#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
mars 20 2017 at 09:48

Bättre nu

Måndag morgon! I fredags innan jag tog helg gjorde jag ju en livesändning här ifrån och svarade bland annat på lite frågor. Jag sa ju innan jag åkte till Thailand att Odd och jag har haft det lite tufft men att vi tagit oss igenom det. Det var viktigt för mig att Odd och jag hann landa i allt innan jag kunde svara på era frågor. Och en var ju om Odd jobbar kvar här och nej det gör han inte. Vi hade olika uppfattningar kring hur det fungerade och när han valde att sluta kom det som en chock för mig. Men Thailandsresan kom vid en bra tidpunkt och vi behövde tiden att få prata ut ordentligt. Vi har haft en väldigt enkel och smidig relation under våra fem år ihop och samtidigt fått två barn tätt så att en dipp skulle komma var väl nu i efterhand inte helt orimligt. Ibland behöver man få ställa allt på sin spets för att inse vad man har ihop.

Jag väljer att lämna det där och strunta i detaljer om alla turer. Men under vår tuffa period har det varit svårt att vara personlig i bloggen och det är väl det ni har märkt. Hur som helst är det betydligt bättre hemma nu och det är vi väldigt tacksamma över.

Nu väntar jobb för mig, vi hörs senare!

146 Kommentarer

Helt otroligt vilka krav folk har på att få veta allt om någon annans privatliv.. Hur kan man begära något sånt? Okej att Bella skriver ut en del privata saker men det är ju helt upp till henne. När det rör relationer så handlar det om andra människor också och då får man respektera att hennes nära och kära inte valt att vara offentliga!

Jag önskar er allt väl. Skönt att allt blivit till det bättre och skönt att ni haft sådan pass bra grund i ert förhållande att ni kunnat prata om detta och lösa det. Kram

Blir så imponerad att du som en så offentlig person berättar om när det går upp och ner, svårigheter privat osv. Två stora tummar upp! Kramar

Karin

Vad bra att det är bättre mellan er igen! Vet själv hur det är att ha två täta barn, hus, äktenskap osv. Det går upp och ner men för det mesta upp 🙂
Ni får väl bara se det som att ni provade att arbeta ihop, det funkade inte och nu vet ni det.
Ta hand om varann! Kram

Kika gärna in hos oss , idag klär vi oss i vitt för att hedra dem barn som aldrig fick chansen . <3

Jessica

Hur orkar du med att vara en offentlig person? Har du läst webbtidningen ”stoppa pressarna”, efter att du var ute i fredags?! Jag skulle bli pissed off om jag var du! Måste vara jobbigt att vara gift med en offentlig person med. Hoppas ni står starka igenom skitsnacket!

Mette Sørensen

Härligt att höra 🙂 Kram på dig!

K

Skönt att ni löst det. Inga jobbframgångar i världen är värda mer än familjens lycka. Önskar er allt gott Isabella!

Otroligt skönt att höra att det är bra nu, att det känns bra. Du är underbar som delar med dig av sånt här, vi alla går igenom och alla tycker väl mer eller mindre att det är svårt att prata om.
Lycka till med allt i framtiden <3

Skönt att höra att ni har det bättre nu, vi är ju inte perfekta någon av oss, och då är det svårt att ha ett perfekt förhållande! Tror att det är väldigt viktigt att förstå och är tacksam över att du delade med dig! 🙂 Ha en fin dag!

L

Det er bra du er åpen om at dere har hatt en vanskelig fase. Jeg synes det er alt for lite fokus på det i samfunnet, det blir bare at ”Så levde de lykkelige alle sine dager” og det er jo ikke sånn det fungerer! Vi trenger å lære hverandre og de som kommer etter oss, at det krever jobb å få et samliv til å fungere og at det er helt normalt at det svinger og at man har dårligere faser. Sånn at man ikke tror at det bare skal gå av seg selv.

Kinna

Hur går det med barnomsorgen om inte Odd har något jobb ? Då har ni väl inte rätt till så många timmar. Men han kanske har nytt arbete.

Isabella Löwengrip

Han tar ju ut lön från sitt bolag?

Emma

Det spelar ju ingen roll om han inte jobbar?

Isabella Löwengrip

Han har ju lite konsultuppdrag under tiden

Conny

Om man är arbetssökande måste man väl has möjlighet att söka jobb dvs gå på intervjuer, nätverka, besöka arbetsförmedlingen osv?
Då får man väl ha barnen på förskola för annars kan man ju inte söka något jobb?

Hanna

Man har rätt till barnomsorg på Lidingö även som arbetssökande, så du kan sluta oroa dig för Odd, Kinna.

Odd och Isabella har nog koll på läget 😉 ingenting ni behöver lägga er i.

Johanna

Jag är på Odds sida, jag hatar också att jobba 😀 Han kan ju passa på att va hemmaman när barnen är små, sen får han väl leta jobb när dom är större! Han kan väl ordna allt med matlagning, typ städa tvätta och ta hand om barnen och sen har ni all ledig tid ihop när du inte jobbar 🙂 jag hade älskat de livet… så länge du litar på honom så är den maktfördelningen eller vad man säger inget problem! Vi har bara ett liv, do what u love

Kinna

Gillar den tanken.

Emilie

Det är som med börsen. Det går upp och ner men slutligen alltid upp!

Anna

Jag önskar er all lycka. Motgångar i förhållanden får vi alla stå ut med, men ofta är det värt att kämpa vidare <3

Anna-mamma till Vincent och Alex

Heja dig! Och heja er ! Kärleken och relationen utvecklas massor av nedgångar om man lyckas vända det och ta sig ut på andra sidan. Skönt att det är bättre. Kramar

L Pettersson

Vad ont det gör i min själ att läsa….jag vet (alla vet) hur det känns när det går sämre i sin relation (äktenskap). Hjärtat värker.
Glad att ni lyckades te er igenom det, tillsammans. De kommer bara stärka ert band till varandra om än mer. Man väljer varandra om och om igen i ett liv tillsammans. Och de gjorde ni nu, valde varandra…igen. Ta hand om varandra. När allt kommer omkring så är det som betyder mest i livet kärlek och relationer…. kram till er båda.

Matilda

Du är modig och stark som delar med dig Isabella, men känn aldrig att du måste för du har ingen skyldighet alls att vara så personlig i bloggen. Skönt att höra att det lugnat ner sig nu! Kram

Sara

Hej!
Har nog aldrig skrivit förr, men har funderat länge på vad som hänt med din vän Denise, tror ni gick på gymnasiet ihop? Många gamla vänner har försvunnit hos mig också (desto fler underbara tillkommer), men tycker det känns oerhört tungt emellanåt. Men försöker tänka på dig och får lite hopp då. Men just någon man jämnt sen man var liten, som med din Denise, hur tacklar man det?

Åsa

Härligt att höra att det känns bättre nu!

Anna

Bra att han slutade – kanske han ser att du e narcissistisk????

hmm

Fy fn vilken kommentar. Sluta läs hennes blogg om du bara ska säga såna otrevliga saker! Ja jäklar! Är du bättre själv?? 😛

Majja

Jag kan verkligen förstå hur det kändes för dig, och kanske för Odd också. Jag och min man gick igenom något liknande förra hösten (2015) då vi äntligen fick möjlighet att köpa vårt drömboende. Det var något som vi hade pratat om i flera år, och plötsligt föll det på plats. I samma veva fick maken ett fast jobb, något som han också hade längtat efter ett bra tag. Allt bara löste sig, kände åtminstone jag!

Sen pang poff…insåg vi att vi hade missuppfattat varandra. Min man kände sig inte alls redo att köpa det här sk drömboendet och hade världens ångest över det. Det kom verkligen som en chock för mig. Vi som hade letat i över 1,5 år och gått på massor av visningar! Hade lånelöfte på banken osv osv. Han var orolig, jag blev frustrerad, plötsligt gungade hela tillvaron. Utåt sett var allt bra. Gifta i två år, varsitt fast jobb, drömboende på G. Inåt sett var det kaos med mycket bråk och tårar. Mycket ångest, skuld och besvikelse. Båda mådde skit och trots mycket kommunikation oss sinsemellan kändes det som om vi hade fastnat i ett svart hål.

Efter mycket tårar så köpte vi drömboendet och flyttade så småningom. Det är 1,5 år sedan nu och även om det var tufft i början så landade vi i den nya tillvaron efter några månader. Idag är vår relation ärligare, och jag tror också att vi är noggrannare och ödmjukare inför att man kan ha mixade känslor. Det är inte svart eller vitt, ja eller nej. En del saker måste få sjunka in, ta tid. Det kan vara otroligt frustrerande för den som väntar på ett svar, och väldigt ångestladdat för den som behöver tiden.

Du behöver inte berätta mer om er relation. Att förlora några läsare som tyckte att du borde ha skrivit mer är en liten förlust jämfört med att förlora personer i nära relationer som tyckte att du borde ha skrivit mindre. Ta hand om er och familjen. Allt löser sig. Panta rei.

C

Konstigt att ingen ser vad Bella skriver ?? Det är betydligt bättre hemma nu ?
Det betyder inte att det är bra igen … utan bättre! Så livet där hemma är nog inte så fridfullt ändå… och om man haft det jobbigt ett tag i privatlivet så tycker jag Bella varit ute ovanligt mycket på krogar , middagar mm …. förrut så satt de ju varje helg och åt chili och ost och vin och tittade på 100 Netflix serier !!! det var länge sedan en sådan familje bild visades… det gjordes varje fredag förrut !!

Victoria

Nja, det handlar nog inte om att du har sett och genomskådat något som ingen annan märkt, utan att för de flesta andra räcker det gott att läsa den här förklaringen. Klart att det tar ett tag innan allt är bra i relationen efter en rejäl kris, hade hon skrivit att allt var bättre än någonsin nu hade nog många reagerat på att det lät som en lögn.

R.

Skönt att höra att det är bättre nu! Jag anställde också min dåvarande pojkvän, något som inte alls funkade. Vi hade helt olika syn på hur arbetet skulle genomföras och när vi började argumentera hemma om jobbsaker så kände jag att det inte var värt det. Jag sa till honom att han inte kunde jobba kvar där längre, vilket han höll med om. Nu är vi inte ihop längre men på grund av helt andra anledningar.

Barnmorskestudent

Hej! Vill bara säga att vi förstår dig. Relationer är det viktigaste i ens liv och det måste man få ha lite privat om de ska kunna fungera.

Jag har två barn, en treåring med intensivt humör och en ettåring som är en stor upptäckare med envishet. Min underbara fästman och jag har en svacka just nu. Vi bråkar, myser inte så mycket och är båda rätt less på vår situation. Mycket grundar sig i ekonomin tex. Men om några veckor börjar sambon jobba och då kan vi börja unna oss och barnen mer lyx i vardagen, såsom utflykter m.m.
Vi vet att vi älskar varandra och är attraherade av varandra. Men ibland är båda helt enkelt i en svacka samtidigt och man orkar inte bära upp förhållandet på samma sätt. Och det är okej. Huvudsaken man pratar med varandra under tiden och hittar en lösning/ ser ljuset i tunneln. Ni gör det bra! Är inte bara att vårda en relation samtidigt som man ska fokusera på jobb och sina barn. Kram!

…och så går livet vidare. Skönt.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *