#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
april 21 2017 at 13:34

MM Magazine

För några veckor sedan plåtades jag för Max Matthiessens kundtidning. Det var en väldigt rolig plåtning på Scandic Central och Fanny gjorde hår och make. Journalisten frågade mycket kring att gå från bloggare till en affärsängel. Det blev ett bra samtal. Och på tal om affärsängel sitter jag med ett väldigt spännande case just nu. Idéen är jättebra men framför allt är det entreprenören bakom som är en brinnande stjärna. Betydligt yngre än jag och en fantastiskt potential. Håller tummarna!

Här kan man läsa hela artikel. Nu väntar produktmöte med LCC!

101 Kommentarer

Eleonor

Heja dig och fin framgång! Du ärverkligen en stor förebild 🙂

Jag reagerade dock på bilderna för plåtningen, de är jättefina men känns det inte som att tidningen lyfter fram ‘affärskvinnan’ på ett väldigt gammaldags sätt? Jag tänker på att du ligger på en säng med bara ben och klackarna upp i taket, sitter på golvet, och att du skrattar massor m.m. Jag har svårt att se att de skulle ta liknande bilder på en man. Tråkigt att vi inte kommit längre!

Jenny

Jag tänkte exakt samma sak!

Jag tycker Isabella är en grym förebild men det återspeglas tyvärr inte i bilderna. Ofta är det som är texterna och bilderna inte hänger ihop. Hon ser varken intelligent eller framgångsrik ut på dessa bilder (son hon faktiskt är) utan förminskad och lite ”dum”.

Tycker ofta det är så bland Isabellas bilder, det är mycket fint korsade ben, hårsvall, knyckar på huvudet och plutande munnar. Mer power Isabella!

Jenny

Jag tänkte exakt samma sak!

Jag tycker Isabella är en grym förebild men det återspeglas tyvärr inte i bilderna. Ofta är det som är texterna och bilderna inte hänger ihop. Hon ser varken intelligent eller framgångsrik ut på dessa bilder (son hon faktiskt är) utan förminskad och lite ”dum”.

Tycker ofta det är så bland Isabellas bilder, det är mycket fint korsade ben, hårsvall, knyckar på huvudet och plutande munnar.

Jag gillat dig, men mer power Isabella!

Jenny

Jag tänkte exakt samma sak!

Jag tycker Isabella är en grym förebild men det återspeglas tyvärr inte i bilderna. Ofta är det som är texterna och bilderna inte hänger ihop. Hon ser varken intelligent eller framgångsrik ut på dessa bilder (son hon faktiskt är) utan förminskad och lite ”dum”.

Tycker ofta det är så bland Isabellas bilder, det är mycket fint korsade ben, hårsvall, knyckar på huvudet och plutande munnar.

Jag gillar dig, men mer power Isabella!

Jasmine

Jag håller verkligen med! Värsta jag sett på länge. Respektlöst mot Isabella. Urlöjliga bilder, fattar inte vad fotografen hållit på med, tidningen framstår bara som dum och föråldrad.

Sofie

Bella vet mycket väl hur hennes läsare kommer uppfatta dessa bilder. Hon är ett blogg-geni med fingertoppskänsla för hur hon kan provocera sina haters och knyta sin målgrupp närmare sig. Jag upphör aldrig imponeras över hur hon lyckas med den fantastiska balansgången att vara businesskvinna och samtidigt kunna ge små nålstick till en bloggpublik som ständigt letar efter något att kritisera. Heja Bella!

Starlet

Exakt, kunde inte sagt det bättre själv! Heja Sofie! Heja Bella!

Sofie

Gulle!

Sandra

Varför vill man provocera?

Eleonor

Försökte verkligen uttrycks mig så att det inte skulle uppfatta som att jag ”hatear” på något – för det gör jag inte! Mest bara att jag förundras över att kvinnosynen fortfarande känns förlegad, oavsett om Bella är medveten om det eller ej! 🙂

Men ja, girl power!

Kajsa

Jag tycker att du verkar vara en fantastiskt duktig entreprenör och ställer mig just därför frågande till bilderna. Det som tagit dig till toppen är som jag förstått det ett stenhårt driv, en stor arbetskapacitet och en passion för att bygga upp något större än du själv, och dessa egenskaper speglas inte av flera bilder, snarare tvärtom. I den infällda bildtexten till bilden där du hoppar står det att du tycker att alla kvinnor som är hemna med barn bör ha en privat pensionsförsäkring som den arbetande partnern bidrar till, vilket ju är ett jätteviktigt budskap. Nu får man dock intrycket att du sa detta medan du hoppade omkring i en säng och slängde papper omkring dig fnittrandes, vilket tyvärr förtar budskapets tyngd rejält. Jag får det verkligen inte att gå ihop, bilderna verkar vilja förringa och förminska dig i rollen som framgångsrik seriös entreprenör och affärsängel (som intervjun handlar om) och allt det du presterat. Jag tycker fotografen är rejält oproffsig som fallit i gamla, tröttsamma och uttjatade sterotypa bilder av hur en ung kvinna bör porträtteras. Inte direkt fräscht och innovativt.

Heja Bella! Du verkar vara lite av en kameleont och kunna anta flera olika roller!

AS

Hej!!
Undrar vart den blå blusen är köpt??

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *