#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
april 20 2017 at 09:52

Sally två år

Det var en liten tjej som blev överlycklig imorse när hon fick höra att hon fyllde två år idag. Sally skrek rakt ut TÅRTA! Sedan la hon sig under täcket för att visa att hon minsann väntade på den. Odd stannade med Sally i stora sängen och Gillis och jag smög ner för att greja med frukostbrickan. Fem minuter senare tog vi sats och sjöng det finaste vi kunde och gick in till Sally med paket och Spiderman-tårta. Lyckan i hennes ögon när storebror gav henne paketet, kommer jag aldrig att glömma. Så stort.

Vi beställde en ny tårta från Café Lindqvist, supermumsig. Princesstårta fast med chokladmousse i. Sally åt upp hela sin portion. ”Gott” var betyget. Allt som Gillis älskar, älskar ju också Sally därför var Spidermantårtan given.

Hon fick en vagn från Brio (adlink),

Den snodde dock brorsan snabbt….

För detta var dagens höjdpunkt. Här kramar hon om sin nya leksak Mini Speeder (adlink) från Jollyroom. Hon lämnade inte bilen under hela morgonen. Vi har en överraskning kvar som kan brumma fast utomhus.. Vi får se om hon får den i kväll eller i helgen när det är kalas.

… Puh! Skönt att firandet blev så lyckat, dock en dag senare. Det är Sallys mamma i ett nötskal. Lite rörigt, tokigt men allt löser sig i slutändan.

127 Kommentarer

Elin

Två motton min mamma lärt mig att leva efter:

1. Även solen har mörka fläckar.
2. Det finns inga problem – bara möjligheter.

Snyggt räddat!

Kram Elin

http://www.nouw.com/elinothelia

Isabella Löwengrip

Tack 🙂

Rebecca

Helt rätt! Mkt kloka ord från din mamma!

Maggan

Klart att det löser sig! Allt går med kärlek

Isabella Löwengrip

Ja 🙂

Petra

Ehh ja annars ska väl alla fråga vart allt är ifrån…

siri

självklart adlinks på dotterns leksaker..

M

haha ja du, pengarna hamnar väl i spargrisen 😉

Bea

Siri, läs på vad adlinks är och innebär.

Siri

Jag vet vad adlinks är och ja jag vet att jag o alla i hela världen som har ett internet kan länka hej vilt, känner bara att kan hon inte lägga upp ett enda inlägg utan att adlinks, just när det kom till dotterns grejer blir det bara lite väl girigt. PS inge bitter bara tycker att det va lite väl mkt

M

Verkar snarare som om det är du som behöver läsa på….

Bea

Siri, du har såklart rätt till din åsikt. Samtidigt så måste du ju förstå att den här bloggen är Bellas arbete, och precis som du ska tjäna pengar för allt du gör på ditt arbete så måste ju Bella också få göra det.

Amanda

Sjävklart bitter på nätet. Väx upp påriktigt, så himla tröttsamt att se vuxna människor som beter sig som svin på nätet. Skaffa en egen blogg så kan du göra precis på det sättet du vill istället för att sitta här och slänga ut onödiga kommentarer. /mvh. En 16åring som börjar bli riktigt trött på alla bittra vuxna människor.

I

Varför skulle det vara fel att länka med en adlink? 🙂 Alla bloggare använder sig av det.

Lena

Hej. Varför har du tagit bort delar av ditt bloggarkiv? Första året som mamma.

Digglet

Jag undrar detsamma! Och varför tog du bort Juli-Sep 2013? Det är ju delar av bröllopet om jag inte misstar mig helt? 🙂
Mvh

Blev ju superbra, hon blev ju glad, det är det viktigaste, lilla ”stora” tjejen.

Amina

Ja mamma Bella var tvungen att skjuta upp födelsedagen för att kunna flika in med adlinks-presenter. Inget hon hade kunnat göra med ett köp på en vanlig leksaksbutik.

Sofia

Stör det dig Amina?

Linda

En sak är klar och det är att du störde dig på Aminas kommentar haha.

Sofia

Linda, klart att hennes kommentar stör mig, det är en onödig och bitter kommentar som bara är till för att trycka ner isabella.

Amanda

Har du inget vettigare för dig än att sitta och va bitter dagen lång. Gå ut och få dig en nypa frisk luft så att du kmr ner på jorden igen och slutar klaga på andra människor via nätet. /mvh. en 16åring som börjar bli riktigt trött på alla bittra människor.

Issa

Herregud. Hur kan man bli så provocerad av att man länkar en vara med adlink? Det kan vem som helst göra. Man kan visst göra en adlink med en vara man köpt i butik eller tillochmed med en vara som man inte ens har.

Camilla

+1

Anton

Ja Bella borde skämmas över att ha skjutit upp Sallys födelsedagsfirande bara för att de sponsrade presenterna skulle hinna anlända.
Man lägger inte in adlinks på sin dotters födelsedagspresenter. Det är något man bara inte gör.

Lena

Och köpte ni en ny tårta från bageriet eller fick ni den? De erbjöd sig er en ny tårta här i kommentarerna igår och lustigt att du nämner dom vid namn idag men inge häromdagen när ni beställde den första

Isabella Löwengrip

Ja imponerande service! Vi betalade men tacksam för att de kunde på kort tid

Linda

De fick ju gratisreklam så självklart gjorde de allt de kunde för dig.

Det skulle jag absolut gjort om jag var föreragare och fick en sån chans.

Anton

Varför betalade du när de ville ge dig en ny tårta gratis? Ingen ”economista” betalar väl om någon inte vill ha betalt?

Marika

Men det är ju samma bageri som levererade den första tårtan.

Anna

+ 1 Tänkte precis samma..

Erika

Ha ha men jösses vilka bitterfittor alla är här! Smått skrattretande! Hade hon tagit den gratis hade hon fått en jävla massa skit. Finns det något facit i livet hur exakt man skall bete sig i precis alla situationer för att alla människor ska bli nöjda? Troligtvis inte. Det borde väl ändå räcka att man e en bra människa och förälder (om man nu har barn). Jisses liksom

Hej

Mm såg samma sak.
Var det samma bageri som gjorde den första tårtan då?

Iss

Varför är folk så bittra och gnälliga just idag 😀 ta det lugnt människor!

Lisa

Särbehandling gör mig ledsen… för mig blir det inte mer café Lindqvist. Så bra reklam, njaaa…

Mia

Alltså jag tror inte på folk som säger så. ”Aldrig mer” . För att Bella fick en tårta? Kom igen. Löjligt ju. Kan sätta en hundring på att du kommer gå dit ändå någongång i ditt liv, för du har väl förmodligen iaf 50 år kvar?

Anna

Dessutom underligt att kommentaren med erbjudandet om gratis tårta numera är borttaget….

Frida

Herregud till och med Adlinks till barnens födelsedagspresenter, är det nödvändigt att tjäna pengar på allt. Dina företag går ju toppenbra räcker inte det.

Du skrev någon gång att du var rädd att skämma bort dina barn eftersom du har den möjligheten. Ett tips är att dra ner på prylarna (barnvagnen och bilen är MER än nog för en 2-åring) och istället ta dagen ledig. Spendera dagen med din dotter, ge henne av din tid istället för att köpa dig fri.

Marie

1. Avundsjuka är riktigt osmakligt. Hon får väl tjäna pengar hur och på vad hon vill?
2. Kvinnor som ger andra kvinnor andra pekpinnar om hur man är en god mor är om möjligt ännu osmakligare. Skäms!

Karin

+1

Sanna

+1

Amanda

Har du faktiskt inget vettigare för dig än att sitta inne på en blogg och vara bitter? /mvh. en 16åring som börjar bli trött på bittra människor. Lär er vett och etikett någongång det är faktiskt inte så himla svårt att vara trevlig.
Hoppas du får en trevlig dag som du kan spendera på ett bättre sätt än genom att sitta och va bitter på internet.

Emm

Ja, vissa säljer hela sitt liv till högstbjudande

Anna

Ja och en del läser bloggar och lämnar bittra kommentarer. Varför läsa Bellas blogg om man inte gillar Bella? Gör något annat istället. Livet är för kort för att slänga bort det på bitterhet.

Sofia

Fina rosa paket! Ska bänka mig här och läsa alla kommentarer om att du ger rosa paket till din dotter. Helt rätt tycker jag, ska bli kul att se alla som blir sura 😀

Isabella Löwengrip

Valde mest färgen var att den var så himla pigg och fin 🙂

Kattis

Som du ser är det inte särskilt många (jag har inte sett en enda) negativa kommentarer om att dom valt rosa paket. Ingen bryr sig om det nämligen. Det man eventuellt bryt sig om är föräldrar som tycker att man BARA kan ha rosa till flickor, att flickor BARA gillar rosa, att man BARA köper rosa till sin flicka. Att en flicka får rosa paket på sin födelsedag är tämligen oviktigt i sammanhanget. Vagnen är blå, tårtan blå och röd med Spiderman, hon har fått en bil. Det är ganska uppenbart att Bella inte längre tycker att tjejer bara ska ha ”tjejsaker” och ”tjejfärger”.

Så härligt, hoppas att ni får en supermysig dag.

Men så himla bra det blev trots allt!

Emelie

Det roligaste kan ju ändå vara att du på inlägget om födelsedagen skrev att bella sjönk i dina ögon och inte prioriterade sina barn och att hon skulle skärpa sig. Hahaha snacka om att vända kappan efter vinden!

Josefin

Emelie: Haha, tänkte samma sak!

Jenny

Hon vill bara synas.. hon är överallt med sin blogg😴

Malin

Roligt att ni hade en mysig födelsedagsmorgon. Gick ju helt klart ingen nöd på henne pga förseningen och rolig story att berätta för henne när hon blir äldre.

Om jag någonsin behöver en bitter människa till något så ska jag vända mig till kommentarsfältet i denna blogg. Herre min skapare vad många det är som är gnälliga, otrevliga, dryga, missunnsamma, elaka och allmänt bittra. Varför plågar folk sig själva med att läsa bloggar som de blir upprörda och tappar förnuftet av? För inte fan kan man skriva så dryga och otrevliga saker som folk gör här om man är vid sitt sinnes fulla bruk..

Sluta plåga er själva, sluta låta er provoceras, sluta sitta och reta upp er på skit som inte ens rör er. Gör något kul som gör er glada istället! Det kan inte vara nyttigt att sitta och bli mer och mer bitter för varje inlägg Bella skriver.

Linda

Fast tänk till lite nu.
Hur bitter var inte din egen kommentar nu?

Inte kasta sten i glashus.

Ja e int bitter! 🙂

Maria

Det är kommentarer som din som skapar dålig stämning.
Lyd dina egna råd. 🙂

Då har vi väldigt olika åsikter om vad som skapar dålig stämning. 🙂 Personligen tycker jag att elaka kommentarer om vilken dålig mamma Bella är, hur pengakåt hon är, vilken dålig person hon är av tusen olika anledningar osv osv osv i all oändlighet är det som skapar dålig stämning. Man blir ju nästan så deppig att man behöver sjukskriva sig av att läsa vissa kommentarer.

Men.. Agree to disagree.

Åh så mysigt. Spelar ingen roll vilken dag ni firar, barn tänker inte på det. 🙂

Grattis på Sallys dag!

Rebecca

Snyggt med rosa och guld ihop på paketen! Ska nog härma det…
Grattis Sally!

Josefina

Jag går sällan in och läser kommentarer men nu gjorde jag det och blir helt chockad över hur många det är som anser sig ha rätten att klanka ner på andra människor såhär. Jag blir både arg och ledsen över hur tjejer beter sig mot varandra.
Vilka tror ni att ni är egentligen? Oavsett vad ni säger så skriker det avundsjuka om dessa kommentarer och jag har bara en fråga till er; Varför i hela världen läser ni bloggen för om ni nu tycker att hon är en sån egoistisk & pengakåt mamma?

Jo

Varför kolla du på olyckor när du åker förbi en sådan?

Pia

Jadu @Jo, för att se om det är något jag kan hjälpa till med.

Maria

Herregud vad du får ta mycket skit, Isabella! You go girl!!!

Isabella Löwengrip

Ja vissa har vaknat på fel sida, tack 🙂

Ll

Inte ens när du skriver om dina barn låter det varmt och äkta längre, allt är bara prylar och pengar. Stor skillnad mot förr, helt avtrubbad.

Isabella Löwengrip

Vad tråkigt att höra!

Fanny

Alltså! Så jävla pinsamt att skriva sådär till en människa man inte känner. Tror verkligen Bella och hennes vänninor sitter och garvar sig till magrutor av till exempel din kommentar. Ni är INGET i hennes värld när det handlar om hur hon är som person eller som mamma. Tror ni på rikigt att hon bryr sig en liten gnutta? Nej! Hon är mångmiljonär, har en underbar man och 2 underbara barn, företag det går bra för, vänner överallt runt omkring sig, en familj som bryr sig om henne, ett hus på Lidingö. Och hon är inte ens 30 år!

VEM ÄR NI??? Inget! Antagligen en bitter kvinna som hade hoppats på lite mer här i livet! Gaska upp dig förfan! Finn din mening med livet!

Rebecka

Så jävla rätt! Haha
Alla vi som sitter här och kommenterar skulle säkerligen kunna stoppa ner våra telefoner och umgås med våra barn betydligt mer!
Pinsamt hur folk tror sig ha rätten att trycka ner en person på det här viset!

T

+1

Jag blir fan mörkrädd när jag läser alla kommentarer. Förstår inte egentligen vad jag gör här och läser dom, blir ledsen på att det finns så många människor som bara vill klanka ned och förstöra. Ska hålla mig till att bara läsa inläggen så man slipper tappa hoppet om en bättre och snällare värld, speciellt kvinnor emellan.
Det värsta av allt är att detta är EXAKT SAMMA kvinnor som sitter med sina vänner över ett glas vin och gnäller på att ”kvinnor inte hejar på varandra” ”kvinnor bara förstör för varandra” etc etc. Så bidrar dom lika mycket till skiten själva genom att klanka ned på en framgångsrik kvinna. What? DET SPELAR INGEN ROLL om det är över internet eller i verkligheten, beteendet är lika skitdåligt ändå och kommer INTE bidra till en bättre värld. Om vi (säger vi för att jag är kvinna & inte perfekt) inte slutar agera med dubbelmoral kommer det inte bli en ändring. Varför är det okej att säga sådana här saker till Isabella? Vad är det som gör det okej?

Och en sak till: Adlinks .. KAN NI BARA SLUTA GNÄLLA PÅ DET?! Snälla, finns det allvarligt talat inte något bättre att säga? Och att dessutom försöka få det till att ”ååh gud hon är så dålig mamma, hon väntade med henne födelsedag för att hon inte skulle kunna tjäna pengar på presenterna” SKÄMS på er. Usch, tvi och blä. Borde egentligen inte ens bemöta sådant trams, men fy va lågt. Och vad spelar det för roll om det vore så att hon väntade med det av den anledningen? Ingen. Inte er sak att bry er om.

Föresten – om det vore ni som kunde tjäna pengar på inlägg/adlinks/samarbeten etc. för att kunna skapa den vardag ni vill ha, skulle ni säga nej då för att ”Nä gud, det vill jag inte göra, det är fel”? HA aldrig. Håll era dömande elaka fingrar från att kommentera skit och låtsas inte som att ni skulle vara ”bättre” än någon annan.

Men hur som – Hoppas Sally blev superglad! 🙂 Ha en fin dag!

Mia

+1 !!

Maja

LL, det där är ingenting annat än rent skitsnack och ett försök till att skuldbelägga och förminska en mamma. Vidrigt gjort av dig!

Linda

Nej men så är det väl verkligen inte.
Jag tycker att det lyser igenom i all Isabellas text hur viktiga barnen är flr henne.

Amanda

Fast vad vet du om hur deras familjeliv är? Inte ens på hennes dotters 2årsdag kan du va glad, jag måste faktiskt ställa en fråga till dig. Är du alltid så här bitter? Liksom så att du faktiskt sitter på en människas blogg och klankar ner.
Och kom inte och säg att det var konstruktiv kritik, för det var det inte. Det enda det osade om dendär kommentaren var en avundsjuk bitter människa. Väx upp. / mvh. en 16åring som tappar humöret med alla er bittra människor.

Eller så är det du som har fel ”glasögon” på dig när du läser. Jag tycker inte att texten är ett dugg kall eller avtrubbad. Det är en väldigt målande text. Kan verkligen se deras morgon framför mig när jag läser. Det handlar ju uppenbart om ett glatt barn som får fira sin födelsedag med tårta, paket och sin älskade bror – inte om prylar och pengar?

Olika personer uppfattar absolut texter på olika sätt, men man kan faktiskt påverka hur man uppfattar texter också. Får känslan av att du var negativt inställd till inlägget redan innan du läste det, förmodligen för att tidigare inlägg provocerat dig eller inte fallit dig i smaken. Annars förstår jag inte hur du får till din tolkning..

Sirilill

Hei fra nabolandet. Isabella, vil bare si at mer inspirerende menneske enn deg, kan jeg ikke komme på! Du er halvparten så gammel som meg, men jeg merker at å lese dine daglige oppdateringer, gir meg energi, glede, inspirasjon og en tro også på meg selv. Så takk for at du deler livet ditt, med alle sine fasetter😀

Sofia

Men herregud bittra, sura människor det finns,våra ungar får också massa presenter när de fyller år, och det finns många,många föräldrar som inte är lediga på barnens födelsedag,herregud ge er!
Grattis på födelsedagen Sally, du har en kanonmorsa!

Jonna

Så tråkiga kommentarer här i kommentarsfältet!

Tycker du är grym Bella. Du känner din familj bäst, du vet om Sally vill bli firad utan paket på sin riktiga födelsedag eller om hon uppskattar att skjuta en dag på det och fira med dunder och brak. Barn har inte samma uppfattning som vuxna. Tror hon blev superglad! 🙂

Angående alla adlinks så tycker jag det är bra att du visar vart det kommer ifrån, annars blir det massa frågor om det.

eva

Varför går det inte att äta en dag gammal kaka. vi har ofta våra kakor klar kvällen före festen och så äter vi dem först följande kväll, då de har stått i 24 timmar men ser helt fina ut. Känns som slöseri med mat, men kanske någon annan åt upp kakan (då förstår jag att behovet av två kakor)

Anna

Ja jag är en bitter o avundsjuk jävel som inte har ett eget liv osv osv…
Men att ha adlinks till o med på barnens födelsedagspresenter?? Så uppenbart att du inte kunnat köpa dessa i vanlig butik just pga detta…och därmed fick Sally skjuta på sin födelsedag.
Jaja…

Bea

Anna, ta ditt bittra arsel och läs på innebörden av adlinks..

Camilla

Så kan man dels se på det. ELLER: Så har de köpt X antal presenter på internet pga ORKA gå i leksaksbutiker (seriöst, roligare saker kan man ju göra med sin tid) och när då presenterna inte kommer i tid, varför köpa nya? Det är väl ganska onödigt ur ekonomisk synpunkt, eller hur? BARA för att en tvååring som inte kan veckodagarna ens ska få fira födelsedag på sin rätta dag ”bara för att”? Hade Isabella köpt nya paket endast för att kunna fira Sally på rätt dag, så hade det gnällts över det. Och hade hon köpt dem i ”vanlig butik” så hade det säkert kunnat vara adlinks på grejerna ändå 🙂 Förstår ärligt talat inte vad det är att haka upp sig på riktigt.

!

Men att köpa en väska för 140000 är inte onödigt …… ekonomiskt och ett måste !!!! Unna sig lite … ja det gör hon ju aldrig .

Amanda

Lär dig vad adlinks är före dina fingrar går varma på tangentbordet nästa gång.

Amanda

Här är en bra sammanfattning om vad adlinks är (detta är skriver av en annan bloggare) ”Sen om vi går på “adlinks”, dvs länkar som ger mig och andra bloggare pengar. Det tjatas fruktansvärt om dom, och att inläggen blir “köpta” när vi använder dom. Men varför skulle jag inte använda adlinks, när jag väl kan göra det? För innehållet är ju fortfarande exakt densamma som den hade varit även om jag inte hade tjänat pengar på länken? För jag har ju fortfarande på mig den toppen, eller så tycker jag fortfarande om vårens hetaste toppar som jag nyss tipsade om – för annars hade jag ju inte tipsat om dom.

Så när någon frågar mig vart klänningen nedanför kommer, eller skorna och jag tar mig tiden för att leta upp det – är det konstigt att jag vill lägga till en adlink om det är möjligt? För även om det kan vara extremt svårt att acceptera det, så är tiden jag lägger ner på inlägg samt leta upp kläder tid som läggs ner på att jobba. För detta är mitt jobb.”
Så nu kan du ju ta och fundera en extra gång före du skriver en till spydig kommentar.

k

Du vet uppenbarligen inte vad adlinks är. För att lägga en adlink till en vara så behöver du itne ha köpt den på nätet eller ha köpt den överhuvdtaget. Man kan tillochmed lägga adlinks på kläder man bara vill tipsa om. Så innan du klandrar isabella bor du ta reda på fakta!

bELLA

Anna du kan själv använda adlinks, man behöver inte ens ha köpt vara för att kunna länka med en adlink. Varför är det så provocerande att isabella använder detta? varenda blogg jag läser använder adlinks men enda stället folk gnäller är här. Så tråkigt 🙂

Haha

Så uppenbart att Anna inte vet vad adlinks är 😀 hoppas du blir lite mindre bitter nu när helgen närmar sig!

ln

ANNA. Du vet at Isabella ikke tjener penger på adlinks alene? Noen må faktisk klikke seg inn via dem og kjøpe noe før hun kan tjene en liten prosent av beløpet. Sjekk fakta før du slenger skit. Det gjelder andre også.
Blir helt skremt av kommentar feltet på denne bloggen. Så utrolig mange sure og bitre. Skam. Hva gir det dere ? Sitter dere i arbeids tiden og skriver skit kommentarer. Aldri sett noe lignende. Dere må ha det jævla dårligt i livet som klarer holde på sånn mot en annen person. Det er frivillig å lese, blir dere sure og bitre så finn noe annet å bruke energi på.

Malin

Läs på om Adlinks innan du klagar hej vilt. Hon hade kunnat köpa samma saker i butik och fortfarande haft Adlinks i bloggen. DU, Anna, kan också slänga upp adlinks i din blogg om du vill.

Bry dig inte i kommentarerna Bella. Det går i vågor i detta kommentatorsfält. Ibland är allt dåligt och ibland är allt bra. Jag förundras över att du orkar med all negativitet! Men bra att du gör det!🌸

Kari

Hej alla..
Som vanligt är det en massa knasiga kommentarer. Att folk orkar. Mitt tips är nu att läsa en spännande bok. The Academy tror jag passar de flesta som vill läsa något spännande och samtidigt få en inblick i ledarskap. https://www.amazon.com/Academy-Making-Ruler-Eagle-Kings-ebook/dp/B06XXN149D/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1492681080&sr=8-1&keywords=academy+mono

2 år?! Herregud så fort tiden går!
Ibland undrar jag varför du inte stänger av kommentarsfältet – men så ser man de där fina kommentarerna och det är ju verkligen de man får ta åt sig av <3 Heja er som vågar visa kärlek!
Stor kram <3

Grattis lillskruttan!

Mikaela

Ge er inte på hur Bella sköter sitt familjeliv. Patetiska människor… Jag hade gråtit sönder mig av dessa kommentarer!

Sofie

Isabella,
Jag är ledsen, jag har verkligen försökt se förbi att du fokuserar så mycket på yta och fortsatt följa dig trots att det mesta handlar om hur du färgar håret varannan vecka och får det fönat på arbetstid samt går på spray tan etc. För under det gillar jag verkligen dig och din blogg och jag har följt dig i vardagen i så många år nu. Men nu tar det stopp. Din utseendefixering får bara mig att må dåligt och jag vet att det säkert inte är medvetet, men det är sant. SÅ tack för att du delat med dig av så många skratt och så många Aha-upplevelser och lycka till med din familj och dina företag!
Kram

Chris

Hej då 😃👋

Maria

Vilken fin och välformulerad kommentar Sofie! Om jag hade haft en stor blogg hade jag blivit glad över att få veta varför en trogen läsare slutar läsa och då passar det perfekt med en sansad kommentar (det gäller ju förresten i alla sammanhang både på jobbet och privat).

Mikaela

Arbetstid? Hon har inte timlön.. 🙂

Erika

Vadå arbetstid? Förstår inte alls. Jag arbetar 100% och har koll pp tiden som jag arbetar och har fritid. Många kan flexa vettu. Jag kan utan problem ta 2h lunch för privata ärenden men då tar jag ju såklart igen den timman på annat sätt. Tar ut intjänad flex, jobbar över, jobbar igen den en annan dag. Förtroende flex kallas det. Gör man det man ska så är det inga problem på de flesta arbetsplatser

Josefin

Vad hände med den ”gamla” tårtan? Hoppas ni åt upp den också, såg ju god ut 😉

A

Haha, rolig historia att berätta för Sally när hon blir äldre 😃👍 Vad roligt att hon ser upp så till sin storebror 😊 Jag har också en son och en dotter men de är yngre (2 år och nyfödd), men hoppas de får samma relation som Gillis och Sally verkar ha när de blir lite äldre 😊

Fia

Jag tycker det är så härligt att se att du låter dina barn vara som de är. Inte tvingar in dom in några pojk eller flick ”fack”.

Anna

Gu vilken fin dockvagn, sån ska jag köpa och ha hemma den dagen jag får barnbarn.
Grattis på födelsedagen till din lilla tjeja.

Anton

Hoppas adlinken fortfarande fungerar då 🙂

Sandra

Två år redan! Tiden går som någon sa verkligen enormt fort! Är du sugen på en till? 🙂

Grattis Sally!

vera

Alltså är det bara jag som reagerat på tårtan? Den ser ju inte klok ut. Skulle inte betalat någonting för den.

Malin

Isabella och Odd har ju tagit delar av den spiderman-dekoration som den gamla tårtan hade och lagt den uppepå en ny prinsesstårta (rund och inte samma form eller storlek som den gamla). Sen har de själva skrivit på med röd dekorationsglasyr. Det är ju inte konditoriet som ”designat” den biten. För att vara en nödlösning ser det väl helt OK ut?

m

är väl inget fel på den tårtan???
Grattis till Sally:)

Mia

Det roliga är ju att om Bella åkt och köpt nya presenter hade folk klagat på slöseri med konsumtion och sagt att dom kan vänta med födelsedagen en dag då hon är så liten o inte förstår.
Intressant hur det alltid finns något att klaga på!

Låter som en drömmig födelsedag för en 2-åring 🙂

Sofia

Verkar ha blivit en lyckad födelsedag 🙂

Hur går det med potträningen för barnen? Minns att du skrev om det för ca 1,5 år sedan men ser ut som att Gillis har blöja på bilderna? Om så är fallet kan jag tipsa om att försöka få barnen blöjfria i sommar. Så mkt enklare när barnen kan springa runt halvnakna i trädgården utan en massa lager kläder som ska av. Händer en olycka är det inte hela världen och krisar det kan de då kissa ute. Så blev samtliga barn i min omgivning blöjfria 🙂

Hur hinner du med kvalitetstid med odd? Du är typ ute efter jobbet med dina vänner hela tiden..

Mari

Alltså hör ni inte hur patetiska ni är ?
Väx upp är det konstigt att världen ser ut som den gör ? Ni sitter här och spyr galla över var presenter och tårta kommer ifrån det ska väl NI SKITA I.

S

Har Gillis blöja? Skandal.

Mia

Men Gud, lägg dig inte i andras liv!

Mia

Eller snarare, andras uppfostran Sålänge det inte skadar barnet ….

Erika

? Varför. Sjukaste kommentaren på länge. Alla barn är olika och alla barn ska respekteras. Det får bli den takten som barnet kräver. Gillis verkar galet ”före” på andra saker jämfört med barn i sin ålder. Varför ska allt ske samtidigt för alla barn?

Vad härligt att firandet blev så bra! Spelar roll att det blev på ”fel” dag.

Karin

Var har du köpt klänningen med vattenmeloner som Sally har på sig? Gärna en adlink på den.

Underbart med lyckliga barn!!!!

jos

Lät som ett trevligt och mysigt firande. Jag har ett tips till alla vettiga människor som kommenterar – tror det bästa är att ignorera de negativa kommentarerna har en känsla av att svar och argumentation är precis vad de är ute efter. Mitt tips är att skriva en trevlig neutral kommentar själv så kan vi visa att vi struntar i trollen. Det är det effektivaste sättet att få dom att tröttna tror jag. Tycker synd om dem, tror det bästa vi kan göra för alla är att hålla nivån, alla mår bättre av ett vettigt kommentarsfält.

Sist men inte minst: Jag är väldigt imponerad av Isabella och tycker hennes blogg generellt håller hög kvalitet. Tycker hon är en fantastisk kvinna på många sätt.

Mimmi

Heja, fler familjer skulle bli lyckligare om de vågade vara lika avslappnade till ”måsten” som ni är. Bra lösning att fira dagen efter för att allt ska klaffa, ska jag komma ihåg i framtiden. Var stolt över dig själv och din familj!

Frida

Grattis sally!!
Offtopic men ser ut som att pojken i pyjamasen forfarande bär blöjor?

Cia

Kan vara nattblöja för att slippa olyckor och byta sängkläder på natten. Vanligt att barn blir torra på dagen först.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *