#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Food & travel Looks
maj 17 2017 at 07:52

Savoy Boutique

Imorse vaknade vi upp på Savoy här i Estland. Väldigt trevligt hotell. Pingis och jag har haft morgonmöte och planerat inför allt som väntar i veckan. Tempo tempo och otroligt roligt. Nu ska vi strax till flygplatsen för att flyga hem. Vi landar vid elva tack vare tidsskillnaden och då väntar mötesrace på kontoret hela dagen. Jag tänkte gå vid halv fem så att jag hinner äta middag med Odd och barnen. Nu saknar jag Sally och Gillis rejält. Åh.


Blus i silke från Ahlvar (adlink) och byxor Daisy Grace

Skor från Deuxième studios (adlink)

…. Så fina!


Äggröra, svamp och grönsaker. Till det drack jag en cappuccino på havremjölk. Gott!

179 Kommentarer

Jessie

Att bry sig om hur andra lever och gör gör ingen skillnad. Ingen kan påverka andras levnadssätt. Att sitta bakom en datorskärm och kommentera andras liv bidrar till noll nytta. Tar bara onödig tid, precis som en minut för mig tog att skriva det här.
Bloggar mm kommer dö ut så då slipper ni ödsla er tid på att kommentera andras liv i onödan.

Louise

Den enda som ser bra ut i päls är djuret som bar det från början. Gillar dig annars men det är helt fruktansvärt att du väljer att stötta denna vidriga industri. Omodernt och ogenomtänkt. Googla fur industry cruelty, det är det minsta du kan göra för de stackars djuren som dog för dessa tofflor. Fy.

Emelie

Hej Bella, undrar utan någon som helst ond tanke om du arbetar med någon välgörenhet?

Viktoria

Vart kommer Pingis flamingoklänning ifrån?😍

Anna

Nån har dött på din fot! Så fula!

Jag kan bara inte fatta att ni ska skilja er…

Anna

Snälla Bella. Sluta använda äkta djurpäls. Det är en sån fruktansvärd industri. Kaninerna flås . Alltså jag kan inte med ord beskriva hur vidrigt det är. Du har använt päls länge men jag ber dig, snälla, snälla tänk om! Du är ju så smart i övriga val!

Anna

https://youtu.be/TeIOEdvtuHA
Bifogar denna som komplement till min förra kommentar. Ta två minuter av ditt stressiga liv och se den. Jag lovar att du inte ångrar dig.

Monica M. B

Så søta skor. Ser ut som tofflor. :o)

men åh, nej. snälla skippa djurprodukterna. http://documentary-movie.com/earthlings/

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *