#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
maj 17 2017 at 14:01

Tre i en

I samarbete med LCC

Det känns att jag har jobbat sedan igår morse då taxin kom 06.00. Vi åkte direkt till kontoret från arlanda och hoppade in i möten. Märker att hjärnan är lite halvseg. Jag ser fram emot att åka hem halv fem och träffa barnen. Längtar efter deras små armar som hamnar runt min nacke när vi kramas. Få andas in deras nackdoft. Prata om det dom vill prata om. Jag älskar att få lyssna in Gillis tankar, han frågar mycket om olika djur, vad alla äter och vad som händer om djur dör. Jag antar att döden är något de äldre barnen pratar om på förskolan för det är inget vi har pratat om hemma. Odd och jag har pratat om att vi kommer att bo på olika håll men det var inget som barnen riktigt tog in eller förstod. Jag tror att så länge Odd och jag är glada och beter oss som att allt är naturligt så kommer barnen att glida med enklare eftersom de fortfarande är så små. Jag hoppas i alla fall det men det är förtidigt att säga.


Tänkte påminna om en bra kampanj Apoteket AB har just nu här. Vid köp av två LCC-produkter får man vår fönkräm på köpet, den är fantastisk. Den förkortar torktiden, värmeskyddar och ger en fyllighet till längderna. Jag använder den även när håret är torrt och jag ska styla det med värme.

I samarbete med LCC

117 Kommentarer

Emma

Har några av era hårprodukter uv-skydd?

Angelica

Hej. Givetvis, testa ”The heat is on” som UV och värmeskydd för värmetång. Alternativt ”Quick det volumizing lotion” för skydd och lite mer volym. Vi har också UV skydd i ”feel the waves” våran nya saltvattenspray. Lycka till! / Frisör LCC

Sandra

Vilken härlig och stark kvinna du är!

Jag tycker att du och Odd verkar hantera skilsmässan bra med barnen, det praktiska 🙂

Anna

Helt rätt tänkt vad gäller boende och ”uppdelning” av barntiden. Att hjälpas åt och stötta varandra även när man väljer att separera är faktiskt inte så svårt! Det gäller att ta var sak för sig och aldrig tumma på föräldraansvaret. De vuxna diskussionerna håller man utanför. Tydlighet, ärlighet, kompromissvilja! Det går! Man får lära sig att vända ryggen åt ibland, bita sig i tungan. Inte börja tjabba om saker som man inte längre delar, men alltid sätta barnen främst.

Jag är stolt över mig och mitt ex för att vi ”klarade av” vår skilsmässa på ett bra sätt! Barnen mår bra och vi har inga hard feelings.

Ebba

Är fönkrämen vegansk?

Isabella Löwengrip

ja!

Emma

Fyfan Isabella. Kanin päls på dina skor. Varför? Så jävla smaklöst! Tänk att en kanin har fått sätta livet till för att du ska ha ett par skor!

S.

Emma, fy vad vidrigt, använda en smartphone och ha billiga hm-kläder, låta barn arbeta för att du ska ha en viss livstil och billiga kläder. Smaklöst!

Linda

S – Hahhaa Word! +1

S: hade inte sagt det bättre själv!

https://nouw.com/miniochluna

Emma

Och hur vet du detta ”S”?

Linda

Det vet hon inte. Hon ville bara fåna sig lite.

Belle

Hej Isabella!
Det kommer dom garanterat göra. Som du skriver dom är för små för att ta in. Va med om samma sak då barnen va 1 & 3år då sa vi pappa & mamma är inte kära längre.
Det kan bli lite så att barnen är ledsna & man märker att dom blir påverkade men så länge du & odd inte bråkar, smutskastar varann eller tjafsar framför barnen så kommer de gå hur bra som helst.
Jag hoppas dock fortfarande på er 2. Hoppas parterapin funkar alla har de jobbigt stundvis i äktenskap.
Speciellt med 2st små barn så tätt inpå & du med din karriär.
God bless

I

Eh, du hoppas?

För barnen är väl det ens föräldrar gör det mest naturliga i världen, så länge det inte är drama/bråk/skrik/någon som behandlas illa liksom.

Lule Eriksson

Vi gick isär när stora var 2 år & 8 månader och Lillan var 8 månader. Vi har idag en hur fin relation som helst och hälsar på varandra flera dagar i veckan och får träffa barnen vems vecka det än är, hjälper varandra varje gång det behövs även om vi båda har nya partners.

Vår stora vet att vi bott ihop innan men han skrattar och tycker det är jättekonstigt att mamma o pappa varit ihop.
Visst kan han sakna pappa/mamma ibland men får alltid ringa videosamtal då eller träffas. Dom har inte tagit skada av det alls vad vi eller förskolan kan se, snarare tvärtom då båda föräldrarna är helt klart lyckligare än innan.

Hoppas ni löser allt på bästa sätt för er ❤

Zarah

Det där funkar enbart om alla känslor är slut för varandra och kvar finns bara en kompisrelation. För mig och mitt ex fungerar det inte för vi har aldrig varken slutat älska varandra eller slutats attraheras av varandra. Och därför fungerar det inte att umgås. Vi har nya partners som vi älskar men vi känner fortfarande kärlek till varandra också efter fyra år som separerade. Vår relation fungerade inte trots enorm kärlek till varandra. Vi utvecklades åt olika håll och ville inte samma sak med livet. Det var mkt tårar och bråk och det ville vi inte utsätta barnen för.

m

undrar hur din nya partner känner över att du känner dig attraherad till ditt ex???? själv skulle jag bli tokig.

Zarah

Som att en attraktion försvinner när man gör slut? Skillnad är väl vad man gör med den. Jag gör ingenting med den känslan. Som om man bara blir attraheras av sin partner? Det finns miljontals snygga män men man ligger ju inte med dem för det. Och jag har väl inte sagt till min sambo att mitt ex fortfarande attraheras mig. Däremot har jag sagt att jag har kvar känslor eftersom det var han som lämnade, jag valde det inte. Men jag gör som sagt inget med dem. Min partner vet att jag älskar honom. Det är lugnt.

Amelia

Och hur känner era nya respektive att ni fortfarande har kvar känslor för era ex och attraheras av varandra. Vet de om det? Ni är ju inte färdiga med varann.

I

Varför ha en ny om du fortfarande har känslor och är attraherad!? Låter ju sjukt.

Sofie

Zarah, det där låter inte riktigt sunt. Varken att känna kärlek eller attraktion till sitt ex som man gjorde slut med för 4 år sedan. Min erfarenhet är att när man väl är färdig med relationen så försvinner den typen av känslor. Jag känner ingenting för mina ex idag, oavsett hur stor kärleken och attraktionen var i relationen. Jag skulle aldrig kunna vara i en relation om jag eller den andra har känslor kvar för ett ex, det är ju ohållbart. Och jag skulle känna mig så otroligt sviken om det kändes som att min fästman fortfarande hade känslor för sitt ex (han skilde sig för två år sedan och var innan det gift i 12 år med två barn). Man måste alltid ha en relation till den man delar barn med och i den bästa av världar känner man respekt för den andra föräldern och tycker om den som person, men attraktion och kärlek tror jag inte gynnar någon. 🙂

Amelia

Märker man inte tidigare än precis efter man skaffat det andra barnet att man inte passar ihop? Den minsta va 8 månader. Gick det inte att kämpa mer för barnens skull? Jag tycker att man ärligt talat ska tänka till lite om man passar ihop än att bara skaffa barn för sakens skull.

J

Håller med! Tyvärr många idioter som försöker rädda förhållandet genom att skaffa en tvåa!

Zarah

Vi kommer alltid älska varandra men aldrig mer vara tillsammans eftersom vi inte funkar ihop. Vi var ihop i 11 år. Från att vi var tonåringar. Jag kan inte svara för honom. Men jag har inga hemligheter för min partner och han litar på mig och gillar att jag är ärlig och förstår situationen. Svårt att förklara via litet kommentarsfält. Man måste känna mig, vår historia, höra tonläget osv för att förstå. Förstår att det låter helknas här…. precis som Bellas och Odds skilsmässa låter inte som verkligheten här…

Zarah

Jag kommar ha känslor för mitt ex hela livet ut. Oavsett om jag vill eller ej. Likaså som jag älskar en vän eller min mamma och pappa. Min syster mina barn
Innebär det att jag enligt dej ska vara singel resten av livet?!

J

Är den vårdande för håret också? Måste man använda fön efter? 😊

Isabella Löwengrip

det är den, om du vill få volymen så måste du ha hetta 🙂

J

Tack för svar. bra då kan jag skippa föningen isåfall om inte volym önskas 👍🏻😊

Madde

Härligt med ett personligt inlägg men du var allt tvungen att klämma in lite reklam längst ner… 🙂

Belle

Inget konstigt med det väl 🙂

Sara

Härligt med en positiv kommentar men du var allt tvungen att klämma in lite kritik längst ner… 🙂

A

Haha +1!

Josefin

Tycker det är bra med sån info, för nu har jag beställt produkter som jag alltid använder och fick dessutom en av dem på köpet 😀

Helen

Barn blir medvetna om döden i en viss ålder och har funderingar kring g det. De blir mer medvetna om sin egen sårbarhet. Min som är 5 år och som är ett tryggt barn och världens goaste bryter ibland ihop speciellt när han ska sova och säger saker som att han inte vill att jag ska dö. Det är är tufft för mig när han säger så men det är bara att bita ihop och försöka förklara att jag inte ska dö, nån gång ska jag det men inte idag.

H

Barn i Gillis ålder utvecklas kognitivt i en rasande takt och tankar om döden hör till det. Blir inte förvånad om han kopplar ihop er separation/förändringen till just döden – separation som separation i ett litet barns hjärna. Var noga med att prata om döden med honom, svara på hans frågor och inte vifta bort det med ”äh, ingen ska dö” eller liknande. Det gör att han får bära sina egna tankar ensam och då går läskiga fantasier i gång. Fint om ni kan stanna upp och stå stilla i alla känslor med båda barnen – för SJÄLVKLART kommer de att reagera, även om de inte förstår vad som händer. Deras föräldrar ska inte längre leva ihop. Livet blir aldrig mer detsamma, och precis som ni sörjer måste de också få göra det – på sitt sätt.

Emma

Tips! Peka på dina nya tofflor och säg ”En kanin blev dödad för att jag skulle kunna ha dessa”

E

Hade egentligen inte tänkt att kommentera, men när jag såg din andra (!) kaninrelaterande kommentar kunde jag inte hålla mig, Emma.

Hur kan du bli så kränkt? Brukar du vanligtvis hoppa på människor du inte känner om deras val? Springa fram till främlingar på restaurangen och hojta ”var du tvungen att beställa fläskfilé? En gris har satt livet till för den tallriken!”

Dessutom gör Isabella andra val som är djurvänliga. Hon ser inte ut att äta speciellt mycket kött längre? Hur vänliga vi är mot djur avseende kost och livsstilsval är upp till oss själva. Det är rent omoraliskt att kritisera på det sätt du gör, som dessutom inte är varken konstruktivt eller vänligt. Tänk efter lite.

Slut.

Bea

E.
Pälsindustrin är den sjukaste industrin vi har. Vi plågar djur för att få tag i material som vi kan efterlikna på andra sätt, t.ex fuskpäls.
Oavsett om man väljer att äta vegetariskt för miljön eller för djurrättshållning är det väl konstigt att man ska använda kaninpäls på fötterna? För pälsindustrin är inte miljövänlig.
Du (eller någon annan för den delen) är välkommen att bidra med ett enda bra argument till att bära päls idag, år 2017, för jag kan inte komma på ett enda..

Sara

+111 Bea

E

Varken päls- eller djurindustrin är vacker, det är inte det jag säger. Utan jag ifrågasätter Emmas påhopp om Isabellas val. Att nyttja yttrandefriheten till den spets att man gör personliga påhopp. Självklart kan man fråga ”varför bär du päls när det finns substitut?”.

Nathalie

Bea: det enda jag skulle kunna komma på är väl isf att päls står sig och håller längre än syntetiska alternativ. Således BEHÖVER man inte handla nytt lika ofta. Sen finns det säkert många som gör det ändå och då motverkar det ju det syftet.

Själv köper jag varken skinn eller päls och är dessutom vegan. Heja mig? Det är MITT val men jag lägger mig inte i hur andra gör; jag har ett liv. Mitt eget och det betyder att jag har rätt att välja för mig själv, men inte har jag rätten att klanka ner på någon annans val. Jag debatterar gärna och bidrar med information och kunskap när den efterfrågas istället.

Josefin

😂😂😂

Lj

Emma, ditt sätt att propagera kring pälsindustrin är sjukt opedagogisk och motverkar sitt eget syfte. INGEN vill lyssna på någon som skäller, skammar och dömer andra – oavsett vad det handlar om. Man blir mindre intresserad av att lyssna på dig och ditt ”budskap” än om du hade låtit något så när trevlig och kanske även lagt in lite fakta kring vad du nu verkar veta så mycket om. Det du gör nu kan istället liknas vid någon som slår först och talar sen. Totalt meningslöst och idiotiskt. Jag är dessutom mot pälsindustri lika mycket som du men bli ändå snarare förbannad på din kommentar än hejar på dig och dina åsikter. Byt stil och du kommer påverka i en bättre riktning, nu är du bara pinsam.

MJ

Fast, ‘E’ det är inte ett ‘fritt val’ när det handlar om att plåga djur.
Isåfall är det ett ‘fritt val’ att aga sina barn, våldta och mörda.
Lägg av med stenåldersfasoner.
Vi vet bättre idag.
Punkt.

Solen

E och Nathalie:
När det gäller miljötänk, och också handlingar som kan innebära lidande för djur, barn eller andra i utsatta positioner, tycker jag inte att ”sköt dig själv och skit i andra”-argumentationen håller. I stället vill jag backa dem som orkar jobba med de frågorna, för att få till en förändring till det bättre.

Isabella når ju ut till många och har alla möjligheter att bidra om hon vill, det vore ju toppen om hon visade mer engagemang i miljö- och djuretiska frågor i bloggen och i LCC. Och vill hon det inte tror jag inte alls hon har något emot att ämnet debatteras (på ett sakligt sätt) i kommentarsfältet – det verkar ju vara en bra inkomstkälla. : )

Pelle och Bulle

😂😂😂 Hahahahaha

en annan emma

Nathalie, +11111111!!!

Jane

Hej
Såg att dina produkter har kommit till min lilla hemstad i Finland! 🙂
Minns jag fel eller kommer det en produkt som ger volym i rötterna som man kan använda i torrt hår också?

Helen

Har ni microplastee förresten i era produkter? Det ska nämligen förbjudas helt i Sverige då de kommer ut i haven och påverkar djur,natur och människor negativt.

Mia

Beställde nyss 3 produkter. Syntes dock inget om att jag får denna produkt på köpet 😁 hade önskat köpa solskyddet också. När kommer de in igen?

Belle

Man skulle lägga den i varukorgen för att få den på köpet. Maila så kan de säkert hjälpa dig i efterhand!

Josefin

Det är bara vissa produkter det gäller, men på dem så syns det väldigt tydligt att man får en gåva på köpet 🙂

Mia

Ok, tack

Eva

Jag tror att det är bäst att du vänder dig till Apoteket med dina frågor, jag gissar att Isabella har svårt att ge dig svar på det

Eva

Men såg nu att du hade fått bra hjälp av någon annan 😀👍🏻

DRM

Jag tycker att ni som skall anse hur Isabellas eller Odds relation ser ut med skilsmässa, barnuppfostran och så vidare kan vara konstruktiv i form av råd eller faktiskt lägga den tankekraften på egna relationer i livet.

Nu är det såhär att ingen skilsmässa eller separation av något slag är enkel mer eller mindre. Oavsett vad som är orsaken/orsakerna bakom.

Det flesta försöker åtminstone (får man hoppas) förmå så gott det kan utifrån egna omständigheter. Jag tror att ingen av de som skaffar barn har inställningen att separera men ibland blir det så och även om det inte är optimalt kanske från barns perspektiv är det livet det med.

Vi vet ingenting om deras relation, det vet endast nära och kära och de är även de som kan ge konstruktiva tankar och reflektioner.

en mamma till en annan

komenterat angående annat
men vill tillägga att ni sköter detta jättebra, kan samtiditt inte vara lätt att sitta vid samma bord o äta…ta hand om dig!! jag kan väl tänka mit att vissa agressiva komentarer förstör tonen för andra så man antar att alla sägs så…men ja menar iaf vänligt från hjärtat varje gång.
kramm

Johanna

Jag köpte back to balance schampo ocj balsam samt long lastning balsamet. Funkar det att använda back to balance Schampot men ibland använda long lastning balsamet till? Tänkte att det lät vårdande för håret.

Isabella Löwengrip

Det går bra att mixa 🙂

Åh den krämen ska jag definitivt spana närmare på! Så glad att LCC äntligen säljs i finska apotek också 🙂

Charlotte

Fönkrämen är er absolut bästa produkt!
Jag använder den i längderna även när jag låter håret självtorka – håret torkar snabbare och blir både tjockare och mer lättfixat!

Josefin

Håller verkligen med! 😄

Isabella Löwengrip

Roligt att höra 🙂

Lisa

På mig funkar den inte alls, får ingen volym, så synd 😢

Emelie

Precis köpt fönkrämen och måste säga att jag älskar resultatet! Den doftar dessutom jättegott. Jag är också väldigt nyfiken på All time high-sprayen, när kommer den?

Johanna

Den finns på kronans apotek 🙂 kolla hemsidan

Emelie

Tack! 😊😊

Bellis

När kommer saltvatten sprayen? Om jag inte minns fel så skulle dwn väl komma ut nu i maj? Reser bort på solsemester nästa vecka hade gärna velat ha den då torrschampoot är för stor att ha med sig i bagaget. 😊

Tina

Usch vad jobbigt att behöva berätta något sådant till sina små…

Dencie

Hej,
Mina föräldrar skilde sig när jag var i Sallys ålder. Jag kan inte ens minnas att mina föräldrar har bott ihop så jag vet inte om något annat än att dom alltid bott isär. Det jag däremot minns från min barndom är att mina föräldrar alltid varit sams och aldrig visat agg mot varandra när vi barn har varit med. Dom var säkert inte alls överens jämt, såsom alla föräldrar är men aldrig visat det för oss barn. Men att ha känslan av att mina föräldrar alltid varit sams är guld värt. Vi har bott hemma hos mamma och sen hos pappa varannan helg och på skollov osv. Inte alls lika vanligt med varannan vecka då. Att du och Odd håller sams, skiljer er åt medans ni har en god ton mot varandra ska du ge dig en klapp på axeln för. Finns inget värre än när jag hör föräldrar snacka skit om sitt ex, eller att dom lämnar och hämtar barn på parkeringen. Tänk att ha föräldrar som inte ens kan vara i samma rum, usch…fruktansvärt! Man har ju faktiskt en gång i livet beslutat att skaffa barn med den människan och att sen stå och snacka skit om den personen förstår jag inte vitsen med. Ovärdigt mot ens barns pappa/mamma.
Så bra jobbat Isabella och Odd att ni skiljer er medans ni är sams. Alla högtider och födelsedagar kommer bli betydligt enklare och trevligare på så sätt.

M

Exakt samma upplevelser av mins föräldrars skilsmässa. Kan än idag skratta åt hur de någonsin kunnat vara ihop, så olika! Har inga minnen av dem tillsammans. Min syster som var 4år minns lite men då bara att vi fick skifta boende. Är otroligt glad över att de aldrig bråkat öppet framför oss. Har frågat mamma om de och sånt skötte dem tydligen på kvällarna när vi sov haha! Än idag, 23 år senare har de bra relation. Pappa ser mormor som sin svärmor och mormor kallar pappa sin bortsprugna svärson.
En skilsmässa är aldrig något en vill göra men att som barn växa upp med föräldrar som är ihop och bråkar sätter mer och djupare spår än skilda föräldrar. Sålänge man sätter barnen i första hand löser sig resten.

Catharina

Hej Isabella! Varför fungerar inte kampanjen med erat saltvatten? 🙁 hade så gärna velat testa på både saltvattnet och volymkrämen nu när det dessutom finns en kampanj 🙂 (har klickat i en tredje produkt så det är inte pga dör få produkter :P)

Elliane

Den ingår inte i kampanjen, de som ingår är utmärkta med gåva på köpet.

Sofia

Livet i en parrelation med småbarn är inte enkel, den är på många sätt en utmaning.
Tyvärr är det många som tror att allt ska vara perfekt hela tiden.
Är det inte perfekt börjar man söka efter något nytt istället för att ” sitta lugnt i båten” och invänta att den värsta stormen har lagt sig. Börjar man se fel i en relation och skylla allt på sin partner utan att ta ett steg tillbaka
och fokusera på lösningar istället finns det risk att någon av personerna tröttnar. Det är en av våra livs största utmaningar att få en relation
(med eller utan barn) att fungera så ha inte för bråttom och var givmild mot din partner.

Tara

Sofia – Och du vet hur länge – vad det nu är – inte har fungerat i deras relation?

Josefin

Det är lätt att tycka till om andras relationer. Dessutom så blir du med dina ”råd” en i mängden.

nina

Sofia, det är ju så här att en del människor tycker det är ok att leva tillsammans och ”tycka om varann” trivas ihop och ha det trevligt.
Andra människor tycker det är väldigt viktigt att det finns en riktig kärlek.
Att man fortfarande attraheras av varandra, att man fortfarande ser in i varandras ögon, att man vill vakna med varandra på morgonen.
Om man inte trivs med det liv man lever, så är det ingen mening med att ”sitta still i båten”….

Sofia

Älskar man varandra har man tid att vänta men jag tror många inte reflektera över sina liv och springer bara vidare.

Älskar LCC’s produkter! Speciellt hårmasken… doftar underbart!

Hur gör man för att inte ha för höga förhoppningar på ett förhållande ska fungera igen? Hoppas dag ut och dag in att han ska ta tillbaka mig… http://oliwias.se

I

Eh, fungera? Ni har väl inget?

Lj

I, skaffa gärna ett lexikon – du verkar ha svårt att förstå vissa ord.

Anna

När kommer intim serien att säljas på Apotek?

Sofia

Hej, brukar inte kommentera här. Skulle vilja säga att ni verkar hantera separationen på ett moget sätt. Önskar er all lycka för att det fortsatt ska gå bra.

Det som jag doxk reagerat på på sistone är den ”internationella lanseringen”. Din styrka ligger ju i ditt driv och personlighet, dina viktiga åsikter kring kroppshets och din styrka att våga visa upp dig utan smink trots svår acne mm. I den internationella lanseringen framstår du som bara yta, ingen som helst personlighet, bara en massa glättiga bilder på insta. Hur är egentligen tanken med den nya lanseringen, det verkar ju finnas en plan men går verkligen den ytliga profilen hem internationellt? Det känns som att det finns ett överflöd av den ”typen”?

Fin blogg du har

Emelie

Jag tror inte att det är bra att bara var glad utåt för barnen. Tror dels att de kan känna skuld om de själva är ledsna över att livet förändras. Sen tror jag att det blir svårare för barn att förstå varför deras föräldrar skilde sig ”om de ändå var så glada”. Att skydda sina barn från konflikter och hejdlöst sorg är en sak. Att visa att man är ledsen och även arg… det är en annan. Naturligtvis måste allt anpassas till deras ålder, men för att de ska förstå vad som händer tror jag att det är viktigt att inkludera dem så gott de förmår. Kram!

Sofie

Jag håller med dig Emelie. Jag tycker att så många föräldrar låser sig vid att allt ska vara så himla bra hela tiden, att barnen aldrig ska få se sina föräldrar ledsna/arga/trötta och så vidare. Så ser inte livet ut och jag tror inte att man gör barnen en tjänst genom att skydda dom allt för mycket. Hur ska dom då må när dom kommer ut på en arbetsplats eller in i en egen relation där man måste klara av att ta in andra människors känslor, förstå och förhålla sig till detta? Nej.. jag tror snarare på att hjälpa sina barn att förstå och förhålla sig till andras känslor än att skydda dom mot det.

Bea

Du har fått så mycket skit i det här kommentarsfältet, mycket som du verkligen inte förtjänar.
Men som vegetarian, som du faktiskt väldigt ofta nämner att du är, måste jag ifrågasätta varför du använder riktig päls på ett par tofflor?
Och det blir faktiskt lite ironiskt när du i samma inlägg pratar om att Gillis undrar vad som händer med djur som dör..

Maria

Hon är inte vegetarian. Det har hon aldeig sagt. Hon har bara sagt att hon äter MINDRE kött.

My

Hon har slutat med rött kött

Karin

Bella har väl inte slutat äta kött för djurens skull, utan för att hon inte tycker att det är gott längre.

Belle

Hon har aldrig påstått att hon är vegetarian. Bara att hon äter mindre kött och inte tycker att det är speciellt gott längre

Linda

Hamnar den automatiskt med på beställningen? Klickade hem två produkter (där det stod gåva på köpet) men ingenting syntes i kundkorg 🙂

Du behöver lägga till produkten själv. Den kommer kosta 0:- 👍

Josefin

Nej, du måste klicka i den själv. I kassan kan du då se att den kostar 0 kr 😊

Elianne

Det står hur man ska göra, man får lägga till den själv. ”Köp 2 produkter från Löwengrip Care & Color (LCC), gäller ej reseförpackningar och lägg LCC The Cure Quick Dry Volumizing Lotion 125ml vnr 218030 i varukorgen, så får du volymlotionen på köpet (värde 159:-) ”

Har länge varit sugen på att testa torrschampot och deon. Nu fick man sig en liten morot! Har klickat hem allt nu. Ska bli spännande att testa! Tack!!

Johanna

Mina föräldrar flyttade ifrån varandra när jag var runt 4 år. Jag har aldrig ”lidit” av detta då jag inte kommer ihåg något från deras separation. Mina första minnen är att mamma bor på ett ställe och pappa på ett annat och att jag har det bra hos dom båda. Kram

Sofia

Synd bara att den är så fullproppad med silikoner.

lena

det har undrat mig men visst är din blogg Isabella den största i hela Sverige. Du får så många kommentarer men när jag googlar största blogg i sverige så kommer inte ditt namn upp???? där står till och med kenza med men jag tänker det kan väl inte vara att så många fler läser Kenzas blogg?

Jasmine

Köpte några produkter från lcc! 😍Fullkomligt älskar alla! Doftar helt ljuvligt! Helt klart mina nya favoriter! 👌🏻

Isabella Löwengrip

Åh vad roligt att höra’

Elin

Hej Bella! Håller tummarna att du mår bra snart igen <3 vi finns här!

En fråga; skulle inte du kunna göra ett inlägg med typ vad som hänt med människor du umgåtts med (som inte syns i bloggen längre, Messi, Paula, Maria osv..). Typ "Messi, jobbar med det här nu och vi hörs si och så mycket nuförtiden" 🙂 förstår om du inte vill skriva ut EXAKTA anledningen till/om vänskapen tagit slut men du förstår kanske hur jag menar iaf 🙂 ha det bäst!!

Ida

Tack för ett sånt här inlägg. Precis vad jag saknat och precis vad jag behöver läsa just nu.

Barbro Johansson

Synd för barnen inte minnas när ni var en familj när mamma och pappa levde tillsammans. Måste vara svårt för er alla att ha det i åtanke. Man uppskattar se familjer som lever ihop och är lyckliga. Läs Claudia Gallis blogg man gläds med den familjen. Hoppas att ni hittar tillbaka till varandra. Sorgligt läsa om separation när ni hade planer för mer barn. Men som alltid jag säger inte starta för tidigt med barn först leva ihop många år är mitt råd till den yngre generationen

B

Märklig kommentar Barbro 🙂 på vilket sätt tror du att den får någon att må bättre? Och vem är du att avgöra när andra ska skaffa barn, man känner väl själv när man är redo. Sedan kan vad som helst hända, att man levt många år ihop är ingen garanti för att det ska hålla. Och jag tror inte att Isabella ångrar sina barn 🙂 så ganska onödigt att ens ta upp en sån sak.

frun

Barbro Johansson….du låter som du inte lever i samma värld som oss andra. Uppskattar man familjer som lever ihop och är lyckliga?? Varför skulle man uppskatta just dom? Du vet, livet blir sällan som man tänkt.
Mina grannar levde ihop i 15 år innan dom skaffade barn. Dom är skilda nu. Du kanske inte vet att ibland tar kärleken slut efter 2 månader ibland efter 2 år och ibland efter 17 år.
Och om man inte är alldeles kocko så uppskattar man människor även om dom skilt sig.

Lo

Har du hört talas om den biologiska klockan? Det är bättre för kroppen att skaffa barn när Isabella gjorde det. Man kan aldrig veta hur länge man kan bli gravid. Tycker du att alla kvinnor ska börja frysa ner ägg för att ha lite lite bättre chanser att hålla ihop med sina partners? Leva kortare tid tillsammans med sina barn? Kanske inte hinna få vara pigg med sina barnbarn?

Lo

Minns inte hur gammal du var men vi var 4 och 2 år och jag minns ingenting från våra föräldrars skilsmässa. Vilket jag antar betyder att jag inte märkte så mycket. Tar ni det bara lungt så kommer de att klara sig bra.

Carolina

Hej! När kommer den volymsprayen som du använde i inlägget om ditt hår? 🙂
Tack för daglig inspiration! Du är grym 🌟

Julia

Jag skulle vilja veta hur det ser ut med silikoner i LCC’s produkter, vart vänder jag mig?

Ada

Du kanske ska lugna dig lite??? 2 barn och skild innan 30, du verkar lite manisk?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *