Rosa kavaj & Ingefärsshots

Jag känner att jag har en förkylning som vill bryta ut, himla typiskt. Sprang ner till apoteket AB i Sturegallerian och köpte Coldzyme som man ska ta innan det bryter ut samt köpte en ingefärsshot i juicebaren. Det kanske inte fungerar men i alla fall värt att pröva. På lördag åker ju LCC till Marbella för kickoff och då vill jag ju vara frisk. Som tur är har jag hyfsat lugna dagar innan dess.

Såhär ser jag ut idag. Rosa kavaj från Zara, blus Daisy Grace, jeans Newhouse.

Läppglans nyans Agnes från Idun

Nya loafers från Billi Bi (adlink).

Nu kommer snart förlaget hit och ska stämma av allt kring Pingis och min bok om aktier. Kul!

127 kommentarer

 1. Så fin!.. Du som alltid är så gullig med att dela med dig av tips och trix.. Man skulle inte kunna få se lite om hur du själv stylar ditt hår, med de ursnygga vågorna och volymen du har så ofta det sista. Har ju läst att du använder dina egna produkter, men använder du spolar, plattång?.. hur gör du för att få det sy snyggt själv? Tar det lång tid?

 2. Vad fin du er Bella! Det strålar av dig 😀 Takk snella for en riktigt inspirerande blogg. Kram

  1. Isabella Löwengrip

   Tack vad glad jag blir! 🙂

 3. Åh, galet vad vacker du är kvinna! 😀 <3

 4. Hej vilket fantastiskt inlägg du har grott på din blogg titta gärna in på min blogg och följ mig

 5. Så vacker!

 6. Sommarfräsch:-) Du strålar!

 7. Jättehärliga o fina bilder!! Vårlikt o superfräscht!

 8. I min nya webbutik har vi gjort en kategori som heter just förkylning, välkommen att kika in: http://e-kost.se/forkylning/

 9. När ska du va med din familj?. I helgen var du ute o söp o nu till helgen ska du iväg igen. Är det odd som får ta allt ansvar?.

  1. Hon har svarat på de i videon. Kolla där du 🙂

 10. Fantastiskt fin kavaj, älskar färgen! 🙂

 11. Så otroligt fin du är! Den rosa kavajen var ju bara så 👌😍

 12. du ser ut som en riktig Moderat tant!

  1. Sjukt trist attityd Anna. Hoppas du mår bättre snart

  2. Jag orkar inte, moderat tant hahaha 😂 Hur fasen ser en moderat tant ut? 😉 Bella är ju skitsnygg, snyggaste outfit på länge 👍🏻

  3. Du låter som en riktig surkärring :p

  4. Det är väl det hon är?

 13. Krya på dig! Har testat ColdZyme och det fungerar verkligen! Blev inte sjuk en enda gång i höstas och vitnras tack vare den, nu är den slut och har redan fått 2 förkylningar det här året.

 14. Var det bara jag som läste ”rosa kavaj och ingefärsshorts”?

 15. nouw.com/heddasöderberg

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀
  http://nouw.com/heddasöderberg

 16. Sååå fin! älskar skorna!

 17. Du ser helt fantastisk ut! 🙂 PS. Köp Echinagard och Esberitox från Apoteket så håller du dig frisk, funkar varje gång!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *