#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
maj 19 2017 at 17:58

Fira med kollegor 

Full fart idag, inspelning och roliga möten. Vi har haft fina försäljningsveckor i LCC och Flattered så det ska vi fira med en stor AW på kontoret. Vi har Hawaii-tema och det kommer att bli superkul. Imorgon väntar ett dygn med barnen (vi delar upp helgen). Jag känner mig alldeles för glad och stark för vad som kanske är okej på kort tid men samtidigt är jag tacksam för att det är så.


Skjorta och kjol Zara och sandaler & Other Stories (adlink). Trevlig fredagkväll på er!

280 Kommentarer

Sandrais

Du kan inte varit så kär i din man helt enkelt och han var nog inte hälften fantastisk han var försökte du intala oss och dig själv! sorligt men helt uppenbart nu!!

I

Eh? Hur vet du att Bella var mer fantastisk?

Monika

Ett dygn med barnen! Gör ont i min mage och mammahjärtat. Om du visste vad du väljer bort! Har barn i åldrar 2, 16, 20 år. Snälla ge barnen mer tid!!!!! Vakna!

Malin

Men odd har dom ju det andra dygnet! Ska hon ta dom ifrån honom?

Eva

Håller med Malin, mycket konstigt påstående Monika. Har du missat att dom håller på att skiljas och vill inte slänga in barnen i något varannan vecka race? De delar upp så den ena tar morgon och den andra kväll och sen halva helgen var, så moget planerat av Isabella och Odd tycker jag, barnens bästa är det som räknas

Malin

Håller med Monika. Efter en fullständig krasch i familjelivet kan man ju tycka det vore en god idé att ta sig tid att reflektera lite…
Är det värt det ?

Tove

Nu känns det väl rätt rimligt att dela upp en helg bestående av två dygn genom att ta ett dygn var, om man har delad vårdnad. Får ni mindre ”ont i magen” om den ena föräldern får 0 dygn, eller vad menar ni egentligen?

elli

Men Monika!! Dem är 2 föräldrar och vill väl båda träffa sina barn under helgen?? O lika med barnen. Då är de väl fantastiskt att dela upp helgen så! Hon väljer inte bort barnen pga det! Tänk lite längre än näsan nu va!

Pia

Vad menar du, ska Odd inte få någon tid alls med barnen?

Nathalie

Har haft skilda föräldrar nästan hela mitt liv. Var det bästa de kunde göra. Genom att skilja sig visade de ett litet barn att man inte ska stanna ihop med någon bara för att det är praktiskt, utan för att man älskar varandra och vill vara varandra. Det om något är sunt att visa ett barn och jag kommer alltid välja kärlek framför att vara praktisk. Sedan mår inte barn dåligt av att träffa en förälder åt gången. Det kan vara nyttigt. Jag har t ex en relation med mina föräldrar som individer istället för som par. Det är få andra med gifta föräldrar som har det.

My

Han var en ungdomsförälskelse (som hon själv berättat flera ggr), ibland blir de inte vad man hoppats på….. Nog knappast något fel på honom mer än att de verkar vara extremt olika som personer. Bättre lycka nästa gång.

A

Tänker samma sak. Är man så är glad, lugn och lycklig över en skilsmässa så kan äktenskapet/förhållandet verkligen inte varit så bra som Bella försökt få det att framstå….

Bea

Ett förhållande är väl alltid bra tills de inte är det längre? Man går väl alltid in i ett förhållande med ett tankesätt att det ska hålla livet ut? När det är bra är det förmodligen asbra och i slutet innan man tar ett beslut att skilja sig så var det inte samma sak längre. Varför analysera?

Linnea

Så kan det varit i slutet, jag och min kille gjorde slut och jag var ledsen i typ en dag. Ingen fattade varför jag inte var mer ledsen (vissa blev tom provocerade) men jag inser ju nu att han, oavsett hur fin han var, inte var mannen för mig helt enkelt.

Tara

Sandrais – Kan du förklara för mig hur en människa kan med att skriva en sådan kommentar?! Du o många andra är, på riktigt, riktigt skrämmande!

Sandrais

Bara ärlig, du borde prova!

Maria

Helt rätt allt är fake

elin

Men Sandrais hur vet du det? Har inte ett förhållande tagit slut någonsin på kortare tid fastän personer varit kära? Spela roll om man varit gift eller ej?! FY sån nedlåtande kommentar! Suck på alla fåniga kommentarer här!

Pia

Sandrais, nej inte ärlig, ELAK!

C

Det finns ingen som bestämmer vad som är okej eller inte förutom du! Är du glad, var glad. Är du ledsen, var ledsen. Med all säkerhet går processen upp och ner i perioder så ta vara på alla stunder av glädje, dem kommer underlätta de svårare.
Ha så kul ikväll!!

Giulia

Vilken klok kommentar, C! 🙂

Eva

❤️ Så klokt

K-L

Vackra vackra kvinna 😍❤️

Ida

Fast du har ju varit borta mer eller mindre hela veckan? Kanske du skulle haft dina barn hela helgen?
Du är mest borta faktiskt.

Matildha

Meeen vad är de för stil. Kanske vill Odd också ha barnen under just helgen?
Ni är många med pekpinnar här inne som om ni tror att ni något slags inflytande över hennes beslut. Isabella är en fantastisk förebild och kan ni inte se de så förstår jag faktiskt inte vad ni ens gör här inne.

Malin

Hon är då verkligen ingen förebild i mina ögon. Inte ens i arbetslivet. Jag är all for att man ska våga satsa på en karriär, men jag kan för mitt liv inte förstå hennes prioriteringar och valda arbetstimmar. Hon pratar själv om hur hon kan styra sina timmar som egenföretagarna. Hur kan man då INTE välja att lägga en timma ellee två extra på sina SMÅ barn?
Förebild, nja.

mamman

Ja det är helt onödigt att spekulera i vad som kan tänkas vara bäst för en annan familj. Man känner till så lite on helheten. Vi måste istället våga lita mer på att andra gör det rätta i deras situation. Isabella är smart och en förebild på många sätt. Dock inte som mamma. Där är hon som de flesta andra.

Camilla

Du är mest otroligt dömande, faktiskt. Du vet att de flesta har varannan vecka och alltså är borta från barnen en hel vecka i sträck, va? ”Mest borta” hur har du räknat ut det? Och får hon inte vara borta ibland? Barnen har två föräldrar så det är lugnt!

Maria K

Men vänta säger du att varannan vecka vore helt normalt? För barn under tre år rekommenderas normalt inte växelvis boende då de ännu inte utvecklat sinne för den rumsmässiga tidsuppfattningen. Det finns dokumenterad forskning som visar att längre separationer, en vecka eller mer, kan ha negativa effekter hos små barn. Det finns dock inget som tyder på att dagliga separationer som inte innefattar övernattning skulle vara negativt för barnet. Utifrån detta antas det ofta att korta och frekventa byten är bättre för små barn än alternerande mellan föräldrarna under längre perioder. 2-3 dagar åt gången är max, vilket Bella dessutom har nämnt tidigare att de tänker satsa på.

Tove

Om det är bra med korta byten får små barn är det väl utmärkt att de tar en dag var av helgen. Herregud vad folk håller på och petar i allt. Försök se de stora dragen istället för att tjata på om hur ni tycker att man ska sköta allt ner på detaljnivå.

Lollo

Vad vet du om det? Vad har du för rätt att döma? Det är inte ditt liv.

Sanne

Fast fortfarande så får vi inte se hela Isabellas liv… hur vet du att hon inte träffat barnen på kvällarna några timmar innan läggning ?

Josefin

Det lyser verkligen om dig! 🌞✨

j

En stund till ja, snart slocknar strålglansen, hoppas du tycker att det var värt det Bella!

Mirranda

Snart tar din bitterhet över hela dig och du kommer förlora alla vänner pga att du är bitter. Hoppas det är värt det.

R

Tycker ditt ”skratt” i alla videos och bilder känns så himla fejk!! Tror det kommer ett bakslag, du skyndar fram utan att känna efter. Flyr.

Camilla

Har det slagit dig att hon går igenom en skilsmässa? Kan vara det!

H

Har det slagit dig att hon älskar att vara skild?

Sofia

Har också tänkt på detta med skrattet. Låter så otroligt fejkat

Giulia

Trevlig fredagskväll på dig, vackra och smarta Isabella. 🙂 <3 Det finns inga "måste" eller "borde" i dessa fall. Kanske hade ditt förhållande blivit lite stressigt och du känner ett visst lugn och lättnad nu att du slipper hantera de personliga konflikter som ofta växer fram före ett avslut. Jag är säker på att du kommer att bearbeta allt detta på ett bra och balancerat sätt. Sådant tar tid. Njut av din helg. Kram, Giulia 🙂

Kajsa

Jag blev också superglad efter att ha separerat från mitt ex. Det var den bästa tiden i mitt liv. Jag kände mig så fri och självständig. Sedan träffade jag mitt livs kärlek som älskar mig för den jag är. Så ursäkta inte att du är glad, njut istället.

L

Exakt samma för mig!
Att göra slut med mitt ex var en sån enorm lättnad och jag var verkligen lycklig efteråt!
Har nu träffat mannen i mitt liv och är så otroligt lycklig, nu har jag hittat kärleken 😊 ( visserligen hade vi aldrig några barn i bilden men ändå)

Det är ju jättebra att du känner dig stark! <3
kram
Emma

Lisa

Inga framgångar inom karriären uppskattar jag lika högt som stoltheten över att leva i ett lyckligt och fungerande äktenskap.

Enligt mig är det märkligt att människor arbetar så hårt på karriär, kropp, utseende, barn, vänrelationer, det perfekta hemmet, renovering mm men glömmer att inventera och investera i sitt förhållande.

Petra

Håller med! 1+ på den!

Maja

Akta så inte egot slår i molnen där uppe på dina höga hästar!

A

Svartsjuk? Maja, hon är framgångsrik och det stör dig så mycket?

Maja

A, jag tvivlar starkt på att Lisa är särskilt framgångsrik. Hennes kommentar sa väldigt mycket om vad hon är för typ av person och det är ingenting jag blir varken avundsjuk eller svartsjuk på.

Bellas framgångar blir jag däremot imponerad av men hennes äktenskap och skilsmässa vet jag inte särskilt mycket om eftersom det är privat så jag väljer faktiskt att inte oombedd komma med pekpinnar eller kommentarer.

Camilla

Klart man kan känna stolthet över ett fungerande äktenskap. Men de som inte får det att fungera ska ju inte behöva känna sig dåliga pga det. Klart man fokuserar på allt man har omkring sig vid en skilsmässa. Man kan inte lägga sig ner och dö, äktenskap är inte allt. Fint att det funkar för dig men äktenskap och affärsliv utesluter inte varandra och jag tycker inte man ska försöka nedvärdera någon som lyckas med det ena och inte det andra..? Jag är skild och jag är stolt över att jag tog det steget och byggde upp mitt liv igen på egen hand. Finns mycket att vara stolt över. Man är sin egen människa med egna mål, oberoende av om man har någon att dela sitt liv med eller ej. Det är minst lika viktigt. Stolt är jag också över att jag inte dömer andra som tar andra vägar än jag själv eller försöker få andra må dåligt, SÄRSKILT inte när de går igenom en av de tuffaste saker man kan gå igenom i ett i-land. Din attityd är jätteonödig.

Jg

Bella verkar helnöjd nu dock.

S

Vet du Lisa vad som är mer ett misslyckande än en skilsmässa? Människor som håller upp en fasad om att de alltid är lyckliga. Det är att pissa på sig själv. Fantastiskt om du lever med någon som du älskar, inte alla som får den möjligheten i livet. Du vet aldrig om din partners känslor eller dina kommer ändras så var tacksam och njut om det är så som du skriver. Hade du varit 100% lycklig i ditt äktenskap hade du nog inte skrivit den kommentaren är min mening. Då hade du njutit av din man ist för att uggla på Bellas blogg.

My

Eller så menar hon varje ord hon skriver, alla har vi olika prioriteter i livet.

Lina

#S. Du är avslöjad har ingen man att njuta av det är därför du ugglar på Bellas blogg.

Charlotte

På vilket sätt var den informationen kring din ”stolthet” viktigt för Isabella att läsa just nu?!

För mig är för övrigt inte min välfungerande relation ngt jag är stolt över utan ngt jag ser som en självklarhet – hade den inte varit välfungerande hade jag inte varit kvar i den….

Lina

Word!

Bea

Men äktenskapet är ju uppenbarligen inte fungerande och lyckligt så vad är stoltheten att stanna i det?
Jag tror inte du har nyckeln till det perfekta förhållandet för alla Lisa, men kul för dig om det fungerar i din värld..

Veronica

Lisa: Jag gjorde inget av det Bella gör och mitt äktenskap gick åt helsike i alla fall.

Eva

Samma här, jag var precis den som ni vill att Isabella ska vara och det gick inte i alla fall.

Vad jag blir mest förbannad på det är att det ni indirekt säger att om vi kvinnor bara håller oss hemma, tar huvudansvaret för hem och barn då håller äktenskapet! gör hon inte det så är det hennes fel att äktenskapet kraschar….tänk i dom banorna så hör ni hur sjukt det låter.

I

Somna om Eva, ingen säger något om huvudansvar!

elin

Men dem kanske glidit ifrån varandara av andra orsaker än vad du ser i denna bloggen? Kärleken kan faktiskt ta slut, inget fel i det bara man löser de andra på ett bra sätt. Alla kanske inte passar i ett förhållande? Eller hur?

K

Ändå Sally!?

Sy

Njut av att livet känns bra just nu, det kanske kommer perioder när det kommer kännas jobbigare! Då kan det vara skönt att plocka fram minnena av när det kändes bra 🙂

Karma

Det brukar kännas så när det är rätt. När man längtat ut 🙂
Glad att du känner så 🙂
Kram Karma

Susanna

Jag unnar dig och alla andra att känna sig starka i en separation, jag är själv där just nu. Däremot tror jag att man ska vara försiktig med att inte såra den andra partnern, som ändå är en lika stor del av barnens liv som en själv med att få det att låta som att det inte är några bekymmer över huvudtaget. Det är så många som kan ta illa upp när man får det att låta som att ett förhållande är så lätt att lämna.

Sabina

Håller med!

Elin

Första gången jag kommenterar så blir säkert lång text. Men alltså du kvinna är så inspirerande!! Du förtjänar ingen av de dåliga kommentarerna som ramlat in, inte för att du är en perfekt människa för det är ingen, men du är en perfekt mamma för just dina barn! Jag har varit med om en separation med barn inblandat och den var riktigt svår, kommunikationen fungerade inte och personens egna känslor kunde inte sättas åt sidan. Ingen separation eller skilsmässa är nog lätt men jag tror att ni (iaf du) är nog mogna att sätta egna känslor åt sidan när det gäller barnen. Min sambo blir ibland galen på mig för att jag ofta berättar grejer du skrivit, pratat om både dina framgångar och eran skillsmässa, som om jag kände dig haha! Men jag ser upp till dig, och de flesta som kommenterar elaka grejer skulle inte blunda en sekund om dom hade fått vara lika framgångsrik som du är. Stor kram till dig, barnen och även odd. Starka du 💪🏼❤️ Förresten, aldrig testat dina produkter och går tyvärr inte pga ekonomin nu men när jag inte är mammaledig längre så ska jag unna mig och prova ditt torrschampo, hört så bra om den 👍🏼

Hh

Du har fel, finns få som vill byta liv med Bella troligen.

Elin

Det skulle jag inte heller vela. Men jag skrev inte heller att många vill byta liv med henne, utan att många skulle vela vara lika framgångsrik. Men där tror vi olika helt enklelt. 😊

Angelica

För mig hade det absolut svåraste varit att inte få träffa mina barn, kan inte tänkta mig något värre. Älskar min man men man klarar sig alltid om man skulle gå skilda vägar. Men att bara få träffa mina barn hälften av tiden mot vad man är van vid känns fruktansvärt.

Anna

Man vänjer sig fort och inser att den barnfria tiden är en bonus. När man har barnen har man all tid och ork att fokusera på dem. (förutsatt att man känner sig trygg med barnens pappa)

OI

Yta, yta, yta…

Maria

Hur snygg e du på en skala👌🏻💃🏻😍

Jossan

Du talar alltid om hur mycket du saknar dina barn. Men hur mycket har du varit med dom denna vecka? Det är ju Odd som både lämnar, hämtar, handlar, lagar mat. Varför vill du inte ha dom hela helgen nu när du är ledig?

S

Jossan barnen sover en fredagkväll! Lördag hennes dag, söndag Odds. Han äter ju bara middag med barnen, hon bara frukost sen jobbar båda. Tror du Odd är med barnen hela dagen?????????? De delar ju lika.

Tårtan är redan full av marsipan, fyllning, marsipanrosor, botten, vaniljkräm… Måhända en liten florsocker-dutt kvar?!

Sami

Shiiiit vilken fest på instastory… aha visst går man genom ”tufft” tid ..

Tara

Jossan – Du tänker inte på att Odd också vill vara med DINA barn? Det är liksom inte bara Bella, som behöver tid med dem – eller snarare, bara Bella som DE behöver tid med. De behöver sin pappa också!

Tara

DINA = SINA

Malin

Fast Bella har ju både lämnat och ätit middag och nattat i veckan…

Tove

Läser du bloggen? Hon skriver ju hela tiden att det är hon som lämnar på morgonen.

Ingegerd

Skulle ta dig mer seriöst om du slutar med ditt tillgjorda skratt pinsamt hör du inte dig själv ?För övrigt önskar jag dig all lycka i livet

nessaLo

VAAA???
Ingegerd…. Hur tänker du där?
Du gillar inte hennes skratt? Så du tycker att hon ska sluta skratta.
Och ”för övrigt önskar du henne all lycka”?
Är du alltid så där otrevlig och korkad?

Varför ska hon sluta skratta, så hon har inte rätt att leva ett liv bara för att hon är skild??

Skratta Bella, svartsjuka finns överallt,
Jag är glad att se dig framgångsrik och att du är en fantastisk förebild för kvinnor.

All lycka till dig i livet och hoppas att du hittar en dag den sanna kärleken❤️

Jg

Svartsjuka!? Kan du svenska!?

Veronica

JG: Det där var nog den fjantigaste kommentaren jag sett på ett bra tag………………….. Svartsjuka är vad jag vet ett svenskt ord, så jo A kan svenska. Bra va??? 😉

K

Avundsjuka heter det JG! Gå tillbaka till skolan båda!

K

Kommentaren var till Veronica så klart!

Kjolen är så snygg, Zara har fått in massa fint nu till sommaren. Mysigt att få umgås med barnen ett helt dygn! 🌸

https://nouw.com/miniochluna

S

Det känns lätt för att du vet var du har dig själv. Du är självsäker och vet vad du vill. Det är en styrka och inget att skämmas över. Ta till vara det!

Marie

Förstår inte allt nytt. N äg ju nygifta hur du skilja dig nät su skriver att du älskar odd och ni är ett fantastiskt par /team bsra några månader sedan. Kan inte lita på dig. Så ombytlig.

kina

Du behöver inte lita på henne. Det här är en blogg som du kan läsa om du vill. Isabella har inte svurit att bara ha en åsikt, hon har inte svurit att aldrig ändra åsikt.
Hon kan ju skilja sig även om hon älskar O, det beror ju alldeles på hur deras förhållande är, och hur hennes man har behandlat henne.
Sen tycker jag att du ska kolla igenom det du tänker skicka, så kanske du ser att det är väldigt många fel….

Sanna

Kina du kanske ska tänka till en gång till innan du kommenterar någon som skriver med många stavfel, kan ju faktiskt vara så att personen i fråga lider av dyslexi och då ser man inte om man skriver fel. Jag vet hur det är att leva med dyslexi, eftersom ett av mina barn har dyslexi o alltid får kommentarer om att det bara är att läsa igenom och rätta stavfelen. Men är ju inte så lätt, oftast så skriver man ordet som det låter o då försvinner en hel del bokstäver. Så tänkt till före innan du kommenterar nästa gång.

Veronica

Sanna: Eller så hade Marie väldigt bråttom när hon skrev bara.

elin

Nygifta? Nej de har varit gifta i ett par år ju! Nygift är man väl bara typ 6 mån till 1 år efter att man gift sig?? Inte flera år? Och man kan älska fast man skiljer sig. Man kanske inte funkar bra ihop ändå bara!

Charlotte

Hur mår Odd mitt i allt ihopa 🤔

fia

Det får du väl fråga honom???

Sami

Charlotte tänkte samma sak där.. kolla på instastory, hon tror att hon är fortfarande typ 18 år… festa fest skratt skratt titta på mig,…

Zv

Jag hade nog också velat ta mig en skönt fest när man har separerat. Vem vill väl inte försöka hålla humöret uppe? Roligare än att bara sitta hemma å gråta å dväla över livet.

Veronica

Sami: Bella J O B B A R ! ! ! Och festar med sina K O L L E G O R och A N S T Ä L L D A ! ! ! Vad är det som är så svårt att förstå?? Bara för att Bella har ett jobb där hon är ansiktet utåt och syns en del och är på middagar och fester med kollegor/anställda, vimlar runt/knyter affärskontakter så är hon omogen?? *hänger inte med riktigt faktiskt*

Tove

Just det har väl mindre med Odds mående att göra.

elin

Varför ska du fråga Bella om det? Odd får väl gå till sin egen psykolog om han mår dåligt isf. Eller?

Malin

Härligt, good for you!

Anna Wolter

Båda har känt tillslut vart det var på väg och man är inte redo för besluten förrän man tar dom. Och när beslutet väl är taget (och för dig – blivit offentligt) är det ofta en lättnad! Nu finns framåt från här!!! Sen kommer sorgen och saknaden tids nog men låt kraften ur beslutet föra dig framåt, bra!

Anna

Träffar du aldrig dina barn? Verkar som odd har barnen hela tiden o du dyker upp för frukost o middag typ resten e hans jobb. Tror ni skiljer er för du kommit på du ångrar dig du är inte redo för barn o familje livet, du vill jobba, gå på spa, hänga på nattklubb, resa o leva livet inte ta hand om barn, vara gift o behöva va hemma. Märks du varit uttråkad o det är väldigt sorgligt för dina stackars barn får lida, tur dom har en bra pappa iaf.

lena

tror du att Odd tar hand om barnen hela dagarna?
Dom är ju på förskolan.

Anna E

Tycker att din kommentar är baserat på saker du läst i bloggen. Eftersom som de inte skrivit ut sin anledning tycker jag du gör så fel att kommentera på saker du tror. Bättre att vara tyst och hålla dina tankar för dig själv.

Clara

Tråkig kommentar Anna. För det första så är ju barnen på förskola under dagen så det är väl rätt naturligt att Isabella är med dem under frukost och middag. För det andra jobbar hon heltid och driver flera framgångsrika företag, som jag tror att både hon och barnen kommer vara stolta över i framtiden. Isabella har gått i bräschen i en vanligtvis mansdominerad värld och barnen kommer växa upp med värderingarna att ingenting är omöjligt bara en kämpar och är lite envis. För det tredje så ska du nog fundera på om du hade resonerat liknande om det hade gällt en man. Nej det är inte uttjatat att lyfta fram detta för det finns så många som under- och omedvetet snabbt fördömer kvinnor för att de inte råkar vara den ”perfekta” modern men inte alls reflekterar över detta gällande män eftersom det är så ”normalt” att de ska försörja och kan vara mer självständiga. Slutligen så är ordet ”uttråkad” ännu en fördom gentemot personer med adhd då en del anser att det är emot normen att vara aktiv, energisk, målmedveten, spontan eller kunna hålla flera bollar i luften samtidigt (vilket kan vara både till ens för-och nackdel). Isabella har nämnt i flera inlägg att hon trivs i ett högt tempo och att hon blir en bättre mamma av att kombinera jobb, vänner, utlandsresor och familjeliv. Det är bara att acceptera att vi alla är olika och tur är väl det, tänk vad tråkig världen hade varit annars!

J

Alla barn är inte olika dock!

Anna

Ja men odd tar alla kvällar o nätter tror du inte barnen märker mamma inte är där mitt i natten varenda natt dom som alltid samsover? Ja hennes barn kommer säkert vara jätte stolta över henne men dom kommer ändå växa upp med en frånvarande mamma o ja de hade varit lika illa med en frånvarande pappa. Hade tyckt likadant om en man gjorde så, så gör det inte till en köns fråga. Att va uttråkad har inget med hennes adhd att göra utan mer att hon som människa verkar uttråkad även folk med adhd kan bli uttråkad o hon verkar ha varit uttråkad i sitt liv

Renée

Tänk på att barn hellre håller inne med saker än pratar med sina pappor. Alla borde eftersträva att vara mer med sina barn, varför ska vi som kvinnor säga ”men männen då?” Och gå samma väg, när det är papporna som barn i regel känner sig svikna av och inte vågar anförtro sig till?
Visst är det nog så att man omedvetet dömer kvinnor hårdare, men ska vi kvinnor börja ta efter männen så är barnen snart ensamma. Det finns helt enkelt inget hedervärt i att välja jobb framför barnen, alla förlorar på det.

Maria

Men okej Renée, låt oss alla sluta jobba och gå på försörjningsstöd istället så kan vi vara mer med våra barn. Är det en bra ide då? Blir lite svårt när ingen jobbar och betalar skatt till det där försörjningsstödet men barnen kommer säkert må toppen👍

Det finns ingen som kan säga att ditt sätt att tänka och känna är fel. Jag tycker det låter bra att du redan mår så pass mycket bättre.

Malin

Det lyser om dig och du verkar lyckligare än någonsin? Man gifter sig i nöd och lust, men du verkar vifta bort det hela som en fluga…
Jag undrar, med viss oro, hur din framtid kommer att bli.

Lj

Malin, folk skiljer sig hela tiden. Inget ovanligt och definitivt inget nytt. Vill du stena henne på torget? Sorry, fel århundrade

Hg

De flesta reflekterar dock.

Lj

Är du tankeläsare HG? Imponerande att du vet vad hon reflekterar över innan läggdags eller i bilen eller mellan möten och på toa. Allt behöver inte skrivas ner för din förståelse i bloggen

Monika

Jossan och Anna! Bra! Tänk om
Bella kunde läsa era rader, ta tid och resonera och inse. Vi lever en gång! De barn vi får är mirakel och deras barndom finns bara en gång! Snälla alla och Bella! Tänk på det! Sen är det för sent!

Sara

Blir så ledsen av att läsa många andras kommentarer. Var är systerskapet? Varje sekund som du mår bra är du värd. Ingen annan ska få värdera ditt förhållande eller ditt föräldraskap. Så coolt att du är din egen bästa vän och hoppas du vet att vi är ett stort gäng som tycker du är ascool!

Fast det där tycker inte jag stämmer. Sällan eller aldrig har väl Isabella fått så mycket sympati och kärlek från sina läsare när hon gick ut med sin skilsmässa. Att hon sen verkar hantera den som nåt skit värt att vifta bort är nog det som generar icke-systerskapet?

Jossan

+1

Charlotte

Okej, många kommentarer här inne är onödiga och elaka men- ärligt….systerskapsprat står mig upp i halsen!

Varför måste jag hålla med om allt en annan människa gör bara för att d är en kvinna?! Jag står upp för bra personer som gör bra saker oavsett kön!

Annis Jonsson

Hej Bella! Jag förstår vad du går igenom. Min sambo sedan 24 år, gick bakom ryggen på mig. Han hade ett förhållande i fem år med sin kollega. Visst kännde jag att något inte stod rätt till. Konfronterade honom vid ett flertal tillfällen men han ljög hela tiden om sina känslor till henne. En dag förra året fick jag bevis på det jag hade anat. Han ljög och sa att det inte stämde. Då åkte vi hem till henne och tillslut erkännde hon att de hade ett förhållande. Han ville vara kvar hos mig och jag förlät honom. Två månader senare var det i gång igen. Då slängde jag ut honom. Svärmor fick sin son att berätta vad han hade ställt till med för våra tre barn, 16,17 och 19 år gamla. En dag senare förlät jag honom igen. I mitten av september var det i gång igen. Jag blev förkrossad. Trots familjeterapi och besök hos kurator fortsatte otroheten. Hör och häpna jag förlät honom igen…Den sista oktober fick jag bevis på att han fortsatte att ljuga. Jag sa till honom att nu har du kränkt mig för sista gången. Då flyttade han till sin älskarinna och hennes två barn. Nu har det gått över ett halvår och han fortsätter att messa om underhållsbidraget som han inte vill betala. Han fortsätter sina kränkningar mot mig. Nu har ju han fått det han har velat i fem år. Varför måste han fortsätta att trycka ner mig? Vad bra att du och Odd sköter eran separation på ett vuxet sätt. Ni har ju trots allt era två fina barn tillsammans😊

Charlotte

Det där lät ju visserligen verkligen som en soppa…delvis självvald kanske? men oavsett så har väl inte Bella alls hintat om att otrohet ska ligga bakom skilsmässan?

I

Ok?

Maria K

Men Gud vad otrevligt, tyckte det var intressant att läsa och bra att hon delar med sig om sin krångliga separation. Lycka till Annis, du är värd bättre!

Anna

Tyckte synd om dig o tänkte vilket kräk du förtjänar bättre men e man så dum man förlåter en otrogen skitstövel så många gånger då har man sig själv o skylla

Emelie

Haha håller med Anna, vem förlåter ens sånt? Bara naiv.

Maria K

Men kan ni inte tänka längre än näsan räcker? Har ni varit i destruktiva förhållanden? Har ni kanske hört på nyheterna om en viss ung Tova som blev mördad av sitt ex? Tycker ni hon också är naiv, dum och får skylla sig själv för att hon gick tillbaka till exet? Hur fasiken kan man vara så rå, förstår ni inte psykologin bakom, det är väldigt svårt för många människor. Jag har själv varit i förhållande där jag blivit slagen och kontrollerad, psykiskt misshandlad och bedragen gång på gång. Det är en lång och svår process att lämna. Ni har ju ingen aning! Skyll inte detta på Annis när det är UPPENBART att det är pappan till hennes tre barn varit en idiot, inte hon.

K

Man har alltid ett val.

Madde

Hade inte velat ha en sådan mamma som dig. Vilken mardröm. Stackars barn… 26 år o frånskild. Företag hit o dit men du missar dina barns uppväxt.

Madde
Varför stackars barn, hur vet du hur dom har det?

Lyckliga barn som har en mamma som är framgångsrik på alla sätt som är möjligt.

Ygg

Inte som mamma.

Gita

Hellre en närvarande än en framgångsrik mamma. När dem väl får bestämma vart dem ska bo kommer dem välja att bo hos Odd även om deras mamma är framgångsrik

Carina

Med din kommentar så hoppas jag verkligen att du håller ihop knäna, hårt…tills dina ägg är slut.

Lj

Hellre en mamma som henne än en som dig, som spyr hat och elakheter på nätet. Pinsam är du. Hoppas du inte ynglar av dig

Maria

Min mamma var också frånskild vid 26 års ålder och jag var ett år då. Inga konstigheter

Maria

Jag hade verkligen inte velat ha ett nättroll som dig till mamma heller Madde. VIDRIG kommentar.

Tess

Men va fn! Hur tror du Prinsessan Viktoria gör när hon är ute och reser ofta i sitt jobb? Borta många dagar och barnen får nanny? Inget nytt det bella går igenom. EN skilsmässa kanske blir bra för dem tillslut! Sluta tryck ner varandra så mkt!

Lina

Nä för det är mycket bättre att leva med föräldrar som inte älskar varandra längre va?
Läs igenom vad du skrivit, eller nästa gång du skriver något.

S

Har du glömt alla pekpinnar du haft innan Bella? Att man SKA vara gift innan barn, hålla ihop en kärnfamilj oavsett otrohet. Du har varit så hård och sårat så många kvinnor som lidit men nu plötsligt är du helt omvänd. Enda positiva med kriser är att man blir mer empatisk så det hoppas vi denna skilsmässa leder till för dig.

S
Otrohet?? Har du fakta eller bara något som kommer ur din mun?

Livet har andra vägar, det blir inte alltid som man har tänkt sig..

Lina

Hon skrev det en gång. Att hon skulle stanna även om odd var otrogen.

I

Mun? Hon skriver väl?!

Sara

Det är kanske så att du mår bättre när alla vet och ni slipper smussla med att ni separerar.
Ibland är det skönt att berätta för alla.
Ha en supertrevlig aw!

Mia

Bara en reflektion. Varför låter du aldrig dina medarbetare vara på AW ifred- utan dig? Du är deras chef, inte en i gänget. Vad handlar det om egentligen? Saknar du vänner? Vill du micro-styra allt? Ser du nackdelarna med att vara så operativt involverad och med i allt? Har du funderar på huruvida du eventuellt hämmar din personal?

Maja

Eet där var ingen reflektion öht men däremot ett gäng frågor, den ena mer korkad än den andra. Dessutom ställda med både en överlägsen och otrevlig ton. Grattis du är säkert jättenöjd!

Aldrig tänkt på att det här är Bellas blogg och att hon därför inte skriver vad hennes anställda gör en fredagkväll om det inte är så att Bella råkar vara med?

Eva

Blir mer och mer övertygad över att kan man inte inse att en blogg är inte en helhetsbild så ska man inte läsa bloggar, shit vilka korkade kommentarer det är. Och för den delen, är det en AW som företaget betalar så är det en självklarhet att cheferna är med.

Jo

Det som skrivs på bloggen skall dock vara sant!

Lj

Intressant att du vet alla gånger Bellas personal har aw och att hon då alltid är med. Imponerad!

L P

Det är väl aldrig inte OK att vara lycklig? Och vem har bestämt hur länge du ska sörja vara olycklig efter en skilsmässa? Vad vet vi om deras resa?
Sluta döma varandra, sluta uppmana en vuxen kvinna till vad hon ska göra med sitt liv, sin familj och hur hon ska känna. Åter igen är det endast kvinnor här inne som skriver så fruktansvärt elakt till en annan kvinna och i andra andetaget snackar vi lika rättigheter och jämställdhet mellan män och kvinnor. Jag har inte sett någon kommentar från någon man här inne el i media som skriver nedlåtande om Isabellas val i livet.

Jg

Att göra allt i 180 km/h i livet är inte att vara vuxen.

Elin

Ingen vet vad som hant emellan er och du har ingen skyldighet att beratta heller. Det verkar som en sten har lyfts fran dina axlar och du verkar myket lyckligare nu an pa lange. Det ar tabu att tala om lycka som mamma nar man inte ar med sina barn hela tiden och manga blir provocerade av att kvinnor kan vara lyckliga utanfor hemmet och familjen. En man skulle inte bli lika ifragasatt. Det ar OK att kanna sig glad efter ett forhallande har tagit slut. Det ar ocksa OK att vara glad nar man inte ar med sina barn. Det betyder inte att man alskar dem mindre eller inte sorjer ordentligt. Ingen vet som sagt vad som har hant och i slutandan sa kommer sakert bade du och Odd vara lyckligare pa varsitt hall.

Hg

Det sjuka är att hon tyckte allt var så bra för några veckor sedan fattar du väl!?

Elin

Det ar val anda skillnad pa vad hon tycker privat och vad hon skriver pa sin blogg?!!

Ansku

Det går inte att prestera en skilsmässa. Inte heller att tvinga fram känslor som inte finns. Och ibland klarar man inte av att det gör så ont så då är lättare att fokusera på det som är bra i livet. Det finns ingen som kan förutspå hur din framtid ser ut på basen av hur du hanterar din skilsmässa. Livet går upp och ner. Bara ni vet hur ert äktenskap har varit och om det var värt att kämpa för. Sköt om er!

Jag saknar dina inlägg om och med barnen. Din blogg tycks enbart handla om jobbet numera., Så tråkigt!

Lj

Kanske lite svårt att skriva positivt om familj när de just ska skiljas? För att vara Bellas största fan har du sjukt lite insikt

Zarah

Jag kände också sådär. Tills han flyttade ut och allt kändes på riktigt. Då kom ensamheten och smärtan.

Ellen

Åh det gör så ont i mitt mammahjärta när du väljer arbetet/kollegorna/AW/resor etc framför barnen.
Det enda barn behöver när de är så små är tid med sina föräldrar. Och du ska nu spendera ett dygn med dom? Allvarligt, ett dygn ?
Jag tror tyvärr du har tröttnat på familjelivet och allt vad det innebär.
Det är så tydligt i din blogg när du nu bara jobbar, reser, fixar håret och går på AW’n.
Mina barn börjar bli tonåringar och vill knappt spendera en timme med oss föräldrar men jag är så glad att jag prioriterade dom under deras småbarnsår.
Dina barn kommer inte tacka dig för att du byggt upp ett imperium, dom kommer att tacka Odd för att han fanns där för dom.

Karin

Ellen! Jag håller med dig!

Tove

Ett dygn, den här helgen, lika mycket som Odd. Inte ett dygn i månaden.

Hans

Lägg ner. Jag träffade bara min pappa varannan vecka när jag växte upp (pga jobb) men inte gick det någon nöd på mig eller min relation med min far. Jag kommer för evigt tacka min far för att hans jobb innebar att jag fick den uppväxt jag fick, i form av att vi hade råd att resa på semestrarna och göra andra saker tillsammans med familjen som vi annars kanske inte haft råd med.
Sluta vifta med ditt mammahjärta och pekpinne och börja inse att alla familjeförhållanden ser olika ut och bara för att Isabella må vara upptagen med sitt jobb en stor del av sin vecka betyder det inte att det behöver gå ut över barnen.

Victoria

Jag har barn i åldern 2 och 5 år och jag förstår på riktigt inte hur du ens kan skriva att du känner dig glad? Du har precis förlorat tid med dina barn. DINA BARN!! Jag förstår inte hur du kan tycka den lilla tiden du spenderar med dina barn kan kännas tillräcklig och hur du kan festa loss och känna lycka övrig tid som du verkar göra. Jag tycker ett är skrämmande. Jag vill vara med mina barn varenda minut men du verkar föredra att åka på jobbresor eller med vänner. Tycker faktiskt synd om dina barn. Jag hoppas dem slipper läsa om detta, var deras mamma var alla dagar när dem saknade dig. Läskigt hur du agerar, tänker och faktiskt gör. Visst att folk separator men har aldrig hört om så könslokall mamma. Isabella, det är dina barn!!!!!

Karin

Så ledsamt att bara ösa på och inte stanna upp…. Jag tänker att det är en strategi för Isabella… Så synd…..

Lisa

Håller med! Finns inget viktigare än ens barn och tid med dom. Hade aldrig kunna vara borta från mitt lilla barn sådär

jos

Ååååh blir tokig på era mossiga gammaldags kommentarer. Som om det enda en kvinna ska göra är att vara mamma? Bara för att ni lever det livet (uppenbarligen) behöver inte andra göra det. Jag tror helt ärligt att barn mår bättre av att växa upp med föräldrar som har ett eget liv utanför familjen – det gör ju att barnen lär sig samma sak, får ett rikare liv och blir mer utåtriktade. Ni fostrar barn som blir som er själva, inte alls säkert att de blir lyckligare än Bellas barn som får en annan ingång till livet. Vakna upp o var inte så jäkla instängda!

Lisa

JOS; gammaldags?! Tror du barn inte har samma behov som dom alltid haft? Och pratar inte om mammor endast utan föräldrar och under småbarns åren. Barn behöver närvarande föräldrar och tid med föräldrar. Säger inte att man endast ska vara med barnen, varje minut men det är inte du som står i fokus när du skaffar barn, dom kommer först, helst under dom första åren. Ska vara så mycket egentid och allt sånt i dagens samhälle men när det kommer till kritan är det tid barn vill ha med dig som förälder. I nåt år kan man väl ändå stå åt sidan och sätta barnens behov först, tror du tex en 1-3 åring bryr sig att mamma (i det här fallet) är såå framgångsrik?

Lisa

Och hur vet du vad vi lever för liv och hur vi fostrar våra barn? Instängda? Du har ingen aning om vad du pratar om. Jobbar på ett högt uppsatt jobb men har valt att vara hemma med mitt barn i några år för det är det finaste jag kan ge mitt barn, jag ger mig själv! Resten hinner barnet se när det blir äldre, att mamma har ett liv. Så sätt du din unge på dagis så fort det går eller skaffa nanny efter nån månad efter födelsen och ut och förverkliga dig själv för det är ju det viktigaste du kan ge ditt barn men stackars barn säger jag

Emma

Ganska säker på att vi är många föräldrar/mammor som inte vill vara med våra barn ”varenda minut”.. Det gör en inte till en otillräcklig/dålig förälder. Jag är fortfarande samma person som innan jag fick barn. Föräldrarollen är EN dimension av mitt liv, en mycket viktigt dimension, men fortfarande en av flera. Jag, och de flesta jag känner, har behov av annat vid sidan om barnen.

Sara

Men alltså. De ska ju skiljas?? Då är det omöjligt att vara med barnen HELA tiden. Sluta skuldbelägga och passa på att vara med dina barn istället.

Lisa

Jag menar inte nu vid skilsmässan utan Bellas liv överhuvudtaget, lite tid för barnen, nu när dom är små

Veronica

Njut av att allt som gör dig glad och lycklig. Barn känner har så känsliga känselspröt så det bästa för dem och deras framtid är att båda deras föräldrar mår bra. Önskade att personer slutar att skuldbelägga dig eller Odd hur ni löser denna situation ni är i. Vet att ni ser till barnens bästa.
För att skapa trygga och lyckliga barn behovs det lyckliga och trygga föräldrar. Ha det gott. Kram

K

Man skall inte skaffa ungar om man inte är i ett stabilt förhållande.

Pia

Fast det vet man ju aldrig, ingenting är statiskt.

J

När man skaffar ungen jo!

Lj

Wow är det låg på det? Om.jag inte minns fel så var Bella och odd i ett stabilt förhållande när de skaffade barn och fram till precis nyligen. Du verkar inte veta mycket om hur livet och människor fungerar..

Johanna

Alltså förlåt men det är ett egoistiskt resonemang att säga ”barnen är lyckliga om de har lyckliga föräldrar”. Alltså en ursäkt för att att prio 1 ska vara att föräldrarna själva ska göra roliga grejer, och där med blir påstås det bli bäst för barnen. Om partyresor och jobb gör föräldern lycklig ska man alltså göra det – men kunna skylla det på att ”nu åker jag på denna partyresa, men nej nej det är inte för min skull, jag tänker på barnen, det är för att barnen ska få en lycklig förälder”. Alltså seriöst, man ska ta ansvar för sina barn och deras välmående främst. Sen kan barnen INDIREKT påverkas av förälderns välmående. Självklart ska man inte leva på ett sätt som gör en olycklig, tex är det ju bra att Bella och Odd skiljer sig om de känner sig olyckliga ihop. Men de första småbarnsåren KRÄVER hög närvaro och tid, kärlek och mera tid ifrån föräldrarna. Att man sätter sig själv ur fokus i några år. Punkt och slut.

Lisa

Så är det! Barnen går först, fokus är inte på dig själv de första åren. Småbarns åren kommer inte igen, ta vara på dom och är med dina barn så mycket du kan, dom behöver sina föräldrars närvaro mycket. Tid kommer när du kan fokusera mer på dig själv. Så många som kan gå ner i tid på jobbet men väljer börja jobba tidigt för att man själv vill och ”måste” för egen del men det handlar inte om DIG dessa år.

cora

Verkar att finnas många bittra människor här, som mår så dåligt att de måste trycka ner andra /Bella/ för att själv må bättre!
Det är synd om människorna!
<3

Ll

Men hur kunde det bli skilsmässa när ni hade ”high five” å allt det där som ni var världsbäst på, du å odd?

Gita

Ett dygn med barnen som om det är en sak

Tess

Vad då är en sak? ODD har ju barnen också? Dem DELAR vårdnaden!? Capiche?

Alexandra

Din klädstil är helt galet on point senaste tiden. Så snygg och modern men samtidigt proffsig! Vem var din stylist nu igen? 🙂

Vad du är fin 🙂
Kolla in min blogg! 20 år, gift och ung mamma!

Emm

Något har blivit tokigt med dina reklam-annonser på bloggens mobila version. Jag antar att du ibte står bakom dejtingsidor med afrikanska ovh thailändska kvinnor?

Maria

Reklam är väl många ggr (på nätet) individanpassad. Cookies sparas. Den reklam som kommer upp är baserad på din surfhistorik. Jag har aldrig sett det du beskriver någonstans, däremot överöses jag med skoreklam och gymprodukter. Cookies. Inte slumpen.

IT

Det är tyvärr antagligigen så att du fått ett sk. adware på din telefon/padda/dator. Ett adware är ett (ofta oönskat) program som visar upp reklam där det normalt inte visas reklam.

Jag rekommenderar att du installerar om din enhet och fabriksåterställer den.

Hanna B

Jag brukar läsa lite kommentarer här inne då och då. Jag gör det av endast EN anledning (kan kanske låta märkligt) och det är för att läsa allas elaka, dömande, ifrågasättande och nedklankande kommentarer, tillrättavisanden och frågor.

Jag blir fan mörkrädd varje gång och då har jag snart checkat av i ett halvår lite då och då. Vi är vuxna kvinnor (män?), finns det ingen eftertanke, skam eller reflektion innan man trycker på sänd? Om jag sett någon av mina närstående vänner eller familj skriva eller säga nedlåtande eller elaka saker till en annan människa (offentligt eller ej) så hade jag blivit mycket bekymrad.

Är ni lika elaka, frågande, ifrågasättande, dömande och nedklankande i tal, hade ni sagt detta rakt ut till Isabella? Eller hade ni sagt det till er vän om han eller hon hade varit i samma sits? Om ja, grattis! Du är rakryggad, uppskattas av många. Men du saknar antagligen förmågan av att känna empati. Öva upp den och du kommer komma riktigt långt.

Om nej, skriv nått snällt istället!

Vad någon väljer att göra i sitt förhållande och liv har ni inte något med att göra. (om någon är riktigt illa ute, barn far illa ect, så självklart gör man som närstående vad man kan. Men så är inte fallet här, och de flesta av oss här inne är dessutom inte närstående, så då har vi inte med sånt att göra ändå)

När jag var fem år gammal så fick jag lära mig något väldigt bra: Säg bara saker till andra som du vill att andra ska säga till dig.

Vi alla är på ett eller annat sätt väldigt lika, så döm inte så hårt. Nästa gång kan det vara du. Livet kan vända jävligt fort, var ödmjuk inför det och inför alla du möter så kommer du komma långt 🙂

Peace out!

Hanna B

Som ett tillägg så kan jag ju kanske förtydliga att skit i att skriva något även om du kunnat tänka dig att säga det till Isabella. Skrift är alltid jätte svårt att tolka. Det finns inget kroppsspråk att läsa av, inget röstläge och nästan ingen möjlighet till feedback.

Så bara skit i att skriva om du inte har nått snällt och vettigt stt säga!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *