All denna energi

Jag har slutat med min ADHD-medicin. Min tredje. Jag har trappat ner den senaste månaden men nu är det alltså ute ur kroppen. De första två, concerta och ritalin blev jag arg när jag åt (hemsk biverkning) och min sista Strattera blev jag manisk då och då. Suck! Nu är planen att pausa lite med medicinen och gå hos en psykolog med inrikting på neuropsyk. Jag har redan gått min första gång och det kändes väldigt bra. Om jag orkar i framtiden är det Elvanse som blir fjärde medicinen men just nu har jag ingen lust. Behöver få vila min hjärna lite. Veta vad som är jag och vad som är medicinen. Det som är nu är dock att jag har väldigt mycket spring i kroppen efter avtrappningen, ikväll körde jag intervallträning.

Jag skrev ju ner mitt mål i ett inlägg här i bloggen när jag började äta Stratteran efter sommaren. Och det var att kunna bestämma när jag vill sitta i soffan och ta det lugnt. Min hjärna ska alltså inte kicka igång min kropp varannan minut att vilja resa mig upp och göra diverse saker.

Tyvärr blev det aldrig så. Lite färre impulser kanske överlag men inte tillräckligt, baksidan blev lite mer robot-känslomässig samt att jag ”fastade” i saker och fick rus. Dock inte bara i några timmar som kan jag få ibland utan i dagar. Inte hållbart! Tillbaka på ruta ett alltså.