#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
maj 18 2017 at 13:09

Sommarhåret

Det blev ett besök hos Nathalie på Creative Headz, vi fräschade till nyansen inför sommaren. Lite ljusare än vad jag hade innan men forfarande kallt. Superfint! Ikväll har vi ett event där. Nu väntar produktmöte!


Beige spetstopp från VALERIE

57 Kommentarer

Ana

Sjukt fint!

Chris

Är Du nyförälskad? Ser så ut!!

Malin

Hur kan du se det?

Fie

Verkligen??? 😍

Sophie

I sitt hår antagligen, men det hade jag också varit.

Oj förklara gärna hur man ser ut då! Jag har aldrig lyckats med det, att se nyförälskad ut. Jisses…

Josefin

Jaha…så nu får hon inte se glad ut heller utan att hon ska få kritik?!

M

Kritik? Att se förälskad ut är väl en komplimang.

Josefin

Du tycker att det är en komplimang när någon säger så till Bella som är mitt uppe i en skilsmässa? Snacka om att insinuera. Hon kan ju se glad ut ändå.

m

men. ärlig talat?

Magdalena

Hej fina Isabella!
Detta har inget med ditt inlägg att göra och det kanske är lite opassande där du är i ditt liv just nu men jah frågar för du är en stor förebild för mig! Jag ska planera min bästa väns möhippa, vilket är väldigt svårt! Planen är att vi ska vara i Göteborg och vi är ca 10-15 personer..jag själv har adligt varit på en möhippa så det är lite klurigt att få ihop så tänkte kolla om du har några tips på vad man ska tänka på? Kramis!

M

Men är du seriöst?! Det finns tusentals andra kvinnor du kan fråga detta om. Att fråga Isabella en sån här fråga just nu är så otroligt empatilöst och bara att strö salt i såren.. Mår du bättre nu när du skrev din kommentar? Hjärtlösa människa…

Sandra

Sluta överdriv!

Josefin

Fast jag tror inte tanken var att strö salt i såren. Tror heller inte Magdalena är en hjärtlös människa.

Maria

Börja med att kolla av vilka som vill vara med och när flest kan (ha två, max tre alternativ på dagar som du vet att bruden kan).
Bestäm er för hur mycket var och en ska betala (sin egen del plus del av brudens kostnader), det blir lätt mycket pengar om man ska gå på danskurs, prova vin, få massage, gå på spa, dricka och äta gott etc.
Planera in lagom mycket. Hel- eller halvdag eller en kväll beror på vad som funkar i ert gäng.
Fundera på om bruden skulle uppskatta eller avsky pinsamma lekar/uppdrag och att bli supen under bordet. Att skämma ut någon är aldrig kul eller något som bra kompisar gör.
Se till att det finns tillräckligt med tid mellan aktiviteterna för att äta, gå på toa, eventuellt byta om, transporter. Är ni fler än 2-4 stycken så behövs det mycket mer tid än vad man kan tro.
Delegera uppgifter så att du inte står där med allt själv. Samla eventuellt in pengar i förväg.
Aktiviteter finns det hur mycket som helst i storstäder, googla möhippa, teambuilding, spa, chokladprovning, kajak, dans etc. Välj något som ni tror bruden kommer att gilla, något hon länge velat pröva eller något hon önskar att hon hade tid/råd med men aldrig kan unna sig.
Lycka till!

Jen

Är aldrig kul eller något som bra kompisar gör.. Det är väl snarare din åsikt! Själv skulle jag inte uppskatta en dag med vinprovning och spa. Jag tycker det ingår i en möhippa att bli lite utskämd! Jag blev det och mina vänner kommer absolut bli de. Dem kan ju inte hämnas..

Rebecca

Tycker du är så fantastisk på alla sätt! Ser verkligen upp ditt till dig som person och affärskvinna. Fick frågan under en intervju (till skola) vart min drömarbetsplats skulle vara. Vart lite nervös och ville svara bra så jag sa ”rakt från hjärtat så skulle jag säga hos Isabella Löwengrip”. Du gör verkligen skillnad och fasen vad du banat vägen för unga kvinnor!

Hej

Du låte väldigt ung…
På vilket sätt har hon banat vägen?

Rebecca

Behöver jag seriöst förklara det för dig? Jag är 27 år ditt troll, puss!

Maria

Rebecca, om du vill bli inspirerad av fler smarta och framgångsrika svenska kvinnor så kolla in listan över de kvinnor som har mottagit SWEAs pris som årets svenska kvinna (http://ask.swea.org/askmottagare-genom-aren/).

Rebecca

Tack Maria, vilket konstruktiv och trevligt svar! Kikar gärna in där. Trevlig helg!

Jättefint! Alltid lika vacker Isabella 🙂

Men sååå fin Isabella! Älskar hårfärgen 🙂

http://oliwias.se

j

Hej Bella. Fick hem 3 duschgel och 1 ”ansiktsmask” från apotea igår, provade ”masken” som känns mer som en vanlig kräm. Det fina var att efter en stund så kändes det inte kletigt i huden alls.. jag måste ge dig cred för att du har en del BRA produkter som faktiskt är väl värda att köpa och använda, så tack för det. Säger det med tanke på att jag ibland varit/är väldigt kritisk mot dig och ditt sätt att leva/skriva om det, kanske enklast om du tiger still men då tjänar du ju inga pengar… ja,ja..

Caroline

Supersnyggt!! Älskar färgen så sommarfräscht… Och vilken fin topp den vill jag köpa 😊 Ha en trevlig kväll!

Emma

Så vacker, du strålar! Du klär väldigt bra i det ljusa, är fint nu till sommaren🌞

Hanna

Såna här kläder som du har, jättefin top btw, men som kostar 2200kr: får du dem mot att visa i blogg, får du dem oavsett, får du rabatt eller hur funkar det?

Sandra

Naturligtvis!

S@spray.sr

Blondinbella, ett bevis på att det inte fungerar med karriär och familj som hon skröt så mycket om. Lycka till Odd med nya kärleken!

B

Men fy vilken onödig och respektlös kommentar. Du är ett levande bevis på att alla människor tyvärr inte har hyfs eller någon som helst empati. Sorgligt 🙂

Josefin

Det är ingen som gillar skadeglada människor.

a

Konstigt att karriär och familj inte fungerar ihop. Du måste väl ha en karriär för att försörja din familj? Eller lever du på bidrag?

Giulia

Tyvärr måste jag hålla med S@spray.sr till en viss grad, fast jag ogilar den oartiga och hårda tonen i kommentaren: Det är inte så lätt (och inte alltid möjligt) att ”få allt” i livet, till skillnad mot det som framställs i media. Ofta tvingas man (särkilt som kvinna) till att prioritera bort en viktig del av sitt liv, tyvärr.

Anna

Fast vaddå särskilt som kvinna? Det handlar väl om din inställning och din relation till din partner?

Giulia

Anna, du har helt rätt. Jag har dock märkt att det ofta är lättare för kvinnor att acceptera att partnern inte alltid är närvarande hemma och i förhållandet p.g.a. karriären.

Lisen

Nu bara dyra kläder på bloggen. Du håller på att byta bloggläsare , eller? Inte direkt en förebild för de flesta i din ålder. Kanske som inspo , men det blir inte realistiskt.

M

Man kan väl inte byta bloggläsare? Det är ju helt upp till läsaren själv om den vill läsa? Eller har jag fel?

Josefin

Men man kan ju påverka bloggläsare.

Sandra

2200kr för den där tröjan, haha folk är bra korkade! Lurad!

Sofia

Wow…och jag som tyckte toppen såg billig ut och tänkte ”yay äntligen ett ”vanligt” klädesplagg” haha

Så snygg färg på håret! 🙂

Lisa

Blir imponerad över ditt lugn i en svår situation som du befinner dig i. Jag hade gråtit floder o nog inte ens orkat gå ut!! Men ja alla är vi olika..

Giulia

Jag hade reagerat på precisa samma sätt och beundrar Isabella för hennes styrka, lugn och själdisciplin! Jag vet inte hur hon gör det, hur hon orkar… Verkligen imponerande.

Maja

Vad är egentligen alternativet? Hur hade ni gjort på era arbetsplatser? Vi är ett stort gäng på mitt jobb som i olika perioder gått igenom skilsmässor, separationer och dödsfall av nära anhöriga men ingen har slutat jobba. Klart att återhämtning behövs men Bella var ju bland annat i Barcelona med en vän. Vi ser den bild Isabella visar upp, den del som är hennes jobb. Vi ser ingenting av hennes allra mest privata, precis som det brukar vara på arbetsplatser.

Erika

Men man kan väl aldrig jämföra sig för du har ju ingen aning om hur förhållandet varit. Jag antar att Bella mått dåligt i förhållandet den senaste tiden o därmed så känner hon säkert en viss sort befrielse nu. Även om det är jobbig med barnen osv i en skilsmässa så känner hon säkert att hon kan ta bättre hand om dem som lycklig än olycklig. Befrielse.

Stina

Vad betalar du för dina frisörbesök eller räcker det att nämna frisören i blogginlägg?

Anna

Hon betalar inget. Spons

Stina

Men det är inte märkt som samarbete!!!

Mia

I samarbete med?

Åh vad fint det blev! Bokade själv också frisörtid nyss. Skönt att klippa håret lite inför sommaren 🙂

V

Hej! Du hade en superfin väska på dig i dina instastories just där å då hos frisören. Är ute efter en sån svart enkel väska. Var har du köpt den? Tack!!

Jahapp

Tycker vi går mer och mer tillbaka till ”före Odd”-Bella. Alltså inte nu bokstavligt talat, inte så att det handlar om skilsmässan, men riktiga Blondinbella som visar upp dyra kläder, drinkar, resor med stockholmsbrudarna, och blondare och blondare hår.

Kritik? Nä inte som så egentligen, lite, är kanske inte nåt att vara nöjd över, om man ”backar” i utveckligen så pass.

V

du hade en superfin väska i dina insta stories då du var hos frisören. var kom den ifrån?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *