#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
mars 17 2017 at 15:19

Livesändning snart!

Om tio minuter kör vi igång med livesändning via Facebook! Det spelas musik och alla kollegor är peppade på att det är fredag. Jag med. Jag tänkte kila hem strax innan fem, äta ostbågar med barnen och kramas med Odd innan jag ska iväg på middag. Härligt att få ha en dag som innehåller allt.

Här ser ni förresten världens bästa Simon. Han är inte bara mina högra hand utan hela kontorets solstråle och sångfågel. Jag hade inte fixat alla verksamheters möten/jobb utan hans hjälp.

Rolig fredagsavstämning! Snart kör vi :- )

 

162 Kommentarer

Carin

Han är söt 🙂

Vad härligt somrig du ser ut!
Hoppas du får en fin helg! 😊

Anna

Kul live sändningen. Uppfattar det som att Odd är hemma man och gör det kvinnor traditionellt gör och du tar hand om karriärs biten. Härligt i så fall.
Underbar relation du och Simon har, så borde fler ha det på jobbet. Högt i tak och en massa skratt. Och framför allt att en man och en kvinna kan ha det så roligt, som kollegor. Tyvärr så blir det ofta en massa tramsiga spekulationer om att man skulle vara kära i varandra. Så löjligt!

Sofia

Hej!

Jag vill ge feedback på er livesändning, du gav ett proffsigt intryck när du beskrev relationen med Odd och att faktiskt komma till punkten att ni är för olika för att kunna jobba tillsammans. Sunt tänk att avbryta i tid, innan den skadar relationen. Jo min fråga är: hur sover du på nätterna och hur många timmar? varför jag frågar är att det kommer att bli mer forskning på sömnen och sömnens påverkan på livet i stort (hälsa mm). Och en ytterligare fråga: vilka åsikter har du om mindfulness? Önskar dig ek fortsatt trevlig helg /Sofia

Emma

Du är ju jättefin!tycker man märker att du mognat när man ser klippen. Två små barn är tufft även om man älskar dom.
Älskar er stämning på kontoret. Avslappnat o glatt.
Känns de bara inte lite jobbigt som chef o prata privata delar om livet för sina anställda? Eller har ni sån öppen inställning till varandra? Jag är väldigt öppen som person men tycker inte alla uppskattar det på arbetsplatsen jag har haft. Jag upplever man jobbar bättre när man kan känna sig trygg med sina medarbetare o chef, istället för att chefen ska va som en fröken som nästan letar fel hela tiden och tycker sitt sätt är enda rätta. Det är svårt och hitta en arbetsplats där de uppskattar att man är en idéspruta och tar intiativ och där man kan känna man är ett team.där chefen är den som plöjer vägen istället för kör över. Ofta har ja erfarit man måste hålla sig i sin box, kliver man utanför den så ryker man..
Men de var jättetrevligt o få en inblick i kontoret, drömarbetsplats. ❤ men hoppas ändå du kan stänga av o bara vara i helgen.
Hoppas ni får sova sen inatt! Börjat lagt in min 1åring i samma rum som 2åriga brorsan.. De sover än. ☺synd att man själv har svårt o somn när man skulle behöva. Godnatt. ☺

Jennie

Du ser nyförälskad ut. Vad fint att se. Oavsett om det är i Odd eller inte – jag gillar hur du strålar!

M

Jisses att folk måste lägga sig i så mycket i Isabellas privatliv? Ge henne och Odd lite space och respekt.

MM

Jisses att folk måste lägga sig i så mycket i Isabellas privatliv? Ge henne och Odd lite space och respekt.

J

Oj, tänkte visst på en annnan Angelica…. Sorry

Dilan

Man märkte tydligt att du och Simon är var småkär under live sändningen, ta inte detta som en elak kommentar nu. Men jag gilla sändningen och fick svar på alla mina frågor! 🙂

http://nouw.com/bydilan

Linnea

Du är helt fantastisk! Älskar den glada sprudlande Bella ! ❤️

Sofia

Du är så snygg tycker jag!

Stina

Hej, Sååå fin klänning! Vilket märke är det? Kram

Malin

Bella ser lite kär ut tycker jag. 😍
Strålar som en sol. ☀️

Sanna

Det skulle vara intressant att höra hur Odd resonerar kring jobb. Han verkar lite ambivalent, stannar 6 mån här och 6 mån där. Ser inte särskilt bra ut på CV:t, vem vill anställa en sådan hoppjerka?

Marie

Varför har odd slutat i ditt företag? Ni var ju ett så bra team som du sagt tidigare. Är ni inte det längre?

Malin

Vissa människor gillar att anta nya saker och utmaningar. Nu funkade det inte att de jobbade tillsammans, och? Det brukar kallas att lära sig av sina misstag och absolut inte något fel med det. De som kommenterar här verkar vilja ha någon slags bekräftelse på ”vad var det jag sa”, så jäkla löjligt..

Linda

Jag kände lite att Bella ” gömde sig” bakom kollegorna och sina företag. Förr var det alltid live sändningar från hemmet. Tyckte att det kändes som om hon inte ville prata så mycket om sitt privatliv längre. Det är ju naturligtvis upp till henne men för oss som har följt Bella än längre tid så tror jag man inte riktigt känner igen henne och hennes sätt att vara längre. Lite tråkigt för jag har alltid uppskattat hennes sätt att vara. Ärlig och rak.

Issa

Men Linda, människor förändras. Inte konstigt att Isabella inte vill vara för privat när man ser vill knepiga läsare det finns här. Egentligen så har man som bloggläsare ingenting att göra med bloggarens privatliv. Man läser blogginläggen och thats it. Och tröttnar man på bloggen så får man väl sluta läsa bara. Man kan inte förvänta sig att en människa ska anpassa sig efter hur man vill att den ska vara bara för att man läser dens blogg 😀 hon känner ju faktiskt inte oss ens.

Helen

Alltså jag vet inte vad jag ska tycks om dej längre.. du är säkert en jättefin människa, men i underhållningsbranschen, för vi kan väl kalla bloggar och sociala medier det….. Alltså där känns du så oäkta…. Jag tycker du låter som en programledare med inläst manus när du berättar saker, och som en världsvetare/psykolog när du tar upp problem. Du förminskar allt och ska få allt att låta som en fördel. Blev mkt trams i videon och mkt företagssnack. Du jobbar ju bara på att få ännu mer smygreklam för ditt företag. Alla när inne saknar mer personlighet och vanligt vardagsliv.

Fia

Ni är medvetna om att hon inte har någon som helst skyldighet att redovisa hela sitt privatliv?! Vissa saker har vi inte med att göra och spelar ingen roll för våra forsatta liv. Vi har ingen rätt att kräva att hon ska vända sitt liv ut och in här på bloggen eller i någon livesändning.
Det är fan en sorglig värld vi lever i ibland…såna här jakter på någon annans olycka får mig att tappa hoppet om mänskligheten. 😒

Annsofie

Alltså dina armar, så snygga.

Sofia

Effekten av att inte träna 🙂

Is

När skall du bekräfta att jobba ihop med partnern inte var så bra!?

Lj

Varför skulle hon behöva göra det? För att du ska få säga ”vad var det jag sa!!” Eller? Väx upp

Madeleine

Hej Isabella! Tack för en trevlig livesändning! Använder du någon produkt för att bli sådär fint solbrun eller är det endast från Thailandresan? 🙂

Anna

Vilken storlek har du på kappan gant

M

Bakis idag igen? Och Simon sover på ”soffan” bredvid

Nit

Det är så övertydligt att hon är förälskad i Simon. Sådär kollar man inte på en kollega. De ligger, definitivt. 😉
Och vi som följt bloggen länge. När det tagit slut med tidigare pojkvänner har det känts ungefär likadant som nu.

Annsofie

Det kan juh vara så att han kanske så något kul/värmande om henne.
Eller så kanske hon bara tycker att han är snygg. Och det får man tycka även om man är i en relation.

Hanna

Kan kontra med att min mamma fick ställa upp på en fotografering på hennes jobb med en manlig kollga, båda två såg ut som ett nyförälskat par. haha. Så nej, det behöver inte alls vara en riktigt förälskade som det sker sken av.

Lisa

Jag tror han är lagd åt andra hållet. Annars skulle hon inte flörta sådär…

Malou

Han hade flickvän sa han ju dock

Christina

Är det ingen av er som tänker på att man är två om beslutet att visa upp sitt hem för en bloggpublik? Även om Bella fortfarande vill det, kanske det finns någon annan där hemma som är trött på exponering, och vill leva ett liv ifred? Och i en relation måste man kompromissa, man kan inte bara köra på som ett ånglok för att man ”alltid har gjort det”.
Lite takt och förståelse från några av er här inne skulle vara på sin plats

Hanna

Så bra kommentar!

Petra

Jag tyckte att din live-sändning på facebook var jättehärlig! Kanske lite väl lite frågor och svar men det var roligt att se lite spontana danser osv. Se dig när du inte är så strikt utan ditt riktiga ja – som flamsar och är impulsiv! Jag gillade din live-sändning – mer av sådant! Kram

Emilie

Är Simon från en mindre stad i Skaraborg🤔?

Hannah

Falköping tyckte jag han sa. Liten stad en bit från Skövde. Känt för Falbygdens Ost och Hanna Fahl, duktigt journalist på DN.

Sigge

“Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”
Oscar Wilde/President Underwood i ”House of cards”

L

Till er som ba ”Bella verkar vara kär i Simon”. Asså vilka töntiga kommentarer. Själv tänkte jag att deras dynamik tvärtom är sån som man kan ha med en kille som heterotjej när killen antingen inte är hetero eller är som en lillebror för en. Det var mer en fin vänskap och att de har trygghet i sin relation som vi såg. Men ni verkar vilja leta fel.

M

Vi får väl se vem som skrattar sist, osv..

Mici

Och ifall det skulle visa sig att deras relation innehåller något mer, skrattar du då…? Och i så fall, varför?

Mika

Hoppas Isabella funderar på att ta en paus från bloggandet. Många skrämmande kommentarer, folk bryr sig om hennes (privat)liv alldelses för mycket anser jag. För hennes egen skull hoppas jag även hon en dag tar beslutet att sluta blogga. Inte för att de som kommenterar ska ”vinna”, utan för att hon ska få uppleva ett normalt liv. Detta önskar jag henne verkligen, och tycker hon förtjänar.

Alexandra

Tyckte liven var intressant och kul! :). Kul att se er på jobbet och i erat kontor, hoppas på fler gånger. Spännande med insikt i ditt arbete som är en stor del av ditt liv :). Härligt jobbat och fortsatt trevlig helg! :).

Isa

Alltså Bella du är så sjukt snygg! Hela du strålar lycka och välmående!⭐️
En sann inspiratör för alla kvinnor och tjejer att våga satsa och göra det dem brinner för!

nouw.com/heddasöderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *