#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Looks
maj 19 2017 at 08:33

Lili Jahilo

Vilken kväll det var igår. Tiden svischade förbi så att jag inte hann uppdatera. Först hade LCC och Creative Headz ett event på en av deras salonger och efter det blev det Pokerfaces gala. Det var magiskt att få träffa så många duktiga företagsledare och entreprenörer. Pingis och jag blev väldigt peppade och energifyllda. Jag hade en klänning från en designer från Estland som heter Lilli Jahilo. Hon ville ses när jag besökte Tallinn och jag blev helt överväldigad när jag fick se allt hon hade. Alla klänningar görs förhand. Så fina. 

Skor från Stinaa J. 

Ringar från Mumbai 

117 Kommentarer

Så himla vacker! Klänningen är gudomlig!

Veronica

Du är en förebild Bella även för mig som är 20 år äldre 🙂 Jag har berättat för min dotter om dig. Hon skulle verkligen behöva se på sig själv som du ser på dig själv.

Jh

Att skaffa två ungar som blir tårtbitar?

J

DU är en tårtbit! 😜

Sjuuukt vacker klänning, wow!

Veronica

JH: Vad är det för fel på den jämförelsen??

Hh

Fattar du väl att det är sjukt att skaffa ungar man typ måste boka in tid med för att hinna med. Barn som blir prioriterade när tid finns.

Tina

Fast det är ju inte så hon menar. Du är inte så smart du JH/HH

Veronica

HH: Gör vi inte alla det som har barn?? Omedvetet eller medvetet??

C

wowowow that dress

Milou

Vi pratade om det här m ekonomi o skilsmässa igår här hemma. Jag stöttade min man ekonomiskt så att han skulle greja det, jag tog tex räkningar för försäkring, telefoner, klippningar. Vi har aldrig bråkat om pengar. Men jag bara undrar hur Odd ska köpa boende på Lidingö? Är inte det jättedyrt? Jag bara vet att från min erfarenhet är det svårt att plötsligt stå ensam med ekonomin. Men vi hjälps åt och vill barnens bästa, så vi löste det genom att jag sköt in mer pengar.

My

Rimligtvis så skjuter väl Bella till pengar så att barnen kan bo bra även när han har dom. Huset är väl gemensamt och ska lösas ut. Lär ordna sig, ligger i bådas intresse.

Hej

Såå fin klänning!
Men hur ofta gör du spraytan?

Färgen är mer orange än golden bronze.
I ansiktet ser du orange/grå ut.
Ser du inte det?

Hanna

Det här fascinerar mig, att folk ens anonymt vill framstå som så elaka, bittra och sorgliga.

J

Sanning dock!

Veronica

J: Eller så vill du bara vara elak. Jag ser inget orange, jag ser golden bronze.

Maja

Är du säker på att du har rätt färginställning på datorn/telefonen/plattan? Jag tycker hon ser solbrun ut.

Jag

Så vacker klänningen är perfekt till sommaren.👍😊

Finns en del som undrar om du fått kläningen mot reklam dvs samarbete.
Personligen stör det mig inte är man så pass framgångsrik som Bella så förstår jag att en hel del företag vill samarbeta med henne.

Det som jag inte gillar finns en del andra mindre kända bloggare som är verkliga snyltare som vill ge en falsk sken av framgång i verkliga livet jagar de bara någon som ska ge de gratis saker behandlingar typ restylane botox viktväktarna och annat bara för att slippa betala själva. Usch för sånna hoppas ingen unga människa med dåligt självförtroende tar till sig för att de tänker nog inte vad de förmedlar så länge de gynnar de själva tomreklam för alkohol har människan på sitt blogg blä för sånna.

Josefine

Undrar var skinnjackan du hade på dig igår på din insta story kommer ifrån? Så fin!
Kram 🙂

Sofia

Vilken vacker klänning!

P

Måste bara säga att er deo är ju bästa någonsin! Letat i flera år, men aldrig hittat någon som fungerat för mig. Förutom nu. Den är fantastisk!

Sandrais

Hade varit snyggare med knappar hela vägen där bak!

Nina

Tycker de där gjorde den snygg, unik och fräsch 😃

En helt fantastisk klänning och du är strålande vacker!

Vilken vacker klänning!

Lena

Vilken vacker klänning! Du ser strålande ut! Vad har du för ögonskugga? Är själv blond och blåögd och tycker det är så svårt att finna rätt brun nyans på skuggan. Den du bär framhäver verkligen de blå ögonen.

Magdalena

Wow! Vacker klänning på vacker kvinna!

Sara

Oj vad fin du var i den klänningen 😍

Anna

Har du vigselringen på dig igen? Bara en fråga.

Tina

Läser du inte texten?

Irene

Wow man kan tro att du är singel och dejtar nya? Måste finnas massor därute av män till dig.

Madeleine

Hej, du är så fint brun! Vart går du och fixar det? Hälsningar Madeleine

Hedda

du susar vidare i manisk fart, man ser inte ens att du e lite ledsen? Burnout om några år?

Kikki

Åh vilken vacker klänning!! Hela du är vacker❤

Malin

Det känns lite som att du är ”för” lycklig … för att gå igenom en skilsmässan. Jag tror att hon redan träffat en ny man. Man ”strålar” inte så när man går igenom en skilsmässan. Just saying!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *