#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
april 20 2017 at 12:08

ART

Igår var jag ute på middag med mina grann-mammor. Jag har ju nämnt tidigare att vi är ett gäng familjer som umgås i princip dagligen utomhus med alla barn. Våra villor ligger som i en klunga ute på Lidingö och det har pågått ett generationsskifte från dom som flyttade in 1975 och nu är vi flera familjer med barn i samma åldrar. Bättre kan man inte få det! Eller jo, det är en sak att vi fungerar ihop med barnen men att vi klickar och går ut och äter efter nattning är faktiskt väldigt häftigt och tacksamt. Känner på mig att det blir mycket babylarm och kliva över staketet med en flaska rosé under armen i sommar hehe …

Vi testade ett ställe igår som heter Art. Jag hade inte varit där tidigare men jag kommer absolut tillbaka. Man delar på smårätter, bra veg-utbud.

Jenny, Michaela, Cecilia, Sophia och jag. Vi alla har storebröder och småsystrar i samma åldrar. Vad är sannolikheten för det! Blus från Stylelevel, tyvärr slut. Nu ska jag börja svara på alla entreprenörsfrågor!

47 Kommentarer

Fia

Snart kommer kommentarer om baby larmet säkert , hoppas folk dock skriver
Positivt du verkar vara en kul människa att umgås med 🙂

Bella

Åh så mysigt ! Vi är också ett gäng med mammor som precis som ni , umgås med barnen och leker ute i alla slags väder ! När det är dags för att vilja sitta ner i lugn och ro går vi ut och äter utan barn och lyxigt att få ”klä upp sig” , älskar att ha båda delarna med ”mina mammor” 😊

Karolin

Jag undrar om du kallar dig vegetarian, inge påhopp utan bara en fråga. 😊

A

Varför är det så viktigt med etiketter?

Saba

Så härligt:-) jag visste inte att du hade storebror! Alltid trott att du va äldst! Kram

A

Haha antar att du är sarkastisk?

Josefin

Varför antar du det?

!

Bella har storebröder och lillasyster !!!!!!!

Sara

Tror hon menar att deras barn är ”storebror och lillasyster” 🙂

Frida

Gissar att hon menar barnen. Alltså att Gillis är storebror och Sally är lillasyster och att övriga mammor också har så med samma ålder på barnen.

Josefin

Saba: Trodde också först att hon pratade om mammornas syskon, fick inte ihop det 😛 Men hon menar ju förstås att de alla har först en son och sen en dotter.

Jo

Seg Saba!?

Sofia

Nej hon är inte seg. Hon tolkar språket som det är skrivet. Bella skriver att ”vi har alla storebröder..” etc. Hon borde skrivit att vi har söner och döttrar i samma ålder.

Leia

tolkade det faktiskt också som att hon pratade om sina egna syskon. Det är väldigt krångligt skrivet.

Anna

Sluta romantisera alkohol!!

e

men snälla, tyst

M

HAHAHAHAHAHA vissa kan dricka en flaska utan att romantisera det. Skaffa dig något viktigare att vara bitter över

otroligt fin blus Bella!:)

Annika

Kul att du gillade Art! En god vän är hovis där. Själv ska jag dit i afton för lite mat och cava.

Anton

Umgås Odd också med grannarna?
Kliver över staketet med ett par öl och lånar skruvdragare osv.

Mia

Genus någon?

roligt med nya ställen 🙂

Elin

Åh vad härligt! Är så imponerad och inspirerad över hur du får ihop familj, jobbet, vänner. Du lever verkligen min dröm! Man (jag) mår så bra när man kan få in alla roliga delar i livet. Du är en förebild Isabella!

Och juste jag har en fråga, du är min största förebild och idol och jag har funderat på om jag ens skulle våga gå fram till dig om jag typ skulle se dig på stan. Min fråga är hur ska jag göra? Känns konstigt att bara springa på dig (du kanske har fullt upp osv). Så hur skulle du vilja att jag gjorde? Skulle vara en dröm att stanna och prata lite med dig!

Kram Elin.

Johanna

Fast jag tycker det är mer imponerande med kvinnor (och män) som för ihop det trots att de inte tjänar multum. Det är inte så svårt att få ihop livspusslet när man kan leja bort städning, trädgårdsarbete, ha nanny, har råd att gå ut och äta med vänner m.m.

Maja

Hur vet du vad som är svårt för någon annan?

Fantastiskt härligt att ha vänner som bor nära. 🙂

Maria

Har en likadan blus som Bella bär på sista bilden, i både vit och i svart, som jag säljer. Båda storlek S 🙂
Om någon är intresserad maila mariasaljer@gmail.com

Men alltså guud, det låter helt underbart!! Jag blir sugen på att skaffa barn och grannmammor av det här inlägget, haha!

Lena

Förlåt men lämna barn ensamma hemma för att dricka vin hos grannarna? Var det inte det maddies föräldrar gjorde när hon försvann i Portugal?

Rebecka

Men lite skillnad i hemmet va?
Inte direkt ett hotell i ett av Portugals sämre områden!

Malin

Tror snarare att föräldrarna själva har med Maddies försvinnande och antagligen död att göra. Det är för mycket i den härvan som inte hänger ihop. Självklart kan man tycka det Isabella föreslår här också är läskigt men det känns ändå som att lämna sina barn i ett främmande hotellrum med balkong och grejer där man lätt kan ta sig in, för att flänga på stan båda två i ett främmande land är på en sådan korkad nivå att det gör man inte. Jag tror att Maddies mamma och/eller pappa försöker dölja att de själva hade ihjäl ungen med den där märkliga historien.

Sofia

Vad har du för anledning att spekulera på detta sätt? Du vet uppenbarligen ingenting om detta. Att du skriver att de sprang på stan stämmer ju till exempel inte. Du tror heller inte att polisen kontrollerat deras alibi? Sluta leka detektiv och förolämpa personer som du inte vet något om. Skäms!

Antonia

Ja, det är väl den vanligaste hypotesen dvs att föräldrarna på något sätt orsakade hennes död och sen försökt/försöker dölja det. Tragiskt är det i alla fall.

!

Om du inte läst boken gör det!!!!! Det du skrev stämmer inte !

Jasmine

Herregud Lena vilken jäkla jämförelse! Att du ens har mage att säga något sådant. Hoppas du skäms på riktigt. Fy fan för såna som dig. Du tror inte att Odd kanske också är Hemma och ser efter barnen eller att barnen ibland följer med och leker med grannbarnen? Tänk innan du pratar skit

Lena

Men om Odd är hemma, varför ska hon då ta med babylarmet?

Sofia

Hur långt från barnen är max att vara? Om de sitter i grannen trädgård istället för sin egen, kanske skiljer 10-20 meter, är inte det okej?

Olivia Paciorek

Vart är den rosa blusen ifrån? MAGISK!

Anton

Bangladesh?

!

Lidingöööööööö !!!! Knytblusens hemort för 25 åringar ! I övriga landet för kvinnor i 60 års åldern 👍

Vad kul att man får en sån relation med sina grannar! 🙂

Linda

Vad kul att hitta grannar att umgås med! Men jag har följt din blogg länge och undrar om du inte umgås med några av dina ”gamla” vänner längre? Det är bara nya vänner varje år. Är det svårt att få tid över till att vårda relationer med kompisar? Jag tänker att du har mycket med dina företag och så?

Lasse

Livet förändras och därmed behoven av olika slags vänner. Dom man festade med kanske inte längre tycker att man är så himla kul när man fått barn tex. Och man själv kanske uppskattar dom vänner som har barn i samma ålder eftersom barnen underhåller sig själva och man kan dricka vin på balkongen ifred en stund då och då. Livet förändras vettu. Sen kanske man hittar tillbaka till varandra igen senare i livet. Bella blev mamma väldigt ung så jag tror snarare att det var vännerna som svek Bella än att det var hon som svek vännerna. När du blir äldre och får barn så kanske du förstår.

annie

Älskar verkligen din blogg och har läst den sedan jag var 12 och nu är jag 16. Men jag vet att du ska ha en frågestund med entrepenörsfrågor men kan du även ha en med alla slags frågor? kram

Klara

Så kul det där. När jag var liten var vi ett gäng med storasystrar som hade lillebröder, alla i samma åldrar. Är väldigt kul som barn också.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *