#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
maj 6 2017 at 16:43

Halv utan barnen

Sheila och jag har det bra här men såklart saknar vi våra barn. Det är ju en del av livet när man är förälder, man är alltid halv utan dom. Men jag vill förklara att det är tufft hemma och en helg med min bästa vän kom väldigt lägligt. Jag behöver få vara själv. Få landa i livet. I allt som händer just nu. Och förhoppningsvis komma hem lite gladare imorgon. Inte starkare för den delen för det går inte nu. Det är min livs tuffaste period men gladare för stunden i alla fall. Så att jag orkar vara ”som vanlig” i deras ögon. Dom är så små men dom förstår så mycket. Älskade Gillis och Sally. Min kärlek till dom är obeskrivlig, men för att orka ta mig igenom det här fruktansvärda långsiktigt behöver jag lite tid själv kortsiktigt. 

 

Baddräkt By Malina (adlink) & skor Flattered

Vi hörs senare. Tack för er förståelse.

340 Kommentarer

Mette Sørensen

Stor styrkekram till dig! <3 Haters gonna hate

Anna

Vad än det är så försök att inte fly bort hemifrån för mycket!! Barnen förstår och längtar. Om du ät ofta bort hemifrån så börjar de känna det. Va hemma, för dina barns skull. Du vill inte lämna dom med en ensam känsla.

H. Från en person som saknade sin förälder i sitt liv oftare som barn

Elfrida

Alltså jag mår ILLA av människors kommentarer här inne! Hur kan människor vara så elaka mot varandra? Hur kan människor sitta bakom en skärm och säga alla dessa grejer till Bella? Alltså fyfan! Sluta spekulera, sluta håna! Sluta kom med ”goda råd” som ni EGENTLIGEN enbart kommer med för att få pika och håna, för att känna er lite bättre. Sluta bara upp!

Jag fattar inte hur du, Bella, orkar med dessa människor. Jag bara hoppas att du inte tar åt dig!

Jag hoppas också att saker och ting i livet rätar ut sig för dig. Fortsätt kämpa! Kram!

+1 !

Estelle

Håller med Elfrida. Pinsamt att tvingas bevittna hur ”vuxna” människor beter sig i kommentarsfälten, spekulerar, är illvilliga och elaka pga sin egen bitterhet, skadeglädje och avundsjuka. Skulle tro att många av dom själva är föräldrar, har egna barn vilket skrämmer mig ännu mer….

A

Men varför skriver hon i koder? När
Hon vet att folk kommer spy ut massa kommentarer? Hon vet att folk kommer spekulera osv ändå väljer hon att skriva på det sättet. Hon bryr sig nog inte om kommentarerna ändå.

S.

För att skriver hon ut exakt rakt ut vad det är blir det direkt en nyhet på Aftonbladet och Expressen. Hon vill nog inte att hennes värsta prövning ska bli något som slås upp i riksmedia. Hade du velat det om det var dig det handlade om?

Veronica

Kan det vara så att hon faktiskt inte är redo att berätta i klartext vad som egentligen händer för att det är för känsligt och gör för ont?? Att det är därför hon skriver i koder. Bella är faktiskt en människa och inte en bloggmaskin som gör allt till 100% för att bara dra in pengar, även om bloggen till stor del går ut på det eftersom den är en del av hennes jobb.

Eva

Skriver hon inte så spekulerar människor i alla fall, och det är faktiskt andra personer inblandade här, självklart så skriver hon inte ut allt när dom är mitt i en process.

Amanda

Håller med! Man kan ju undra hur bra föräldrar dom själva är som heller lägger tid på skärmen för att ”uppfostra” andra än att umgås med sina egna barn.

Anna

Om det nu inte är en fnurra mella henne och Odd så borde hon dementera det ,bums. Men det gör hon inte. Så då är det klart alla tror det är det som är just nu.

Sara

Oavsett vad det är som tynger dig just nu så är vi så många som varje dag hejar på dig och ger dig ”high-fives” i både tankar och kommentarer, framförallt nu när du har det tufft. Du är otroligt stark som vågar visa dig sårbar så öppet. Ta det lugnt, ta din tid och fokusera på att DU mår bra. Det är det absolut viktigaste och kommer spridas till din omgivning. Tänker på dig! Kramar <3

Vackra du!

Jag skickar dig miljoner styrkekramar och massor med energi! Kom i håg att du är en fantastiskt förebild för oerhört många och den girlpower du bjuder på genom bloggen inspirerar så otroligt många. Du är en helt unik tjej Isabella och din livsresa peppar! Glöm aldrig det nu då det stormar lite… livet är en berg o dalbana och jag är helt övertygad om att du snart är uppe och skrattar i en loop igen !

Önskar dig lyckliga dagar fyllda av solsken! You goooo girl!!!

Kram!

Miss.G.

Eda

Intressant att så många genast antar att det är relationen som gått snett. Kan ju vara att Isabella mår dåligt p.g.a ADHD medicinering (eller annan medicinering) som inte fungerar eller att någon i släkten gått bort/blivit sjuk eller att det är problem med någon i familjen/släkten/omgivningen eller att det är äktenskapskris p.g.a andra orsaker än eventuella otroheter… Finns hur mycket orsaker som helst, känns nästan lite elakt att genast tänka att problemet har med äktenskapet att göra.
Vissa av er har skrivit jättefina och stöttande texter, som även tröstat mej som läsare 🙂

Önskar Isabella, Odd och barnen allt gott och hoppas att vad det än är som är jobbigt att ni hittar lugnet och en lösning.

Anna

Precis vad jag också tänkt, och skrev häromdagen! Skönt att vi ändå är några som tänker lite längre och fyller på kommentarerna med snälla och vettiga ord.

Linda

Precis vad jag funderat med.. jag menar, vad är det som antytt att dom ska skiljas? Kan lika väl vara en nära anhörig som är sjuk etc..
Nej elaka bittra människor sitter och läser in det som är smaskigt som dom kan spy galla om.. fy!

Jag tycker att det är så konstigt att så många här inne verkar ha ”bestämt” att det är en skilsmässa på gång och att det beror på att Bella jobbar och reser för mycket. Är det ingen som tänkt på att det kanske är Odd som gjort något fel? Om han nu varit otrogen som en del av er tror så kanske det inte är jättelätt att vara nära den personen hela tiden. Då kanske det behövs tid ifrån varandra. För att bearbeta det sveket och kunna förlåta eller bestämma sig för att lämna.

M

Jag tycker att det finns lika många som dömt ut Odd som både make och förmögen till att behålla ett jobb, MINST lika illa….

Lina

Det är mycket klagomål på att Bella inte säger vad det gäller eytc, om det gäller Odd osv. Ni har aldrig tänkt på att det kanske är han som inte vill att hon ska berätta det? Men att hennes mående kommer fram ändå och därför måste förklaras. De kanske inte har pratat med släkt och vänner om vad det än är tex, tror knappast att hon har en skyldighet att låta er veta först eller hur?

Stina

Men detta håller bloggen levande, spekulationer åt alla håll och kanter.
Meningen är att vi ska leva i okunskap, ett tag skrev hon alltid att imorgon ska ni få se ditt eller datt. Nu är det den här tekniken!

Tove

Ja, eller hur. Rätt troligt faktiskt att ens partner inte vill ha relationsproblemet helt exponerade. (Men en del som kommenterar här tror väl att det måste redogöras för i detalj så de kan komma med massa goda råd och rädda relationen)

Lina

Ja precis.

Lisa Johansson

Inte första gången kvinnans framgång får ”mannen” att börja krångla. Fortsätt med ditt företagande och be INTE om ursäkt eller känn samvetskval för det !!!!!! Låt inga elaka missunnsamma typer få kleta fast sin negativa energi ! Fortsätt din grej o pussa på barnen ❤️

Anna

+ 1
Kunde inte ha sagt det bättre själv!

Maria

Okej? Så en man som arbetar för mycket och sällan prioriterar sin familj ska ej be om ursäkt eller ha samvetskval för det? Han ska bara fortsätta sin grej o skita i alla?! Vem fan vill ha en så familjemedlem, oavsett kön?! Varför ska man som förälder ta karriär före familj, oavsett kön?! Helt ovettig kommentar.

Erica

Fy vad jobbigt! Du är ingen dålig mamma bara för att du inte är där 110% av tiden!

I

110 %? Haha

Elin

Folk engagerar sig alldeles för mycket i hennes liv generellt sätt.
Men det beror nog på att de inte orkar bry sig som sina egna liv och vill liksom gröta in sig i hennes.
Det är alltid roligare och enklare att göra så.
Det gör alla människor.
Kommer aldrig försvinna mer eller mindre.

Annika

Folk? Bella byggde sin blogg för att folk skulle engagera sig. Såhär blir det när man säljer ut sitt liv, ni verkar fullständigt missa att Bella är en slipad bloggare som vet precis vilka knappar hon ska trycka på för att få trafik på bloggen och reaktioner. Hade det inte varit för ”folk” så hade Bella knappast kunna få så stor blogg. Sluta försök få det till att Bella är ett offer som bara utsätts för folks åsikter; hon är i allra största grad med och bidrar till det.

??

Om hon inte ville att folk skulle ”spekulera så harhon inte skrivit ett enda ord på bloggen utan kanske berättat när vad det nu handlar om när saker är klart! Hon har lagt ut antydningar ett längre tag .. om man går tillbaka i bloggen så ser man väldigt tydligt ett mönster…. borta mycket,viktnedgång ,kläder och smink och massor av bilder på sig själv ,hotellövernattningar m vänner, uteliv inte ett enda ord om att Odd och hon varit ute på fest! Förrut så handlade bloggen mycket jobb och familj ,Odd och Bellas eviga myskvällar m mat ,vin och tv serier som de plöjde igenom ! Inte ett ord om detta nu utan mycket kompis träffar och ytliga bilder och inlägg! Det handlar inte om att man som mamma ska välja bort vänner och dyl.men i Bellas liv hände allt som att trycka på en knapp? Från att tillbringa nästan all tid till familjen ( det var ju det enda som betydde något för henne förutom jobbet då) och Odd . Hennes ” man behöver inte precis vara beteendevetare för att se när allting gick fel och ”familjen eller det perfekta teamet inte blev så perfekt längre. De flesta kommentaren som handlar om skilsmässa mm släpps igenom på bloggen ! Skulle spekulationerna inte vara Sanna så skulle de inte släppas igenom . Om massor av människor satt på min blogg( om jag hade någon) och diskuterade felaktiga uppgifter om mig och min man skulle jag absolut inte godkänna dem… om några år kan ju hennes barn tex gå innoch läsa här och hur kul skulle detta vara. Tycker det är lika illa som att hon inte vill visa upp sina barn här som att hennes” blogg vänner vrider och vänder på hennes äktenskap! Kan en människa vara så penning kå… ???? då tycker jag det är väldigt sorgligt och bara visar att vissa gör allt för pengar ? Och de som blir indragen ofrivilligt är det riktigt synd om 😕

A

Det är inte alls konstigt att behöva tid för sig själv! Mår man själv inte bra kan man inte ta hand om andra och få andra att må bra. Ta hand om dig själv och tänk på att det generera till dina barns välmående. 🙂

Estelle

Jag tror att väldigt många människor som läser här, förstår mycket väl att det är avundsjuka och kanske till och med psykiskt sjuka individer, som skriver elaka kommentarer och spekulerar vilt i saker som inte angår dem. Skadeglädjen lyser alltid igenom, precis som avunden. Ingen tar detta trams på allvar utan inväntar istället sanningen, dvs en eventuell kommentar från Isabella själv (om hon vill och har lust).

Sen förstår jag inte varför Isabella kritiseras för att folk slänger upp vidriga kommentarer i hennes blogg med hänvisning till barnen? Om ni som skriver dessa kommentarer verkligen bryr er om barnen, bör ni väl istället tänka er för vad ni skriver i kommentarsfältet.

För övrigt förstår jag inte varför det skulle skada barnen att läsa Bellas blogg när de blir större? De kommer ju för det första att förstå det som alla andra friska förstår, nämligen att det finns många avundsjuka, bittra, sjuka individer som skriver här. 🙂 För det andra kommer de att bli mäkta stolta över sin framgångsrika, snygga och alldeles underbara mamma som har banat motorväg för dem i livet.

Finns heller ingen anledning att ljuga för sina barn, i syfte att skydda sig själv eller sin partner men försöka inbilla alla andra att man skyddar ”barnen”. Alla vuxna vill veta sanningen om sin barndom. Inte någon påhittad föräldra-version som syftar till att framställa endera eller båda föräldrarna i bättre/perfekt dager.

Klara

Styrkekram! ❤️

Det kommer att bli bra, vad det än är 💕

Lo

Åh blir så orolig.. All kärlek Bella jag hoppas allt blir bra och vi stöttar dig i allt.

Moa

Vart är den fina väskan ifrån?

Bella, majoriteten av oss läsare klickar oss in på din blogg nästan varje dag för att vi älskar att se en framgångsrik kvinna som du ta för dig på olika områden som oftast styrs av män. Det är uppfriskande och roligt att få ta del av din karriär, dina produkter som du tar fram, din klädstil och dina resor. Vi är här och läser på grund av dig. Inte på grund av en eventuell partner eller dina övriga relationer, så vi har alltid din rygg. Det är dig fokuset ligger på hos oss och vi älskar att du alltid kämpar vidare. Stor kram.

Såååå himla bra kommentar som stämmer till 110%!!! Hoppas du tar till dig av denna Isabella! 🌸

sandra

JAAA exakt så. Tack!

Ann.B

Kärlek och respekt<3

helena

♥ Stor kram till dig ♥

Matilda

Beundrar dig mycket, du är så driven! Karriär, familjeliv och roliga middagar med mera! Du är verkligen sjukt cool! Även beundransvärt att du visar att allt inte är perfekt hela tiden. Heja dig!! /22-åring

Ess

PS. Jag uppmuntrar till att anmäla om någon ”gått över gränsen”. Jag valde att istället för att anmäla, ordna med en grannlägenhet. Där valde mina flickors pappa massor med andra kvinnor och han verkar inte ha lärt sig, än. Vet inte vilken pedagogik som funkar. Vet inte om en kvinna som anmäler för att hjälpa mannen med chans med terapi som han själv inte söker, är medberoende?

Jag var naiv och trodde att han älskade mig. Det gjorde han aldrig. Kärlek är ganska lätt att känna igen. Mitt tips är att du kanske pratar med Elisabeth Mazzi Fritz och att du är ambitiös – och prioriterar att – forska fram bästa lösningen för dig och dina barn.

Kärlek till dig och dina fina barn och dina kära från Ess

Ellen

Kram Bella <3 Det kommer bli bra.

Sofia

Åh stackare, hoppas verkligen att det ordnar upp sig så snart som möjligt ❤️ Du betyder mycket för dina läsare, men vi förstår också att du inte alltid kan klämma fram inlägg på bloggen. Ta en liten paus och fokusera på dig själv, tycker jag ❤️

E

Din kommentar var väldigt konstig.. Våld och hjälp? Asså vad tror du har hänt egentligen, snälla.

Moa

För dig som inte riktigt förstår varför du får lust till att kommentera elaka förnedrande meningar kanske kan finna lite idéer hos Kirkegaard: ”Showing that they don’t care about me, or caring that I should know they don’t care about me, still denotes dependence… They show me respect precisely by showing me that they don’t respect me.”

Ta hand om dig och hoppas det blir bättre.
Styrke kram 💕

Vad tråkigt att höra att du har det tungt – jag tror du gör helt rätt i att tanka energi hos någon annan ett tag! Hoppas du kunde njuta och få klarhet i vad du vill 🙂 <3

Sofia

Jag hoppas att allt kommer att lösa sig på bästa möjliga sätt för er familj. Vi är många som står bakom er och hejar på er. Vi har sett er kärlek och tror på att den är stark och klarar allt. Vad det än må vara. Om skilsmässa är ett faktum så är mitt råd att prata med varandra och att behålla respekt och en vänskap mellan er. Det vinner alla på, framförallt era barn. För en relation kommer ni alltid har till varandra. Nu hoppas jag förstås att så inte är läget och att ni kommer fortsätta vara gifta och komma ur den här svackan starkare. Nu kanske det inte alls har med äktenskapet att göra men det låter som något hemskt och då behöver ni varandra.

Jennifer

Jag hoppas verkligen inte det är så illa som skiljsmässa, hejar på er två.
Men om det är det, så tänkte jag bara skriva att du kommer fixa det. Finns få så drivna kvinnor som dig och du är en helt otrolig förebild både för oss läsare och när dina barn blir stor, då kommer de förstå vilken jäkla powermorsa dem har! Hoppas allt löser sig oavsett, och gör det inte det, då vet vi att du reser dig igen för du är ingen som faller men knte ställer dig upp. Ha det bra

Malin

Du behöver inte be om ursäkt för att du behöver komma ifrån och vara med en vän. Barnen saknar man alltid. Det är desto roligare att komma hem till dem sen 🙂

Lovisa

Vackra vackra Bella, vad du än går igenom så är det viktigast att du mår bra i slutändan. Utan djupa dalar har livet heller inga fantastiska toppar, fast det känns ju alltid skit i en dal. Var stark och ta hand om dig ❤️

A

Vill Bella inte att folk ska spekulera och det inte är skilsmässa så skulle hon skrivit det. För hon vet att 90 procent av de som läser tror att det handlar om odd och henne o deras äktenskap. Man skulle lunna skriva det är jobbigt just nu men inte det ni tror bla bla. Men hon vill uppenbart att man ska läsa , skriva, kommentera, vara nyfiken.

A

Detta är en teknik hon använder. Hon kan som en vanlig person skriva ” det är jobbigt men det år inte det ni tror osv. Eller så skriver man inget alls o berättar den dagen man känner för det. VArför vil man inlägg efter inlägg smygberätta i koder. Avsluta med att tacka läsarna.. jättekonstigt.

Estelle

Isabellas ensak och ingenting som du behöver lägga din långa näsa i blöt för. Hon avgör själv vad hon vill skriva i sin blogg eller inte skriva i sin blogg. Du har ingenting med detta att göra och du har ingen som helst talan. Fatta detta nu.

A

Hmm…varför har man en blogg o en öppen kommentarsfält om man inte får kommentera?

A

Hon avgör själv absolut. Men hon kan också genom sitt sätt att skriva antingen välja att folk spekulerar eller bara skriva ut det i ett inlägg vad det är när känns rätt
Att berätta. Hon kan helt enkelt välja o hon valde att skriva i koder flera inlägg och då spekulerar folk vilket jag personligen skulle tycka är jobbigare än att bara berätt sannngen.

Estelle

Hon avgör själv ”men”…. du anser dig tydligen ha rätt att bestämma hur/vad hon skall uttrycka sig/skriva/berätta i SIN EGEN blogg? Vem tror du att du är, liksom..? 😉

A

Jag avgör inte vad hon ska skriva. Det avgör hon själv. Jag avgör hur jag tolkar texten och hennes teknik att skriva. Hon avgör hur hon kan skriva och den erfarenheten hon har av sina inlägg så borde hon veta att ”skriver jag inte ut direkt vad det gäller när jag känner att det är dags att göra det så får jag räkna med att folk spekulerar”. För hon vet att folk spekulerar och skriver det ena och det andra. Eller så väljer man att stänga av kommentarsfältet men skriver ändå inlägget om att det är turbulent osv. Jag tror inte riktigt Bella bryr sig om kommentarerna eftersom hon är självsäker och har förmågan att kunna stänga av.

??

Därför en blogg endast går framåt och drar läsare till sig om något speciellt ”händer ! vem skulle läsa flera inlägg per dag av en bloggare som skriver om vardagliga saker laga mat ,städa,bråka m barnen ,trötthet mm . Bella räcker ut lillfingret för att hennes läsare ska ta hela näven m kommentarer och funderingar . När hon drog iväg m sin kompis nu fick hon massor av kommentarer att hon struntade i familjen och speciellt sina barn ? Nu säger hon att hon har det så tufft hemma ? Och då ändras kommentarerna till tycka synd om henne istället . Hennes största inkomstkälla är just bloggen så tillslut måste hon berätta vad som är på gång …. tills dess så lägger hon ut kommentaren som får igång vilda spekulationer … och det är det som gör hennes lön bla. Det har nog varit svajigt ett längre tag mellan dem …. ett vanligt betende då är att själv att se till att man mår bra i allt elände tex shop to you drop … kan någon ungått hennes otroligt jag jag jag liv ! Knappast . De flesta har vl även reagerat på hennes behov att vara själv och planering till att umgås m sina barn mellan 17-19 punkt ! vilket kön jag har haft så hade jag inte orkat leva m en sådan människa … har min man håvat in pengar i massor och sedan levt ett liv som Bella så hade jag satt en fot i arslet på honom och bett honom stoppa upp sina pengar ochså där om plats funnits . Finns inget osexigare än en man som anser pengar är allt … det inser man den dan alla flytt som betydde något och man sitter själv och räknar pengar i sin ensamhet .

Estelle

Är det onormalt för dig att föräldrar umgås med sina barn efter kl 17 på kvällarna? Info till dig: de flesta föräldrar jobbar och umgås därför med sina barn mellan ca 17-19 om kvällarna. Förstår inte alls hur du kan sitta och ljuga om att Bella skulle umgås mindre med sina barn än andra mammor eller pappor? Och själv sitter du förstås som en fattig fet småbarnsmorsa och hemmafru ute i nån sunkig förort och odlar din avunsjuka gentemot mer framgångsrika fria kvinnor/mammor som Bella?

Josse

Fast alltså Estelle, drar du det inte lite väl långt när du klankar ner och drar stereotypen om fet småbarnsmorsa ute i förorten? Varför skulle en sådan vara sämre än en framgångsrik som BB? okej att du blir arg på kommentaren och inte håller med men jag tror inte du anar hur många kvinnor som platsar in på det du just beskrev som det mest negativa man kan vara, kvinnor i hela samhället får mkt skit ändå. Då behöver du inte komma och raljera med ytterligare en skammande kommentar av en annan typ av kvinna. Det är ju precis lika illa. Försök hålla dig till ämnet och svara sakligt på ???s kommentar ist. Bara ett tips om du nu vill hjälpa ist för stjälpa i diskussionerna.

M

Synd att du inte kunde ta med barnen på denna resa, då hade du fått det bästa av ”båda världar” <3

Estelle

Josse: Jag utgår ifrån att kvinnor som hemmafrun/småbarnsmorsan ovan, tål att smaka på sin egen medicin, helt enkelt. Trist att du tog åt dig av min kommentar men den var inte riktad mot dig.

Linda

Kram!

Linnea

Stor kram till dig! ❤️

majja

I vissa skeden av livet snurrar allt bara runt och man kan inte reflektera. Eller stanna upp. Då måste man pausa och hitt sig själv igen. Tror du kliver från vem Isabella var och vem du är på väg att bli. Övergången där kan vara svår.

Kramar! ❤️

usch vad tråkigt att läsa Isabella, riktigt tråkigt att höra att det är så pass. Jag hoppas det är något ni/du kanske kan ta dig igenom eller så, men förstår att du är en stark kvinna som vet vad du vill i livet och jag hoppas att du får stödet du behöver för att få det du vill ha.
Stor kram och styrka till dig, hoppas du orkar dig igenom allt du kommer att gå igenom den närmsta tiden.

Karin

Jag är också borta en del från mina barn pga jobb och har läst en del forskning på området. Min slutsats är att det är helt okay att vara ifrån sina barn ibland så länge man är 100% närvarande när man är med dem. Barn kan fara illa om man är mentalt frånvarande när man är med dem fysiskt. Så om det krävs att man kommer bort ett tag för att kunna finnas där för dem så är det nog win-win. Heja Bella och alla andra mammor!

Anna

Saknar aldrig mina barn när jag är ifrån dem, känner bara att det är skönt. Hemskt, jag vet, men jag kan inte ändra hur jag känner. Det enda jag kan göra är att försöka tänka positivt, och hoppas på att de inte märker hur jag egentligen känner.

M

En ytlig kommentar bland alla ”seriösa”.
Måste bara få skriva till dig att WOW vilken jäkla utstrålning och glow du har fått som mamma. Kommer jag i närheten av dig den dagen jag själv får barn så kommer jag skatta mig lycklig. Verkligen hot mama! 😄😄

Anja

Hej Isabella,

Jag har följt dig i många år & du är so otroligt inspirerande. Det har verkligen varit kul att följa din resa.
Jag blev väldigt ledsen över skilsmässan, det är så tråkigt när kärleken tar slut. Jag hoppas du & Odd finner den på annat håll.

Två helt skilda frågor.
1. För några år sen gjorde du en IPL behandling ”down there”. Hur är resultatet nu några år senare? Är allt borta? Har du behövt gå tillbaka fler ggr efter? Värt pengarna? Besvär?
Jag vaxar en gång i månaden vilket inte känns ekonomiskt på sikt. Men ipl är ju tyvärr inte så billigt :/

2. Ser du Hanna & Amanda som konkurrenter rent ”idé mässigt”? Tänker att ni har lite samma visioner & är inne på typ samma områden. Vad tycker du om deras nya ”plattform” Daisy grace?

Stor kram till dig!

Du är så himla vacker!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *