#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
juni 17 2017 at 20:14

En fin lördag

Vi har haft en fantastisk dag idag jag och barnen. Vi åkte till en park som hade en plaskis och sedan badade vi massor, hade picknick och åt glass. Mycket skratt och bus. Dom är så roliga at vara med. Dagar som dessa känner jag att jag fixar detta galant. Sedan kom vi hem vid halv fem, lagade halloumi-stroganoff och sedan myste vi i soffan och tittade på Pippi innan det var dags att natta. För min del väntar en lugn kväll hemma. Jag har god sushi, nya tidningar och choklad som väntar.


Ha en trevlig kväll allihopa!

59 Kommentarer

Anni

Brukar du tvivla på att du kommer klara av att vara ensam?

Åsa

Ja, det är väl inte så konstigt om man gör det ibland när man har två så små barn. Så känner jag iallafall och mina är 2 och 5. Ibland går allt jättebra och det är toppen men ibland är det tvärtom. Så är det att ha barn antar jag 🙂 men kärleken till dem slår allt!

sara

åh men herregud vad tror du själv? Det är stor skillnad på att ta hand om barn själv när man har dem, vs att vara två och samarbeta och hjälpas åt.

Men Bella man klarar det. Vissa dagar är mer enkla än andra och andra svårare. Beror på dagsformen och faktiskt också vädret hur lamt den än låter…. Det är enklare att ha energi och humöret på topp soliga sommardagar där många möjligheter utomhus ges, än kalla grå vinterdagar med tusen lager kläder som måste pås innan man ens kan gå ut…. Dessutom gör mörkret och bristen på D-vitamin oss nedstämda och trötta. Så din verkliga kamp börjar i vinter Bella.
Men du reder ut det också. Och var inte så hårt mot dej själv. Man får visa sig ledsen inför sina barn, det är hälsosamt. Man vill ju lära sina barn att inte stänga inne känslor och att det är ok att gråta om man behöver det.

kram

Sofia

Så mysigt med en hemmakväll! Är det svårare för barnen att lägga sig när det är så ljusa kvällar?

Marie

Hej! Var finns park med plaskis?! Frågar en annan Lidingöbo!

Caroline

Vart tog det förra inlägget vägen?

Lisa

Skulle också vilja veta det!

Skv

Vilket inlägg???

Lisa

Det var ett tidigare inlägg upplagt vid 13 tiden kanske, som nu alltså är raderat

i

Men finns ju ett inlägg publicerat och upplagt runt den tiden? vad handlade det inlägget ni tänker på om?

I

Vilket inlägg??

Sami

Vad ståg i den då?

Marion

Tack detsamma!

Anna

Hej. Beställde lite grejer, bla fotkräm från second chanse lagret. Allt kom utom den, den står med i beställningen o är betald för. Besviken ändå.

Amanda

Inte helt ovanligt att det händer tyvärr när man beställer online. Vänd dig till kundtjänst och be om en ny alt. att dra av pengarna

Anna

Handlar nästan allt online o det har aldrig hänt tidigare. Har mailat kundtjänst redan, ville mest irritera av mig. Har typ norra Sveriges torraste hälar o behövde den där;)

Lotta

Tyvärr kan det bli problem att bevisa att fotkrämen saknades i beställningen. (Om dom över huvud taget svarar på reklamationer av egen erfarenhet)

Naia

Gick inte att svara på din kommentar längre ner ang torra hälar. Har själv jätte jobbigt med men jag började använda Vaselin och nu är det hur bra som helst. Har innnan testat Allt, tom ha fötterna i grön såpa Hahaha

Åh så mysigt det låter. Snart sover mina tre småttingar med. Deras pappa åkt iväg på en kortare borta-period nu idag, så jag betraktar mig som periodvis ensamstående mamma.

Mysig dag. Jag har haft en barnfri dag idag. Imorgon är det min dag! Vi delar upp helgerna även fast vi bor ihop 🙂

C

Oj vad märkligt att göra så när man även familj 🙃

Sofia

Det var det konstigaste jag har hört… varför lever man ens ihop om man inte vill umgås med varandra? Otroligt märkligt…😂
Här ser vi fram emot helgen då vi äntligen kan hitta på saker tillsammans, som en familj..

Emma

Oj? Sen ett barn till påväg? Känns lite konstigt att man inte vill spendera tid tillsammans..

Var du inte bjuden till Läckbergs fest?

Linda

Varför skulle hon vara det? Är de kompisar?

Lotta

Enligt Expressen så var Isabella inbjuden till Läckbergs bröllop.

Mimmi

Hon kanske inte ville gå om det är hennes dagar med barnen. Tycker du kan vara väldigt dryg i dina kommentarer karin

My

Står i Expressen att Bella var gäst på bröllopet så snarare du som är dryg i detta fallet Mimmi

i

Fast expressen har väl inte alltid rätt 🙂 och mimmi var inte det minsta dryg. Så mycket märkliga kommentar från dig jämt My 🙂

My

I, finns fler My, jag kommenterar väldigt sällan.

Monica

Tack detsamma ❤️

Låter som en väldigt mysig lördag 🙂

Ida

Står på Expressen att du var på läckbergs fest.

Ingela

Trevlig helg!! Ni är så fina!!

Expressen påstår att du var på Camillas och Simons bröllop.

Expressen skriver att hon var inbjuden inte att hon var där.

Margot

Bröllopet dvs vigseln var privat. Där var bara släkt och nära vänner med.
Det som var på Skeppsholmen var mingelfesten och dit var ”alla” bjudna bl a Bella. Men jag ser inte hennes på någon bild. Jag antar att Expressen fått en gästlista till mingelfesten (the White party) som de citerar.

Jen

Hej bara nyfiken hur gör man en halloumi stroganoff, utan korv eller?
Äter barnen också vegetariskt mat eftersom du äter det?

Sofie

Märks ganska tydligt att det inte är Isabella som skriver då och då. Hon skulle ju kunna anställa någon som i alla fall kan korrläsa innan hen publicerar

Sami

Eller hur.
Det är ju så genomskinligt …
Nu kommer vi blir påhoppade..

Vilken brölopp???
Simon på kontoret gifte sig???

i

Simon på kontoret är knappast Simon, Camilla Läckbergs man 🙂

Camilla Läckberg har gift sig med sin Simon.

Hej Bella,

Skulle du kunna skriva lite mer om bodelningsförättare och hur det fungerar ? För visst är det så att allt man skapar tillsammans efter giftermålet ska delas på?
Är bara intresserad av hur man går tillväga.

Johanna

Är det bara jag som tänker att det måste va sjukt svårt att hitta en ny karl när man redan har två barn med en annan… Jag hade sprungit åt andra hållet jag.

Em

Jag mötte en man för sex år sedan med tre barn, jag föll för honom och på köpet fick jag fina bonusbarn. Visst var det tufft i början, men med hjälp av lite familjeterapi plus att vi tog det väldigt lugnt (var tillsammans ett halvår innan jag träffade barnen tex) så gick det bra! Idag ser jag dem som mina egna nästintill och vi har även en gemensam dotter! 😊

sara

Jag hittade en fin och omtänksam kille som inte hade ett minsta problem med att jag hade 2 barn. Jag har frågat hur han kände om det i efterhand och han tyckte det var roligt en fördel istället för nackdel. Men han fick inte träffa barnen direkt utan vi dejtade i några månader på mina barnfria dagar tills jag kände att det här var något som kunde hålla och han var en bra kille så då introducerade jag honom. och det har gått superbra och barnen trivs med honom vilket är superviktigt för mig!

Anna

Vilken värld lever du i? Var och varannan har ju bonusfamilj och bonusbarn och så vidare…

Maggan

Oj! På riktigt? Vad tråkigt att du känner så. Många hittar sitt livs kärlek i 20-30-årsåldern och har ett liv tillsammans. Men av olika anledningar går flera av dessa förhållanden inte så bra som man hoppats. Det kan hända alla. Men att man inte skulle hitta kärleken igen under de kanske 60 år man lever vidare….? De flesta vuxna har väl inget större problem med att det finns barn sedan tidigare, sen passar det inte alla såklart. Men ord som bonus-, plast-, styv- osv skulle ju inte finnas om alla sprang åt ett annat håll bara för att det fanns barn med i bilden. Sen finns det väl en och annan trångsynt människa som ser på sina medmänniskor som ”begangnade” eller ”danades goods”, men en sån person vet jag inte om man vill inleda ett förhållande med ändå?

Maggan

*Begagnade
*Damaged

Mimmi

Jag träffade min man när han redan hade två barn. Jag var ung och hade ingen erfarenhet av barn, men de blev min största glädje i livet, tillsammans med det gemensamma barn vi fått senare. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, det kan till och med bli bättre om man är öppen för olika möjligheter.

Petra

Tur att alla inte är som du! Har själv 3 bonusbarn som mannen i mitt liv har med en annan kvinna! Egna kommer tids nog men inget måste!

Angie

Är du typ 14?
Jag har 2 barn och träffade mitt livs stora kärlek när jag var 31 och ensamstående. Han har ett barn sen tidigare. Våra barn har aldrig varit något problem i vår relation ❤️

Är det någon annan än du, Bella, som har skrivit detta inlägg?

Låter mysigt!

Sara

Åh, kan du inte dela med dig av receptet på haloumi stroganoffen i bloggen? Vore så kul att prova!
/haloumifantast

Mysigt med hemmakväll!!!

Halloumi stroganoff? Jag är väldigt nyfiken på vilken slags mat du lagar nu när du äter vegetariskt. Om det finns tid över för ett matinlägg kommer jag att bli glad. 😊

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *