dagar blandas med dåliga. Barn behöver inte göra som ni vuxna alltid har gjort för att må bra. De vet ju inte ens om att det är midsommar och hade lika gärna kunnat hängt med dej i villan och de hade varit nöjda ändå. Det är stort av dej att du håller tillbaka för att Odd ska ha en bra midsommar. För det är väl mer för hans skull han fick barnen….

Barn är i nuet. För dem är det viktigast att vara med en förälder och känna sej sedd och trygg, sen spelar det inte så stor roll vad man gör. Barn uppskattar det lilla i vardagen, man behöver inte slå på stort. Så man kan absolut sänka kraven på sej själv i en skilsmässa.

Hoppas du har semester snart och får chans till återhämtning. Jag går och väntar på att du tar en ordentlig paus från blogg och sociala medier. Inte minst för att du ska få en riktigt återhämtning.
Åk till Italien, skit i att fota och filma Instagram/ bloggmaterial. skit i att uppdatera flödet.. Existera kravlöst.

var rädd om dej!

Anna

Mina misstankar bekräftades just. Har alltid misstänkt att det var Isabella som ville ut ur äktenskapet. Så var det ju tydligen nu då enligt henne själv. Vi vet såklart inte orsaken egentligen, men jag tror att det inte finns plats för en make i Isabellas liv. Hon har nog fullt med sig själv. Barnen kommer nog på andra plats och sedan är nog hennes tårta full. Enligt Odds egna ord så trodde han att han skulle bo i villa resten av livet. Förmodligen kom detta att Isabella ville separera, som en chock för Odd. Men han var nog ett hinder i vägen för Isabella och började antagligen tycka att ”hemmafru” inte var något som han ville vara. Då sprack nog allt för Isabella, för där i Odd hade hon ju barnpassare, städare, kock och älskare och det var säkert praktiskt, för Isabella iaf. Jobbet är och förblir Nr1 för Isabella, det märks tydligt. Jag hoppas att barnen får en mer närvarande mamma resten av sina liv. Odd verkar vara en bra pappa och kommer säkert att fortsätta med det. Men att inte kunna fira Midsommar tillsammans i ett par timmar är ju märkligt. Säkert tuff helg, ja. Men det var inte barnens val detta. Ska inte barnen komma i 1a hand?

Mici

Nej, man sätter sig själv först så man kan vara en bra mamma, en bra ex-fru, en bra kollega, en bra vän och en bra familjemedlem.

Annie

Du är inte frisk som sitter och tror dig veta massor. Äcklad över hur du och många andra i det här kommentarsfältet beter sig. DU VET INGENTING.
Vad har hänt med det här kommentarsfältet? Ingenstans på internet läser jag så elaka, känslokalla kommentarer. Ni är fega, bittra, avundsjuka kärringar men smutsigt mjöl i påsen som suger energi genom att ta den från andra. Man kan tolka på många kommentarer att ni har egna barn, och äpplet faller inte långt från trädet. Om ni inte kan behandla andra som ni själva vill bli behandlade, tänk på era barn. Den dagen de bemöts av elaka ord, mobbing och kränkningar har ni lika mycket ansvar på era händer, för ni idag inte väljer att stå upp för just de. Ni matar det istället.
Det är få gånger jag tappar så mycket hopp på mänskligheten som när jag läser vissa kommentarer här. Gud förbjude att mina barn träffar människor som er. Ren ondska.

Babsan

Ja Annie, här blir man mörkrädd över alla elaka spekulationer och insinuationer. Säger ju mycket om de personer som vill hitta fel och sedan gottar sig i dessa påhittade fel. Fy faan vad ni borde skämmas!

fia

Anna, jag anser att du inte mår så bra.
Du har hittat på en hel novell om hur du anser att Isabella och Odds liv ser ut??
Jättemärkligt!
Du vet ju inte ett dugg!
Varför spekulerar du? Har du inte ett eget liv?

Anna

Fia, Babsan, Annie. jag förstår inte vad ni insinuerar. detta är en offentlig BLOGG. ALLA kan skriva här, tycka o tänka vad de vill. Jag skrev ovan endast det som Isabella och Odd faktiskt själva sagt. Kanske skulle ni då rikta era förfärade ögon till dem istället?? Jag har inget nytt sagt. Detta är ju vad de själva berättat i media. Varför skulle jag inte få skriva någon rad här? Är det endast ni som får komma med era rövslickar-kommentarer? De ska skiljas. Ja, och? Det finns det ju många som gör, men alla går ju inte ut och basunerar ut det för hela världen. Att Isabella gillar all uppmärksamhet är väl inget nytt. Annars skulle hennes blogg vara tom. ANNIE: Tror det är dags för digg att sluta identifiera dig med Isabella. Du är inte hon. Kanske kan du leta efter en bra psykolog som kan hjälpa dig i detta? Börjar bli orolig för dig! Ni andra, om ni inte gillar att läsa kommentarerna här, sluta då. Ta upp en kärleksnovell och sträckläs den istället. För övrigt mår jag alldeles utmärkt, tackar som frågar!! 🙂

fia

Det var ingen fråga Anna, det var ett konstaterande.

Angelica

Men om valet är taget av Odd och Bella för just barnens skull? För att de ska få en friktionsfri midsommar och slippa märka av att mamma och pappa mår dåligt? Barn märker sånt också och då är det ju bättre att barnen får fira med Odds familj än att ha en krystad situation kring sig.

Hanna

Du är en klok kvinna! Bra att du tar dig tid till reflektion! Alla behöver vi landa och vara så vi inte flyr de jobbiga känslorna utan vara i de så att man kan gå vidare.
Kram till dig!🌸

Louise

Italien är underbart! Vackert och med fantastisk mat och ej att förglömma massor av snygga män! 😉
Tror killarna där kommer vrida huvudena ur led när du går förbi 😊
Om du ska till Sardinien, kan jag varmt rekommendera staden Bosa
En fantastisk liten stad med Lady och Lufsen känsla

Förstår att du reser bort nu när du inte har barnen och de är en storhelg

Trevlig resa!

Mici

Fint inlägg.

Du har varit riktigt stark och mogen genom den här processen, en inspiration för många är jag säker på!

Karin

Oj, vad folk nu kommer spekulera i vem du åker med 🙂

Lotta

Vila upp dig ordentligt! Tänk inte på bloggen alls! Läsarna finns kvar när du är tillbaka. Alla förstår att du behöver en paus. Och bra om/att du reser ensam. Att du inte behöver ta hänsyn till någon annan än dig själv, inte behöver planera nån tid. Ät när du är hungrig, sov när du är trött o.s.v. Det är helt underbart att resa ensam när man behöver vila upp sig! Och njut av sol och god mat!

Emelie Contreras

Alltså… Ni som tycker att de ska fira midsommar ihop, ni kan inte vara skilsmässobarn eller ha separerat själva va?
Jag är skilsmässobarn och mina föräldrar skildes när jag var ungefär i Gillis ålder och sedan dess har mina föräldrar aldrig firat något förutom min och brorsans student och mitt bröllop tillsammans. Inte en midsommar, inte en julafton men jag har inte blivit skadad för det! Uppenbarligen är det dålig stämning mellan Bella och Odd och det märker barn så att få slippa det och att få se sin ena förälder glad är väldigt mycket bättre för barnen, de begriper mer än vad man tror!
Jag tycker att du gör rätt i att ta hand om dig själv, Isabella!

Anonym

Jag är skiljsmässobarn. Mina föräldrar firade allting ihop, födelsedagar, jular, påskar, midsomrar, studenter, brosans bröllop. Trots att min mamma ganska snabbt fick en ny relation. Presenter har alltid varit från dom båda tillsammans. Början av 90talet skilde dom sig. Det va tjafs mellan dom ibland precis som i alla relationer.

anna

Anonym
Stackars dina föräldrar säger jag. Stackars dom som tvingade sig själva att fira högtider med ex-et som dom skilt sig ifrån.
Och speciellt synd om den nya partnern som inte har möjlighet att ordna egna firanden med sin kärlek.

Frida

Isabella, jag sitter här på tåget på väg till jobbet. Jag är tårögd över vad du har skrivit och så otroligt imponerad över hur du har tagit dig igenom den här tiden, hur du fortfarande tar dig igenom den.
Du är en vacker själ och jag skickar glada tankar din väg. Hur du och Odd har valt att försöka ta er igenom denna situation på det sättet som är bäst för er familj är otroligt fint och jag vet att era underbara barn kommer förstå och veta att ni gjorde inte bara vad som var bäst för er, utan för dem också.
Lägg bort mobil, dator, sociala medier och blogg när du är på ön och ta hand om dig själv. Du är din egen bästa vän och ta den här helgen att vårda den relationen nu. Kramar

Milla

Ja visst är det otroligt! Som enda kvinna i vårt land så har hon skilt sig och sedan automatiskt ett förebild och en super women ! Usch vad alla andra skillsmässo par ska skämmas för att de misslyckats i sin egen skilsmässa!
Powerwomen som kan skiljas
Föda barn helt smärtfritt rena undervisnings förlossningen
Ge andra råd hur man håller ihop ett äktenskap och blir det där super teamet alla andra inte lyckas med 😕 Helt fantastiskt egentligen 👍👍👍

En separation är tungt. Man känner att man misslyckas med något stort. Vi har delat på oss under tiden med vår son, men försökt hålla ihop tillslut ändå.
Dock så tar det så mycket från ens energi att orka kämpa sådär. Och jag tror att barnen får den största lyckan om vi föräldrar har den. De märker hur vi mår.

Hoppas du får energi på din resa 🙂

Marie

Hej Isabella! För en liten stund sen la du upp på instastories vad ditt favorit läppstift och läppglass var. Vet att läppstiftet var från YSL men glömde såklart spara numret. Tacksam om du kunde svara med numret. Ha en din dag!

Jessica

Åh. Har alltid velat resa till någon plats i Italien. Ser så underbart vackert ut.

Iréne

Hej Isabella!

Så fint du har ordnat för barnen! Väldigt klokt beslut med ett gemensamt lekrum speciellt som det inte är så stor ålderskillnad. Sedan är det en trygghet för dem att sova i samma rum. Det gjorde jag ocn min syster i alla år fast då var det kanske för man inte hade större lägenheter.
Du är verkligen en superwoman MEN GLÖM inte att vila upp dig mellan varven för om hjärnan kraschar kraschar hela kroppen med.
Ha en underbar semester och midsommar och tack för du delar av dig av ditt liv även om vissa måste skriva elaka kommentarer!
Kram Iréne

Anna

Jag undrar varför du hela tiden vill resa resa resa störta iväg till något när du är privat. Att resa är en stressfaktor. Varför inte koppla av lite närmre på någon plats som det inte tar någon större energi att ta sig till. Helgen är to – sö ungefär två resdagar och två vilodagar, du skulle nog behöva en längre reflektionstid helt egen tid för att landa. kommer hela sommaren hackas sönder i 3-dagars perioder eller kommer ni ha barnen någon längre period var eller ni kanske reser bort med barnen ihop, inte ovanligt fast man separerat.

en annan anna

Anna tänk om det är så att hon kopplar av bättre om hon reser bort?
Hur vore det om hon får göra som hon själv vill?
Varför tror du att du vet bättre än Isabella själv? Är du smartare än Bella tror du? Är hon lite korkad, tycker du? Och du är smart?
Tror inte det va? Då hade du ju inte föreslagit att dom skulle åka på gemensam semester….Herreguud hur gammal är du?

Anna

Du ”En annan Anna” Det låter som om du själv är lite omogen. Din kommentar låter som om du är tonåring. Kanske skulle du lägga din tid på studier? Du verkar behöva det. Bara ett förslag i välmening.

en annan anna

I wish Anna, I wish 🙂 🙂

malin

Jag reser mer än vad Bella gör och hade nog fan vart mer stressad av att gå 7-16 jobb varje dag för att fixa hemmet på helgerna och stressa ner så vis. vem säger att resa är en stressfaktor?!

Du har verkligen varit och är enormt stark, en riktig powerwoman som orkat igenom saker som bara du och ingen annan vet vad det nu kan vara. Jag vet inte vad som får er att gå isär och fått er olyckliga på så kort tid men jag tycker att det bästa ni kunde gjort är just att snabbt inse att man inte göra varandra lyckliga och då är det ingen ide längre. Det är verkligen ett helvete att inse och starkt gjort att klara av. Allt för barnens bästa och sitt egna, så ska det vara.
Kör på Bella, du kommer att klara allt i livet. <3

Angelica

Jag tycker att det är väldigt fint av dig att dela med dig av dessa mer personliga reflektioner och läste något idag som vissa här inne bör tänka över. OBS för att förtydliga uppmanar jag inte till skilsmässa, utan att vi ska sluta skuldbelägga folk som skiljer sig. Det är en oerhört tråkig situation, men den händer och det hjälper inte att skuldbelägga.
”Ytterligare en orsak till att många stannar i dåliga äktenskap är det sociala trycket, menar Anna Bennich Karlstedt.
– Skilsmässa är fortfarande definierat som ”ett misslyckande”. Skam inför omgivningen kan hindra oss från att ta steget. Många får skuldbeläggande kommentarer från släkt och vänner, som: ”Tänker du inte på barnen?”,”

veronica

VA? Vem är denna Anna B K?
Vad lever hon för liv? Skuldbeläggande kommentarer?
Vi lever inte på 50 talet, vill bara påminna om det.

Angelica

Oj tror du missuppfattade citatet jag klistrade in. Det Anna BK säger ovan är att många inte vågar skilja sig för att omgivningen skuldbelägger och det har folk varit väldigt duktiga på att göra här inne i Bellas kommentarsfält vilket jag tycker är så jäkla tråkigt. Och det Anna BK säger i citatet ovan är just att omgivningen kan spela stor roll till att om man ska våga ta steget eller inte. Många här inne ger tex Bella skit nu för att hon minsann inte firar midsommar med barnen och innan det så har det ‘hittats’ alla möjliga fel på att de skiljer sig. Tycker det är dags att vi slutar skambelägga det och accepterar att allas liv ser olika ut.

veronica

Du förstår Angelica, att det här är inte Isabellas ”omgivning” det här är hennes kommentatorsfält det är en väldig skillnad.
Här kommer spydiga kommentarer om hon har fel färg på tröjan en tisdag.
Eller om hon äter ett pålägg på smörgåsen som dom inte sett att hon ätit förut. Hon har fel bil, åker till fel semesterställe, läser fel bok, har fel möbler….osv osv osv. Ingenting hon gör eller säger är bra för just den här klicken av följare. Så naturligtvis klagar dom på att hon skiljer sig. Och jag kan lova dig att om hon hade bestämt att fira midsommar med Odd och barnen, så hade det blivit minst lika mycket spydiga kommentarer av det.
Vet du, jag tror inte att det idag 2017 finns särskilt många kvinnor som inte vågar skilja sig för att ”omgivningen skuldbelägger dom”
Så nej, jag missuppfattade inte dig. Jag tycker citatet låter som det kommer från 50-talet.

Karin

Hej Bella! Hoppas att du får det riktigt avkopplande och skönt på din semester i Italien. Det är du värd! Kram!

Desirée

DU ÄR EN SUPERWOMAN ! Och min största förebild i allt. Du är fantastisk .

Millie

Du ÄR en superwoman. En förebild och otroligt stark kvinna. Har följt dig nästan alla dina år på bloggen, och det har varit så roligt. Ser framemot kommande år med din blogg.
/ Millie, 21.

Du är verkligen en SUPERWOMAN jag tyckte att det var kämpigt att ta mig igenom en skilsmässa men jag hade inga företag att ta hand om samtidigt. Det är verkligen en tuff tid.

Madde

Kommer du att gå in mer på när ni bestämde er för att skiljas och varför? Hur vet man att det är dags? Hur tar man steget? Hur lägger man fram det? Hade varit ett uppskattat inlägg för många kan jag tro, om än väldigt privat såklart. Kämpa på! Kram.

Sanna

Jag tycker du gör helt rätt, och inte bara för dig själv utan för alla kvinnor härute. Vi saknar kvinnliga förebilder, men du är verkligen en och jag hoppas att det blir mera av sådana, det är verkligen något jag själv strävar efter i livet.

Malin

Jag kikar in här då och då för att inspireras av din snygga klädstil och ditt driv. Ibland kikar på jag på kommentarerna och blir alldeles förstummad. Tillhör inte dem som vill kommentera andras sätt att leva och val de gör, framförallt inte människor jag inte känner och inte vet särskilt mycket om i grund o botten. Men nu kan jag inte hålla mig. Att du orkar???!!! Alla dessa nedlåtande, bittra, elaka, avundsjuka o fingervisande kommentarer. Att folk kan med?!?!! Varför känner man ett sådant behov av att ifrågasätta o gnälla på så mycket? Du kan ju knappt gå Ut och äta en kväll utan att det ska ifrågasättas hur du kan med..du tänker ju inte på barnen… eller?
STOR eloge till dig som orkar fortsätta skriva och leva i bloggen trots alla nättrollen som enkelt gömmer sig bakom sin skärm och inte har annat vettigt för sig än att gå in o läsa om ditt liv för att sedan klanka ner på dig. Varför ska de då ens läsa här?
Hoppas du inte tar åt dig och sållar bort all negativ energi som dessa tråkiga människor kastar.
Heja dig! Du är stark och jag tror att du vet vad som är bäst för DINA barn!

Anna S

Jag bara funderar på om en man hade fått liknande kommentarer. Min erfarenhet från vänners separationer är att kvinnor ofta är de som skuldbelägger andra kvinnor. Inte alla, tack och lov. Det är så jävla sorgligt.

DU ÄR EN SUPERWOMAN!! Heja dig Bella<3

Krister

Du behöver verkligen vila upp dig…
Verkligen.
Verkligen.
Verkligen.
Nej, jag tror verkligen inte på det.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *