#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
maj 11 2017 at 12:58

Skilda vägar 

Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta.


Detta blir dagens enda inlägg 

793 Kommentarer

Jenny

Här är en till som ska separera, 3 barns mamma. Blir inte lätt men kommer ändå bli skönt, barnen kommer märka en gladare mamma och pappa. All lycka till dig/er.

Anna

Isabella,

Jag gar själv igenom en skiljemassa just nu. jag ar också ung (26 ar). Det ar det tuffaste jag någonsin varit med om, jag bor ifrån min familj i USA och det gör inte saken lättare, och speciellt inte när det inte ar sitt eget val att skiljas. Jag vill bara saga att jag tycker du ar en sådan otrolig inspiration. Du har en san drivkraft som ar sa beundransvärd. jag drömmer precis som dig att kunna starta mitt eget företag en dag. Jag brukar tanka att all sorg en dag kommer leda till något ännu bättre, och det tror jag det kommer for dig också!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *