Marbella Club

Lyckan över att vara här, åh! Det var i mars som LCC åkte hit för konferens och teambuilding men nu är jag tillbaka med Martina och Michaela, det är mina grann-mammor som jag kommit nära.

Utanför hotellet. Silkesblus Ahlvar (adlink), byxor World Market Sthlm. Sköna resekläder.

Det blev lunch direkt rakt över gatan på ett ekologiskt ställe med mycket plantbaserad mat.

Jag åt en raw food-lasagne med zucchini, macadamia-nötter och röd pesto. Otroligt.


Baddräkt Lindex, kjol Zara & sandaler Henry Kole (adlink). Vi gick direkt ner till hotellets pir och la oss i solstolarna. Nu blir det ett glas vin och en bra bok!

 1. Åhhh så underbart det ser ut!
  Maten verkade mycket smarrig!

  Du gjorde ett bra val som tog ett minibreak!

 2. Njut nu! Koppla av! Och åter igen, njut!!! Du förtjänar att få ta en paus, få snacka skit med goa vänner och pusta ut! Hoppas du får ett par underbara dagar!

  Kram

 3. Det står ”Martina och Martina”…
  Förut var det ”Martina och Michaela”.
  Kan du försöka minnas vad de heter?
  (Ja, det står ”Martina och Martina” i detta nu när jag skriver).

  1. Eller skrev hon bara fel. Har det aldrig hänt dig?
   Onödig kommentar.
   Hoppas du får en fin helg Pernilla 😊

  2. Pernilla, när man skriver en text kan det vara så att man inte skriver vad man tänker när man är stressad, därför kan det vara så att Isabella först tänkte skriva den ena ordningen, sen ändrade sig och glömde omformulera sig. Inte en big deal. Det känns som du kan göra mer gott i världen om du lägger din tid på något annat (vilket gör mig arg att jag ska behöva lägga tid din kommentar i och för sig). Jag kan också bli irriterad på saker Isabella skriver men… din kommentar är verkligen helt orelevant…………Zzz…………

 4. Nä Pernilla det står Martina och Michaela, du måste nog läsa igen och långsammare och noggrannare:):P

 5. Tog det slut mellan er långt innan ni gick ut med att ni skulle skilja er? För nu har ju Odd och Filippa bekräftat att dom dejtade under tre veckor? ..

  1. Hade oxå hellre varit utomlands än läst om det i kvällspressen. Såvida det inte var nåt jag redan kände till. Lite tidigt med Tinder kanske!? Är min spontana reaktion. Men jag är väl gammaldags 🙂

  2. A du har uppenbarligen läst den ”artikeln” läste du inte hela då?
   Där förklarade ju O att det var länge sen.
   Och hur tänker du själv, tror du att ”nä, nu vill jag skiljas, nu skriver vi det på bloggen”?
   Så klart känner B till det.

  3. A, varför nämna den andra tjejens namn på Bellas blogg?
   Något som får dig att må bättre?
   Något du tror Bella skulle uppskatta?
   Varför ens ställa frågan som du gör?
   Bella har skrivit att hon inte kommer att kommentera skilsmässan.
   Du strör bara salt i såren.
   Försök sprida kärlek runt dig så skvätter det tillbaka på dig med.
   Ha en underbar helg!

  4. Det var absolut inget illa menat. Tråkigt att ni tog det så. Självklart förstår jag väl att de inte tog beslutet samma dag! Som jag uppfattade artikeln så var det när Odd dök upp på Tinder, vilket inte var så längesedan det blev rabalder om. Så jag uppfattade det som ganska färskt deras ”dejtande”.
   Med långt menade jag månader, tex innan dom åkte till Thailand.
   Jag minns inte när dom var i Thailand, men låt oss säga att det var i februari (?) och vi klev precis in i juni. Rätt tidigt för dejtande (öppet dessutom när Odd blivit en ikännkänd man).

 6. Härligt. Idag avundas jag dig. Hade hellre suttit på en solig pir än ha fem timma kvar av arbetsdagen.

 7. Reflekterar du någon gång över vad dina läsare skriver till varandra?
  Många är på sån ”jakt” efter elaka kommentarer mot dig att de själva skriver jäkligt klantiga saker till de som kommenterar. Ofta helt obefogat eftersom de inte tar sig tiden att läsa igenom ordentligt och faktiskt vilja förstå vad som menas.

  Är de på trolljakt för bloggarens skull utan att förstå att de själva är troll mot läsaren?

  1. Ja. Jag ser väldigt många påhopp läsare emellan. Många kallar andra läsare för ”idiot” i kommentarerna. Oerhört tråkigt.

 8. Vad härligt det ser ut!
  Tycker det är kul att se att du är mer hälsomedveten nu för tiden 🙂 då menar jag klokare val i kosten och även mindre sötsaker.
  Ha en fin helg i Spanien! Du är så jäkla stark!

 9. Åh så härligt att komma iväg.
  Vänner är viktiga. Hur länge har du känt den vän du ser som närmast (förutom dig som bästa vän)

 10. Du ser inte helt bekväm ut på din bild, elr så fotade någon i fel ögonblick.
  Hoppas du mår bättre om nåt år som det tar med att genomföra hela skilsmässan med allt vad det innebär.

 11. Jag förstår verkligen att du behöver en pause får. Allt och pusta ut. Få andas och tänka på annat, du gör helt rätt!

  Du förtjänar att mysa med dina vänner på en fantastisk plats.

  Vi ses på toppen powerwoman❤️

 12. Läser den här bloggen sporadiskt men blir mer och mer illa berörd av hur extremt fixerad den är kring det materiella. Att du reser så mycket som du gör och samtidigt tycks vara en förebild för så många unga kvinnor. Att ha som mål att tjäna så mycket pengar som möjligt och resa så mycket som möjligt. Ledsen men det är beklämmande. Har själv god ekonomi men skulle aldrig kunna försvara ett sådant liv inför mina barn. Faktiskt är det deras kommande värderingar och framtid som vi alla har ett mycket stort ansvar för. Att finna lycka i det lilla och inte i huvudsak via prestationer och konsumtion. Tack och hej

 13. Har all respekt för att du utåt vill ge bilden av att er skilsmässa är ett gemensamt beslut och att det känns ok – allt detta för era barn skull. Men när Odd inte kan avhålla sig från att dejta ens ett halvår (i väntan på att skilsmässan går igenom) så har du faktiskt all rätt att bli förbannad. Jag menar inte att du ska tala ut i media. Men sluta låtsas att allt är ok, säg då hellre inget alls. Odd får själv stå till svars inför era barn när de blir vuxna och de inser hur han betedde sig mot deras mamma. Och då är det bättre att de också får se att du stod upp för dig själv istället för att du spelar med i en fars där du låtsas att skilsmässan var ett gemensamt beslut.

  För alla utomstående är det rätt uppenbart att du ville kämpa längre och Odd gav upp. All heder till dig Isabella!

   1. Odd verkade ju ha tappat greppet helt, alla löjliga försök till karriär Melodifestivalen mm frågan e hur Bella orkade med det så länge!

  1. Slås varför utala sig om saker man inte vet nått om!!!!!!’ Det har varit slut länge mellan dom, Bella som ljugit för oss läsare! Odd är kör och det förtjänar han!

  2. Bella sprang och lämnade in skilsmässan, så vi skulle tro det var hon som gjorde slut! PATETISKT! Glad för Odd skull!

   1. Sandra, du är återkommande i kommentarsfältet med otrevliga kommentarer. Varför läser du ens denna blogg? Gör något som gör dig lycklig ist…

  3. Fast hon har ju skrivit vid upprepade gånger att vissa dagar är skitjobbiga. Och från början lämnade dom in skilssmässo ansökan tillsammans men när BB upptäckte att han hade en ny så lämnade hon in egen skilsmässor gärna, eller vad sjutton det heter haha. Men allt det du skriver att hon inte gjort har hon faktiskt gjort. Låt henne vara med vänner i 3 dagar och bara släppa allt utan att få massa kritik.

  1. Hur orkar du, ”Karin- Bellas största fan”, fråga? De gånger jag sett dina frågor på Isabellas blogg är de många gånger som att hon ska behöva försvara eller förklara sig. Att du ska vara lärare dessutom med den inställningen (näsvis och negativ). Lägg ner.

  2. Hur orkar du, ”Karin- Bellas största fan”, fråga? De gånger jag sett dina frågor på Isabellas blogg är de många gånger som att hon ska behöva försvara eller förklara sig. Lägg ner.

   1. Vad e d du predikar för Bea, censur? Klart man får ha sina åsikter o all cred till bella som accepterar olika sorters åsikter. Om du vill cencurera folk så kan du joina den Iranska regimen, där håller d med dig! Här värnar vi om yttrandefrihet! Ha en trevlig helg!

  3. Kvinnor som skriver fördömande kommentarer till och om andra kvinnor kommer födas i Iran i sitt nästa liv. Du är på g dit också, Lena.

 14. Jag tror inte mamma rollen e för dig Bella. Du verkar längta efter friheten, o kunna åka på spontan resor så som du gör. D e ok alla är inte skapade för att bli föräldrar eller för att älska d för den delen. Dina barn har en närvarande pappa så d kommer inte känna av det. You go girl!

  1. Lena låt oss gå tillbaka till när du skrev inlägget hur kändes det i dig då? Ditt inlägg är inte snällt. Ibland kan det vara så eller rätt ofta om en person inte mår bra så känns det bra att göra någon annan illa för att må bättre en stund eller man tror att det blir bättre för efteråt kommer en otäck bismak . Hur känns det i dig nu efteråt när du fått trycka ner någon? Ibland känns det bra att säga förlåt även om ingen vet vem du är. Att alltid säga sin mening är en rättighet man har men måste man alltid använda sin rättighet när man kan göra andra ledsna. Vad var syftet med ditt inlägg?

 15. Är ni nöjda nu och kan slicka era munnar som om ni hade ätit världens godaste efterrätt?

  Nu när ni vet hur det ligger till…..det verkliga läget med Bellas misslyckade äktenskap och skilsmässa!? Vetskapen om att Odd förmodlifen har gått vidare?!

  Är ni glada o nöjda nu? Kan ni njuta av fredagskvällen och ha lite fredagsmys själva……nu när ni slipper oroa er över Bellas liv/ Bellas barns uppfostran/ Odds liv och framtid!
  Hoppas era behov är stillade och ni kan andas ut och njuta i soffan.

  För, Bella kopplar av, Odd sköter nattningarna de närmaste dagarna, barnen är omhändertagna!

  Ni bekymrade själar: Pusta ut, slappna av, njut av fredagen!

  Bellas och Bellas familjs liv fortsätter!
  Fortsätter även era liv eller har de stagnerat på grund av alla Bellas privata misslyckanden och era bekymmer över hur det kommer att gå för henne i framtiden?

  1. Jenny, d låter som att du tar allt så personligt, kanske e Bella som gömmer sig där bakom o äntligen får svara på all kritik under ‘jenny’. Lite väl mkt emo i ditt inlägg! Lugn, andas!

 16. Jenny, d låter som att du tar allt så personligt, kanske e Bella som gömmer sig där bakom o äntligen får svara på all kritik under ‘jenny’. Lite väl mkt emo i ditt inlägg! Lugn, andas!

 17. til tross at det skjer så mye materiellt, så får jeg alltid en følelse av tomhet i ditt live… du virker aldrig fornøyd med det du har og dine dager er så maniske, du aldri ta det med ro? Du virker alltid trenge noen med deg som speiler deg… tror du er en narssisist tyverr… Dårlig forebild…

 18. Vad härligt det ser ut! Maten, hotellet, vädret och allt. 🙂 Hoppas att du kan få njuta och koppla av ordentligt. Rensa tankarna och känslorna och komma tillbaka med ny energi.

  Och på tal om något helt annat och egentligen mindre viktigt – den där jeanskjolen är så JÄVLA snygg på dig! Tänker på det varje gång du lägger upp en bild med den. Verkligen en helt perfekt kjol. 🙂

 19. Hur tänker du när du är en sån stor förebild för unga tjejer kring alla dina resor och shopping? Tänker du någonsin på miljön Bella? vi pratar ju inte en resa om året direkt.
  För mig som försöker göra bra val (tex har jag inte flygit på 15 år), köper inte nya kläder om det inte är absolut nödvändigt o.s.v så är det såklart extremt provocerande att se att vissa människor anser sig ”förtjäna” resor var och varannan månad. Lite svårt att inte ställa frågan.

  Tycker du borde tänka till vilka signaler du sänder ut med tanke på ditt inflytande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..