#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
mars 16 2017 at 19:21

Entreprenörsförebild

Jobbet avslutades med ett möte med en av mina entreprenörs-idoler Jarno Vanhatapio. Han grundade Nelly för en massa år sedan men är idag grundare utav NA-KD samt VD där idag. Om det är någon som kan bygga bolag, förstår sig på e-handel och sociala medier så är det Jarno. Det första Jarno sa till mig Pingis och mig när vi slog oss ner i en soffa på hotell Diplomat var ”Vad duktiga ni är, det är inte lätt att bygga upp ett så starkt varumärke som LCC på kort tid”. Där och då var det som att Pingis och jag fick en wake up call att vi och vårt fina team faktiskt har gjort en rätt imponerande resa utan kapital.

Jag blev så rörd, det var stort att det kom från honom. En idol jag följt i många år.

Det är så mycket som är roligt i mitt jobb, men extra tacksamt är det just att få träffa alla fantastiska entreprenörer. Jag uppfattade Jarno som en varm person med stort hjärta. Det ska bli spännande att få följa NA-KDs resa till att bli ett stort globalt bolag. Dom är redan på god väg. När jag kom tillbaka till kontoret berättade jag för alla kollegor att ”nästa gång vi är i Göteborg på konferens hälsar vi på NA-KD:s kontor!”. Det ser vi alla fram emot, få lite bygga-bolags-pepp! När jag kom hem åt jag vegetarisk lasagne på quornfärs som Odd hade lagat och sedan tog jag ett bad med barnen. Mysigt.

Förresten, imorgon sänder jag live en timma på min Facebooksida kl 15.30. Tänkte passa på att besvara lite frågor som kommit in då!

228 Kommentarer

Steph

Men hallå vad händer i kommerntarsfältet? Alltså man blir ju mörkrädd. Snälla nån detta är Isabellas blogg och hon skriver väll om vad hon vill. Vill hon skriva om sitt jobb eller om bananer i alla inlägg så kan hon gör det. Newsflash -HENNES blogg! Det är bara kvinnor som hackar ner på varandra på det här sättet. Lägg ner!

Sandra

Så himla efterbliven kommentar! Klart hon ska lyssna på oss, sina kunder!!!!!

S

Kund? Du betalar inte för att läsa själva bloggen vet du!

Malin

Nej, men hon får betalt när vi läser.

Tove

Nej men hon tjänar pengar på att folk forstätter läsa.. Hon går ju till och med in i nya bolag med marknadsföring på bloggen som hennes insats. Hur bra skulle de bytet fungera om bloggen handlade om bananer? Självklart bryr hon sig om folk slutar läsa, sjävklart vill hon ha feed back på varför folk tappar intresse.

Med det sagt tycker jag såklart man kan hålla en god ton, men om bloggen börjar handla om bananer är det faktiskt snällare att skriva en kommentar om att man inte uppskattar bananbloggar än att bara sluta läsa. Det gynnar Bella mer.

Det är bara kvinnor som läser bloggen så därav är det bara kvinnor både som hyllar och klagar.

Anna

Jag fattar inte hur hon orkar fortsätta blogga med sådana dryga ”kunder” som du.

Mrs Lo

Förstår inte vad de är med er som klagar på Isabellas inlägg. Kommer med påhopp, påstår att hon ljuger, insinuerar saker, kräver svar, säger att ni kommer sluta läsa bloggen, att inläggen är tråkiga osv. Ni är oförskämda!

Som alla bloggare väljer även Isabella VAD hon vill skriva om. Hon har ingen skyldighet att skriva om vissa saker, svara på era frågor eller förväntas lämna ut alla detaljer om sitt liv. Att ni inte fattar det är skrämmande.

Isabella, jag gillar din blogg som fan. Variationen, din humor, att följa din resa – både den privata del du väljer att visa och den professionella och kombinationen mellan dem. Fortsätt blogga om det DU vill. Så länge jag gillar det stannar jag kvar. Om jag slutar gilla det så slutar jag läsa men jag kommer förmodligen inte ha något behov av att behöva berätta det för dig 😉

Stor styrkekram och ha en skön helg när det blir dags för det 💐

Ingegerd

Håller med dig helt o hållet. Jag mår dåligt av att läsa alla elaka kommentarer. Jag tycker att Isabella gör rätt i att säga ifrån, det är faktiskt inte alls oförskämt att be de som skriver urfåniga kommentarer att läsa en annan blogg. Väx upp och sluta trycka ner andra kvinnor.

Carro

Är ditt jobb verkligen sååå roligt? Du skriver det i varenda inlägg så man börjar ju fundera om det verkligen är så kul, eller om du försöker hålla upp en fasad att det är så himla skoj.

Molly

Hon har hittat sin passion, medan ni andra väntar på er, kolla denna länk http://www.netflix.se

Annars kanske nån Barbro har en trädgårdsblogg ni kan följa där hon skriver om bullbak.

Mm

Väldigt ofta folk skriver ”fasad”. Kan inte saker få vara bra utan att de ska vara en fasad?

Helene

Du skulle ju berätta om varför Odd inte jobbar hos dig längre. Trovärdigheten ökar om du håller vad du lovar.

Charlotta

Hon skriver väl om vad hon vill när hon vill. Det kanske är känsligt. Låt henne vara.

Charlotta

Herregud, vad folk kan leta fel! Finn fem fel på Isabellas blogg, typ. Tyckte precis du var på en privat resa där du skrev om barnen, om er relation etc.i två veckor. Och väl tillbaka är det väl inte konstigt att du skriver mer om jobbet nu än när du var föräldraledig. Hur ni har det privat oroar visserligen, men vi läsare måste respektera om ni vill hålla delar av ett liv utanför offentligheten. Tycker du kämpar på. Heja!

S

Hon skrev bara om LCC på sin resa.

Charlotta

Nej, hon skrev om vad de gjorde, om hotellen, om deras relation, om människor de träffade, om hur de missade flyget och ja, en del om jobbet också men mycket var ”privat” alltså inte ett dugg jobbrelaterat.

Molly

Mmm, först var det lite halvokej. Typ okay, folk kommer med feedback. Sen så blir det för mycket. Tippar på att statistiken av procenten på bloggen är högre än på länge. Vilket är ironiskt med tanke på alla kommentarer med folk som lämnar.

lk

Jeg må si at jeg blir sjokkert over mange av dere i kommentar feltet. Hva feiler det dere ? Virkelig, stor skam. Blir oppriktig lei meg på vegne av Isabella. Dette er en blogg, gratis og frivillig, og det er klart det er mere jobb for Isabella i dag enn det var for et år siden. Hennes foretag vokser, derfor mere jobb. Men kom igjen , slutt være så bitre og sure, vi har ingenting med hverken hva Odd jobber med eller hvordan han har det. Vil I fortelle så gjør hun det, men fy f… for en oppførsel det er her. Jeg har fulgt bloggen lenge og skammer meg over oppførselen til flere her inne. Leser mange norske og utenlandske blogger , men i dette kommentar feltet her er det så mye skit. Aldri opplevd lignende noen steder. Er dette sånn gjennom snitt den svenske dame/jente er ? Husk at det er et menneske bak bloggen, en person med følelser , en person med familie og venner. Og disse barnslige kommentarene med at nå takker jeg for meg, nå mister du en leser. Ja, så slutt lese, du trenger ikke informere om det. Men tror nok de aller fleste nå er bitre og nysgjerrige og skal vite alt om hva som skjer med Isabella og Odd og jobb, men kommer det så kommer det , men ro ned litt. Hun må ikke informere oss noe som helst om Odd. Det er ikke hans blogg og han er ikke en offentlig person. Finn dere noe annet å bruke energi på , det må da være bedre for deres egen skyld .
Syntes Isabella er en utrolig flott ung dame med stor stå på vilje og energi , en fantastisk fin rolle modell. Hadde hun vært min dotter så hadde jeg vært kanon stolt

Charlotta

Exakt!

I

Sluta gnäll.

L

exakt!

så hemsk stämning här. alla ni haters: snälla sluta läsa!
blir helt mörkrädd! ni verkar inte fatta konceptet av en blogg, hur man uppför sig och vad man kan kräva av en annan människa. det är så mycket kvinnohat!!!!!

fattar inte vad det är som driver er?

Maria

”Där och då var det som att Pingis och jag fick en wake up call att vi och vårt fina team faktiskt har gjort en rätt imponerande resa utan kapital”

Struntprat!
Du har många gånger skrivit om hur LCC ”växer så att det knakar” och vilka mål bolaget har uppnått och vilka framtida mål du har satt upp.
Försök inte med falsk blygsamhet, för så ofta som du sitter i möten typ hela dagarna så är du helt insatt i företagets expansion. Eller. Du borde iallafall vara det.

Charlotta

Maria. Har du inget snällt att säga kan du lika gärna vara tyst. Du har väl ingen aning om hur Isabella tänker och kan därför inte veta om hon är falskt blygsam eller inte!

Anna

Men hur tolkar du det? Det är som att du vill tolka allt fel! Bella menar såklart att när en får höra det från en annan framgångsrik person så blir det ännu mer verkligt att hon gjort sån framgång!

Heja Bella!

Moggi Hoff

Heja Bella!
Tycker din blogg är awesome, det är den enda bloggen jag läser. Jag förstår inte hur du orkar möta all kritik du får dagligen, det krävs ett stark inre för att göra det. Jag hoppas att du går och lägger dig ikväll med ett leende på läpparna och ge dig själv en klapp på axeln för vem du är och vad du har gjort i karriär och övriga delar av livet.

Orkar du inte göra det så ger jag dig en klapp på axeln!

HEJA HEJA HEJA DIG!

Anna

Instämmer!

Molly

Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte stöttar varandra.

Alla spekulationer om Isabella har eller inte har det tufft…. OM hon har det så kanske det är dags för folk att vara mer ödmjuka. Alla tjejer borde väl veta hur svårt det är som kvinna att balansera alla roller som ges oss. Mest äckligt rentutsagt är det när folk kommer med kommentarer om att hon inte är en bra mamma för hon väljer karriären. What? Vill ni leva era liv som amöbor som inte förverkligar era drömmar, vad nu de än består av så shoot. Men tracka inte ner på Isabella för att hon inte väljer medelvägen.

Linda

Skulle aldrig stötta en person enkom för den är kvinna. Helt absurt.

Catta

Fina Isabella! Jag har läst din blogg i flera år och kan ärligt säga att jag struntar fullständigt i om du äter lasagne till kvällsmat eller om barnen är snorga. Jag läser din blogg för att känna av lite riktig Girl Power! Är otroligt imponerad av din resa med Lcc och älskar att läsa om ditt entreprenörskap, ditt brinnande engagemang för dina bolag, om produktutveckling och bolagsbyggande. Fortsätter du skriva om det du brinner mest för – så kommer jag att fortsätta läsa! Det behövs fler kvinnor som du, som både vill, vågar och kan! Ha en fortsatt fin arbetsvecka!!

I

Girl power? Är du 12 år?

Lisa

Alltså…jag tycker dina svar är mycket tråkiga och otrevliga. Du kanske ska skriva att du inte vill ha feed-back på bloggen om du tycker man ska följa andra bloggar bara för man kritiserar din. Känns inte som du mår så bra…?

Lj

Dryga kommentarer får dryga svar. Ingen som skrev förtjänar trevligheter när de är så sjukt vidriga, insinuerande och påhoppande! Skämmas ska de

Hannah

En hel dag med Bara jobb inlägg. Trist

Charlotta

Beror kanske på att hon jobbat hela dagen. Och?

Katta

Din stora passion i livet?

Ja vad säger man.
Om Odd inte står ut med dig så har han all min förståelse för det beslutet.

Tänker du själv på det?
Tänker du på hur du låter?

Charlotta

Katta. Har du inget snällt att säga kan Du lika gärna vara tyst. Du har ingen relation med Isabella. Ingen är intresserad av vad du skulle eller inte skulle ha gjort. Gå och ät pepparkakor istället!

Molly

Så okonstruktiv kommentar. Totalt slag under bältet. Vad får ni kvinnor som skriver sådana kommentarer ut av det? Hur mår ni? Ville ni också göra karriär men så blev det inte så för att ni blev gravida bakom en epatraktor och nu är morsor på heltid?

Emelie

Bra skrivet, Molly!

Katta

Din kommentar var ju mycket mer konstruktiv eller inte.
Du vet ju inget om kvinnorna här eller deras karriärer.
Men att det finns mer än jobb i livet kan vi nog alla vara överens om eller hur?

Helena

Läs din egen kommentar igen och tänk på hur den låter. En hint: den låter oförskämd.

Maria

Men varför skriva att du läst kommentarerna, att du ska försöka blanda mer och tacka för folks feedback och sen vara dryg svara på nya kommentarer med ‘passar det inte så finns det annat att läsa’? Det känns ju då mer som att du tänkt om från ett inlägg till ett annat och inte vill låta läsarna vara med och tycka längre. Jag har läst din blogg så länge som jag kan minnas, köper dina produkter och pratar så gott om dig och allt du har åstadkommit… att få få se sånna svar gör mig ledsen för vad detta har blivit.

Charlotta

Hon kanske är trött efter att ha jobbat en hel dag och fått ta en massa skit. Det kallas för att vara mänsklig.

Oj- vilket kommentarsfält…?
Bella skrev väl att hon skulle skriva mer privata inlägg?

Hannah

Ja de gjorde hon, men poängen är att hon fortsätter med jobb inlägg iallafall

Fast en poäng är väl också att hon skrev det i förra inlägget – det kanske kommer? Eller så gör det inte det men hon borde ju få en chans iallafall… 🙂

Anna

Jag förstår inte varför Isabella skulle vara skyldig någon att skriva personliga inlägg?!

Emma

Isabellas största fan Charlotte kanske kan svara på var dom är?

Haha ja, kanske det! Hon skrev det väl iofs nyligen? Jag gissar på att det kommer 🙂

Karin

Jag gillar dig i vanliga fall jättemycket men jag blir också provocerad av dina svar. Klart det är valfritt att läsa din blogg! Men vad vore LCC utan oss bloggläsare? Ni gör ju inte reklam nånannanstans än på bloggen? Du och ditt företag behöver oss bloggläsare betydligt mer än tvärtom så jag tycker att du åtminstone borde sluta låtsas att du inte förstår vad vi menar. Varför tar du inte till dig det många skriver och ändrar? Jag har svårt att tro att du helt plötsligt inte har nån fritid alls att skriva om eller nåt personligt. Vet du inte vad du ska skriva om kan väl be om förslag på ämnen? Var lite mer rädd om dina bloggläsare.

Charlotta

Men ge henne ett break. Hon har precis förklarat att de haft det turbulent på hemmafronten. Hur vore det med lite förståelse?

Rebecca

Hej Isabella! Var är den blommiga klänningen du har i din instastory från?
Den är sååååå fin!! Tacksam för svar

Vad häftigt att träffa personen bakom Nelly och NA-KD, han har verkligen lyckats! 🙂

B

Åh Bella, jag såg din beiga kappa på din story på instagram och den var ju sååå fin på dig!! Vart har du köpt den, om man får fråga? 😊 Jag såg den förut men så kunde jag först inte minnas vart jag sett den, kollade igenom några inlägg på din blogg och insta, och till sist kom jag på att det var på storyn!

Tack för att du delar med dig av dig själv och din vardag här, du är en sån förebild och inspiration!!

Kram ❤

Malin

Jag läser din blogg för att du peppar och inspirerar mig! För mig är dina bästa inlägg när du skriver om ditt jobb och karriär. Är rätt ointresserad av var du köpt dina kläder eller vad du och barnen gör, så enligt mig har din blogg blivit bättre på sistone! Kommentarsfältet här ger mig magsår…

Anna

Reflekterar över att ni inte umgås med din mans familj så ofta längre? Tidigare var det väldigt mycket minns jag. Spontanmiddagar, korvgrillning, du pratade om hur mycket kusinerna tyckte om att umgås. Men senast ni umgicks var vid nyår?

Anna

Med tanke på hur mycket elaka kommentarer hon får vad hon än gör så kanske hon vill hålla sin familj utanför bloggen så mycket det går? Sorgligt om det är så:(

Amelie

Bella, du har blivit ett tomt skal i din blogg. En Bella som mest ser ut som en reklamskylt. ”Denna är köp DÄR och DÄR” och varje inlägg börjar och avslutas med ”i sammarbete med” .

Och att be om feedback och sen strunta totalt i det folk skriver. Varför? Varför ens fråga oss?
Det är som vännen som konstant ber en om hjälp och råd men ändå struntar helt i det man säger.

Det du säger är att du skiter i en hel del av oss läsare och DET ÄR OKEJ, det är ditt beslut.
Men be inte oss om hjälp då.

Jag gissar på att du inte ser oss som enskilda individer. I dina ögon så är vi nog en ”massa”, vi är dina ”bloggläsare”.

Vi är inga flugskitar på väggen, var och en av oss har bidragit till att du tagit dig och dina företag såpass långt.
Till exempel LCC. Jag tror att alla dina läsare köpt minst 2-3 produkter.
Hur stort hade det varit om du inte haft bloggen? Vilka siffror hade du kunnat visa UTAN bloggen?

Hade du möte med RO för att alla inlägg kommer bli reklam/sponsrade/köpta? Kommer det komma några fler inlägg av Isabella?

Jag är och har varit en trogen bloggläsare men jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite lurad? Snudd på utnyttjad? Nu när allt är så stort och alla företag vuxit enormt så kanske du inte behöver oss längre?

Är VI, dina bloggläsare, passé?

Joanna

Precis !

E

Känner lite samma..tyvärr

andromeda

Ååh, det är såå himla toppen att läsa om huur BRAA Bella är och såå duktig hon är också! Yeayy! Hurra,hurra! Såå produktiv så det nästan inte är sant alltså!

Natalie

Finns det inlägg jag tycker verkar mindre intressanta i din blogg, väljer jag bara att hoppa över dom, tycker inte att du ska ändra på något Bella! Skriv det du vill och känner för. Du är så vacker och en sån inspiration! (Och verkar vara en toppenmamma) 😄 kram till dig!

Anna

Jag skäms för kommentarerna. Ja, man kan ge feedback, men varför inte göra det på ett trevligt sätt?

Om nu Bella har det jobbigt, varför ska hon behöva förklara sig direkt. När ni mår som sämst, är ni då sugna att skrika ut det för halva Sverige? Jag tycker vi backar henne istället. Tror vi alla skulle tjäna på att peppa varandra mer.

Sandra

Håller med dig till 100%

Lj

Har folk ingen skam i kroppen! Fy så vidriga kommentarer du får Bella. Helt ofattbart att man lever i samma värld och samhälle som dessa människor…. så äcklad

Michaela

Satsar stenhårt på min karriär och tjänade min första miljon som 22-åring. Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas och tycker du gör ett jättebra jobb! Klart det blir mer jobbinlägg när man jobbar mycket, lika mycket som att mitt snack med vänner o familj ibland bara är om jobb (är man passionerad och har sin själ i det så blir det ju så). Men det är såna perioder i livet, tycker såklart att det är tråkigt att folk tycker illa om det.

Hade du varit man så hade det aldrig varit kommentarer om det. Ingen hade skrivit ”du borde tänka mer på barnen och din fru”. Även om jag förstår att vissa saknar det mer personliga men de verkar inte förstå att bloggen speglar ditt liv och ja som jag nämnde så är det mycket jobb. Att vissa på något sätt sitter anonyma bakom skärmen och kommenterar hur du är som mamma/fru är deras problem och inte ditt. De skulle aldrig säga så till en vän eller om du var framför dem på stan. Tror du vet detta också! (hoppas jag)

Kör hårt fina Isabella! Du är en enorm förebild för mig och utan dig hade jag aldrig vågat satsa på mina drömmar. Jag kommer stötta dig och läsa din blogg oavsett om det är mode/jobb/mammalivet(som jag inte kan relatera till). You rock!

Hehe

Att tjänat en miljon vid 22 års ålder är absolut inget speciellt. Det har de allra flesta som inte legat arbetslösa i föräldrarnas källare gjort. Det är en annan sak att ha sparat ihop en miljon.

Michaela

Förresten alla hatare kring vikt – jag gick ner 15 kilo utan att ändra något. Varför? Jag hade mycket jobb, tänkte inte så mycket på just mat och jag var precis som Bella såg ut förr innan jag gick ner. Förstör att det måste vara en nagel i ögat för andra att man kan gå ner så mycket utan att ändra något medvetet – JOBBA HÅRT OCH MYCKET SÅ MÄRKER NI DET SJÄLVA. Usch blir så trött på er som är så fruktansvärt elaka människor. Säg vad ni vill men det är er det är fel på

Sofia

Så indirekt säger du att alla som inte går ner i vikt inte jobbar hårt?

M

Ja typ!

JJ

Hej Bella! Detta har inget med inlägget att göra. Jag har nyligen gått med i facebookgruppen ” Economista – kvinnor som gillar aktier”. Jag har uppmärksammat att en kvinna tipsar och ”försöker värva” till att investera i träd i Afrika som då alltså ska ge en väldigt bra avkastning om 5-20 år. Något som heter Better Globe. Det låter helt idiotiskt och riskfyllt i mina öron och efter en snabb googling ser det ut att vara rena rama bluffen och pyramidspel enligt många andra. Skulle vara bra om du vill ge din åsikt kring detta (då jag gissar att alla i economistagruppen även läser din blogg).
Vad tror du om den här typen av investeringar, såsom Better Globe?Även om det skulle vara ett seriöst företag bakom så skulle det vara en extremt riskfylld placering. Känns så hemskt om tjejer som ber om hjälp i gruppen för att förbättra sin ekonomi blir itutade sånt här tjafs, och tror att det skulle vara bättre än både fonder och aktier! :/

David

Hej Isabella! Jag vill vara helt ärlig här: jag har gått från att ”hata att älska dig (och din blogg)”, tills att tycka att den är intressant och bra tidsfördriv, till att sen tycka du är grym, intressant och en stor inspiration och läsa den varje dag (snart 2 år ny) för att sen tyvärr hålla med många av dina senaste kommentanter! Bloggen har blivit jätte plain tyvärr. Men det värsta med det är hur opresffionelt du hanterar och bemöter kritiken!? Vi alla har ju by now förstått att du går igenom nån form av kris men skulle du bemötta dina ”flattered- och LCC-kunder” lika nonchalant som du bemöter dina läsare?? ”Jag skriver om mitt liv, bara att läsa en annan blogg om det ej passar, finns bloggar om annat, skriver om det som passar, etc”…hade du bemött den här kritiken likadant om det handlade om dina fysiska produkter?! Vi är ju ändå dina indirekta kunder. Du är ju beroende av oss också. Förstår att du nonchalant hade och har undvikit enstaka kommenterar men när en god 50-60% av dina läsare kritiserar och kommenterar så borde man väl ändå ta åt sig lite!? Väldigt besviken på ditt agerande. Sjukt nonchalant och oprofessionellt. Blir faktiskt väldigt upprörd och besviken. Och med tanke på att du är ägare och delaktig i flertalet bolag så måste du väl fatta det det reflekteras på dig, dina poster och personlighet (aka trovärdigheten). Du är ju fan ansiktet utåt potentiellt fina och godartad bolag! Väldigt tråkigt. Hoppas du verkligen tar åt dig och bemöter den kritiken du får. Annars, hoppas allt är väl med dig och familjen! ❤

M

Jag har läst din blogg i väldans massa år. Du har genom årens gång ändrat ditt sätt att skriva- till det bättre. Men nu på senaste känner jag tyvärr inte igen dig i inläggen. Är det du som skriver inläggen själv? De är så opersonliga så det är svårt att upprätthålla intresset för att läsa vidare. Synd!

Efva

Skillnaden är väl att Bella tycker att hon blivit så stor att hon inte längre behöver sina läsare ( som när hon bytte bort Blondinbella namnet ).Tyvärr så heter det ju att högmod går före fall. Visst var bloggen intressantare förr, känns inte alls som samma person längre.

Lj

Hon har ju dock precis som alla människor i hela världen åldrats några år och förmodligen hittat nya intressen i livet. Inte så jäkla ofattbart att inte vilja skriva om samma saker som förr.

Lisen

Popcorn, läsk. Sen lutar jag mig tillbaka och läser alla idiotkommentarer. Sen läser jag vidare,på alla som försvarar Bella. Men alla är lika nyfikna. Taaaada…: snart kommer långfilmen. Bella svarar på alla frågor!

Helene

Får liten känsla av att något är på gång med företagen och därför skriver hon så mycket om hur bra det går…..

Anton

Jag tror att Pingis vill hoppa av och Isabella måste ordna finansiering till Pingis andel. Då behöver Bella en partner som kan gå in med kapital utan att lägga sig i för mycket av verksamheten.
Man gick ju ut med rekrytering av en COO för LCC som skulle ta över Pingis arbetsuppgifter i samband med att hon satsade på utlandslanseringarna. Jag tror att Pingis vill casha in och kanske flytta utomlands. Kanske hennes man fått något jobb i annat land? Pingis har för övrigt alltid gillat NYC och där är dyrt att bo som alla vet.
Ska bli kul att följa utvecklingen.

Maggan

Nej fy vad ledsen jag blir. Vad är det för aggressivitet som vaknat till liv? Om någon säger ”det är lite mycket nu”, ”livet kommer emellan ibland” osv, är det då så hemskt att istället vara stöttande? Är det nån gång i livet man ska kunna sänka garden och inte stå i försvarsställning så är det väl när man har det tufft och när man dessutom erkänner det?

Att bloggen har blivit opersonlig… ja, låt det var så då, är det ett problem? Knappast! Isabella är absolut en inspirerande kvinna och har skrivit många kloka/provocerande/roliga/tänkvärda/knäppa inlägg genom åren. Men hon kan aldirg ta ledigt. Går det en hel lördag utan ett inlägg så är det första som står i nästa ”förlåt för dålig uppdatering”.

Låt henne backa om hon behöver det, låt henne vila, få lite distans. Låt henne skriva om vad hon vill på sin egen blogg. Har du feedback, lämna det då som feedback, konstruktivt.

Att vi ska sitta och gnälla och grina som barnrumpor för att vi inte blir servade med den underhållningen vi vill ha, något vi inte ens betalar för, det är ju helt absurt!

Det är verkligen en häftig resa du har gjort!! Unga kvinnor (som jag) behöver fler förebilder som dig om vi ska lyckas få fler entreprenörer i Sverige!!!

Annie

Har slutat köpa LCC producternn, har alltid gillat dom och Bella men känner inte för att vara en del av det längre…. Hörde även av en Lidingö kompis att Odd ska jobba hemifrån med sitt egna företag (dock oklart vad det är för företag) Detta för att familjen ska låta barnen vara korta dagar på förskolan och för att ge Bella den tiden hon numera behöver för att expandera. Hur relationen mellan Odd och Bella är visste inte polarn, men att det är lite kyligt mellan dom har ju inte gått någon obemärlt förbi

Lj

Skvallertackan Annie! Stolt över att sprida andra människors privatliv på nätet?

My

Behövs nog lite damage control idag.

Inte ensam

Kommer ni inleda nåt samarbete med NA/KD? Och vad är som är så himla bra med dem? Mer eller mindre de flesta bloggare länkar deras kläder på sina hemsidor idamarie, engla, sendiskopljak osv.

Felicia

Tycker att din blogg blivit om än mer rolig med tiden! Tycker att det är fantastiskt kul att följa dig och ditt arbete. Inspireras något enormt av dig. Tycker även att dina svar till alla tråkiga kommentarer är klockrena! Hejja hejja dig!!

L

Kul att höra om dina idoler Isabella! Ser att många kritiserar dig för än det ena än det andra men för mig är DU en idol oavsett vad andra verkar tycka! Hittar motivation i ditt driv så gott som dagligen:) hoppas att du orkar kämpa på trots alla elakheter du får utstå! Trevlig fredagkväll:)

Beatrice

Men herregud nu får det vara nog! Jag brukar aldrig kommentera men nu är jag tvungen. Vad är ni för människor som sitter och skriver elaka saker till Bella? Allt hon gör är fel; hennes vikt, att hon inte berättar för alla sina bloggläsare om vad läsarna påstår är äktenskapsproblem, att hon skriver för mycket om jobb och så vidare. Jag blir mörkrädd av att läsa vissa kommenter här! Bella har ingen jäkla skyldighet att berätta allt, det kallas PRIVATLIV. Man behöver inte kommentera eller säga allt man tycker och tänker högt. Det är en sak att framföra konstruktiv kritik, men dessa kommentarerna syftar bara till att skada en annan människa. All styrka till dig Isabella för att du orkar med alla dessa kommentarer!

Martina

Kul! Ni är väldigt välkomna till NA-KDs nya Stockholmskontor också, i April kommer de nya lokalerna att öppna här.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *