#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
juni 16 2017 at 15:29

Art work – ASC

Jag avslutade fredagens sista möte med att ha produktmöte med Hannah som är varumärkeschef. Vi håller ju på för fulla muggar med Advanced Skin Care och det är himla roligt. Själva produkterna (innehållet) är redan bestämt och färdigutvecklat så nu stabtestas allt i labbet. Under tiden jobbar vi med art work och vi börjar landa i hur allt ska se ut. Nu är det bara pyttesmå detaljer kring typsnitt etc.

Blus Ahlvar (adlink).

Att ha rollen som kreativ chef i LCC är bland det roligaste jag har gjort under mina jobbår och trots att vi växer har jag svårt att se att jag skulle släppa den rollen i framtiden.

Nu tar vi snart alla helg här på kontoret. Ikväll väntar middag ute med vänner. Det gäller att boka in sig när man inte har barnen och inte heller bor hemma i huset. Annars tar känslorna över.

79 Kommentarer

Monica

Men det kan også være lurt å ga deg tid til å kjenne på følelsene? Ikke fortrenge de, det vil alltid slå deg hardt tilbake senere.

Josefin

Kanske exakt det du behöver. Låta alla känslorna få utlopp. Att trycka undan dem är inte hälsosamt, jag vet av egen erfarenhet. 🙁

Sara

Jag förstår precis vad du menar men att vilja boka in så mycket som möjligt. Jag gjorde precis likadant när jag blev singel (utan barn)
Efter några månader kände jag att känslorna lagt sig lite och att jag var mogen att känna efter. Då stängde jag in mig i lägenheten ensam några dagar och bara släppte ut allting. Förr eller senare måste det få pysa ut.
Efter det var det som en helt ny tid och jag fick tillbaka min energi och glädje igen.
Kämpa på, tiden läker faktiskt en hel del sår!

Tove

Jo precis! Många som säger att man inte ska tränga undan känslor men jag tror det kan vara rätt att t ex hålla sig sysselsatt i början, för att få lite paus från känslorna och inte låta dem ta över. Gradvis kan man sen ge sig själv mer och mer tid att känna efter.

Sen gör ju alla såklart så som passar dem osv men jag tror det är rätt vanligt att man mår bra av att göra så som du berättar.

Tove

*rätt bra, ska det stå, inte bara rätt 🙂

Det är så skönt att ha någonting att skingra tankarna med. Typ som att lyssna på en podcast när man diskar. Tänkte skriva ”där har du ett tips”, men du har säkert diskmaskin, haha!

Såå kul! Du är nog som klippt och skuren för den rollen också! <3

F

Jag kan förstå att man sörjer den framtiden man inte fick ihop, men både du och Odd verkar ju uppriktigt ledsna över hur allt är.. känns som om ni kanske borde vara separerade ett tag och sen kanske hitta tillbaka? Dejta lite? Inte blogga om det utan bara ses på tumanhand.

Ofta har jag fått känslan av att du varit den drivande i att ni skulle göra slut (du skickade in skiljsmässopapper själv osv) men båda verkar ju helt.. bedrövade? Känns som om ni kunde tagit en funderare till, testa andra vägar? Dra ner på jobb, inte låta familj/sexliv/partner bli en tårtbit som bokas in av Simon. Fan va ledsen jag hade blivit om min killes assistent ba ”onsdag, 20.30-21.00 ha sex” i hans kalender. Hade känts så sjukt ofresh.

Ted

Bland det bästa jag läst som kommentar någonsin!!!!

Sara

Även om man är överens om att man ska göra slut kan vara ledsen.
Ibland räcker det inte med att man älskar varandra, man måste kunna hitta ett liv och vardag som fungerar ihop också.

Tove

Fast varför skulle det vara ett tecken på att man behöver testa igen, att båda parter är bedövade? Båda har ju också uttryckt positiva känslor ang sitt nya liv. Att man är delvis bedrövad över att ett äktenskap sprack och man får var bara halvtid med sina barn betyder inte att man borde försöka igen. Klart man är bedrövad även om det var rätt beslut, i princip alla som separerar är nog det (sen har jag såklart ingen aning om det var rätt beslut eller inte, jag tycker bara inte att lite nedstämdhet säger något om det)

Ami

Bästa kommentaren jag läst. Dock har jag en känsla av att det är detta Bella vill. Typ vara fri och kunna jobba nonstop. Känns som hennes jobb går före.

Linda

Precis det påpekade flera när hon skrev om sin tidsplanering. Klart som fan ODd känner sig bortglömd. Sen tycker jag folk skiljer sig alldeles för lätt.

Margot

”Ikväll väntar middag ute med vänner. Det gäller att boka in sig när man inte har barnen och inte heller bor hemma i huset. Annars tar känslorna över.”
Jag förstår inte riktigt hur du tänker här, Bella.
När du har barnen kan du ju inte gå ut och äta middag med vänner. Men vad har det med känslorna att göra?
Kanske menar du att det gäller att du håller dig sysselsatt när du inte har barnen för att slippa tänka på dem. Eller?

i

Uppenbarligen så förstod du ju precis vad hon menade. Bokar hon in saker när hon är ensam så tar känslorna över vilket hon inte vill.

i

inte in* skulle det såklart stå

Lj

Även känslor kan behöva lite tid på sig att mogna. I början är det oftast översköljt med endast sorg, saknad och stress – för mycket känslor för att kunna analysera eller reflektera på det som är viktigast. Låter man tiden gå lite brukar man kunna tänka igenom situationen utan att direkt känna klumpen i magen, och då snarare se hela bilden som den är, utan att bli distraherad. Handlar inte om att ”inte vilja känna” som vissa Tror, utan att faktiskt ORKA känna allt i tur och ordning. Det går inte på en vecka – det kan ta flera år innan man nått alla perspektiv. Lycka till <3

Lj

Oj, Var inte menat som svar utan som enskild kommentar x)

litensol

Nej inte att inte tänka på barnen, utan att inte behöva tänka på alla inre känslor på de som sker med hennes ex man. Inte ang barnen!

Caroline

Det är okej att känslorna tar över 😊. Bra att vara i den träningen och undersökningen också ☺. It only makes you stronger och det kommer alltid nån gång.

Linn

Vart kommer den fina blusen ifrån? 🙂

Elliane

Det står tydligt i inlägget under första fotot. Från Ahlvar.

S

Fattar inte hur Odd kan vara utan dig? Vet ingen kvinna som alltid är glad, föder ut barn utan ansträngning, tjänar massor av pengar, är smal och älskar att leka med barnen och avgudar sin man. Ska han sitta och Uggla i en lgh nu?! Detta är sjukt svårt att förstå som utomstående eftersom ert liv cerkat vara perfekt.
Klokt att umgås med vänner när du inte har barnen.

Lina

Avgudar sin man?:)

M

Ja, läs igen, en kvinna som….avgudar sin man. Funkar bra som mening.

Vht

Du tror hon avgudade!? Haha

Meli

Avgudar sig själv snarare🤣

Milla

Har du hört ordspråket …. om allt låter för bra att vara sant ? Då är det oftast inte det🤔😕
Det är en fasad … bloggen är Bellas största inkomstkälla gäller att hålla den igång och inte tappa konceptet .
Och tror nog Odd fixar att bo i lägenhet …. han verkar trygg och lugn ,kanske blir hans överlevnad att få lugn och ro .

Ki

Inget liv är perfekt!

F

Fast, asså, vaddå perfekt? Pengar och resor osv är ju inte allt. Odd har ju senaste halvåret dragit hela lasset med kidsen, mat, hem osv. Det är ju typ precis sånt om får folk att göra slut? Bara att klassikern är att kvinnan gör allt som Odd gjort, sen tröttnar på mannen och tänker ”fuck this fan, ska jag vara ‘ensamstående’ kan jag hellre vara det på riktigt än ensam i ett förhållande”.

S

F: De har haft städhjälp 1-2 ggr i veckan samt trädgård etc etc. Bella har oftast lämnat/han hämtat och lagat middag. De har rest på resor som folk sparar hela livet till för att åka 1 gång och de har kunnat unna sig fina saker/god mat etc etc. Jag förstår att inget är perfekt MEN alltså om jag tänker på normala människors liv som knegar, städar, tar hand om barn, vänder och vrider på pengarna, kanske unnar sig gå till frisören nån gång, har problem med hälsan etc etc det är utmanade.
Upplevde att Odd och Bella var kära, friska, har två barn och dessutom grädden på moset pengarna. Så jo det är svårt att förstå.

K

Gud, är det där dina värderingar på riktigt? Alltid är glad? Tror du man skiljer sig ifall man alltid är glada ihop? Klart de bråkat och haft riktigt pissigt sinsemellan, annars skulle de ju aldrig kommit till denna punkt?! Och tycker du de fake-skratten på insta är glädje? Tänk igen.
Föder barn lätt – vad är det för egenskap som gör en bättre än nån annan? Det beror helt på vilken kropp man har det är ingens fel varken om det går bra eller dåligt.. så en kvinna som har svårt att bli gravid eller får komplicerad förlossning är en sämre person? Sen målar alla inte heller upp en förlossning som en dans på rosor, men klart man kan måla upp det så om man vill i efterhand.
Tjänar massor av pengar – okej så det du säger är att du förstår inte hue Odd kan vara utan en fru som tjänar massor med pengar. Att vara ihop med nån för pengarna är för det första vidrigt, för det andra lär det ju vara bland de största nitlottena att vara gift med en egenföretagare som bara jobbar konstant.
Är smal?! Really?! Vad fan spelar det för roll – var det den BÄSTA anledningen du kunde komma på för att de ska fortsätta sitt äktenskap? Dessutom har Bella varit rund (och fin!) typ större delen av deras förhållande och har endast blivit smal nu i samband med separationen.
Ska vi klappa i händerna åt att en mamma gillar att leka med sina barn? Många kvinnor viger sitt liv till sina barn på alla sätt.
Och att hon avgudar sin man? Snarare tvärt om. Hon borde snarare avguda sig själv och Odds livsverk bleknar minst sagt i jämförelse…
Och sluta framställa lägenhet som att det vore nåt sämre, det är 2017, jävligt många växer upp i lägenhet!

I

Varför så rädd för att känna!?

Håller med,det är livet=tufft men utvecklande ibland:)

litensol

varför sitta hemma och uggla o gråta i kudden när man kan ha vänner runt sig och kanske prata ut och ha kul med dem? 🙂

I

För att hon flyr från känslorna!?

J

Har en vän som separerar precis och hon gör exakt som du när hon inte har barnen vilket är bästa medicinen. Naturligtvis kan man bearbeta och känna ändå! Varför sitta ensam en fredagskväll om man inte måste eller vill? Alla ni som tycker att I borde göra just detta, stryk era planer ikväll och sätt er ensamma någonstans och ”känn”. Hur kan man inte förstå att vi människor hämtar kraft och energi hos varann när något är svårt?

Sara

Det kan vara svårt att förstå eftersom alla är olika. Dessutom är det viss skillnad på extrovert och introvert. Jag som introvert har inga problem med din uppgift att sitta och känna en fredagskväll för det är så jag laddar mina batterier och då jag mår som bäst. En extrovert däremot laddar sina batterier bland människor. Jag som också är en känslomänniska skulle må jättedåligt om jag undvek att känna mina känslor, medan andra, t.ex Isabella, kanske behöver mer tid innan de ger sig på känslorna för att hantera det bäst.

J

Sant! 😊

jos

Klok kommentar. En balans är nog viktigt, tillåta sig att vara ensam och känna efter ibland men också socialisera och få känna gemenskap. Båda grejerna kan vara​ läkande, beroende på vad man behöver.

Emme

Kanske är just precis det som behövs.. Att känslorna får ta över. Gillar att du e driven men kan ej va sunt att aldrig slå av på tempot och bara landa.

Annika

Tänk att kvällstidningarna har ”journalister” vars jobb är att läsa och sno text ur bloggar. Det är pinsamt på så många plan. Hur orkar man med detta?

My

När man vet om detta så bör man väl i så fall tänka sig för vad man skriver…..

Emma

Som psykolog synes jeg ikke din måte og håndtere ting er modent. Hele livet ditt virker så… anstrengt og flyktig.

litensol

jaha men isabella går hos psykolog. så hon har nog pratat ut med den om allt och hon får nog svar. jag hade gjort lika som isabella. varit med vänner så ofta jag kunnat när jag va själv utan barnen. varför ska man va tvungen att va själv och inte få vara den man är? hon grubblar nog mer än va andra får veta!

Linnea

Som psykolog tycket jag att du låter lite väl dömande. Fundera gärna på varför du hat valt detta yrke.

L

Tror inte ett ögonblick på att du är psykolog.

Fine du! Gjør det du føler for, og det som kjennes rett for deg <3

Nathaliaaa

Ha en skön o mysig helg 🙂

S

Kan folk sluta tycka synd om Odd!
Han gjorde inte allt! Har man städhjälp, trädgårdshjälp etc etc så är det inte att allt låg på honom.
Jag har uppfattat det som att Odds och Bellas kärlek var 100% äkta, de har två barn, är friska, har levt ett otroligt priviligerat liv med resor/lätta födslar/bra vänner/hus etc etc. De har delat på hämtningar/lämningaroch Bella har lekt med barnen. Vad fan har Odd gjort som är så special? Lagat mat? Ja det gör min man varje dag då jag avskyr att laga mat. Självklart är ingen eller inget perfekt men jag blir chockad över folk som anser att han dragit nått jävla lass etc etc, det är kränkande att säga mot alla föräldrar som sliter som djur för att få ihop sina liv. De flesta får göra allt själva, vrida och vända på pengarna, brottas med sin hälsa etc etc.

Vi

Vem tvingar någon att bli förälder!? Ett jäkla gnällande av alla föräldrar!

Lj

Vem tvingar något att leva över huvud taget, VI? Självklart ska man kunna pysa och gnälla lite även som förälder – precis så som alla andra människor gör över det som är tröttande eller jobbigt i stunden! Bara för att man väljer att skaffa barn kan man aldrig veta hur det är på riktigt innan man har dem. Som med precis allt 🙂 Bara för att något är uppenbart (som att barn ibland tär på krafterna) gör det väl inte mindre sant eller mindre jobbigt i stunden?

S

Till VI: Bli förälder pappskalle och du kommer förstå vad trötthet är även om du vill ha barn/älskar dem över allt. Barn är meningen med livet för många pucko!

Leas

Bara idioter har noll aning om hur det är att ha barn. Ungefär som de föräldrar som säger till barnfria att inte uttala sig. Lika patetiskt som att säga att man inte kan veta om knarka är farligt om man inte provat.

Gera

Till S: Sluta gnälla.

jess

Jag håller med VI!

My

Ett tips, tro inte på ALLT du läser….. 😉

Malin

Hej!
Kan någon förklara hur fasiken vuxenmobbning kan existera bland oss vuxna? Hur kan en vuxenindivid få en annan att känna sig mindre värd genom att tex ( inte hälsa på morgonen , inte ha någon ögonkontakt under gruppsamtal osv) och ignorrera på ett ”fint” sätt…
en ledsen själ som funderar på att säga upp sig…

I

För att du tillåter det.

Elina

Fy! Är du på riktigt. Lägget skulden på den som är utsatt!
Såklart det finns mobbing när folk om lägger skulden på offret finns.
Otroligt ful egenskap! 😡

Km

Vuxenmobbning är hemskt och fruktansvärt pinsamt. Det borde inte existera men det är bara att hoppas att människorna som håller på med sådant aldrig skaffar barn.

Jasmin

Finns massa på mitt jobb med… trist…

Sandra

Här måste jag verkligen hålla med. Skulle Odd vara nån dream dad? De som tycker det har då låga krav på pappor! Det är Bella som lämnat jobbet tidigt för att hämta, gått upp tidigt för att ta hand om barn på helg etc. Odd verkar mest ha gömt sig i köket med sina amatör kocks projekt medan Bella tar hand om de små. När hon började jobba så skaffade de en nanny- varför kunde inte Odd ha varit hemma med Sally då han ändå var arbetslös? Istället började han jobba på ett jobb där han var 4 mån. När eg Bella kunde försörja båda och han unna sig att vara hemma.

Lj

Ingen mening att kasta skit på Odd. Vad vi vet har ingen av dem gjort något fel – vill de berätta vad som hände så kommer de göra det! Varför känner du behovet att skriva detta? Måste någon av dem vara bättre eller sämre?

sara

Vad är det som är så farligt med att känna känslorna då? Hur länge ska du springa ifrån allt som är jobbigt?! Jag som själv gått igenom detta. Stanna hemma ensam och gråt och sörja. Det är inte farligt och det behövs för att käka. och vet du, det känns bättre efteråt.

Majas

Nu fungerar ju inte alla som du. Jag själv är nog mer som Bella, men det betyder inte att käbslorna stängs in för evigt eller att de blir begravda. Men jag väljer själv när det är dags att släppa fram dem och för mig, som gått igenom både sjukdomar, dödsfall och skilsmässa, så är det ALDRIG när jag är mitt i det. Det kommer efteråt och det är helt rätt för MIG.

Det är så oerhört tråkigt med dessa pekpinnar och ”du borde stanna hemma för jag vet minsann vad som är bäst för dig”. Bella har ju flera ggr berättat att hon träffar en psykolog. Varför inte bara backa, acceptera stt alla är olika och lita på att Bella vet vad som är bäst för just henne just nu?

Id

Just för att Bella historiskt sällan vetat vad som är bäst.

Eva

Lätt att ha åsikter men vi vet ju inte vad som hänt & det är ju inget hon heller skriver ut så öppet.Hon skriver ju fint och det är ju en blogg som vi läser men onödigt att kritisera hennes inlägg…att vara utan barnen är tungt nog .Hon är en stark tjej som inte ens fyllt 30 så go girl och lycka till med allt <3

sara

dessutom Bella, jag som gått igenom detta också (separerat efter 11år och 2 barn tillsammans). om du jämt flyr dina känslor när du inte har barnen kommer du bli sorgsen när du har barnen eftersom dem påminner dej om ett förlorar familjeliv och om Odd. Ta åtminstone en kväll helt själv varje vecka där du är ensam och känner alla känslor. Ju mer du skjuter fram/upp känslorna desto hårdare kommer du krascha till slut. För det gör man. En sorgeprocess har flera stadier och du är bara i början.

Ted

Bella driver på i 150 som vanligt med i te en millessekund för reflektion. Det är ju jobbigt och spräcker Simons kalender som han kämpat på för att få ihop.
So keep on med det hysteriskt skrattande medan OOd fortsätter vara den bortglömda och som gör hoppsa steg på sin instagrsm

Inte helt fel!

Det är bra att omringa sig med positiv energi och människor när man går igenom en tuff period 🙂

Anna

Vem var det du stod med på Polarpriset?

S

Jag är som du Bella. För mycket ensamtid och tankarna äter upp mig.

Koi

Sluta fly.

Sofia

Hej! Keep up med livet, tiden läker alla sår. Tro mig… till en oväsentlig fråga men jag Måste bara veta – var dom fina sidenbyxorna är ifrån som du hade tillsammans med Ahlvars fina blus? Har letat men hittar inte dom och I die, must have! Tacksam för svar 🙂

My

Varje kommentar som innehåller namnet Odd borde inte publiceras här, 90% rent skitsnack dessutom!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *