#IsabellaLöwengrip
Följ
Beauty Life & thoughts
mars 19 2017 at 20:17

Söndagsspa

Söndagkväll innebär mini-spa i badrummet. Jag älskar det. Peeling, ansiktsmask, silvershampoo, hårinpackning… Ja, allt. Det är såklart också extra roligt när allt är mitt eget märke. Däremot testade jag en brun utan sol ikväll från märket Vita Liberata (inget kommersiellt samarbete men fick ett pressprov av Annica som är grundare av Skincity). Jag blev ju spray-tannad i måndags och idag såg det fläckigt ut så jag skrubbade mig ordentligt men la sedan denna BUS-olja på. Den var lite svår att få på tycker jag och i början blev jag alldeles för mörk. Men sedan la det sig snyggt och huden är väldigt glow:ig. Jag kan inte ge ett betyg än utan får vänta tills imorgonbitti. 


Sovplagg i satin från Stylelevel (adlink). Nu väntar kvällsfika och jobb. Jag ser som vanligt fram emot en ny jobbvecka. Marbella väntar. Kul! 

50 Kommentarer

Hej Isabella,
Såg att ni håller på att renovera hemma, vill därför tipsa om mitt företag Pretty Marble som säljer väldigt fina marmorbord. Har matbord, sidobord, sängbord och soffbord i marmor med läckra bordsunderreden i bland annat äkta mässing, rostfritt och lackat i vitt, svart och guld, som jag är övertygad om skulle passa perfekt hos er. Spana gärna in min shop och så hoppas jag att du hittar något du gillar.
Trevlig kväll!

https://www.prettymarble.se/

Om du såg dagens dokument utifrån så förstår du hur värdelöst det är att tro att tjänstefolket har det bra när man åker till Thailand.

Åh den brännan behöver jag ❤️
Härligt att se dig så glad!

Linnéa

Det är ingen bränna, hon målar kroppen med färgade krämer…

Issa

”Målar kroppen med färgade krämer” 😀

Annika

Hej Isabella!

Tack för en härlig blogg! Det verkar som navigationsknappen uppe i vänsta hörnet på bloggen inte funkar, kan det vara en bug? Då man trycker på den händer ingenting (mac, desktop). Har samma problem på mobilen (använder iPhone 5, mozilla).

Kram
Annika

En brun utan sol från LCC hade väl varit något? Som dessutom luktar gott, vilket de flesta BUS inte gör tycker jag. Det känns som om ni på LCC jobbar mycket med dofterna också när det kommer till era produkter.

Härligt med Marbella i veckan, vad ska du göra där?
Kram LouiseiTurkiet
http://www.louiseiturkiet.se

Eva

Önskar också ett riktigt bra bubbelbad som doftar som era hårprodukter

Sofia

JA TACK! En BUS som luktar gott hade jag älskat. De flesta BUS luktar verkligen inte gott! Min sambo har många gånger rynkat på näsan när jag smort in mig och ”aha… det är krämen som luktar :S”. Så en BUS med diskret, men god doft, hade varit toppen.

Hahaha +1 på den. Man luktar inte gott med BUS alltså 😉 🙂

Maria

Ja en bra BUS med god doft! 😀

Marika

Eftersom alla BUS verkar lukta illa så är min teori att det krävs en ingrediens vars doft är svår att täcka över.

Julia

Har också mini-spa på söndagkvällar, så avkopplande och så skönt att ladda upp inför en ny vecka på! 🙂 LCCs hårinpackning är en favvo!

J

Det är alltid finast med sin naturliga hudfärg.

Bella

Nej, inte när man ser ut som ett lik med sin vinterbleka hy. Galet mycket snyggare med en lagom (ej solariepressad) bränna tycker jag 🙂

L

Tror att människor är generellt med på att man inte bör se ner på någon typ av utseende, så varför är det ALLTID okej att folk STÄNDIGT skriver usch man vill inte vara likblek, nej fy för att vara vit som ett spöke, man vill ju inte se död ut. Jag som är naturligt väldigt blek och inte kan få ta färg har alltid haft otrolig komplex över min hud pga kommentarer som dessa. Och det spelar ingen roll att de ej är riktade emot mig, man lär sig vad som är ” bra” och inte. Tänk om.

Jennie

Tycker inte jag. Fast det beror ju på km nån menar vinter eller sommarfarg. Om jag fick välja mellan vinterblek med torrt hår och röd hy runt näsan och en solbränna och tillhörande hårsvall efter fyra månader i tropikerna… Så vet jag vad jag väljer, alla dagar i veckan. 🙂 👍

Sandra

Det håller jag inte med om men däremot Bella passar inte i brun utan sol. Måndagar brukar jag ha spa kväll och unna mig extra god mat och vardagslyx. 🙂

Veronica

Må hända att det är så men smaken är som baken, vi är olika och tycker olika. Vissa människor tycker att det piggar upp med lite färg på huden, man känner sig lite finare ( ja Bella är fin som hon är ) och lite piggare och vårigare kanske 🙂

Karin

Kul att Style level fått in de där sovplaggen i vitt igen, jag klickade på länken du la in när du visade dem i bloggen men då var de helt slut.

Jag älskar hemmaspa, så himla härligt. Det blir mycket LCC här också. Såå bra produkter.

Härligt med hemmaspa! Dax att införa den rutinen här hemma också… Ha en skön kväll!

Elin

Håller med om att det är härligt att få rå om sig själv och göra sig lite fräsch. Bra uppladdning inför kommande vecka 🙂

L

När kmr det in fler storlekar i sovsetet du har på dig? 🙂

Maria

Fick du hjälp att kräma in ryggen? Eller är den vit?

hannele

Ranelids orange ? nej ! du är så fin som du är.

Oops

Håller med!

Perfekt med söndags spa 🙂 Något jag är dålig på att göra, ska nog bli ändring på det. Tack för en superfin blogg <3

Åh så fina nattplagg. Ungefär sådana fast i rosa sålde jag på min webshop för ett år sen, väldigt sköna 😀

Din kropp är föresten superfin, berätta gärna om du har tips för att hålla dig i form!

Victoria

Men alltså hon har ju verkligen svarat hur många gånger som helst att hon inte gör något. Vill du komma i form brukar det ofta funka att äta mindre än du gör av med och att röra på sig. Ät mycket grönsaker och håll igen på de dåliga kolhydraterna.

Jennie

Hon har lagt om kosten och äter ADHD-medicin.

Veronica

Även om jag inte är så mycket för spa själv så förstår jag att det är mysigt och skönt 🙂

Angelica

Det jag tror många ofta reagerar på när det kommer till blondinbella är att det inte finns ngt annat i hennes liv som gör henne så glad och så lycklig som hennes jobb. Det mest sorgliga med det är att skulle hon hamna i rullstol eller bli förlamad eller blir blind eller döv ( ni fattar poängen) då skulle hon plötsligt inte veta vad hon skulle göra med livet. Och det kan inte va nyttigt ? Jag tycker absolut att det är bra att trivas på sitt jobb, man ska ju ändå spendera många timmar där typ resten av sitt liv men hennes tänk är märkligt (enligt mig) och det är väl bra att vi alla är olika och fungerar olika men jag undrar verkligen hur hon skulle må i en sån situation.

Sen fattar jag inte riktigt hur man kan tro att bara för att man har ett roligt arbete så kan man inte gå in i väggen ?

Issa

Du tror inte att hon blir precis lika glad av sina barn? Eller vad är det som gör dig så säker på denna teori? 🙂 haha så tråkigt att folk direkt ska gnälla när någon har en stor kärlek för sitt jobb.

Lisa

Håller med. I många Hollywood filmer allt från tecknar till seriösa vuxenfilmer handlar det ofta om vuxna som fokuserar på att göra karriär, sen förlorar de sin familj och kämpar med att komma tillbaka till ett liv med mindre jobb/mer tid för familjen och värdesätta fritiden med dem man älskar mer än sitt jobb…. Ändå gör de flesta misstaget att fokusera alldeles för mkt på jobb och för lite på sin familj. En balans tror jag på där inget krockar… svårare sagt ön gjort många gånger….

Ali

Vilket märkligt resonemang. Så du tror på fullaste allvar att om du skulle råka ut för något av det du beskrev ovan så skulle du veta exakt hur du skulle hantera det och vad du skulle göra med livet efter det? Det är klart att det är stor omställning, men det gäller för ALLA. Klart man känner sig vilsen i början när hela livet kastas omkull. Vet inte riktigt vad du ville få ut av din kommentar men den får dig att låta okänslig.

Emelie

Rullstolsbundna/förlamade/Blinda/etc kan också jobba! Hade en man på mitt förra jobb som var med i en bilolycka och blev förlamad och rullstolsbunden från midjan och ner, även händerna kan han inte använda riktigt. Men han jobbar, kör bil och gör saker som han gillar ändå. Allt handlar ju om inställning. Självklart är det en omställning och väldigt jobbigt till en början, men sen har man ändå ett val hur man vill leva sitt liv.

Du strålar!! Jag är såå sugen på att BUS:a min vinterbleka hy, men vet inte om man bör det som gravid?
Idag är det för övrigt exakt EN månad kvar till Beräknadfödsel.. på bloggen kan ni idag gissa längd, vikt och datum på bebisen. In och gissa!!

Kram
http://WWW.nouw.com/mammaprat

Lisa

Tecknat skulle det stå!

Ida

Hej! Först vill jag bara säga att jag beundrar dig, ditt driv och din energi är grym! Och du är strålande vacker!
Jag vill fråga dig vad du har för tips om man har en idé för en outvecklad produkt. Hur ska man göra, vad är första steget? Tror verkligen på produkten men har ingen aning om hur man går tillväga för att göra idén verklig.

Jessica

Du är så naturligt vacker i din ljusa hy, så jag ger tummen ner för spraytan och bus- det blir liksom inte detsamma som en äkta solkysst hud. Då är det finare att vara naturligt ljus.

nouw.com/heddasöderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Emma

Hej!
Sitter och lyssnade på En Economistas Podcast där ni diskuterar % fördelning och räntor. Tycker det är intressant och du nämner ju där att man bör dela på månadsavgiften om det är en som står som 100% ägare, och har en fråga då:
Om jag tar risken, och egentligen skapar chansen att vi båda kan bo i en 2a, låt säga med en avgift på 2800:-, ränta på 3000:- och amortering 3000:- (ungefär)
Känns det för mig orättvist att betala 4400:- (räknar bort amorteringen då det inte är en kostnad) och han 1400:-, i Stor Stockholm är 1400:- i månaden ingenting och alternativet hade varit en andra-hand på ~ 8000-10 000:-/ mån och då hade vi delat lika.

Känner att räntan på något sätt är en kostnad och anledningen att den finns är för att jag tagit risken och investerat – utan det hade vår boendekostnad varit högre för oss båda (möjligtvis likvärdig för mig med betydligt högre för honom)
Borde vi inte dela då och ha en boendekostnad på 2900:- vardera? (Fortfarande billigare för både han och mig om man räknar med andra-hand som är det andra alternativet)

Hur ser du på det?
Tack för en inspirerande podd och blogg!

Frida

Är obviously inte Isabella, men jag håller med dig 🙂 Jag ser räntan som en indirekt hyra. Istället för att betala hyra till en hyresvärd så får man betala en hyra till banken, och då ska man dela den 🙂

Eve

Hur arbetade du upp din självkänsla och självförtroende? Och vilka rutiner är det som du fortsätter att underhålla varje dag för att behålla din självkänsla och självförtroende?

Cissi

Hej,

Älskar din blogg och dina produkter. Undrar om du djurtester under eller efter produktion.

Lovisa

Snälla Bella kan ni inte ta fram en BUS som luktar gott och som inte ger en dålig hy 😍

Sanna

Skulle du vilja göra ett blogginlägg om brun utan sol? Alltså berätta om vilka du tycker är bra osv? Det är så svårt att hitta rätt där tycker jag och skulle behöva en bra bus inför mitt bröllop i maj 🙂

Marta

Det som nog är roligast med din blogg är att läsa om hur du förändras. 🙂
Ett litet urklipp ur ditt inlägg från 31 mars 2015:
”Jag fick en kommentar häromdagen om att jag borde smörja in mig med brun utan sol. Ja jag vet att jag är blek men jag gillar att se ut som jag är. Jag är väldigt ljus och jag tycker att det är fint. Jag skulle aldrig över min döda kropp lägga mig i ett solarium, pressa i solen under en solsemester eller kladda med brun utan sol. Dessutom är jag så känslig i min hy att jag reagerar på varenda brun-produkt och helt ärligt .. Hur fint blir det?”

Hej vilken jätte fin bild du har på din profil kika gärna in på min blogg och följ mig

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *