#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Motherhood
april 21 2017 at 15:34

Fredagen!

Fredag! Jag har haft en bra dag, hunnit äta lunch med min vän Sheila och fått en massa roligt jobb gjort. Vi har en stark teamkänsla på kontoret vilket jag är stolt över. När vi stöter på problem hjälps vi åt att lösa saker tillsammans. Nu ska jag kila iväg till förskolan och hämta barnen, sedan blir det handling och fredagsmys ihop. Barnen fick en varsin elmotorcykel igår så jag tror dock att vi ska brumma lite utomhus innan vi kör mys i soffan med Netflix.

Ikväll ska jag bort på en aktiemiddag efter läggning och imorgon firar vi Fanny som fyllde år samma dag som Sally. Ni behöver inte oroa er för tiden med Odd, vi hittar kvalitétstiden ihop ändå och så hade vi en väldigt mysig påsk ihop. Dessutom har vi hela helgen ihop med barnen, det ser jag fram emot!

153 Kommentarer

Jamen härligt Bella! Full koll som vanligt – beundransvärt! Skulle behöva bli mer strukturerad jag oxå!

I

Det gör ont i mig att se alla vuxna kvinnor som kommenterar elakt på Bellas blogg. Jag tänker att ni måste vara djupt olyckliga, missnöjda och besvikna över vad livet blev. Vad finns det annars för anledning att vilja trycka till någon som inte har gjort er något personligen? Isabella är ambitiös, stark och driven och en klar förebild som vågar göra karriär med småbarn – för fyfan vilka vidriga kommentarer hon får utstå för det.

Linda

Jag har läst Bellas blogg under många, många år. För det mesta har jag alltid tyckt att hon är duktig, rolig och att hon är fantastiskt på att visa balansen mellan jobb/fritid och det har också varit kul att få se kärleken mellan henne och Odd. Jag har även tyckt att det har varit kul med videos där man har fått lite mer personlig inblick i Bellas liv.
Den senaste tiden känner jag dock att bloggen inte är densamma och att Bella inte är samma person. Förr om åren kändes det som Bella var mer ärlig/sig själv i bloggen och i videos:en men nu tycker jag att allt känns tillgjort och ”kallt”. Bloggen fokuserar som det känns mest på mode och företagen. Jag vet att Bella älskar sina företag men det gjorde hon tidigare också utan att det blev en annan personlighet. Nu känns det som om hon visar upp en kall/hård yta och hon låter även annorlunda när hon pratar…Tycker det är tråkigt om framgång ska innebära att man ändras som person och att dyra märken ska göra det också…
jag kommer fortsätta läsa ett tag till och hoppas att Bella hittar tillbaka till sig själv! Jag saknar faktiskt den ”gamla” Bella… 🙁

Eva

Fast jag tror att det finns en mycket mer enkel förklaring, vi har sett Isabella gå från yngre tonåring till vuxen kvinna med två barn. Det skulle vara mer konstigt om hon INTE förändrades kan jag tycka.

Eva

Och inte för att förringa, vi har själva förändrats en hel del under de här åren

Jennie

Jag håller med dig helt och hållet Linda. Jag tycker Bella kändes mer mänsklig för något år sedan, bär hon inte brydde sig om det ytliga på samma nivå utan visade upp sig precis som vi alla är på hemmaplan. Självklart ska man köpa vad man vill, dyrt som billigt, men på senaste känns hon mer som den unga Blondinbella (tänk typ Lets dance-tiden) än Bella, den starka och goa tjejen som anammar både familj och karriär. Har kommit på mig själv med att inte alls vara inne och läsa här så mycket längre, brukade läsa åtminstone en gång om dagen tidigare. Tror orsaken är att jag inte kan inte identifiera mig med Bella längre, hon känns för ”långt borta” nu.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *