#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
maj 19 2017 at 17:58

Fira med kollegor 

Full fart idag, inspelning och roliga möten. Vi har haft fina försäljningsveckor i LCC och Flattered så det ska vi fira med en stor AW på kontoret. Vi har Hawaii-tema och det kommer att bli superkul. Imorgon väntar ett dygn med barnen (vi delar upp helgen). Jag känner mig alldeles för glad och stark för vad som kanske är okej på kort tid men samtidigt är jag tacksam för att det är så.


Skjorta och kjol Zara och sandaler & Other Stories (adlink). Trevlig fredagkväll på er!

280 Kommentarer

Ulrika

SLUTA med era nedlåtande och kränkande kommentarer!
SKÄMS på er!
Hoppas Aschberg letar upp er i kommande program om nät-troll!

Lj

Nää men vad säger ni; ska vi inte skamma Bella lite till för att hon mår bättre efter skilsmässan än innan? För det är väl inte meningen?! Och också kanske lite för att hon är ung kvinna som jobbar, har barn och råkar skratta på bild också? Dra i med att hon är en dålig mamma med så har vi fyllt kvoten för dagen!

Vad jag önskar att ni kunde se på er själva lite… Ni är vidriga människor. Aldrig i mitt liv sätt så mycket dömande, elaka, insinuerande och hatiska kommentarer i hela mitt liv som jag gör här dagligen. Vilka är ni? Går ni på samma gator som jag? Blir på riktigt rädd. Hoppas ni lär era kvarlevor bättre än vad ni själva sysslar med bakom skärmar och anonymitet

L

Kvarlevor!?

Var du med en tårtbit i dina föräldrars liv eller tappade de dig i marken?

Lj

Att det var det enda du tog ur min kommentar säger nog mer om dig kära du.

Linda

Alla orkar inte skriva en massa dravel. Har du googlat kvarlevor än?

Veronica

Jag börjar verkligen ledsna på alla idiotkommentarer. Vad är det ni inte förstår?? Bella jobbar heltid, är dessutom egen företagare och därför företagets ansikte utåt. Om hon ska kunna försörja barnen själv M Å S T E hon jobba så att företaget plus bloggen håller sig på fötter. Bella är med barnen på mornarna, varje morgon, om jag förstått det hela rätt så sover hon väl i huset några nätter i veckan T I L L S A M M A N S med barnen också (nej Bella är aldrig med barnen utan försummar dem hela tiden *ironi*) och lämnar på förskolan, Odd hämtar på förskolan och tillbringar eftermiddagarna med dem och ibland om jag förstått det rätt äter de middag tillsammans alla fyra. Sedan har Bella barnen en dag under helgen och Odd en dag. Nu när jag skrivit vad jag läst i bloggen skulle jag vilja fråga: VART ser ni att Bella försummar barnen och bara jobbar, reser och festar hela tiden?? 🙂 Just det: I N G E N S T A N S ! ! ! 🙂

B

I hela bloggen om man inte är ett fan som du.

Veronica

S: Man ser bara det kan vill se om man är drabbad av svenska avundsjukan. Patetiskt att inte skriva ut sitt namn och våra stå för vem man är när man kritiserar nån.

V

Vad skiljer svensk avundsjuka mot den som finns i alla andra länder!?

Veronica

Sån avundsjuka finns inte i andra länder kära du

Ioo

Vad är skillnaden menar du Veronica i o m att avundsjuka finns i alla länder?

Eva

Jag med, vill bara skrika rakt ut hur elaka människor kan vara och orealistiska. Och om det är så att Odd bor mer i huset så finns det kanske en helt logisk anledning… han har kanske inte någon annanstans att bo. Stå på er I och O, ni jobbar på bra!

Veronica

U and me both 👍

Carin

Oavsett om man är överrens eller inte så är en skiljsmässa uppslitande. Det tar tid innan livet känns stabilt och okej igen oavsett om man är lättad att beslutet är taget. Det känns otrolig märkligt att du visar upp dig leendes på alla bilder (visst,man behöver inte se bedrövad eller ledsen ut) men verkar otroligt fejkat att du skriver att du är så glad och stark osv. Det är nog väldigt få personer som gått igenom skiljsmässa eller separation som kan identifiera sig med dig. Det känns som ett spel alltihopa, att du håller upp en fasad om att du är lycklig och glad, hur kan man vara det när man skrivit att man är tacksam för att ens egna barn iaf inte kommer bli skiljsmässobarn och sen dröjer det ett år och vad händer? Skiljsmässobarn. Är denna glättiga positiva fasaden i bloggen ett sätt att hämnas/provocera odd (typ visa hur bra det går utan honom) eller någon tredje person? Fine om man inte vill prata om sin separation eller att det är tufft, men blir väldigt märkligt att läsa att du är glad. HUR kan man vara glad när äktenskapet bara höll 3 år och ha barnen på halvtid? Nästan lite respektlöst mot barnen om de läser det här i framtiden (vilket du skrev att det va därför du inte vill prata så mkt om skiljsmässan) låter som att du bara rycker på axlarna o går vidare.

K-L

Men vem sjutton tror du att du är ? Jag blir så trött. Låt henne vara ! Att Isabella är lycklig, det är helt underbart !

J

Vem tror du att du är K-L!? Hade Bella inte velat ha kommentarer hade hon inte bloggat!

Ulrika

Det stavas INTE skiljsmässa!!!

Madelon

Tänk om folk kunde lära sig stava till SKILSMÄSSA. Fattar inte varför så många börjat peta in ett ytterst irriterande ”j” i ordet? Allra mest förvånad blir jag dessutom när resten av inlägget är välskrivet och välformulerat. Sorry Carin, inte min mening att klanka ner på din stavning och jag hoppas du inte tar illa upp utan tycker det känns bra att kunna stava rätt fortsättningsvis 🙂

Victoria

Det är ett rätt märkligt beteende att berätta hur andra ska känna, tycker du inte? Har du tänkt på att det inte går att styra känslor?

I övrigt, jag separerade från min ungdomskärlek efter 8 år, vi hade länge ett bra förhållande. Den sista tiden fungerade det inte, och jag hade också enligt dig fel känslor. Jag var lättad, glad, sprallig och kände att jag hade världen framför mina fötter. Det betydde inte att vi inte hade haft ett bra förhållande, men jag var klar och kände att jag tagit ett bra beslut. Snart två år senare har jag fortfarande inte varit ledsen, jag har varit tacksam över det vi en gång hade men jag saknar det inte. Vi är alla olika, det finns inga känslor som är rätt eller fel.

Malin

Håller med dig. Ska själv snart separera och jag tror jag kommer känna mig lättad och hoppfull. Känner mig redan stark i mitt beslut att lämna trots att vi har barn. Tror alla andra kommer förvänta sig at jag ska vara ledsen, men det spelar ingen roll.

Caroline

Kräks snart av alla negativa kommentarer! Hur bittra är ni stackars människor?! Jag skäms av att läsa vad ni skriver…! Sorgligt så svaga och vilsna ni måste vara. Ta tag i ert eget liv istället så mår ni förhoppningsvis bättre så småningom. Du är fantastisk Isabella, njut av det glada stunderna i detta tuffa du går igenom!

Eva

Ibland undrar jag om ni som läser här inne är empatilösa puckon eller helt vanliga bitter****** !? Och minnet måste ni ha något fel på också!

För ett halvår sen så tillbringade Bella nästan all tid med barnen, Odd fick en massa skit för att hon alltid behövde vara själv med barnen medans han låg och sov. Sen hände något för 3-4 månader sedan, Isabella började vara borta mer och mer och familjen försvann mer och mer ut bloggen. Deras skilsmässa hände självklart inte över en natt, de påbörjade redan då livet ifrån varandra, att barnen försvann beror självklart på att det skulle blivit för uppenbart för oss läsare vad som höll på att hända. Så att hon spenderar halva veckan borta från sina barn är väll inte så konstigt, här finns två föräldrar som vill vara med sina barn och samtidigt vill att dom ska må bra, då samarbetar man som Isabella och Odd gör!

Jag blir så jävla less när jag läser era kommentarer, om det är svårt att hålla sig borta från att skriva elaka kommentarer så hejda dig en sekund och FÖRSÖK känna dig in hur det hade varit om set var du där på andra sidan, hur hade du velat höra alla åsikter av människor som inte vet ett dugg om vad som har hänt och hur ditt luv ser ut på riktigt!

Skärpning!

Vea

Somna om tant Eva.

Veronica

Den kommentaren börjar bli tröttsam lilla vän.

M

Odd har alltid fått skit här oavsett vad han gjort eller inte gjort……

Jessica

Isabella, vilka otrevlig troll som slagit till på din blogg.
Jag är så glad att du hanterar er situation på bästa sätt och är säker på att barnen är glada sålänge dom har två lyckliga föräldrar som älskar dom! Ni gör så gott ni kan 🙂 kram från en som är teambella all the way

hej

Hej !
Min fråga är till er andra läsare som vill svara och kan ta er tid att komma med nåt tips eller bra råd. Jag vill inte fråga Isabella för att hon går igenom en skillsmässa och vill som sagt inte belasta henne med min dilemma.

Går igenom något tufft i livet just nu känns svårt att veta hur jag ska ta mig ur detta. Det gäller någon närstående till mig som har fått en funktionsnedsättnings diagnos inom autismspektrum. Ens liv vänds ju upp och ner. Någon som kanske har gått igenom samma eller liknande situation? Känner mig så deprimerad av detta vill den människan bara väl men vet inte hur jag ska hantera detta. Kan någon komma med nått bra råd? Har börjat må dåligt och har ofta ångest tom sömnen rubbas.

L

Hej! Jag möter många barn med autismspekterdiagnoser i mitt jobb och vill bara säga att det nog är helt vanligt att reagera som du gör. Det är en process och en omställning innan man landar i ”det nya”. Men så vill jag säga att en människa aldrig är sin diagnos. Diagnosen kan hjälpa till att förklara hur den människan upplever världen, som kan vara annorlunda än för oss utan diagnos, men det finns inte två människor med autism som är lika. Läs på om diagnosen och uppsök grupper där du får kontakt med andra i samma situation. Ju mer kunskap och förståelse du får, dess bättre. Kram till dig!

Jeanette

Mitt tips är att vända dig till kommunen där du bor som säkerligen kan erbjuda någon form av anhörigstöd. Ibland kan det kännas skönt att få prata igenom dina känslor med en professionell person. Där kan du även komma i kontakt med personer i liknande situation.

Diagnosen kan hjälpa att förstå varför hen har vissa beteenden och även hjälpa till i bemötandet. Och glöm inte, personen är exakt samma person som hen var innan hen fick sin diagnos.

V

Slappna av.

Eva

Jag har gått igenom någon liknande och det var en vuxen person, jag kan tänka mig att det är annorlunda om det var är ett barn. Men jag fick frid när jag tänkte att den här människan är ju samma person som innan, hen har ju inte förändrats till det sämre, snarare tvärtom. Hen får hjälp med medicinering och vi kan få stöd i hur vi kan kan vara ett stöd med vårt eget förhållningssätt. Lycka till, det kommer bli bra ❤️

Maria

Jag får på riktigt panik av kommentarsfälten i dina inlägg sedan du outade skilsmässan. Shit vad du måste ha blivit hårdhudad efter dina år i offentligheten för annars förstår jag inte hur du kan klara av all denna skit som kastas. Vad ÄR ni för människor som kommenterar så nedlåtande egentligen? Har ni barn? Lär ni era barn att göra samma sak? Lägga sig i andras liv, fälla bittra kommentarer? Gör ni samma sak mot era vänner, face to face? Snälla förklara varför ni säger så vidriga saker för jag förstår inte.

I

Hur kan DU bete dig som DU gör med tanke på att barnen bara är tårtbitar i Bellas liv!?

Mici

Men det var då ett väldans tjat om att barnen skulle vara tårtbitar?!
Tror ni som klagar på detta uttryck har missat poängen, vilken enligt min förståelse är att barnen faktiskt prioriteras istället för att hamna i skymundan av karriär eller annat. Sen hur man uttrycker sig på när man förklarar hur man delar upp sitt liv är väl upp till var och en?
Och dela upp sitt liv för att hinna med arbete, familj, kärleksrelation, familj, släkt, vänner, träning och egentid är faktiskt något man måste göra vem man än är.

Ioo

Som om barn skulle vara lika viktigt som träning och släkt. Haha. BÖR ju vara viktigast!?

Tina

Men stackars dig I, du förstod alltså inte vad hon menade….
Men vet du, det är lite tokigt att du går in här då och är spydig, det blir ju mest så att man skrattar åt dig då.

Eva

+111111

Lina

Trist kommentarsfält. Jag vet att du skrivit och sagt att du inte vill moderera men det kanske går att revidera den åsikten?

Annars vill jag bara säga vad glad jag blir av att läsa om folk som trivs på jobbet och med sina kollegor. Det måste kännas tryggt när det stormar runt omkring att ha en trygg plats att gå till. Jag jobbar själv på ett litet och väldigt expansivt ingenjörsföretag och jag tänker mycket på vilken möjlighet jag har att påverka arbetskulturen i det här skedet.

V

Jag tycker att det är så fantastiskt att se dig glad, då var det rätt beslut! Jag och min sambo gjorde slut i vintras och det var det bästa vi hade kunnat göra. Jag är så mycket gladare nu, och det är det viktigaste!
Också måste jag bara säga att er nattmask ”sleeping senasation” är fantastisk, jag använder den som en ansiktsmask och wow vilken förändring av min hud! <3 Livet ska vara enkelt.

Vic

Jag tycker att det är så fantastiskt att se dig glad, då var det rätt beslut! Jag och min sambo gjorde slut i vintras och det var det bästa vi hade kunnat göra. Jag är så mycket gladare nu, och det är det viktigaste!
Också måste jag bara säga att er nattmask ”sleeping senasation” är fantastisk, jag använder den som en ansiktsmask och wow vilken förändring av min hud! <3 Livet ska vara enkelt.

A

När man separerar, måste inte soc bli inkoppade då? För barnens bästa? Eller har jag fått det om bakfoten nu?

K

Nej, soc behövs inte kopplas in vid skiljsmässa. Barnets bästa är en term som finns i lagen om något som soc och domstolen alltid ska jobb utifrån när det kommer till barn och exemplevis vårdnadsfrågor men bara för att två föräldrar separerar behövs inte socialen kopplas in.

Linnéa

Soc behöver inte kopplas in bara för att föräldrar separerar. Soc kopplas in om någon är orolig för att T.ex. barn far illa hemma eller om dem har ett utåtagerande eller riskfyllt beteende. Barn behöver inte fara illa per automatik om föräldrar skiljer sig, tvärtom kanske det är det bästa i vissa fall om det är mycket bråk och tjafs mellan föräldrarna som barnen fått uppleva under lång tid. Allt gott 🙂

Malin

Ingenting av det Bella visar upp här efter skilsmässan är en bråkdel så ”skrämmande” och ”tragiskt” (några av era ordval) som de sjuka kommentarerna hon får. Jag skulle må bra mycket sämre av att ha en mamma,vän eller syster som många av er än en som Bella. Hur kan det vara konstigt att ta barnen halva helgen var när man precis separerat? Hur kan det vara så fel att en lämnar och en hämtar på förskolan? På så sätt träffar ju barnen båda föräldrarna varje dag vilket verkligen inte alla barn gör. Hur kan ni bli provocerade av att Bella går på aw en kväll fast hon är mamma och hennes barn är hemma med sin pappa? Oavsett vad ni tycker om Bella (och det verkar ju grunda sig till stor del på spekulationer ser man här) så slår ni henne med hästlängder när det gäller fördomsfullhet, elakhet och missunnsamhet.

Bath

Många åsikter här om din skilsmässa.. Varför?tror inte ens Isabella läser allt men hon måste tjäna massor på varje kommentar för det är väl så det fungerar när man har en blogg vad vet jag. Hoppas att allt kommer bli bra ändå. Trevlig sommar till er alla.

Lina

Skäms inte för att du mår bra, det betyder att ni tagit rätt beslut. Och även om Odd inte velat skiljas (vilket jag inte har en aning om) så har du även gjort honom en tjänst. Det är hemskt att ”slösa” bort varandras tid om man inte gör varandra lyckliga, livet är för kort.

Ni som skriver elaka och kränkande saker. Många av er klagar på hur Isabella är som mamma (och fru), och att ni inte skulle vilja ha en mamma som henne. Om ni har barn eller har tänkt att skaffa barn, så tycker jag att ni ska fundera på vad era barn skulle säga om de fick läsa det ni skrivit här. Skulle dom vara stolta över er?

Mika

Håller med många andra här! Sluta trycka ner Bella! Inget känslor är fel! Kan hon trots allt känna sig glad så är väl det jättebra. Och till dig som skrev någonting att det är respektlöst mot barnen, när de kommer läsa i framtiden och se att hon var glad: NEJ. Om mina föräldrar bara varit glada efter deras separation hade jag varit glad!!

Katarina

ASSÅ bella love u men GUD ditt skratt!??! Låter så fruktansvärt fejkat i dina instagramvideos…Så grällt och krystat och det gör nästan ont att höra det, trodde först det var en parodi!?

Anna

Det där är ett rent påhopp Katarina, för vems skull skriver du så? Hur hade du känt om någon skrivit så om ditt skratt, eller om dina barns skratt? Tycker dina nära och kära att det är okej att du skriver så?

Helena

Håller meeed! Så falskt tyvärr. Skulle aldrig klarat av en sån person i mitt liv tyvärr. Enda som betyder ngt ör karriär o cash. ”O vad jag är lycklig över att jag kan bo kvar i huset själv” ja vi vet du har pengar. Hellre lycklig o fattig än olycklig o rik.. just sayin:)

Linnea

Haha wow! De flesta kommentarerna här osar av förakt. Det låter på de flesta att har man ett äktenskap och barn så kan man lika gärna låsa in sig för evigt. Får ni inte gå ut och ha roligt för era partners? Umgås ni i en bubbla av människor som har (pek)pinnar upp i röven och slutar därför göra saker ni tycker är roliga för att inte tappa masken? Har ni förlorat alla era vänner samtidigt som ni fick partner och barn? Varför normaliserar ni ett liv utan kontraster? Låter som ett oerhört tråkigt liv att leva.

Laila

Jag håller mina tankar om denna skilsmässa för mig själv, då jag inte kan skriva/avgöra rätt eller fel då jag inget vet, jag vet ingen sanning om Bella eller Odd!
Bella har dock (enl. mig) gjort ett stort fel: hon fortsätter skriva om skilsmässan = det drar läsare.
Låt det hellre bli en ”affärsblogg”, med smink, kläder, mm mm och låt familjen vara ifred tills allt är klart och skilsmässan är klar.

Allt skriv i bloggen, alla intervjuer i media etc gör en del (många) nyfikna och många inbillar sig, ser inte sanningen bakom och om skilsmässan då inget skrivs om det formella ang. skilsmässan.
Odd tiger tyst som i graven men Bella eldar på. För mig är det fel, men Bella vill ha läsare/klick=pengar och det får hon.
Låt bloggen vara affärsblogg tills allt är klart, då kommer många sluta spekulera!
Jag hoppas att allt kommer lösa sig till det bästa för dig och Odd OCH för barnen. 🌷

Sandra

Laila, hade hon inte delat med sig om skilsmässan så hade det blivit gnäll om det också. Det är OMÖJLIGT att göra alla läsare nöjda, är helt säker på att Isabella vet vad hon gör. Låt henne skriva vad hon vill och känner för, det är ju trots allt hennes blogg.

Alexandra

När det kommer till kritan, så märks det verkligen hur långt Sverige har kvar med feminism och jante. Nu när du visar dig stark i en skilsmässa, då kommer avundsjukan och kvinnofientligheten/skuldbeläggande fram. Fyfan alltså. Vidriga kommentarer. Ta inte åt dig av någonting. Dom projicerar bara sin egna negativa energi och inre bitterhet, det har inget med dig att göra egentligen.

Jo

Synd att dina föräldrar ignorerade även dig.

jos

Vad har din replik med kommentaren att göra egentligen? Förstår inte alls kopplingen..

Moa

Hej Isabella
Jag letar efter ett par kortbyxor inför sommaren och jag tycker att dina är jättefina!:) vart har du köpt dina, finns dem kvar att köpa?:)

Emma

Så fin du är! Älskar din klädstil, blir verkligen inspirerad av alla snygga plagg du bär 😍 Trevlig helg!

Eva

Om jag får psykologisera lite här….

På den här bloggen så är det så många som inte mår bra i sina liv och när Isabella är på botten då sker en intentifikation med henne, det känns bra för läsaren. Men sen när Isabella reser sig upp så snabbt som hon gör då infinner sig snarare en besvikelse hos läsaren, vi var ju så lika men nu har du svikit mig….

Och läsaren är troligtvis väldigt omedveten om det här, hen är t.o.m. omedveten om att hen inte mår bra själv, och då måste det vara Isabella som det är fel på.

Känner du dom här känslorna så se inåt lite innan du sätter dig ner och spyr ut allt som du tycker att Isabella gör fel.

S

Bra beskrivet! Just så är det nog!

Jusse

Vilken toppenkommentar. En eloge till dig ❤

Linda

Den där klassikern dyker alltid upp i sådanahära kommentarsfält.

Den som skriver kommentarer är inte helt ute och cyklar men om vi andra tänker till lite så ser vi att personen faktiskt gör samma sak själv som den beskyller andra för.

Personen har samma behov av att trycka ner andra som de som den kritiserar. Men istället för att ge sig på den mest omtyckta (Bella i detta fall) så hoppar denne på någon som har en avvikande åsikt för då vet den om att den kommer få medhåll.

Rätt intressant beteende om man är intresserad av psykologi.

Eva

Jag blir faktiskt ärligt intresserad, när trycker Isabella ner andra? Och då menar jag i nutid och inte när hon var väldigt ung.

Stina

Men alla inlägg modereras och uppenbarligen släpps många som vissa anser vara nättroll igenom. Moderator/Isabella vet nog precis vad man släpper igenom.

Underskatta inte intäkterna från bloggen som driv för att tolerera nättroll.

bb

Så du menar Stina att eftersom inget verkar tas bort, så kan man vara hur j-a elak som helst? Då har Bella ok-at det?

Emelie

Det är så man tappar hoppet om människan när man läser hur vissa av er kommenterar! Många säger att utan mannen i världen så skulle världen inte vara i krig men vi kvinnor är långt ifrån oskyldiga. Vi är elaka, uttrycker oss hemskt mot varandra och gränserna för rätt och fel finns knappt längre. Skäms på er!

Nina

Jag skäms över dagens samhälle när jag läser dessa kommentarer. Hur kan ni vilja skaffa barn? Hur kan ni vilja att erat kött och blod ska växa upp i detta samhälle som ni själv skapar? Jag förstår inte.

Väldigt fina kläder du har på dig Bella :). Och alltid lika vacker 🙂

http://nouw.com/brickendesign

Emma

Nej alltså jag har skrivit det en gång tidigare. Detta har gått för långt. Isabella du är en stor förebild för många unga. Att du eller en moderator släpper igenom så här mycket skit tycker jag är hemskt. Du ska veta hur elaka barn är mot varandra över internet. Tycker faktiskt du ska ta ansvar och inte låta allt skit komma igenom. Det är hemskt hur elaka kommentarer du får och INGEN ska behöva få så mycket skit. Dags att ta ansvar och visa vilken förebild du är!

Moa

Eva din kommentarer är den klokaste kommentaren jag har läst på hela Isabellas blogg
Till alla andra skärpning! Sluta trycka ner Bella och varandra här,
Tänk verkligen till en extra gång innan ni skriver!:) herregud jag trodde att var/är kloka och intelligenta människor och framförallt vuxna mänkiskor som skriver här men de verkar ju inte bättre
Isabella hoppas verkligen att du bara ignorerar alla negativa kommentarer men du verkar vara en stark tjej så de gör du säkert och såna kommentarer verkar inte bry dig alls om sånt:) jag tycker att du och Odd gör de bästa för barnen och kommer på bra lösningar:) för jag förstår att de måste vara jätte svårt och speciellt såhär ifrån början
Massa styrkekramar till dig:)

Linda

Förstår ni inte att Bella vill ha dessa kommentarer här.

Ett levande kommentarsfält ger klirr i kassan.

Ni underskattar henne grovt.

fia

Linda, så du strävar efter att vara så elak som möjligt för det är det Isabella vill??? Det är ju så att snälla kommentarer eller mänskliga åsikter, ger isåfall också klirr i kassan

Moa

Men du verkar ju inte bry dig om såna kommentarer:)*

Lotta

Brukar inte kommentar speciellt ofta men nu känner jag att jag vill det. Är säkert i den övre ålderskategorin här inne (45+).
Det är så tragiskt att så många av ni som skriver här är uppslukade av negativa tankar och elakhet. Hur vet ni hur Bella, Odd och barnen mår när dörren är stängd och de är själva? Det är en självklart att detta inte går obemärkt förbi, men om man som jag uppfattar att Bella är, en stark individ och har en stabil grund inom sig själv att stå på kan man definitivt gå igenom en skilsmässa utan att totalt falla ihop.
I mitt yrke möter jag varje dag människor i olika psykologiskt påfrestande situationer och ingen är den andre lik. En sak har vi gemensamt dock – det är lättare att gå igenom livet med support än med skitprat.
Bara för att Bella i det här fallet inte gör som du tycker ger dig inte rätten att smutskasta eller förtala henne och hennes val. Min erfarenhet är att bittra, sura mammor är sämre föräldrar än glada och positiva.
Om ni la hälften av energin ni lägger här på att fundera på varför ni själva är så elaka och bittra är jag övertygad om att ni skulle må bättre, trivas bättre i era liv och dessutom kunna unna andra att både leva sina liv som de önskar och göra sina egna val utan att ni går i taket.

Det är inte konstigt att världen ser ut som den gör med så många inskränkta och elaka människor. Varför är det bara ditt sätt som är rätt?
Generositet och omtanke, kärlek och glädje är alltid det som ger energi – det är det ni saknar i era liv och ni lär inte få mer av det så länge ni håller på som ni gör.

Stanna upp en stund och tänk innan du skriver nästa inlägg. Fundera på vad som ger dig rätten att uttrycka dig nedlåtande och elakt mot andra. Fundera på om det ger den en go känsla i magen. Är det verkligen bara förakt som får dig att bli lycklig?
Tragisk läsning, men tack och lov finns motpolerna också. Alla ni som fortsätter stötta och supportera – heja er!! Heja oss. Ha en magisk helg!
Kram <3

V

Du ignorerade också dina barn?

Lotta

Kära V
1. Hur vet du att Bella ignorerar sina barn?
2. Hur vet du om jag har barn eller vilken relation jag i så fall har till dem?
3. Känns det bra nu när du fick vara lite elak igen?
Trevlig helg!

Jenny

Kanske känns det bättre nu när ni väl fattat beslutet, det har ju varit en process för att komma dit där det kanske bearbetats många tankar och känslor på vägen. Att slutligen bestämma sig kanske känns som en mental lättnad.

Annika

Tror inte Isabella bryr sig det minsta om alla otrevliga kommentarer. Så ni ilskna flickor där ute som har pekpinnar om allt, lägg er energi på nått annat 🙂 Bara ett tips, en sak mindre att va förbanna på ! puss och kram!

Linda

Precis Annika.

Kommentarsfältet är fullt av sekundärkränkta människor som inte fattar att Bella vill ha kommentarerna precis så som de är.

Kalmar

Hon vill hellre ha elaka kommentarer än trevliga menar du?
Jag tycker lite synd om dig faktiskt.

I

Hon villl ha alla Kalmar!

Eva

Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om Isabella tar åt sig av kommentarerna eller inte. Jag tänker på mina söner och döttrar som kommer växa upp i ett samhälle som låter mobbare stå emotsagda. Att mina barn inte ska lära sig att du har rätt att ösa skit på en annan människa utifrån hur du själv mår.

Jag vill varken att mina son eller dotter ska inpräntas i att om en kvinnan jobbar heltid och har ett jobb där det krävs kvällsarbete så håller inte äktenskapet.

Därför skriver jag här… inte bara för Bellas skull

Superläcker outfit!

Linda

Ja verkligen.

V

Herlighet så ufattelig trist at kvinner som tydeligvis sliter så mye med seg selv, sitter å skriver så mye hets om livet til et annet menneske. Dere er vel helt enkelt perfekte i deres egne liv, gjør aldri tabber, alltid gjort rett når det kommer til deres egne barn, er i et perfekt ekteskap med den perfekte mannen. Slutt å vær så forferdelig nedlatende om noen andres liv.Det forferdelige er at voksne kvinner skriver slike ting til hverandre. Hadde dere synes det vært OK om deres barn Skrev sånn på nett til en klassekompis e.l. ? Skam dere!!

Lovisa

Vilken fin kjol! Önskar dig en fin helg 🙂

Hanna

Som många andra brukar jag inte kommentera, ‘men känner mig så manad mot bakgrund av alla pekpinnar som skickas.

Folk verkar ha missat att man inte måste ha ”mamma” som sin enda identifikationsfaktor för att vara en bra mamma. En lycklig kvinna, som trivs med sig själv, är grundförutsättningen för att kunna vara en bra mamma/partner/vän/kollega osv. Vad som får en kvinna att vara lycklig med sig själv är olika för oss alla. Vissa kvinnor blir tillfreds med sig själva av att identifiera sig som hemmafruar, vissa som karriärskvinnor m.m. och för vissa passar det sig att bara ha ”mamma” /som enda identifikationsfaktor. Det ena utesluter inte på något sätt det andra. Det finns inget som är rätt eller fel och det är sorgligt att se kommentarsfälten. Det är för mig helt obegripligt hur man kan tro att det bara finns ett bra sätt att vara mamma på och att det skulle bestå i att vara med sina barn dygnet runt. Detta kommentarsfält är det bästa exemplet på att det största hotet mot jämställdhet i Sverige är relationen kvinna-kvinna. Om ni är lyckliga med ert sätt att vara fantastiskt – men vad ger er rätten att kommentera hur en annan kvinna ska vara för att enligt er uppfattning vara en bra mamma? Och kan Bella hitta glädje trots den säkerligen tuffa situation hon går igenom, så är väl det bara positivt? Hur mycket jag än försöker, accepterar jag att jag verkligen aldrig kommer förstå mig på vissa personers resonemang. Och läser du detta Bella (tveksamt men ändå) – grattis till att du mår så bra trots den tuffa tid du säkert går igenom! Och detta vill jag givetvis rikta även till alla andra kvinnor som läser denna kommentar och lyckas hitta glädje trots en shitty situation!

Ioo

Man skall inte skaffa ungar om man inte ämnar prioritera de fattar du väl!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *