#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
april 21 2017 at 09:02

Beslutsångest

Åh, vår AD skickade nyss skisser på hur Advanced Skincare – Cell Reneval ska se ut. Alla är fina men ingen känns 100% i första skedet. Själva flaskan är vit och så kan vi välja på om locket ska vara borstat stål (matt) eller högglansigt. Men utöver det är det alltså etiketten vi nu ska bestämma utseende på. Spontant gillar jag det vita förslaget mest men samtidigt blir det likt vår basserie Daily Facial Care.

…. En grön rand blir klokt framöver när vi kommer med fler ansiktsserier men samtidigt känns det inte rätt just nu. Silver-etikett blir mer klassiskt för en mer avancerad hudvård men är också lite gjort av många andra bolag. Ovan är bara ansiktskrämen, resten av serien blir i olika storlekar men allt är airlesspumpar. Tycker att det är hygieniskt. Kom gärna med era kloka ideér! Jag var så tacksam sist när ni gav rådet att skippa den kvinnliga siluetten på intimserien (kommer i maj), det blev mycket bättre utan!

259 Kommentarer

Sofia

Gör dem med marmormönster och guldigt lock! Det kan bli hur snyggt som helst och känns lite lyxigt.

emma

Jag röstar för nr4, eller den längst till höger om man ser det så..
tack för en fin blogg!

Catrine

Nr 1 ! De andre kan likevel ha andre farger senere, som den grønne. Men nr 1 var helt klart finest

Johanna

Den längst till höger!:)

Josefine

de två silvriga till höger tycler jag liknar för mkt manliga deodoranter.
den längst till vänster skukke kunna ha gröna ränder runt ”Advanced Skincare” istället för silver,om poängen är att de ska stå ut från andra delar av ert sortiment. så hade jag föredragit det. plus en lite ljusare ton av grönt.

Sofia

Jag röstar för någon av de i silver, så snygga!

Lycka till och tack för en grym blogg att läsa varje dag!

Den i Silver får dere spare til en serie for Menn.
Den hvite blir for enkel.

Sandra

Nr 1 eller 3, snygga och stilrena!

Ulrika

Min tanke är att alla ser väldigt maskulina ut, som att ni nu tagit fram en serie till män…

Shima

Nr 4, med guldtext och lock i guld. Ni har ju gulddetaljer på andra produkter.

Emelie

Exakt vad jag tänkte

Antonia

Någon av dom grå tycker jag. Många tummar upp på dom 🙂

Elin

1 och 3 kändes mest lyxiga 🙂

Viktoria Grännsjö

Hej! En vit (som den längst till vänster) men med ett smalare grått band kanske. Som den längst till höger men byt plats på färgerna. Snyggt!

Helen

Nummer 1 (längst till höger) men med en ljusare färg bakom ADVANCE SKIN CARE.

Caroline Möller

Förpackningsdesign är svårt. Att möte konsumenten med en innovativ förpackning samtigit som den måste få sitt fulla förtroende.

Utmana leverantören genom att se över alla förutsättningar.
Kanske en matt wrapping gör det där lilla extra, som sticker ut i hyllan men framhäver känslan av att även förpackningen är advance vilket även förhöjer köpupplevelsen men även behåller trovärdigheten av kvalitén i själva produkten i sig… Hejja hejja!!

Chatarina

Den sista etiketten är bäst för sådana som har dålig syn. Och ser fräsch ut med den gråa färgen och vita randen. Den känns lyxig!

Lina Nilsson

Det är något med de gråa (3&4) som skriker maskulint. Antagligen för att manliga produkter ofta har de färgerna istället för vitt. Jag tycker att alla är fina, men jag skulle säga nr 1 eller 2 om jag skulle välja 🙂 Lycka till.

sofie

2 eller 4, för att på alla sätt och vis försöka förtydliga och särskilja produkterna för den förvirrade konsumenten i huddjungeln.

Amanda

Finns det möjlighet till annan färg? Jag tänker mig marinblått, ihop med det silvriga! Annars tycker jag nummer 1 ihop med gröna ränder som någon längre upp skrev – super fint!

Nr 1 känns lyxig och fräsch, kanske en nude-färgad flaska vore någonting också…De två med grå/silveretikett känns som om de vore produkter för män tycker jag.

Lycka till!

Jag gillar trots allt alternativ 1 längst till vänster! Avgjort snyggast.

Cajsa

Den gröna är mest tilltalande, den skulle fångat min blick i hyllan!

Barnmorskestudent

Någon av de gråa!

Maria

Silver med rosa/aprikos rand, svårt att se med helt vitt de gå ser lite manliga ut.

Jrssica

Nr 4a! Blir tydligare med lite olika botten färger, samtidigt ger de två sträcken i olika färger en känsla av helt helt med era andra produkter! Jag tycker inte att alla era produkter ska ha samma botten färg, blir oxå lite roligare med olika!:) kanske en olivgrön eller pastell grön/mint 🙂

Ivana

Vad sägs om att utgå från flaska nr 1 längst till vänster. Men att man flyttar ner den nedre silver randen så att den slutar efter ”Cell Renewal Facial Cream”. Mellan dom två silver ränderna har man samma gråa färg som de två sista flaskorna?

Becka

Gå på idéen som är på flaska nr 2 med grön rand. Dock istället för grön kan du ju ta samma färg som locket, dvs borstat matt elr glansigt ”stål”.

Marie

Den helgrå, nr 3.

Ni har bestämt den gröna?
Jag tycker att ni ska ha en silverkant på det gröna!
Snyggt med blankt silver! Ger mer sink-appel!

Miranda

Den med grönt band! Väldigt fint!

Nathalie

Jag tror det skulle vara snyggt med att ha den helvita med en grå rand och den silvriga texten. Och sen glansigt lock, det känns lite lyxigare 🙂 Lycka till!

Anna

Den längst till höger var fin! Matt lock känns exklusivt:)

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *