Marbella Club

Vilket ställe vi är på! Hotellet heter Marbella Club och jag blev verkligen förälskad i stället på en gång. Pingis är duktig på att hitta smultronställen världen över. Vi kom hit vid lunchtid och då väntade jobb för alla till fyra-tiden. Efter det gick jag och spa:ade med Pernille (ansvarig Norge) och Fanny (CFO).

Här föll jag pladask för hotellet. Vackra ställe.

Man behöver ingen jacka! Blus NA-KD (adlink), jeans LEE och skor Flattered (adlink).

Mitt hotellrum…

Det är så vackert att jag smäller av. Min patio

Eller så kan jag ligga här!

Jag tog en massage idag. Bikini från Lindex. LCC kommer nog inte alltid kunna åka iväg såhär, men så länge vi kan och inte är en allt för stor organisation får vi passa på. På min instastory kan ni följa gänget! Nu väntar strax middag, det ska bli så mysigt.

  1. Så många palmer ser jag inte men väl en hel del andra växter.
   De är säkert från Plantagen (adlink).

 1. Jobb för alla till fyra. Är det svara på mail? Snäll beskriv gärna era jobb. svårt att förstå vad som är jobb direkt efter incheckning på marbella. Är väl avundsjuk eller något men jag skulle hellre stannat i sängen vid varma barnkroppar, gett en extra puss på pannan till gubben och tänkt att allt fixar sig fast jag tar en timmes sovmorgon!

 2. Roligt att se hur fint ni har det!! Njut av varje sekund det är du värd!! Marbella club är en pärla bra val;)!

 3. Ni har väl program enligt Skatteverkets regler för avdragsgill företagskonferens? I New York var det lite si och se med det.
  Minst huvudsaklig del (75 %) av tiden ägnas åt arbete (6 timmar per dag). Och det alla dagar dvs ingen dag får vara helt utan arbete.
  Konferensen är till nytta för arbetsgivarens verksamhet
  Måltiderna är gemensamma
  Inslaget av nöje och rekreation är begränsat
  Resan är obligatorisk

   1. Who says?
    Så det är ok att bjuda alla anställda på utlandssemester under helgen?
    Avdragsgillt för företaget och skattefritt för anställda. Heja!

   1. Men oj, resan betalas av pengar som företaget har tjänat in, företaget! Det är inte skattepengar som betalar resan! Och eftersom du verkar så bitter av att de kan göra skatteavdrag så undrar man ju hur mycket skatt du själv betalar in varje år? Jag lovar att det här företaget betalar in mycket mycket mer än du någonsin kommer att göra och är det då fel att de åker på en resa för företagets pengar, och lägg märke till att det är företagets pengar inte skattebetalarnas!

   1. Jag viste att det skulle komma en sån kommentar!
    Att Bella & Co har koll osv.
    Nu har jag vunnit 100 spänn på vadet. 🙂

  1. Ja fy! K-a-t-a-s-t-r-o-f en kvinna spraytannar sig och klär sig i smickrande kläder! Hjälp! Sluta genast! Det är så kränkande, nedvärderande och hemskt. Hurt mig eyes! Jag får dålig självkänsla!

  1. Nej, personalen bor säkert på ett annat hotell med max någon stjärna.
   De bussas till och från country clubben där ägarna (Bella & Pingis) bor. Någon ordning får del vara.

 4. påminner lite om Real housewives of Beverly Hills det glassiga livet. 😉
  En fundering du säger att ni ”kommer inte alltid kunna åka iväg så här men så länge ni kan och är inte en alltför stor organisation får ni passa på”. Om man nu satsar på att slå LCC runt om i världen och öka försäljningen varför skulle det vara omöjligt att kunna resa runt så som nu gör nu? Kan du förklara? Det går väl ihop om ni tjänar mer och expanderar mer varför liksom inte forsätta resa så som ni gjort hittills?
  Njut i Spanien för det ser ju härligt ut.😍

  1. Men gud, det finns faktiskt baddräkter med bygel. Behöver väl för sjutton inte anta att man opererat brösten för att de inte alltid ser exakt likadana ut i alla kläder.

 5. Smälla av, really? Känns som som du överdrev lite där. Jag tycker det ser lite outdated ut. Men kanske bilderna inte gör stället rättvisa.

 6. Bella, du är en härlig tjej. I full fart tar du dig an allt i livet. Så roligt att få följa dig genom det du delar med dig av. Hoppas att du får en fin vistelse med dina medarbetare. Betyder mycket för sammanhållning och glädje i arbetsgänget. Roligt att ni kan genomföra detta.

 7. Lustigt att BB accepterar kommentarer ang att hennes kropp och SMAL och FIN…..
  Inte länge sedan hon skrev att hon inte skulle acceptera kommentarer gällande utseende eller vikt osv.
  Skrev en kommentar för ngn dag sedan om att det känns konstigt att hon nu plötsligt gärna visar sig med så lite kläder som möjligt och skriver mkt om mode och kropp osv, på ett sätt som verkar som hon är mer nöjd nu med sin kropp än förr då hon var större.
  Den kommentaren var vänlig, men accepterades inte.

  Men det accepteras en jäkla massa kommentarer om att BB är smal och fin nu. Det ”boostar” (som BB själv skulle säga, ordet boost är väl hennes favorituttryck) väl hennes självförtroende eftersom hon uppenbart inte gillade sin stora kropp.

  Bara trist att BB nu blivit så väldigt ytlig, precis som många andra skriver.
  Och nej, jag tror inte alls att BB förut äääälskade sin kropp precis som den var. Tror hon trivs betydligt bättre nu. Och nej, det beror inte på att hon slutat äta kött. Har inte ätit kött på 1,5 år och har inte rasat i vikt jag inte. I var o vartannat inlägg skall BB påpeka att hon minsann inte åt kött, för att vara så jääkla duktig att visa. Det var ingen som frågade eller ifrågasatte om hon åt kött, men likt förbannat skall hon skriva ut det för att trycka på det så att hon senare, med gott samvete, kan gå och köpa lite nya väskor i läder (ex Chanel) och bära skinn på sina skor.
  Bullshit hela hon! Har läst bloggen i typ över 11 år.

  Mycket hyckleri helt enkelt.

  1. Många + på den kommentaren Thee.
   Jag trodde faktiskt ett tag att den här bloggen blivit mer genuin, men borde vetat bättre. (Och för alla ”men sluta läs då!”-kommentatorer: hat och hets är hemskt, men kritik är inget farligt.)

  2. Kanske dags för dig att gå vidare och hitta en ny blogg som passar dig bättre. Alla förändras och inte minst mellan 14 och 25 år som Bella har gjort under dom 11 åren du följt henne.

  3. Men herregud, andas. Och läs en annan blogg om den här stör dig så mycket. Din kommentar om Isabellas utseende lät inte heller som en helt vänlig kommentar att ställa till någon som man inte känner, kanske var därför den inte godkändes.

   1. Vadå jag kan väl läsa bloggen ändå?
    Man hoppas ju Jon ska bli mindre ytlig, jag gillar ju trots allt att sälja bloggen men innehållet blir trist nr hon inte bara kan stå för att hon faktiskt gillar sin kropp nu jämfört med förut.
    Förr såg vi ALDRIG massa bilder i veckan på henne lättklätt.

    Klart det har med viktraset att göra.
    Sen att hon spelar dum och menar att ”jag har iiiiingen aning, det kanske är medicinen”. Ehhh precis som ngn skrev tidigare så verkar hon inte ligga och trycka i sig chokladkakor, iaf inte synligt i bloggen.

  4. Vad spelar det för roll, ärligt talat? Snälla berätta för mig varför det är av största vikt att Bella förklarar sig kring sin kropp och vikt? Oavsett om hon gått ner medvetet eller inte så har vi inte med det att göra. Vill hon lägga upp mer bilder på sig själv nu – några år senare när hon förmodligen (som de allra flesta) har bättre självförtroende oavsett vikt – så låt henne. Utan att spekulera och insinuera. Annars tycker jag att du kan redogöra för din kropp, precis ALLA förändringar den genomgått och låta oss tycka kring det.

   Lägger Bella upp mer bilder nu – so what? Gillar hon sin kropp mer nu (av mognad eller viktförändring) – so frikkin what?? Vad vill ni ha? Skriftlig ursäkt att hon föräldras precis som de flesta andra? Ge er för farao…

 8. Kolla upp dina samarbeten! På reklamplatsen ovanför din banner är det just nu reklam för Amolatina (jag har garanterat inte varit inne på sidan på min Ipad, så ingen cookie)..googlar man på dem så handlar det om mail order brides man kan beställa, inklippt:
  ”The good news is that Anastasia has defined itself as the high end Eastern European mail order bride site and Amolatina is trying to become the high end site for sexy Latin American women. So, if you are looking for a sexy Colombian bride who looks like a Playboy playmate or a Brazilian woman who will simply stun your friends when she wears a bikini, Amolatina is definitely the agency you should take a look at….”

  1. Alltså jo det baseras på dina tidigare sökningar, även om du inte sökt på exakt det. Jag har en reklam för ett skönhetsmärke som jag aldrig sökt på, men har sökt på andra skönhetsrelaterade saker. Isabella kan inte styra över vad som dyker upp där utan det är helt och hållet baserat på dig 🙂

   1. Allt detta styrs av algoritmer. Som sagt, det bygger på statistik över vad den som har sökt på en viss sak, företag eller tjänst därutöver också har sökt på.
    Typ att den som gillar katter och söker på sådana bilder också kan hamna på en sida för kattmat eller rentav på en sida för heminredning om algoritmen hittar detta samband.

 9. Supersnygg topp!! Längtar efter mat och miljöbilder🌟 Roligt att se att en annan människa trivas med sig själv och som är jättesnygg naturligt!

   1. Hahaha! Ja, kaninstorlekar är ett vanligt problem i modebloggar. Om man inte skriver ut det specifikt så kommer ju alla att köpa fel:D

   1. Normalstorlek = svensk storlek, som typ H&M och Lindex i normala fall. Inte franska storlekar där man får gå upp i storlek, t ex. Eller företag som gör grejerna lite mindre eller större än standard, som många märken i Usa och England.

 10. Men hur kan du godkänna nya kommentarer för mindre än 1 timme sen och min får vänta sen igår kväll? Har inte sagt nåt dåligt. 🤔

  1. Det finns företag som ordnar konferenser med flera tusen anställda. Men då slipper de tampas med svenska Skatteverket förstås.
   Den dag LCC omsätter någon miljard kan de säkert samla två tusen medarbetare till konferens i Las Vegas och dra av allt i bokföringen i något skatteparadis. 🙂
   Heja!

 11. Den där baddräkten var jättefin så jag provade en likadan idag. Tyvärr kände jag mig som en valross i den. 😂

  1. Varför en ledsen smiley? Vad gör det att Bella är smal?! Hon såg hälsosam ut förut med fler kilon, och hon ser även hälsosam och strålande ut nu. Hon är knappast sjukligt smal, och att vara smal i sig är inget dåligt.
   Vissa är smala och andra inte och det är inget fel med det. Bella ser nöjd och sund ut 🙂

 12. Mina tankar går till Odd det här är en ny Isabella långtifrån den han ingick äktenskap bara för några år sedan. Ärligt så tror jag inte att han mår särskilt bra av olika anledningar.

  1. Odd står säkert och steker köttbullar hemma på Lidingö med ett glas whisky inom räckhåll. Dörren är öppen mot trädgården som börjar vakna till efter vintern. Fåglarna kvittrar och livet leker.
   De två barnen tittar storögt på Tiny Toon i soffan intill.

  2. Skäms Lotta! Du har ingen aning om vad Odd tycker och tänker. Du känner inte honom. Men du avslöjar mer av dig själv, och det verkar inget vidare. Stackare.

  3. Öh. Hon strålar och är glad och pigg. Jag lägger noll tid på mig själv. Känner mig extremt oattraktiv och trött. Är bitter mestadels av tiden me min Karl. Tror min kille hellre skulle vilja att jag lade lite mer tid på mig själv så jag känner mig snygg, pigg och glad. Men jag har haft svårt att prioritera mig själv. Så jag tror tvärtom. Tror han e jävligt nöjd me sin fru just nu! Hon bringar in storkovan, är glad och jävligt snygg och jobbar inte mer än normal arbetsstid.

 13. Herregud så mye skit kommentarer under et innlegg. Gå ut og få dere litt frisk luft, det er vår og sol flere steder. Ta tak i dere selv og skjerp dere, tragiske mennesker som holder på sånn.. Kaster seg over kommentar feltet med skit . Sitter dere bare og venter og planlegger hvilken dum kommentar dere skal legge. Og håper andre hopper på skit praten deres og følger opp ? For en dårlig liv dere må ha, og nei det hjelper faktisk ikke og komme påstå at dere har det så fint og flott. Ingen normale med et bra liv sitter og slenger masse skit til en blogger dag etter dag. Skam dere, virkelig..

 14. Tack för ett fint blogginlägg! Älskar din blogg och läser den några gånger i veckan. Tråkigt att öppna kommentarsfältet och se alla negativa kommentarer. Stackars de läsare som inte har det så bra hemma/på jobbet som verkligen sticks i ögonen av att läsa om ditt liv. Kanske kunde du ha ett inlägg med mer självhjälp tips just för dessa läsare? Exempelvis: Så lär du dig hantera din avundsjuka innan du skriver negativa kommentarer.. eller mindfulness- så lär du dig att vara nöjd med det du har.. Skulle eventuellt kunna gynna en stor del av dina mest idoga och negativa anti-fans? Håller självklart inte med alla negativa kommentarer om bloggen då den är lika bra, om inte bättre än vad den varit de senaste åren. Tummen upp!

 15. Du är grym Bella, och det vet du säkert redan om. Så tragiskt och se alla taskiga kommentarer. Tänk vilka framsteg du gjort och vilken framgång, finns bara rejält eget kämpande som ligger bakom. Har man läst din blogg i flera år så har man följt hur du jobbat dig uppåt, alla har nog inte tillräcklig erfarenhet av din blogg i sina taskiga kommentarer hör man 🙂

  Bästa Bella, så stark och fin kvinna och förebild för många!

 16. Din nyckelben, och varför gör du en sån pose med axlarna framåt för att dina nyckelben skall sticka ut? Vi fattar du har blivit vegetarian och äter kaninmat … du har gått ner MASSOR i vikt och visst ser du bättre ut absolut men jag kan tycka att du kör lite dubbelmoral när du tidigare posat i en annan viktklass så att säga och varit tydlig med att ”det är OK att vara mullig” och nu har du bantat ner dig så nyckelbenen sticker ut … #dubbelmoral

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..