#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
april 18 2017 at 16:30

Lunchetarian

-I samarbete med GoGreen –

Som ni säkert alla vet vid det här laget äter jag inget kött längre (men fisk ibland) och det trivs jag bra med. Senast jag åt kött var på julafton, men inte ens köttbullarna lockade. Nu har jag fått chansen att testa GoGreens nya vegetariska lunch. Det är deras initiativ för att få svenskarna att äta mer vegetarisk och god mat. Därför kommer de nu med sitt nya koncept Lunchetarian! Riktigt roligt och bra tycker jag. Perfekt lunchlåda när man bara har sig själv att tänka på eller att värma på hemma när man inte orkar. Håll utkik på Instagram för där tävlar jag ut en Spa-Retreat tillsammans med GoGreen!

– I samarbete med GoGreen –

33 Kommentarer

Malin

Som jag hade önskat att någon mer behövande skulle få chansen att testa istället…
Ja, jag vet – det funkar inte så i sponsorvärlden. Men jag tycker ändå att det är synd.

fisk är kött

Tove

Ja, det är väl därför hon nämner fisk. Hon skriver inte jag äter inget kött, men morötter ibland. Inte helt korrekt formulerat men läser man det som helhet förstår alla att man räknar fisk som en sorts kött. Välj era strider!

då borde hon säga att hon är (lakto ovo) pescetarian. eller att det ENDA kött hon äter är fisk. är så trött på självgoda ”halvvegetarianer” som tror sig göra sitt för miljön när de knappt bidrar med något. generellt sett tycker jag att varje gång man har ett val att konsumera en djurprodukt och inte gör det gör man något bra för djuren och miljön men hennes livsstil är så äckligt slösaktig på resurser att hennes små försök att verka bry sig om miljön faller platt. blir inte ens +-0 utan bara sorgligt. är trött på hur mycket hon trycker på hennes ätvanor när de inte ens är något att skryta om. känns som det handlar om att verka medveten och få fler samarbeten.

Tove

Hon har inte kallat sig vegetarian?

Ingegerd

Frukt är också kött, hört talas om fruktköttet?

Sandra

Så det är bra för miljön att äta mat som fraktats halva jordklotet runt? För jag tror inte för en sekund att du som är så mån om djurens väl äter enbart svensk mat! Och arbetsvillkoren på andra sidan jordklotet för MÄNNISKOR då? Är de mindre värda?

Hyckleri på hög nivå!

Amanda

Fast, Alice, man bidrar väl med massor varje gång man väljer bort kött. Orka leta fel på allt. Det är väl superbra att hon väljer bort kött och enbart äter fisk ibland. Jag önskar jag också gjorde det men har en sambo som älskar rött kött och jag själv som har för lite fantasi för hitta vegetariska alternativ och bryta kött-mönstret. Jag är nöjd med att flera av veckans måltider kommer bestå av fisk. Vi jobbar utifrån olika förutsättningar allihopa och måste få göra egna val. Bra val kan väl peppas och sämre val kan väl jobbas med. Orka vara så negativ.

Issa

Jag har aldrig någonsin sett Isabella kalla sig vegetarian. Har du vaknat på fel sida eller är du på riktigt såhär otrevlig Alice? Om det är något man är trött på så är det väl såna människor som dig. Vilken energitjuv du verkar vara.

Jennifer

Ser gott ut med lime och granatäpple till men något opraktiskt att sitta och kleta med i lunchrummet, haha… 😀 Ska prövas iallafall, alltså matlådan! Tack för tipset!

Kul att det kommer fler vegetariska alternativ 🙂

j

Tvivlar på att affärerna var jag bor kommer ta in det där :'( Jag hatar kött och jag hatar att laga mat. Hade det funnits vegetariska färdigrätter här så hade jag levt enbart på det. Nästan iallafall.

Jossan

Be butiken ta in. Coop och hemköp kan! I hela Sverige

Nadia

Love you bella! När jag började läsa din blogg för något år sedan delade vi inte många värderingar eller politisk åskådning men gillade dej som förebild för npd. Jobbar med ungdomar med npd och har ofta använt mig av dig som inspiration för mina ungdomar.
Ju längre tid jag följt dej känns det som du omvärderat mycket, blivit mer ödmjuk etc. Sånt en gärna vill att man blir som äldre. Superbra det här med att ni äter mer vego också!!

vego tror jag bara refererar till vegansk mat. hon är lakto ovo pescetarian.

I

Eller så behöver man inte kalla sig för någonting alls? Hon är en människa som minskat på sin köttkonsumtion helt enkelt.

Fanny

Nej, vego syftar till vegetarisk mat.

Saknar den gamla Bella som hyllade kroppen oavsett om man var tjock eller smal, nu ska man tydligen äta veganskt svälta och vara pinnsmal..

Emma

att äta vegetariskt är inte att svälta.

Issa

Men lägg av. Man svälter inte eller är pinnsmal för att man skippar köttet! Och det är inte Isabellas skyldighet att få dig att trivas med din kropp. Det är varken fel att vara smal eller lite större.

veganskt? hon äter inte ens vegetariskt. hon är lakto ovo pescetarian.

Emelie

Vad är ditt problem Alice. Du har skrivit detta på 3ställen nu 😂 alla vet att Bella inte är vegan. Hon säger det inte själv heller. Det är sånna som du som gör att folk blir livrädda att börja äta mindre kött pga folk är ALDRIG nöjd med att man bara börjat minska, helt plötsligt måste du gå all The way. Glöm inte att alla bäckar små för vårt klimat är bra!

I

Lägg av nu Alice. Förstår du inte att du enbart är pinsam nu? Vad är det för fel på dig 😀

LiLa

Vart har hon skrivit de? Vill gärna se :))

Cecilia

På vilket sätt tycker du att din kommentar hyllat kroppen, oavsett om man är tjock eller smal? Jag är pinnsmal, men svälter verkligen inte mig själv! Född sån (mina släktingar ser likadana ut) och jag kämpar för att få i mig tillräckligt med mat varje dag för att hålla både vikt och energi. Att kritisera någon för att den är tjock är inte okej, likaså att kritisera någon för att den är pinnsmal eller spinkig kan såra lika mycket. Alla ser inte ut så, för att passa in i ett ideal! Jag skulle gärna ha lite bröst och några extra kilo att ta av när jag ligger i migrän tex. Eller kunna bära kläder och se kvinnlig ut, istället för att se ut som en 12-årig pojke…

Amanda

Upplever inte att hon uppmanar till självsvält eller helvegansk kost.

Victoria

Hur smakade maten då, var den god?

Ess

<3glad att du inte äter kött, och glad att din prins verkar bjuda dig på homecooked god vegetarisk mat. Kärlek till hela din familj från Ess

Åsa D

Flexitarian kan man ju också vara

Sofia

Hahahaha vegetariskt och veganskt är verkligen inte självsvält. Folk som äter plantbaserat äter liksom massor med kolhyrater
och större mängder mat än köttätare. Det är helt underbart och man behöver aldrig vara hungrig och minskar i vikt endast som en sidoeffekt då man inte häver i sig djurfett hela tiden…..

Jag har testat dem och de är väldigt goda. Mycket smak och krispiga grönsaker.

Therese

Nice, kul med lite matinspriation. Mina barn skippar kött, så det gäller att lägga upp en helt ny proteinrik matmeny 🙂 Tur att man kan googla 😀

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *