#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Food & travel
maj 16 2017 at 20:28

Bästa Tallinn

Och så är jag tillbaka på hotellrummet. Vi (Pingis, jag Emma och LCC I Estland) åt middag på Vegan V inne i Gamla Stan, fantastiskt gott. Vi skålade åt en grym start ihop och sedan pratade vi utmaningar och möjligheter. Pingis och jag la fokus kring hur viktigt det är att aldrig stanna upp i sin business. Aldrig vara passiv eller vänta in andra. Alltid ta kommando, ligga på, göra annat under tiden. Aldrig tappa fart.

Utsikt från hotellrummet 

Jag är tacksam efter en dag som denna. Minns ni hur jag skrev att 2017 ska bli vårt år då vi bygger bolaget globalt? Nu är vi inne i det. Det är nog enklare att bygga bolag Estland-Sverige idag än vad det var för tio år sedan. Jag gillar att leka med den tanken för om det är dessa förutsättningar idag för entreprenörer, hur ser världen då ut om tio år? Jag hoppas att jag får vara med och sätta agendan.

Nu väntar mail och ett bad, sov gott sen!

29 Kommentarer

Härligt att höra att det går bra med företaget:) Ni verkar verkligen ha rejäl fart nu. Lycka till.
Mirella
http://www.livetmedhund.se

Isabella Löwengrip

Tack 🙂

Karen

Alltså åter igen ! Så sjukt imponerad och så kul att företagen gå bra! Köpte mina första LCC produkter i måndags, FÖRÄLSKAD I DE !😍❤️

Hanna

Hej jag är grymt imponerad av dig! Jag tycker jag hade bra fart från 15-35 sedan med barn har det stannat av ..men blir inspirerad av dig! Tänk på att ibland är good enough ok och att få njuta av tiden med dina små ❤️

Natalia

Hör av dig om du behöver ngn med spanska och polska språkkunskaper som gillar att bedriva affärer på ett aggressivt och ärligt sätt och som har mycket internationell erfarenhet. Du är en inspiration och jag vet att jag kan addera ett sant värde till ditt emperium.

Rikard

Tyvärr så verkar du Isabella inte veta att just tid är en investering i sig själv.. Om du kollar exempelvis programmet Svenska miljonärer så hade de alla en viktig sak/detalj gemensamt, och det var just att ta sig tid för reflektion.
Det handlar om att bli bästa vän med tiden, och då menar jag inte att vara produktiv till 100%.
Tillslut går man sönder..
I västvärlden så anses man vara energisk om man gör en massa saker, likt dig. – Produktiv..
I de mer asiatiska länderna är man energisk om man är full av energi..
Tar sig tid att reflektera, fundera..
Det du är nu är cash rich time poor.. Och tiden är vår absolut viktigaste resurs.

Du är grym, men försök tagga ner lite så ska du få se underverk!

Mvh//R.

Helle

Du får nog specificera vad du enar med ”mer asiatiska länder”, i många asiatiska länder arbetar folk betydligt mycket mer än vad vi gör i väst, barn går i skola + kvällsskola + pluggar med tutors fram tills sent på kvällen, pluggar hela helgerna. Sydkorea toppar listorna för antal självmord, vilket påstås vara kopplat till den press som finns i samhället att prestera och bli framgångsrik.

Med det sagt så säger jag inte emot din grundtanke, jag håller med om att tid är extremt viktigt (sedan får man ha i åtanke att det är olika viktigt för olika människor att få återhämta sig), men just Asien känns som ett dåligt exempel om du inte tänker specificera dig lite…

Nyx

Sedär då har även Mansplaining hittat till ditt kommentarsfält :3

Så fin utsikt!

Ellen

Du och Pingis verkar komplettera varandra bra! Jag var på ett öppet seminarium om entreprenörskap idag med bland annat Prins Daniel och Spotifys grundare Martin Lorentzon, där det faktiskt diskuterades just vikten av att hitta en (business) partner som kompletterar en själv – inte någon som är precis likadan som en själv. Det diskuterades även det du skriver om fart, det gäller att bygga bolag tillsammans med någon som har samma syn på detta annars lär det skära sig. Sådant kan vara svårt att veta på förhand, men du och Pingis verkar verkligen ha hittat varandra i entreprenörskap där ni kompletterar varandra fint vilket är väldigt roligt att läsa och följa! 🙂

E

Bästa Tallin? Finns andra Tallins alltså?

Camilla

Men guuud vad drygt.Det är ett uttryck, ”bästa Tallinn” kan man mycket väl säga, precis som folk säger ”äter middag med bästa”, språket utvecklas till uttryck, en del saker blir till internetspråk, och språk förkortas. Hur kan man bara vara så himla dryg att man på fullaste allvar sätter sig och skriver en sån kommentar?

Linda

Kasta inte sten i glashus nu.
Ditt svar på tal var faktiskt drygare.

Maria

Jag tycker det du skrev om att aldrig stanna upp i sin business låter vettigt. Att blicka framåt hela tiden.
Men…det är inte alltid rätt ändå.
Jag önskar att jag hade stannat upp i min business en liten stund. Reflekterat.
Jag gjorde aldrig det. Nu lägger jag istället ned företaget.

Veronica

Bella kanske (sen vet jag inte om det jag skriver nu stämmer eller inte) reflekterar utan att stanna upp när det gäller företagets expansion. Var sak har sin tid vet du 🙂

I

Tyvärr körde Bella samma strategi i privatlivet.

Ulrika

Sov gott du med, och tack för inspirationen! <3

Sofia

Förstår inte riktigt vad du menar med att ni bygger bolaget globalt? Ni har ju inte dotterbolag i de olika länderna utan bara återförsäljare/agenter. Vad hände med ”koncernen” som ni skulle bygga upp?

Antonia

Nu ska vi väl inte vara såna?
Låt Bella jobba på. Heja!

Sara

Kommer ihåg för lite mer än tjugo år sedan när min pappa etablerade sitt företag i Estland och vi skickade dagliga nödvändigheter tex schampo, kläder, och viss mat till folk i inlandet i samband med etableringen. Efter tio år var företaget i Estland det mest framgångsrika av samtliga företagen i Sverige, Finland och Estland. Själv bor jag nu i USA i föredetta svensktrakterna Minnesota. Finns en frisör här som jag brukar gå till som heter Bella on the Bay. När jag klipper mig där tänker jag ofta att här skulle era produkter passa perfekt. Även på det nya nordiska spa som nyligen öppnade på ett de fina nya hotellen här i trakterna.

Cilla

Hurra för dig!! Du är riktigt grym. Pingis verkar vara en riktigt cool tjej också. Härligt radarpar. Kör hårt.

Veronica

Tänkte (med risk för att låta som en riktig smöris 😉 ) när du skrev att 2017 skulle bli ert år när ni bygger globalt att: ”Jaha med tanke på hur Bella är och de som är runt omkring i företaget så kommer det att bli så 🙂 ” Affirmationer 🙂

Tiina

Att stanna upp är det bästa man kan göra ibland, både privat och i företaget. Man behöver tid att reflektera och se hur saker utvecklas, istället för att bara köra tills man kraschar. Ifall man bromsar upp så hinner man reparera och ändra riktning ifall det behövs.

Madde

Näää…var här och nu i stället, njut av dina fantastiskt underbara barn ..karriär är obetydligt i förhållande till kidsen. Stanna upp tro mig..du missar sååå mycket tid med barnen, barnen är bästa tiden och investering i din karriär…som mamma👍🏻

Lj

Lägg av, det är 2017 – man kan faktiskt göra båda sakerna. Man kan dessutom inte leva livet genom sina barn, vad finns då kvar när de är vuxna och utflugna? Inte ett skir. Låt människor göra karriär OCH ha familj!

Mika

Blir det politiska uppdrag i centerpartiet månne..

Karma

Vad det är mycket pekpinnar i ditt kommentarsfält Isabella..
Det är så många som tycker hit och dit men verkar ha glömt att vi alla är olika.
Tycker du är grymt bra och var rädd om dig.
Stor kram // Karma

Lia

Hoppas du någonstans inser att du är hysterisk vad gäller framgång. Inte en normal person offrar en familjesituation och barnen för att ”bygga bolaget globalt”.. du måste väl förstått att ett sådant mål (tillsammans med tiotusen andra mål du satt) skulle påverka människorna som är dig närmast.
Förstår inte dessa prioriteringar. Finns det en rimlig förklaring, eller borde du kanske ”stanna upp” någon gång och inte ”bara köra på”?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *