#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts Looks
april 20 2017 at 19:53

Chloe Faye

Idag kunde jag inte låta bli att handla en väska jag kikat länge på. Nämligen modellen Faye från Chloé. Jag har klurat ett tag på en ny mellanstor väska att ha i vardagen och jag valde denna för att den är en bra mix av stilren men ändå lite coolare än modellerna jag har hemma. En perfekt business chic-väska helt enkelt. Den är mörk grå men ser svart ut på bild. Som vanligt åker ett ”plagg” ut när ett annat åker in. Så väskan som jag ska sälja blir en svart Balenciaga. Jag har varit duktig på att hålla mig till min regel. Även att jag alltid sparar först och spenderar efteråt utifrån vad plånboken tillåter. Nu har jag placerat en hel del av mina tillgångar på lång sikt och kunde därför unna mig denna. Jag är stolt och glad – Alla mina köp påminner mig om min resa. 

Kappa från Tiger of Sweden (adlink) 


Tröja Lindex, byxor Ellos och skor Flattered. 

156 Kommentarer

S

Åh den där väskan har jag suktat efter sedan i höst 😍 Du är så väl värd den. Ignorera alla svartsjuka och missunsamma människor här som har tid att spy elaka kommentarer.

I

Svartsjuka!?

Katarina

Jag var tvungen att akutköpa ett nytt torrshampoo på lunchen idag, då min vanliga favorit nästan är slut. Blev rekommenderad Good to Go av säljaren på apoteket och blindköpte den utan att testa, då det inte fanns några provexemplar.

Fantastisk produkt nu efter att ha testat den… MEN – den rent ut sagt vidrigt sötsliska doften av kola gav både mig och min sambo huvudvärk. Det tog dessutom evigheter för doften att försvinna och det kändes inte roligt att gå runt och lukta sötsliskig fjortisparfym under tiden. Det gick inte ens att känna doften av min parfym, eftersom torrshampoot var så starkt.

Snälla, snälla, snälla – BYT doft till något mildare. Antingen ett parfymfritt alternativ eller något mer shampooliknande. Jag vet att det ni har ett annat torrshampoo i sortimentet, men den var inte riktigt vad jag eftersökte, då jag vill ha en ”tyngre” som går att styla med.

Toppoäng till produkten i sig, men doften var horribel 🙁 Jag kommer tyvärr ge bort den och gå tillbaka till mitt forna märke. Men den dagen som koladoften försvinner så återkommer jag glatt som kund!

Ha det fint, Bella!

Hanna

Haha, gnäll, jag älskar doften. Byt absolut inte! Finns gott om andra märken med tråkigare doft att köpa. Det är underbart med en som doftar så härligt, som godis. Och fjortisparfym? Berätta vilken parfym den liknar, jag vill ha! 😀

Emelie

Lcc, ni kanske skulle kunna lägga till en good to go – breeze eller ”air” alltså med väldigt mild doft istället för att byta ut produkten helt. Finns ju folk som älskar koladoften och andra som överger torrschampot trots att de älskar allt med det utom doften.

Hanna: Det är väl självklart att man måste få lov att ge feedback som kund? Hur tror du att produktutveckling fungerar egentligen? Alla seriösa företag vill ha feedback – bra som dålig, för att bli bättre. Du har lika stor rätt att gilla doften, som vi som får kväljningar och huvudvärk av den har att ogilla doften och avstå från framtida köp.

Jag vet inte hur gammal du är, men jag som är en gammal ”tant” i 30-årsåldern uppskattar inte fräna, billiga godis-/fruktdofter som hänger som hänger som ett moln över många tonåringar.

Jag vill inte ha hårdvårdsprodukter (jag tror inte att jag är den enda som har svårt för den fräna odören av hårspray) som blandar sig med, eller lägger sig över parfymdoften, så att man tillslut luktar som ett rysk horhus av diverse hygien- och stylingprodukter som tävlar i att överösta varandra.

Jag kan även tänka mig att många som jobbar på arbetsplatser med doftrestriktioner drar sig för, eller undviker helt, att använda Good To Go, så stark som koladoften är nu. Synd, på en i övrigt jättebra produkt!

Lina

Håller med till 100%!! Älskar den effekt som produkten ger men doften är så jobbig.. jag står ut för jag har inte hittat nån annan som är bättre än. Min man och mina barn får stå ut oxå, även om jag alltid stänger badrumsdörren och öppnar fönstret när jag ska använda den, vilket jag gör 1-2 ggr/vecka.
Jag pratade med min frisör om det och hon sa att denna vanilj/smörkola-doft är lätt att tillsätta då den verkligen tar över! Så kanske är det fördelaktigt ur en ekonomisk synvinkel att tillsätta i produkter för den som tillverkar. Men alltså, smörkola/fudge-doft är inte det man längtar efter när man kommer med sitt flottiga hår, man vill ha fräschör! Citrus! Ros! U namn it… men inte för mycket/för starkt. Man vill inte stinka-man vill dofta svagt!

Kram från en som alltid rekommenderar denna produkt till vänner.. (men förvarnar om doften då..)

Elin

Håller med! Otroligt bra effekt men lukten är inte god alls. Så stark, och som sagt så tar den över allt annat.

Hanna

Det finns ju ett torrschampo med mindre doft, ”good to go light”. Det har jag och jag tycker knappt det doftar alls.

Den saknar dock volymeffekten som gör att det går att ”fluffa upp” och styla håret, vilket var vad jag var ute efter.

Hanna2

Älskar lukten. Har ofta svårt för torrschampon och andra hårsprayer för att de luktar för starkt, men just den här lukten funkar för mig!

C

Och jag köpte den också ”blint” men älskar doften och tycker att den är väldigt flyktig- tänk vad olika det kan vara!

Hannah

Ca 14 000 kr som väskan kostar märks ingen skillnad alls när det gäller Isabellas budget. Tror inte folk är direkt avundsjuka som vissa tror utan mer realistiska isåfall.
Tyckte inte ens väskan var fin, och jag personligen skulle aldrig lägga över 1000 kr på en väska men vi är alla olika. Även om jag hade råd hade jag inte gjort det.
Och jag hade ännu mindre visat mig stolt utåt sett pga en väska.
Men nu jobbar jag inom vården så därför tänker jag på ett helt annat sätt när det gäller allt.
Då lever man oftast efter andra mål i livet.

Hanna

Jag blev lite avundsjuk. Lite, inte så negativt som det låter, men det var en av de snyggaste väskor jag sett och jag skulle väldigt gärna haft den om jag hade haft råd. Men jag skulle få försaka för mycket annat och skulle samtidigt vara för orolig för att det skulle hända något för att gå omkring med något så dyrt. Men verkligen skitsnygg, och kul för Bella som har råd (och ändå har råd med semestrar m m då)! Jobbar man i vården har man givetvis valt helt annorlunda och har inte samma mål att tjäna mycket pengar, det förstår jag. Man väljer olika och blir lycklig av olika saker. Jag är mer tacksam över att folk väljer vårdbanan, absolut. Men det känns som en helt annan fråga, och fortfarande kul för Bella att hon uppnår sina mål!

Emma

😂😂 Så jäkla bitter 😂😂

Louise

Det var något av det dummaste jag läst på länge. Som om jobb i vården skulle göra arbetstagaren till filantrop med nobla värderingar. Florence Nightinggale är död och vårdens arbetare är helt vanliga människor som dock i många fall är grovt underbetalda. Låt tösen få köpa sin väska utan att du sätter dig på för höga hästar

Thilda

😂😂👍👍

Linda

Hannah, jag jobbar också inom vården och vet du vad jag skylle gärna spara till en lyxigare väska i den prisklassen. Det skulle bara ta lite längre tid än Bella. 😉 Just nu dock sparar jag och sambon till att kunna köpa eget hus, och sen efter det en semester kanske,samma mål som nog väldigt många av oss har trots olika yrken och inkomst och precis som Bella. Skillnaden är bara att hon har valt en annan yrkesbana än dig och mig och hon tjänar mer (😅)och kan göra dessa saker fortare.

I

Haha va? Varför skulle man tänka på ett annat sätt för att man jobbar inom vården. Finns många där som också gillar väskor 🙂 löjligt att du ser ner på andra och tror att du på något sätt skulle tänka bättre eller ha bättre mål pga ditt jobb Hannah.

veronica

Ja just det Hanna, du är en så mycket bättre människa inifrån och ut.
Om man inte jobbar inom vården så är man inte så mycket värd.
Vad härligt det är med människor som du.

Lina

Alltså skämskudden åkte fram när jag såg din instastory på instagram. Hur du tillgjort tittar i spegeln och beundrar väskan.
Jag är inte avundsjuk, jag undrar vad som hänt med dig. Det känns lixom som du gör en större grej av din väska än din dotters födelsedag.
Jag skulle vilja se dig investera dina pengar i att hjälpa människor/djur/klimatet än ytterligare materiel lycka till dig. Du gillar ju inte utseendefoxering och ändå är det bara pengar och utseende din blogg handlar om idag!
Många har påpekat det ändå fortsätter du. Jag skulle nog vilja påstå att all din framgång har nog gett dej lite storhetsvansinne.

Om jag hade ditt jobb och tjänade så bra då skulle jag mer investera tid med min familj och investera i att göra skillnad i världen.

Jag skulle inte jobba hemma om kvällarna utan den tiden skulle jag helt ägna åt mina barn och sambo och tid för återhämtning.

Tid är viktigare än pengar. Vad är poängen med att kunna köpa allt man vill om det kostar en massa tid från sin familj och även kostar så man inte fixar sitt barns födelsedag?

Jag tycker ditt beteende peppar folk att vara egoistiska. Är så trött på denna utveckling av mänskligheten och tror en stor bov är sociala medier. Utan det hade vi inte tagit hundra selfies på oss med snygga kläder, fixade naglar och hår och perfekt lagt smink.

Alltså jag tycker tjejer är som vackrast utan lösnaglar och med sparsamt smink och som fokuserar på utanför boxen och inte fastnar i sig själv. En brud med skinn på näsan och ett bra självförtroende även om hon har sina gamla kläder på sej

Inte bara detta kommentarsfält, utan hela jorden, skulle vara en trevligare plats om du höll tyst.

J

Ännu trevligare om du också gjorde det Sofia.

Rebecca

+1

Jenni

1. Bella spenderar massor av tid med sina barn, fattar inte alls den kritiken som hela tiden dyker upp? Det är klart att hon KAN vara med barnen mer, det kan väl alla, men det är knappast någonting konstigt med hennes balans. De reser tillsammans, hämtar tidigt, äter frukost och middag ihop. Vad kräver ni galningar egentligen!?

2. Din sista mening är lika strukturellt kvinnohatande som den utseendefixering du gnäller på. Du får tycka vad du vill om vad som är vackert och vilka kvalitéer du anser attraktiva, men om du är så fantastisk och filantropisk som du försöker utger dig för att vara känns det inte så fräscht att spy ut dina egna skönhetsideal över andra, speciellt när ditt enda syfte med det är att påpeka att Bella inte möter dem.

Sofie

Helt rätt där Lina! 🙂

C

Men Lina, det är du, vad du tycker och vad du skulle vilja göra. Isabella är en egen människa. Glöm inte det. Du har valt att gå in och läsa hennes blogg. Du väljer att tycka vad hon borde göra. Hon lever sitt liv, med sina pengar, sin familj och sitt arbete. Hon älskar att jobba? Hon trivs med att jobba och(!) vara med familjen. Det är väl bra att inte nöja sig trots att man är stenrik? Hon vill ju mer så låt henne. Unna henne en väska. Unna henne vad hon vill. Och sluta läs bloggen om det inte passar dig och dina värderingar.

Anna

Oj vad jag håller med dig Lina! Det handlar bara om Isabellas skönhet, WIC, renoveringar här o där, kläder, flattered, svindyra lyxresor, lyxmiddagar mm. Sen får precis som du säger barnen otroligt litet utrymme, för att inte tala om Odd som nästan verkar vara glömd då och då. Vore kanske bättre om Isabella skrev sånt i sin dagbok istället? Vi fattar att hon vältrar sig i pengar, men alla har det ju inte så bra i sverige idag tyvärr och då kan det säkert kännas lite tufft, för även om man har dåligt med pengar så vill man ju sitt bästa för sin egen familj. Fast man kanske inte har råd med lyxväska mm. Och jo jag vet, man behöver inte kolla in här, men det skrivs ju inte bara här om Isabella utan i media med. Önskar dig allt gott Isabella men ibland blir det lite för mycket lyxigt i överflöd, mer än man orkar med faktiskt. Kanske vore bra med mer bilder o reportage om dina medarbetare som ju faktiskt gör så att du får in dina pengar till din lyxiga garderob. Bara en tanke.

Riktigt fin!

Jättefin väska. Man ska unna sig!

Lydia

Snygg!! Klart du ska köpa en sån om du vill, vi unnar oss alla olika saker. Kul! Men jag hade inte sålt den gamla 🙂 Det är väl fantastiskt att kunna ha en väsksamling, som du sa i ett tidigare inlägg, det är ju också investeringar.

Nathalie

Önskar gärna att köpa din svarta balenciaga! Kan du inte maila mig vad du vill ha för den?:) mvh Nathalie

Michelle

Vilken fin väska du köpt 🙂

Malin

Trodde du skulle satsa på en stiftelse/välgörenhetsprojekt. Kan du inte uppdatera oss där? Vad händer på den fronten? Du skrev ju det tidigare men har inte sagt något om det sedan the Never Ending Parade av kläder började.

Elin

Åh vad fint! Är själv också så dålig på att unna mig saker, det gäller bara att bestämma sig för att man visst får! Och du förtjänar det absolut, du behöver inte förklara dig så mycket (modebloggare köper ju chanelväskor som godis..) ha en bra dag!

ANnika

Fin väska!

Nenne

Undrar just om det finns en enda svensk bloggare vars inlägg genererar så många kommentarer som dina..?! Man förundras såklart över att många är så bittra och elaka, men samtidigt verkar ju även även den ”bittra skaran” följa dig troget. 😉 Fascinerande!

Jag tycker du är fantastisk. Inte bara som entreprenör, utan även ditt sätt att bemöta elakheter från personer du inte känner. Heja dig Isabella!

Åååh det där är min drömväska! Hoppas ni kommer trivas bra ihop! 🙂

Linda

Man kan faktiskt unna sig saker (som man tycker man är värd) OCH göra bra saker för att ge tillbaka till samhället. Bella har många gånger sagt att hon vill investera i start up företag eller annat. Men det är ju inget som man bara gör övernatt. Det tar säkert tid för henne att hitta de sakerna också. Bara för hon IDAG köper en väska så betyder det ju inte att hon OM TVÅ VECKOR kan investera i något som är bra för samhället. Lite balans i livet är säkert bra för alla.

Maria

Nummer 1 eller 4 tycker jag! Den med grönt på ser inte proffsig ut, känns så ”apotektig”. Har ni helt lämnar guldig text? Den har känts lyxig tycker jag.
Längtar efter nya serien eftersom min hud är katastrof iom amning.

sara

Väldigt snygg och stilren väska, har själv tittat på den men det får bli i framtiden 🙂 Tycker att du i överlag fått väldigt fin klädstil.

Älskar väskan. Galet snygg! Du är så värd den:-) Kram på dig!

Anne

From a consumptional point of view this ”1 in, 1 out” rule is totally unnecessary! I don’t get it!? Why not keep a bag that you probably bought in the first place because it’s a classic that will last you a lifetime? Do you ever consider how much stuff you add to the world without purpose?

Maria

Sjukt snygg väska!! 😀 Jag hade aldrig köpt en sådan dyr men good for you, den dyraste jag har köpt ligger runt 3000 kr :p Kanske när jag fyller jämnt att det kan bli något finare! ;p

A

Äslksr väskan! Äsh man lever en gång. Har man råd Varför inte.

Petra

Jag är sååååå trött på att läsa om alla kvinnor som ständigt klankar ner på varandra. Vad är det för slags inställning vi har emot varandra? Alla har sina svagheter och starkare sidor. Det värsta jag vet är när någon har en förutfattad bild av hur saker måste vara och någon är enligt deras extremt trånga mall. Kan vi tjejer för en gång skull låta bli varandra??? Vi gör det bara värre än det redan är. Håll ihop, stötta, bry er om varann. Väska eller inte, men vad spelar det ens för roll? Låt alla få göra det dom vill och fokusera på vad du vill uppnå i ditt eget liv. Jag är säker på att alls har något speciellt andra människor skulle vilja ha och viseversa! Låt oss hålla ihop. Om inte vi lägger ner den här missunnsamheten och att trycka ner varann, hur ska vi nånsin bli jämställda?

Antonia

Shit vilken fin väska, Chloé och Mulberry är verkligen mina drömmärken. Någon gång skall jag nog ha enderas väska. Skit i allas negativitet å fortsätt inspirera oss som inte är förblindade av avundsjuka 🙂 för mig som är 23-årig ekonomiestuderande är du en stor förebild med din drive och din inställning och jag tänker ta mall av dig när jag äntligen kommer ut i arbetslivet på allvar nästa år, keep on rockig!

åh vilken fin en!!!

tina

Vart köper man den väskan och vilken storlek är det på den:)?
väldigt fin!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *