Studiebesök hos NA-KD

I fredags innan terrorattentatet var alla som jobbar med sociala medier och e-handel i LCC och Flattered, nere i Göteborg för att hälsa på NA-KD. Pingis och jag tycker att Jarno som grundade NA-KD samt Nelly för flera år sedan, är otroligt duktig och vi var väldigt glada över att få komma på studiebesök. Det är sådana dagar som ger en ändlig dos av inspiration och ny energi till gänget.

Överallt var det citat och motton

Med Magnus från NA-KD som visar oss runt. Här i deras studio. Kontoret var helt enormt. Minst 1000 kvm. På bilden ser ni Emma, hon är försäljningschef i Flattered och har också tagit en roll som försäljningschef i LCC (50/50). Hon tog vårt erbjudande trots att hon väntar smått, coolt tycker jag. Lina som jobbade med den rollen tidigare har blivit försäljningschef med fokus på online.

Vårt gäng plus Jarno och Magnus. Jarno höll ett inspirerande ”tal” för oss om hur man når enorma mål och vad som krävs. Det jag tog med mig mest var vikten av Självkontroll. Att få sig själv och hela gänget att alltid prioritera dom viktigaste uppgifterna för bolaget och inte dom roligaste varje dag. Vi blev alla väldigt imponerade och gick därifrån med en känsla av ”Nu jäklar kör vi”. Det ska bli roligt att följa NA-KD:s resa till att bli ett enormt globalt bolag. Tack för att vi fick komma!

 1. Vad använder du för strumpbyxor Bella? De är verkligen den perfekta svarta ”nyansen”. Vet att fler efterfrågat varumärke tidigare 🙂

 2. Eeh.. är det bara jag eller ser dina bröstvårtor ut att vara gjorda av stål på den andra bilden..?! Nog för att du är en Superwoman men…. 😉

 3. Hej
  Så spännande.
  En liten fråga, tar du emot företag som vill få lite tips på hur man växer. Tänkte nu när du har varit och fått lite tips kanske du kan hjälpa andra små företag. Du pratar väldigt mycket om att vi ska hjälpa varandra. Jag skulle gärna vilja träffa dig . Jag har följt dig väldigt länge och tycker att du är väldigt duktig. Ha en fin dag 💐

  1. Fast efter allting som kommit fram kan man nog vara ganska säker på att det var et terrorattentat, och därför är det inte konstigt alls att det är vad alla kallar det!!

   1. Nej, det är fortfarande inte fastslaget, enbart misstänkt. Är förvånad att Bella kallar det terrorbrott. Än så länge gör bara SD det, seriösa partier håller sig till rättstatlig praxis och kallar det misstänkt terrorbrott.

   2. Fast Johanna, TV4 har hela helgen på sina nyhetssändningar haft rubrik i stil med ”Terrorattentatet i Stockholm” eller ”Terrorattacken i Stockholm”. Så lägg ner ditt SD snack

   3. Märkligt att du är förvånad över att Bella kallar det ett terrorattentat, till och med FN kallar det terrorattentat. Att åberopa rättstaten är knappast relevant, även i en rättsstat går det att konstatera att en händelse har hänt innan en domstol slagit fast om brottsrekvisiten är uppfyllda och om det är ställt utom rimligt tvivel att den misstänkta är skyldig. Dessutom rör du till orden, hon har inte kallat det terrorbrott, vilket ju är lagens benämning på brottet.

  2. Ja, okej, det är ett MISSTÄNKT terrorattentat, men jag antar att Bella liksom alla andra som säger terrorattentat inte reflekterar över huruvida det är rättsligt klarlagt om det är det. Och ärligt, måste man vara så petig? Det är ju precis med misstänka, folk slänger lättvindigt till med ”brottslingen” osv fast en person inte av rätten har bedömts vara skyldig. Så var nu inte så petig, är mitt tips. Klart är ju också att medierna själva använder ”terrorattentat”.

  3. Om du ser en man mörda någon, skulle du kalla honom mördare eller misstänkt mördare då? Självklart är han en mördare även om han inom rättsväsendet kallas för misstänkt mördare.

 4. Du har verkligen en tendens att överdriva. Nu får du det att låta som att det de flesta seriösa företag gör dagligen, det vill säga att prioritera det som är viktigt framför det som är roligt, skulle vara något nytt och revolutionerande.

  1. ”Hon tog vårt erbjudande trots att hon väntar smått, coolt tycker jag.”

   Förstår hur du menar, men en man skulle aldrig få den kommentaren. Det vore kul om vi kunde börja tycka att det är en lika stor eller liten självklarhet att kvinnor jobbar under småbarnsåren som att män gör det. 🙂

   1. Fast hur tänker du nu? En man kan ju inte vara gravid med allt vad det innebär, inte heller går han igenom en förlossning med efterföljande (mer eller mindre) nedsatt fysik. Så att en man tackar ja till ett nytt jobb medan hans kvinna väntar barn, är väl en helt annan sak än att en gravid kvinna gör det.

    Coolt av Bella att erbjuda en gravid kvinna jobbet, det gillas! Även om mammaledighet väntar runt hörnet så är en kvinna precis lika värd att satsa på som en man.

   2. I princip håller jag med dig men det är fortfarande kvinnan som är gravid och som ammar (om barnet ammas). Att ta ett nytt utmanande jobb under småbarnsåren är inte riktigt samma sak som att göra det när man är gravid. 🙂

   3. Jag förstår bara inte på vilket sätt det är ”coolt” (vilket för mig implicerar ”modigt”) att hon tackar jag till jobbet, och jag menar även att en man skulle aldrig skulle få höra det eftersom det aldrig antas att ett man skulle rädas att ta en ny tjänst parallellt med att bli förälder. Huruvida man ammar eller får förlossningsskador påverkar såklart huruvida man kan vara närvarande och aktiv i en ny tjänst, men jag förstår inte hur det hänger ihop med kvinnans risk – snarare borde det väl vara ”modigt” av en arbetsgivare att riskera att hon kommer vara frånvarande. Eller, tänker jag helt knasigt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..