#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
mars 19 2017 at 08:55

Hjärtat pumpar

Imorse klev jag upp med barnen 06.20. Det var ljust ute. Dom önskade att få äta frukost i soffan så jag gjorde ordning varsin tallrik med youghurt, leverpastejsmackor och lite äpple. Yoghurt och granola till mig. Sedan åt vi framför Barnkanalen och myste ihop i soffan. Gillis sa en sån fin sak till mig ”Mamma mitt hjärta pumpar och är kär i dig”. 

Sådant får hjärtat att smälta. 


Nu ska vi klä på oss och komma ut i solen! 

75 Kommentarer

Zahra

Vad fina bilder!!

Aw vad gulligt sagt ^^ småpojkars första kärlek brukar väl vara deras mamma? <3

Så fint ni har det👏🏻 Mysmorgon! Tyvärr ingen sol i MÖ idag,men hoppas snart.. Brunch blir det senare! Kraam🌸

Mia

Ngn som vet vrf man går upp så mkt i vikt, bara för att man äter en hel del choklad? Tänker marabou

Eva

Ja du? Vad kan det bero på? Du skämtar väl? För så dum kan man inte vara på riktigt.

Tappat hoppet om mänskligheten

Är du på riktigt?
Alla borde veta att kalorier in – kalorier ut. Ytterst få som går upp/ned i vikt pga sjukdom/läkemedel.
Äter du mer än du gör av med så blir du fet tillslut.

Modig

Are U 4 real?

Pia

Kan jag aldrig tänka mig. Sisådär 1 kg marabou per dag borde inte vara nåt problem.

Sara

Vet inte om du skämtar nu eller inte…..?

Säg att din kropp behöver ligga på runt 2000 kalorier per dag för att gå plus minus 0. Om du äter 100 g marabou varje dag får du i dig 500 kalorier extra. Det är 1/4 för mycket. Klart du går upp i vikt om du då ofta äter choklad.

Amanda

Du undrar varför du går upp i vikt när du äter en hel del choklad??
Antagligen för att du äter mer än du gör av med – en 200gs marabou är mer än 1000kcal

Linnea

Naw. Så fint han utryckte sin känsla för dig! Hoppas att han vågar fortsätta vara den han är och utrycka sina känslor även om han är en pojke som så småningom blir man.

Mikaela

Kommer börja gråta den dag killarna säger något sådant till mig. Tvååringen säger mest ”mamma älskar Wilmer, Mhm”, haha. Men det är ju lycka det också, att han är så tvärsäker på det 🙂

Vilken underbar mening att få höra <3 sån glädje.

Anonym

Härliga bilder. Snälla vad har du för str på din gant kappa tänkt beställa?
Ha en skön söndag

U

Vet du inte vad du själv har för storlek? Kappan ska väl vara till dig? Vad har Isabellas storlek med din beställning att göra? Jag fattar inte tänket.

Elin

Till er som klagar på de som frågar vad Isabella har för storlek på kläder: ibland är det supersvårt att veta vilken storlek man har när man ska beställa från nätet och om man då ser någon (exempelvis Isabella) som ser ut att ha ungefär samma kroppsform som en själv så är det väl inte så konstigt om man frågar vilken storlek personen har? Det minimerar ju risken att man köper fel…

Amanda

Vad spelar det för roll? beställ din storlek så blir det nog bra ska du se

emmy

Är det inte bättre att du beställer en storlek som passar dig, istället för en som passar Isabella…?

Lina

Ska du beställa så råder jag dig att beställa DIN storlek.. den är väl till dig? Eller ska Bella få den av dig?

Linnea

Vad spelar det för roll vilken storlek HON har?! Fattar inte.

Modig

Just gant kan vara lite märkliga på storlekarna?!
Så vi kan ana att hon som frågar har ungefär samma kroppsbyggnad som Isabella och undrar därför?

Sanna

Hon frågar antagligen Isabella för hon kanske bara vill jämföra.
Varför bryr ni er ens?
Inte eran buisness.

Sandra

Men är ni helt efteblivna? Olika stl på olika företag, är Bella ex en S så i kappan är det hyfsat lätt att få en hum om sin egen storlek!

Marie

Förmodligen för att hon vill veta hur storlekarna är, hon kanske har en kroppsform liknande Isabella och undrar därmed hur storlekarna är.

Anana

Fy vad tråkiga ni är allihopa…allt för att klaga!
Troligtvis har de ungefär samma kropp och därmed skulle Isabellas storlek även passa henne? Ge er, att klaga för klagandets skull är inte särskilt sexigt.

Sofia

Till alla som klagar på att hon frågar vilken storlek. Kan ni inte tänka er att hon anser att hennes kropp är väldigt lik Isabellas? Jag undrar ibland vilken storlek mina vänner har på sina kläder för det kan ge mig ett hum om vad jag vill ha. Vill jag att tröjan ska vara lika tajt eller går det med den storleken till mina höfter?. Låt folk få ställa sina frågor utan att ni ska behöva lägga er i varför.

Tove

Men hallå era surpuppor. Av samma anledningen som kommentarerna på Zalando brukar handla om hur kläderna är i storleken kanske? Brukar ni skälla på dem där också som skriver att de vanligen drar sen s men i det här plagget fick de ta en m? Det är väl klart det är bra att veta hur en viss storlek sitter på någon annan, innan man beställer kläder.

Cajsa

Helt underbart med dessa helginlägg som inte handlat om jobb. Det värmer mitt hjärta. Haha. Fantastiska bilder också. Hoppas helgen varit bra!:-)

Maria

Älskar också att det inte bara är aktier och företag!

Lisa

Hej! Skulle det inte kännas bättre att fota barnen så att deras ansikten syns istället för att lägga ut bilder bakifrån tagna i smyg? Det känns ju som en större kränkning, tar man ett foto framifrån så förstår dom ju vad som händer mer eller mindre. Är bara nyfiken hur du tänker när du lägger ut såna här bilder, inte säkert att barnen tycker det är så roligt när dom blir tonåringar att du lagt ut smygtagna bilder och beskrivit deras uppväxt, personligheter ochsåvidare. Då är ju inte en ansiktsbild så farligt?

Mia

Respektera att hon inte vill lägga ut ansiktsbilder på sina barn.

Issa

Fast hon vill ju inte att bloggläsarna ska känna igen deras ansikten ? Då det finns en del sjuka människor tyvärr

Hanna

Jag tror iofs inte att så små barn förstår konsekvenserna av att få ett foto av sig utlagt på en stor blogg, oavsett om det är tagit framifrån eller inte. Håller dock med dig om att det kan vara minst lika kränkande att få hela sin uppväxt beskriven i ord på en stor blogg som att få ett foto av ens ansikte utlagt.

Jasmine

Fast bella har valt att inte lägga ut ansiktsbilder innan barnen är gamla nog att bestämma själva. Kan du inte respektera det valet? De är ju inte smygtagna jag tror nog att barnen kommer förstå. Och varför vill du så gärna se ansiktsbilder ?

Babsan

Men ge upp nu för faan. Först ett evigt tjatande om att bloggen aldrig handlar om familjen o nu så hittar vi något annat att anmärka på! Det blir så himla tråkigt med allt detta letande efter fel.

Sara

Håller med. Dom kommer ju ändå inte få vara anonyma, vi vet ju massor av dom plus deras namn. Det är meningslöst och kränkande att bli fotad i smyg!

Bellissima =)

Men gör det just av hänsyn till sina barn. Tänk om du vore kändis och onte ville exponera dina barn. Som mamma skyddar hon de och visar oss läsare så gott hon kan och jag respekterar det. Man måste förstå att hon vill inte sina barn nåt dåligt snarare är hon klok och eftertänksam.

det handlar om igenkänning. Bella vill inte att folk ska känna igen hennes barn och det får man ju acceptera.

Bellissima =)

Varför hon inte visar sina barns ansikten kan vara av många olika skäl. Vore jag som Isabella skulle jag inte heller visa mina barn. Hon är ju kändis och framgångsrik. Jag vore rädd att mina barn skulle kidnappas eller nåt annat som kan vara farligt om man är känd och rik så därav tror jag att du har fått svar på din fråga även om jag är inte Isabella så förstår jag att hon i samråd med sin man och kanske resten av familjen resonerar så här.

Sara

Är du nyfiken? Tycker Bella har en bra distans mellan barnen och bloggen, har du egna barn? Det som nämns i bloggen är långt ifrån ett barns uppväxt och det känns nog bättre om barnen blir större och kan välja själva om de vill synas för en miljon läsare.

ErikaJ

Jag antar att hon tänker som så att det inte finns massa bilder dem på nätet som kan användas emot dem i framtiden . Typ av klasskamrater osv. Dessa bilder visar ju bara en rygg typ. Ingen identitet.

Sofia

Varför tror ni att de är i smyg? Tänk om Isabella säger att hon ska ta ett foto. Alla barn poserar inte framför kameran som vuxna gör. Och vad jag ser på bilderna så har hennes barn öron, så de hör säkert när hon säger att hon ska fota.

Tove

Nog för att Sally verkar tidigt med pratet men jag tror inte riktigt hon kan ta in vad det innebär långsiktigt på henne att få sitt ansikte publicerat på en stor blogg. Helt meningslöst att fråga barn saker de inte i närheten av kan greppa, valet och ansvaret är Bellas och Odds helt oavsett i vilken vinkel fotona är tagna.

Anledningen att man inte publicerar ansiktsbilder på en stor blogg är att det gör att man kan bli igenkänd i framtiden. Bilder bakifrån ger inte den effekten.

Victoria

Så fint sagt av Gillis❤️ Njut av dagen Isabella!

Åsa

Väldigt fint sagt av Gillis! Han har också ett väldigt fint nattlinne! Var är det ifrån? Ha en skön söndag! / Åsa

E

Härligt att läsa lite inlägg om familjen igen 🙂

L

Så söt han är! Ni hade en härlig livesändning i fredags tycker jag 🙂

ida

Jag funderade på en sak efter att ha sett Facebooksändningen.
Eftersom du tjänar så pass bra och Odd är så bra med barnen och gärna vill ha fler kan ni skippa nanny och ha Odd hemma hela tiden. Finns många familjer som gör så (kanske mer vanligt i tex usa än Lagom-Sverige)
Barnen får vara med sin pappa. Ni behöver inte plocka in någon utomstående. Jag och min man är lite som dig och Odd. Han gör allt hemma. Städar, lagar mar, diskar. Jag jobbar mycket. Hos oss funkar det jättebra! I början fick ju massa kommentarer. Mannen som gör allt,vad konstigt. Är din man pedant-då slipper du städa. Ibland är det faktiskt lite jobbigt med pedanteriet men jag har ju också mina sidor..

Lj

Odd kanske också vill jobba?

hoho

Hej, tyckte det var konstigt att ingen frågade om vad dina anställda har i lön under live sändningen. Men då frågar jag! =) Vad har dina anställda för lön?

lena

Hoho…skulle det vara OK att din chef berättar för någon vad du har i lön???

Ali

Om jag var anställd hos Isabella skulle jag inte tycka att det var okej att hon gick ut med vad jag har i lön. Sen kan man kanske ta reda på det ändå. Jag skulle ändå inte vilja att det basunerades ut på en stor blogg.

Hoho

Jag menade självklart inte vad en specifik person har, då Isabella verkar ha en rak och okonstlad inställning till pengar är det väl ingen konstig fråga ? Hon kan svara på vad snittet ligger på ett ungefär, det var så jag menade! Iom att det i klippet nämns att det flesta av de anställda saknar utbildning kan man ju inte rå för att tankarna glider till att det är för att kunna hålla ner kostnader och att det blir svårt att ställa krav på lön som arbetstagare.

Men å vilken kärleksförklaring Gillis gav dig. <3
Hoppas ni får en härlig söndag och soligt väder hela dagen.
Kramar LouiseiTurkiet
http://www.louiseiturkiet.se

Är det pyjamaser från Beau & Rooster? De är då mysiga och fina! När jag var i Paris i höst höll de på lansera dem 🙂

Isabella Löwengrip

Yes 🙂

Men så roligt! Det är kul att se när man själv känner igen dem och vet mer av historian bakom varför de startade företaget osv 🙂

Bellissima =)

Jag älskar denna typ av inlägg karriär må vara kul att läsa men det här med familjeliv bara älskar jag att du som kändis och framgångsrik mamma visar oss även lite av det på personliga plan. Det gillas starkt. 💞😊

ml

gillar också att läsa om familjeliv och lite mer personliga inlägg:) som den här.

Hoppas du får en superhärlig Söndag!!!!

Cornelia

Sallys toffs är så himla gullig!! Ser så busig ut

Låter som att ni har så goa fina barn! Det har ni verkligen lyckats med! <3 kram

Bästa morgonen!!! Fin familj du har:-)

Thyla

Tror inte en 3åring kan uttrycka sig så, att han förstår att det är från hjärtat man älskar. Barn förstår inte själva innebörden av kärlek när de e så små. Tror du överdriver vad dina barn säger och pusslar själv ihop avancerade meningar…

Moi

Are you for real? 🤔 Gemene man som är någorlunda smart vet ju att små barn kan säga det mesta. Känns som om att du bara vill hitta nåt fel hos henne som mamma.

Elin

Eh? Har du själv en treåring, eller har haft? Hen kan inte ha varit så avancerad verbalt om du tror att en sådan mening/reflektion är omöjlig.

Moi

Yes I have 3 ones 😂

Mm

Alla barn är ju inte identiska i utvecklingen.
Vissa duktigare än andra. Så, lägg ned.

M

Min treåring drog skämtet om tomaten som blir påkörd och ska ”catch up” (ketchup) idag. Nyss fyllda tre. Ja just det, hen älskar sin mamma och sin pappa med heeeeeeeeeela magen (hen är också rädd i magen när det kommer monster).

Treåringar är fullt kapabla till avancerade meningar.

Vilken fin blogg du har. Jag har just startat en egen blogg och tar gärna emot tips. Fashionsearching International Stockholm Sweden
http://www.fashionsearching.com

Tack!

malin

Vill bara tipsa om vegopastej från pastejköket som är exakt lika god men utan kött 😄

Är det en beau & rooster-pyjamas? 😀 känner en av skaparna nämligen, blir alldeles stolt! Så fina pyjjer 🙂

Anna Jonsson

Vad är det för fina pyjamaser?/Anna

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *