Entreprenörsförebild

Jobbet avslutades med ett möte med en av mina entreprenörs-idoler Jarno Vanhatapio. Han grundade Nelly för en massa år sedan men är idag grundare utav NA-KD samt VD där idag. Om det är någon som kan bygga bolag, förstår sig på e-handel och sociala medier så är det Jarno. Det första Jarno sa till mig Pingis och mig när vi slog oss ner i en soffa på hotell Diplomat var ”Vad duktiga ni är, det är inte lätt att bygga upp ett så starkt varumärke som LCC på kort tid”. Där och då var det som att Pingis och jag fick en wake up call att vi och vårt fina team faktiskt har gjort en rätt imponerande resa utan kapital.

Jobbet avslutades med ett möte med en av mina entreprenörs-idoler Jarno Vanhatapio. Han grundade Nelly för en massa år sedan men är idag grundare utav NA-KD samt VD där idag. Om det är någon som kan bygga bolag, förstår sig på e-handel och sociala medier så är det Jarno. Det första Jarno sa till mig Pingis och mig när vi slog oss ner i en soffa på hotell Diplomat var ”Vad duktiga ni är, det är inte lätt att bygga upp ett så starkt varumärke som LCC på kort tid”. Där och då var det som att Pingis och jag fick en wake up call att vi och vårt fina team faktiskt har gjort en rätt imponerande resa utan kapital.

Jag blev så rörd, det var stort att det kom från honom. En idol jag följt i många år.

Det är så mycket som är roligt i mitt jobb, men extra tacksamt är det just att få träffa alla fantastiska entreprenörer. Jag uppfattade Jarno som en varm person med stort hjärta. Det ska bli spännande att få följa NA-KDs resa till att bli ett stort globalt bolag. Dom är redan på god väg. När jag kom tillbaka till kontoret berättade jag för alla kollegor att ”nästa gång vi är i Göteborg på konferens hälsar vi på NA-KD:s kontor!”. Det ser vi alla fram emot, få lite bygga-bolags-pepp! När jag kom hem åt jag vegetarisk lasagne på quornfärs som Odd hade lagat och sedan tog jag ett bad med barnen. Mysigt.

Förresten, imorgon sänder jag live en timma på min Facebooksida kl 15.30. Tänkte passa på att besvara lite frågor som kommit in då!

 1. Din blogg har blivit sååååå tråkig. Läser knappt det du skriver längre. Scrollar mest.. i hopp om att hitta något mer personligt att läsa.

  1. Bloggen handlar om min stora passion i livet, nämligen min entreprenörsresa och så lite familjeliv ibland. Om det inte passar finns det en massa andra bloggar att följa 🙂

   1. Fast du har ökat företagsinläggen enormt. Din blogg var tidigare mycket familj och hur du upplevde livet som mamma osv. Hur du svettades inne på ica tex😊
    Sen blev det mer och mer hur du kombinerade mammarollen med karriären och nu är det nästan enbart om din karriär.
    Det är ju helt ok om det är den inriktningen du vill ha…de läsare (jag) som du kanske tappar pga att de hellre läser om ”familjevardagen” kompenseras säkert med de som gör karriär…

 2. Jobb jobb jobb…..sååååå trist att läsa om! Ok om du var kirurg och räddade liv liksom. Mer Bella som du är, det saknas.

   1. Med den inställningen kommer du förlora många läsare.
    Förlorar du många läsare är det inte lika intressant att annonsera på din blogg.
    Du kanske skulle ha en lite mer ödmjuk inställning. Dina läsare är viktiga för din blogg.

   2. Äntligen säger du själv Bella att det är valfritt att följa 🙂 Förvånad att du inte sagt det tidigare till vissa 😉 Till er som skriver att företagsinläggen ökar så tänker iaf jag att det ökar med företagets framgång eftersom det finns mer att skriva om då. En otroligt häftig resa att få lyxen att följa enligt mig 🙂

  1. Givetvis är det så, och från 1 jobb inlägg om dagen till 4 +reklam blir valet troligtvis snart att inte läsa.

  1. Jag tror nog de flesta läsare läser ändå 🙂 man kanske tycker att det verkar som att ”alla” läsare tröttnat och klagar, men tänk på att det är en väldigt liten % av de som läser bloggen som kommenterar. Det är så många mer som läser och inte känner något behov av att ens gå in på kommentarerna 😉

 3. Snälla…vi följer din blogg för att läsa om mer än jobb. Kan du inte vara lyhörd mot dina trogna läsare? Eller tänker du att din blogg enbart ska handla om jobb?

  1. Hon väljer själv vad hon vill blogga om? Just nu är hon inne i en period där hon helst bloggar om jobb och då får hon väl göra det? Hon bestämmer själv. Dessutom har hon redan ett heltidsjobb så jag tror inte de spelar henne någon jätteroll om några läsare försvinner. Hon får ju fortfarande samarbeten och det är tackvare dem hon tjänar, så hon lär ju inte förlora någon betydelsefull summa för att några väljer att sluta läsa. Världen kretsar inte kring er, bara för att ni läser någons blogg så kan ni inte kräva att personen ska anpassa sig efter er 😀

   1. Nej så klart inte, han tar ju hand om era barn, lagar er mat, städar.. sånt som du inte bryr dig med, roligare att köpa aktier väl..man och barn var bara ännu en statussymbol för dig, check.

   2. Till J som kommenterar ”allt” Odd gör hemma. Om det var ombytta roller att t.ex. Bella lagade mat, tog hand om barnen osv medan Odd köpte aktier då hade det nog inte blivit samma liv i luckan.. Alla familjer ser olika ut punkt.

   3. Helt ärligt ”j” , håll käften bara. Har du ingen skam i kroppen? Förstår inte hur en människa ens kan få för sig att skriva något så respektlöst! Hoppas inte du är myndig!

   4. Till Annika: JO det hade det?! Jämställdhet handlar om att dela familjelivet, ingen ska känna sig tvungen att göra allt.

   5. Fast J det är inget fel om Odd skulle göra det. Faktum är att om han hade vart arbetslös hade det nog varit mest rättvist om han, som inte jobbar, hade gjort allt hemmavid.

    Nu verkar det dock som att han fått ett nytt jobb efter vad det nu var som hände på lcc. Kul för honom 🙂

 4. Du har verkligen världens finaste tänder! Får man fråga var du bleker dem?(Om du nu gör det dvs)? Jag har slängt ut tusentals kronor på helt värdelösa tandblekningar, så ett tips vore sjukt uppskattat!
  Eller så kanske nån annan i kommentarsfältet har något tips? 😊

 5. Tyvärr har inte alla samma uppfattning om Jarno som du. Han har mycket dåligt rykte i modebranschen. Han kräver mycket av sin personal och företagskulturen på NA-KDs är hård. De förväntar sig att deras personal ska jobba över om det så behövs – och inte få betalt för övertid. Bland annat uppmärksammades detta på förra årets branschmässa där andra modebolag i Västra Götaland regionen uppmärksammade att NA-KD försöker se bra ut utåt sett, men alla vet att de beter sig som skit både mot sina anställda och utnyttjar så kallade praktikanter (personer som de kräver utbildning, lång arbetslivserfarenhet av och sen får de 0 kr i lön och ska vara glada och nöjda över det – de får ju jobba på ett modeföretag). Varför har annars ett modebolag gått så fort framåt? Billig arbetskraft…

  1. Jag måste hålla med dig tyvärr. Har haft leverantörsammarbeten ihop med NAKD och delar ungefär samma uppfattning gällande organisationen.

   Har dock inte träffat Jarno så har svårt att säga något kring han som person.

  2. Kan bara hålla med, hade en kompis som jobbade där och det hon berättade lät inte lika trevligt som Isabellas uppfattning av honom.
   Övertid utan betalat osv.

  3. Har fått exakt samma uppfattning genom en kompis som jobbat där. Man ska i princip offra hela sitt sociala liv för Jarno, för inte får man betalt för det. Är nog faktiskt en av de vidrigaste företagskulturerna jag hört talas om. Känns så oerhört omodernt. Till och med de stackars praktikanterna blir ifrågasatta när de går hem efter 9 timmar. Är lite förvånad över att inte fler kommenterat detta. Bryr man sig över huvud taget om sin personal så har man inte honom som förebild. Det är inte svårt att vara framgångsrik när man bygger sin framgång på bekostnad av andra. Usch.

 6. Jag tycker att det är jätteinspirerande att läsa om din entreprenörsresa Bella! För mig är inte andras barn så superintressanta så i mina ögon är bloggen mycket bättre nu! 😃

 7. Men du Bella. Nu har ju massvis med följare gett dig feedback som du sa att du uppskattade. Uppenbarligen tar du inte den till dig ändå eftersom du fortsätter att bara skriva om jobbet. I kommentarer skriver du att det är din största passion men bloggen visar väl mer på att det verkar vara din enda passion.

  Kan du inte bara vara ärlig mot oss läsare och svart på vitt skriva om det är såhär bloggen kommer fortsätta? Är tanken att det bara ska vara en jobbrelaterad blogg? Om du vill ha det så är det väl helt okej men var gärna tydlig med det så alla vi som hoppas att den gamla Bella ska komma tillbaka kan sluta hoppas och kila vidare till andra bloggar.

  1. Det blir mycket jobb i bloggen när det är mycket jobb för mig, inläggen speglar ju min vardag. Helt valfritt att läsa 🙂

   1. Ja men kan ändå göra dem mer personliga. Du upprepar bara samma budskap om och om igen, kanske försöker du övertyga dig själv om din egen storhet…? Tröttsamt i längden.

   2. Men är din vardag endast jobb?
    Om du är på jobbet 8 timmar, sover 8 så har du ju 8 timmar kvar aom du kan blogga om.

    Så blir den roligare att följa.
    Visst kan jag läsa någon annan blogg men det vore ju roligare att fortsätta läsa din. Den var den bästa bloggen tidigare och kan säkert bli det igen.

  2. Fast hon skrev ju faktiskt att hon tog till sig av kritiken, men hon får fortfarande skriva precis vad hon vill. Bara för att bloggen inte passar vissa läsare längre så ska hon inte behöva ändra på sig eller skriva om någon hon inte vill skriva om. Dessutom kommenterar de flesta läsare inte överhuvudtaget, de som gnäller är en liten % av de totala läsarna.

 8. Jag gillar att följa dig men håller med om att det är väldigt mycket jobbinlägg nu innan var det mer en blandning – är det så det kommer vara framöver?
  Ingen kritik utan en undran?
  Du är väldigt fin i alla fall

 9. Men nej inte 15:30 🙁
  Omöjligt att hinna se den tiden 🙁
  Kan du lägga den på kvällen? Eller svara på frågorna även i ett inlägg typ. Svaren man söker kanske annars tas upp där och så missar man. Eller klippa ihop en vlogg? :))

  1. Det går att titta på livesändningen i efterhand, den sparas som en video på sidan. Skillnaden är att man inte kan ställa frågor ”live”😀

 10. Vad händer, det har blivit en konstig och markant förändring. Allt började med lögnerna kring din viktnedgång, sen blev du extremt fokuserad av utseende och karriär, sen skriver du om turbulens i ditt kärleksliv eller tja hintar, var det också lögn för stt locka läsare? Kommer vi trogna läsare få en förklaring om vad som sker eller fortsätter du låtsas som om det regnar? Alla märker ju att något inte är som det ska. Har oss varit otrogen? Frågorna hopar sig! Nu kommer säkert någon Bella rövslickare skriva något surt på min kommentar! 😬

  1. Oj vilka påhopp kring vikt! Du får gärna ställa dina frågor imorgon i livechatten, lättare att svara på allt muntligt

   1. Det är väl inget påhopp! Du dumförklarar dina läsare genom att hävda att du gått ner i vikt ”utan att ändra på något”. Vet inte varför du hymlar med det? Man går inte ner i vikt så mycket som du gjort utan att någon förutsättning ändrats.

   2. Alltså man blir på riktigt mörkrädd!! Vad är det för fel på folk?! Om Isabella säger att hon inte valt att gå ner aktivt i vikt får ni väl för helvete acceptera det och inte sitta och säga emot och påstå att hon ljuger! Och varför spelar hennes kropp och vikt överhuvudtaget något någon roll för er? Skärp er! Det där är onte schysst överhuvdtaget!

   3. Av allt Oops skrev blev du sur bara på vikt-delen? Ganska märkligt… Ska vi förstå att resten är sant?

  2. Eh!? Jo!!! Man kan visst tappa vikt ”helt utan att göra något”. Endel VILL väga mer, men det spelar ingen roll vad man äter osv. Det fastnar inte! Alla är vi olika, så är det bara. Har man dessutom adhd (som jag) så har slukar hjärnan en hel del näring pga av att den ständigt går på högvarv. När jag pluggade på universitetet åt jag konstant för att hjärnan förbrände så mycket energi. Jag gick upp 33 kg när jag fick mitt andra barn. Eftersom jag nyss fyllt 40 så tänkte jag att några extra kilo får jag säkert behålla efter graviditeten. (Det hade jag varit tacksam över om jag fått). Men 5 månader efter förlossning vägde jag 2 kilo mindre än innan jag blev gravid. 55 kg, 169 cm lång… Måste äta ordentligt frukost, lunch och middag. Har näringsdrycker utskrivet från dietist och äter chips varje kväll. Jättesvårt att hitta kläder när man är smal som en sticka och blir du sjuk tar de flera dagar innan du får tillbaka orken, för du har tappat ytterligare i vikt. Blev ett långt inlägg, men jag blir så sjukt irriterad på okunskapen som tror att alla människor vill vara smala och som tror att vi bantat oss till detta! Som sagt, alla är vi olika!!!

   1. Bra inlägg. Det vAr samma för mig. Gick ner massor efter mitt andra barn trots att jag alltid äter mkt mat. Nu är minstingen snart 2 och jag har jag gått upp nästan allt igen tack och lov och är så nöjd. Vill gärna väga lite mer

   2. Jag sa ingenting om bantning. Jag sa att en förutsättning ändrats, det kan t ex vara att man börjat ta en ny medicin, uteslutit vissa saker i kosten etc. Samma sak har nämligen hänt mig därav frågan.

   3. Ang vegetarisk mat: Om man inte äter en massa mjölkprodukter osv så går många ner i vikt när de slutar med kött. Blir man vegan så är det ännu vanligare. Skälet är att vegetariska råvaror innehåller färre kalorier. Man måste äta mycket mer än vad man har varit van vid för att få i sig samma mängd kalorier helt enkelt. Bella ser ut att må superbra fysiskt men kan vara bra att nämna rent allmänt att det är lätt hänt att få i sig för lite som strikt vegetarian (men som sagt gäller det främst om man även drar ner på mjölkprodukter). Vegetarisk mat är hälsosam och Bella ser hälsosam ut. 🙂

 11. Är oxå som många andra nyfiken på varför bloggen förändrats så, hursomhelst häftigt att bloggen som du startade i tidiga tonår finns kvar än idag och att den generat/generar så mycket🌟

  1. Här får du en förklaring på dina påhopp: Du skriver din en främmande människa att hon ljuger, både om hur hon tappat vikt och om sitt familjeliv, (det mest privata som finns, ens liv familjen med alla de sidor och dimensioner det innebär) att hon är extremt fokuserad på sitt utseende (här är det ordet ‘extremt’ som implicit menar att det är osunt, sjukligt, över det normala, vilket gör det till ett påhopp). Du har mage att fråga rakt ut om hennes man varit otrogen, för det ser du som en förklaring till det som DU tycker inte är tillräckligt bra.

   Vem är DU som avgör? Varför har DU rätt att veta något så privat som endast rör de två individerna och den absoluta närmsta kretsen som kan bli påverkade?

   Du tar inte hänsyn till att hon tar medicin som är hungerdämpande eller att hon bytt kost. Du tar inte hänsyn till att det kan finnas andra anledningar till att det varit turbulent, såsom att det är inte lätt att bolla småbarnsår med heltidsjobb. Det kan vara att Odd bett om att inte synas i bloggen, ska hon inte respektera det då bara för att främlingar är nyfikna och vill läsa? Tänk om Odd är sjuk, och därför har det varit turbulent? Det kanske därför det inte är som ”det ska vara” för att citera dig. Ska hon hänga ut honom då? Vad tycker du, kom gärna med förslag.

   Om du fortfarande inte förstår, skicka en länk till din Facebook, linkedin, blogg etc, så är vi nog många som är främlingar för dig som kan kommentera och hoppa på dig med diverse otrevligheter. Och ”försvara” det med antingen yttrandefrihet eller att det bara är ”konstruktiv kritik”. (yttrandefrihet innebär förresten inte att man får säga precis vad som helst, du får tycka och tänka men du får inte kränka andra människor)

   1. Bästa kommentaren jag läst här sen alla spekulationer kring Bellas vikt, äktenskap m.m, började! Hade inte kunnat skriva den bättre själv men du satte dock ord på mina tankar 😊

   2. Till S:
    Såå bra skrivet!👏👏👏
    Till Bella: en STOR varm kram till dig. ❤️
    Ingen av oss vet vad du går igenom eller hur du mår innerst inne. Jag blir så ledsen när jag läser alla fula kommentarer. 😢

 12. Vill också säga att jag tycker din blogg är toppen nu! Även om det är spännande att läsa om ditt liv som småbarnsmamma så tycker jag, som ung affärskvinna inom rekryteringsvärlden på ett snabbt växande småbolag, att det är superspännande att följa andra entreprenörer på deras bolagsresor. Så här har du en person som stannar och gärna läser ÄNNU mer om bolagsbyggaren Isabella! Heja heja!

 13. Vore jätte kul om du ville skriva ett inlägg om vilka böcker dina barn gillar, och vad ni läser för dem just nu 😊 tack för att en bra blogg!

 14. Jag tycker också att bloggen blivit tråkig. Saknar och hoppas att vi får läsa mer om familjelivet, era vardagssysslor, mer om böcker & praliner, mer om villa-livet, relationen och kanske mer om Odd och hans matlagning! Men håller helt o hållet med om att du är sååå snygg nuförtiden! Wow det strålar om dig!

 15. Oj vad många som kommenterar om att din blogg förändrats. Är det mkt jobb i livet så blir det väl mkt jobb i bloggen kan jag tänka mig. Kan också tänka mig att folk är nyfikna på ditt privatliv för du skrivit att det var turbulent och sen inget mer om det. Jag hoppas att det inte är någon fara med er. Jag är 40+ och tycker om att läsa din blogg. Jag skulle aldrig stå ut att läsa så mkt negativa kommentarer även om du får så mkt positivt också såklart. En stor eloge till dig som orkar och vill fortsätta bloggandet

 16. Måste säga att jag blir provocerad av dina nonchalanta svar Isabella. Självklart är det valfritt att läsa, men det är många följare som påpekat samma sak.. att bloggen förändrats till det sämre sista tiden. Att då svara att man kan läsa andra bloggar om det inte passar, känns varken särskilt professionellt eller respektfullt. Lcc skulle ju faktiskt inte vara så framgångsrikt som det blivit om det inte vore för alla dina läsare. Det är storleken på din blogg som genererat mycket av det som är din passion. Varför är du inte mer mån om att vårda relationen till dina läsare? Tacka inte för feedbacken om den inte bekommer dig. Skriv då som det är istället. ”Jag har läst era kommentarer, men jag tar inte till mig av kritiken”. Så tråkig attityd.

  1. Har väl varit samma attityd länge dock.. hon bryr sig varken om medhållare eller kritiker egentligen, det är så tydligt om man synar alla hennes övriga kommentarer. Det är meningen att folk ska tjafsa här om samma saker, dag in och ut.
   Hon säger även själv att hon inte bryr sig. Folk är så naiva…

  2. Håller med dig fullt ut!

   Jag har läst bloggen under många år och sista månaderna tänkt ”Undrar om hon tycker det är tråkigt att blogga” ”Det känns som om allt är tvångsskrivet” osv osv.. Precis som alla andra skriver har jag tänkt.
   Och när jag nu ser svaren ”du kan läsa nåt annat” så inser jag att det bara är att lämna och gå.

   En så nonchalant person är ju inte inspirerande på något sätt.

   1. +1. Kunde inte sagt det bättre själv. Detta blev det sista inlägg jag nånsin läser på denna blogg tyvärr.

  3. Men Emelie , vad är det du inte förstår ? Just nu när det är så mycket jobb så väljer hon att blogga om sin vardag och berätta vad hon gör, och då blir det ju jobbrelaterade inlägg! Hon kanske inte har orken och kraften att sitta och blogga om en massa annat när hon redan har ett annat jobb att sköta ? Då är det väl enklast för henne att bara blogga om det hon gör för stunden. Hur kan folk vara så sjukt oförstående ? Isabella är bara människa precis som ni!! Sluta gnälla; det mår ingen bättre av 🙂

   1. Men IIR – Du har inte förstått någonting av det Emelie skriver. Läs igen. Det handlar inte om VAD hon skriver utan hur hon bemöter feedback.

  4. Varför skulle Isabella svara respekfullt till människor som uppenbart inte respekterar henne? Är geniunt nyfiken på hur du tänker här.

  5. Finner inte felet i hennes svar? Det är väl ändå ett självklart svar kan jag tycka☺
   Trevligare än de många skriver till henne dessutom😜

 17. Ja fast det hade inte gått lika bra om det inte vore för att ditt namn är ett känt varumärke.

  Ser du ner på folk som inte är entreprenörer? Är glad för din skull att du lyckats. Men just nu blir din blogg lite väl skryter och tråkig. Bara yta.

  ”Små hem kan vara fylld med mer kärlek än stora slott och herrgårdar”.

 18. Det är väl inte mer jobb för dig nu än det var för ett år sedan?
  Skillnaden är snarare att allt annat än jobb är borta ur bloggen och då verkar det som det blivit mer jobb. Fritid och familjeliv finns inte kvar i bloggen – förut var detta åtminstone hälften av de inlägg som inte var reklam eller någon form av samarbete.

 19. Mår Odd psykiskt bra av att bära det stora familjeansvaret?

  Vill inte han också ut och självförverkliga sig?

  Måste vara kännbart att bara stå vid sidan av och se på.

  1. Måste inte alls, jag är hemmafru och älskar varenda sekund, så tacksam att jag slipper förvärvsarbeta och min man försörjer oss!

  2. Mår alla kvinnor som bär det stora ansvaret hemma psykiskt bra?

   Alltså. Seriöst. Vilken fråga. Buhu, stackars Odd.

   Han överlever säkert, precis som alla kvinnor som har samma läge. Men som i alla olika fall hoppas jag att beslutet om hur deras familj ska drivas (det är ju lite av ett företag att ha familj) är gemensamt.

  3. vem har sagt att han inte går ut och träffar vänner i samma utsträckning som bella? Allt som händer i bellas liv kommer inte ut på bloggen så du kan nog vara lugn.

 20. Helt ok att ha en jobblogg som endast fokuserar kring din jobb person men vore det så fel att bara berätta det. Att skylla på att jobbet är allt känns lite lamt, jag jobbar också mycket och har två små och det finns ju mycket i livet ändå utanför jobbet som kan vara värt att reflektera kring i en blogg av denna storlek. Ex vore det kul att läsa om din roll som villaägare men allt vad det innebär av trädgårdspysslel och annat.

  1. Men jag gör ju knappt något annat än jobbar eller är med familjen och det skriver jag ju alltid om på helgerna 🙂 Jag gör inget trädgårdspyssel, vi outsourcar det!

   1. Haha så dryg. Kul att du inte låtsats förstå aaaaalls vad folk menar.
    Jättekul med allt tjafs här, eller hur!

   2. Det kan ju också vara intressant att läsa om, hur går det till när man outsorcar trädgårdsarbetet. Vi har tagit in hjälp att fälla träd och klippa något träd, men ogräsrensning blomskötsel, gräsmatta mm gör vi själva. Skriv gärna mer om det!

 21. Synd att Nelly är ett piss-företag att handla oss. Har aldrig någonsin blivit så dåligt bemött som där. Kommer aldrig någonsin mer handla där! (Och de är fortfarande skyldig mig 500 kr…)

  1. Han jobbar för ett företag som heter Zug AB, vilket grundades i november 2016 av Pingis Hadenius pappa. Företaget har två ledamöter: Pingis och hennes pappa samt en anställd: Odd. Enligt allabolag.se ska företaget bedriva verksamhet inom HR och bemanning. Det är lätt att googla fram.

  2. Varför tycker du att du har rätt att få veta det? Inte bara du, väldigt många verkar tycka att det är en skyldighet Isabella har till oss läsare. Merparten av alla bloggar jag läser har partners som jag absolut inte vet vart de jobbar någonstans. Och jag kan direkt ge svar på responsen jag gissar jag kommer få (”men Bella har ju valt att berätta massor om Odd tidigare”). Ja, så kan det vara. Det betyder inte att hon/de vill fortsätta vara öppna med det. Inget någon läsare kan påverka.

   Och Isabella – jag älskar jobbinläggen.

 22. Jag inspireras av dig! Tycker att det är fantastiskt kul att få följa din resa i livet. För livet rör på sig, förändras till både det sämre och det bättre i perioder. Så är livet. Varför skulle ditt liv va annorlunda? Är det tufft privat är det väl bra att pausa lite på det än att hänga ut och om möjligt ge mer eld i/till eventuell problematik..
  och LCC är stort och det går bra sjukt bra för LCC för att det är riktigt bra produkter!! Sen såklart påverkas ju vi läsare men återkommande köpare beror ju på produkt!
  Kör så det ryker, va den du är! Heja dig!!

 23. Äh, jag tycker det är jätteroligt att läsa din blogg! Började följa den när du väntade Gillis och jag själv försökte få barn. Har letat runt i bloggvärlden men det är bara din blogg jag följer dagligen, och det tänker jag fortsätta med! Dock ska jag sluta läsa kommentarerna här inne 😊

 24. Antar att det var efter bytet från blondinbella till Isabella löwengrip som detta började. Mer jobb mindre privat. En uttänkt strategi med namnbytet och sen innehåll. Men det går att vara lite ödmjuktare i dina svar till dina läsare än ”läs en annan blogg då” Folk berättar vad de gärna vill läsa om. Du kan på ett schysst sätt bara skriva att ”men så här kommer det se ut nu tyvärr” utan att dra ”läs något annat”-kortet.

 25. Jag uppskattar att du skriver om det du vill och brinner för. Om livet just nu handlar mycket om jobb och utveckling så är det helt självklart att bloggen speglar det. Och skulle du mot förmodan tappa några följare som inte vill läsa om ditt arbete och entreprenörskap så kommer du inspirera andra som uppskattar det desto mer. 👍 Din framgång beror knappast på att du försökt tillredsställa allas önskemål utan att du fixat att gå din väg och göra din grej. Fortsätt med det. 😉

 26. Usch och fy vad studdig du har blivit. Utan oss bloggläsare skulle du inte kunna leva det liv du lever.

  1. Hur kan man kommentera en person som driver en blogg på det sättet? Säger du så till personalen i matbutiken också? Eller när du betalar i kassan på hm? Tror du verkligen att du gör skillnad? Jag tror Isabella kan leva gott på avkastning från smarta affärer hon gjort tidigare i bra många år även om alla slutade läsa hennes blogg idag.

 27. Jag är kluven inför kritiken många riktar mot dig. Jag håller med om att din blogg blivit aningen tråkigare på sistone faktiskt, men fortfarande tycker jag ändå att bloggen håller klass. Om man jämför med andra…
  Jag skulle säga att många andra storbloggare är bra mycket värre, fast kanske på ett annat sätt. I dessa bloggar är det reklam och reklam och åter reklam, samarbeten och mer samarbeten och det är både tråkigt och så frustrerande att läsa. Jag förstår att dessa bloggare lever på att göra all denna reklam för allt i från drickyoghurt till skönhetsprodukter, men det är så uppenbart för läsare att de gör det för pengarna och underhållningsvärdet är minimalt.

  Såå, summa summarum, du håller inte på som de ovan nämnda gör. Man kan väl iofs se det som att du gör reklam för LCC hela tiden, men det är ändå ditt jobb, ditt märke, därför mer cred för det tycker jag.

 28. Även om det inte hamnar på bloggen men hinner du reflektera över att snödropparna blommar, dagarna blir ljusare, barnen behöver inte lika tjocka kläder. Vad gör ni med barnen, tar ni med en engångs grill och går ut i skogen, är ni på badhuset, kastar ni sten i havet, stannar ni upp och hör att fåglarna börjar komma tbx,går ni aldrig på föräldramöten på föris, bakar ni chokladbollar, röjer ni bort vintern i trädgården….bara nyfiken…

  1. Det är det hennes helger är till för säger hon.. Men vettetusan om hon gör det. Bara jobb, jobb, jobb, jobb. Det känns som om att hon inte tar sig tid till att beundra och uppskatta familjelivet alls. Får hon 5 minuter över så är det inte att leka med barnen utan att kolla mailen.

  2. Men det skriver hon ju om när det inträffar. Hon har skrivit om trädgården, föräldramöten, hur det går för barnen på dagis. De bakar titt som tätt, gör kakor av lera m.m. Men vem gör det varje dag? Kanske inte är så mycket att skriva om en trädgård som lega i mörker i 6 månader? De gjorde om altanen precis innan hösten så det kommer nog trädgårdsinlägg. Hon jobbar hemifrån Måndag till fredag då kommer det komma inlägg om jobbet måndag till fredag. Hon är hemma lördag och söndag då kommer det familjeinlägg lördag och söndag. Vad är det som är så svårt att förstå? Det låter som det du önskar att läsa om kanske finns i Året runt eller Hemmets Journal..

 29. Jag tycker att din blogg är lika, om inte mer, intressant nu som förut. Vissa verkar ha lite svårt att förstå att bloggen inte automatiskt är dålig bara för att de tycker att det du skriver om är tråkigt. Många efterfrågar fler inlägg om familjeliv och färre jobbrelaterade inlägg. Vad man tycker är intressant att läsa om är ju YTTERST subjektivt! Jag tycker att det är pisstråkigt och totalt ointressant att läsa om barnkalas och mysstunder i soffan med kidsen. Skulle aldrig gnälla om du skrev mycket om sånt, bara låta bli att läsa.

  Tycker att du varierar dig bra, även om det är många inlägg som handlar om LCC och jobb. Jobbar man mycket så är det rätt självklart att det blir mycket jobb i bloggen också. Men som sagt – du varierar ändå med tankar och funderingar, svar på frågor, ekonomi osv.

  Och sen vad gäller det där med ”du har gått ner massor i vikt och ljuger om hur”.. Jag kräks lite. Om folk är så lost att de inte har lärt sig att våra kroppar är olika och att vissa kan gå upp och ner i vikt lite hur som helst så är det bara deras problem. Hade de varit villiga att ta in fakta så hade de gjort det. Smaskigt skvaller är uppenbarligen det enda som lockar i detta fall.

  1. Varför? 🙂 ska man inte kunna bära vad man vill? Det sitter liksom inte i kläderna hur pass professionell man är. Kanske om man är fördomsfull dock.

   1. IA, nej, man kan inte alltid bära vad man vill. Och professionella klädoder har inget med fördomar att göra.

 30. Hej Bella! Hoppas att du har en fin kväll. Jag kommer i allafall att fortsätta läsa din blogg. Har gjort det länge och ditt liv, liksom mitt eget, tar sig olika svängar hit och dit som betyder fokus på olika saker under tidens gång. Kramar

 31. Till skillnad från dom flesta andra här måste jag säga att det är otroligt kul allt du skriver om jobb, det får mig att bli otroligt motiverad, motiverad till att själv jobba för att skaffa mig ett jobb jag älskar lika mycket som du älskar ditt!

 32. Är förvånad över dina otrevliga svar. Det är klart att det är frivilligt att läsa och att du bestämmer innehållet. Jag tror många läsare vill dig väl och stöttar genom att köpa dina produkter men att då inte lyssna på att det kanske räcker med 1 jobb och reklam inlägg ist för 4-5 med att säga ”sluta läsa om det inte passar inprincip”. Gamla Bella pratade ofta om tårtbitar i livet. Du skrev om relationer, självkänsla, hur man ska respektera sin kropp och inte falla för viktnedgång, mammapepp, familj, jobb, pengar, aktier etc etc. Dubskrev väldigt personligt men var aldrig privat. Du borde vara stolt, ödmjuk och tacksam över att så många respekterat dig, följt dig, vill dig väl och tyckt att DU påverkar kvinnor på ett positivt sätt. Plötsligt är du 14 åriga Bella igen som kör brun utan sol, bantar, posar, skriver otrevliga kommentarer och kör reklam inlägg. Vi är många som vill stötta din karriär och vill dig väl och få svarar du oss att vi kan sluta läsa din blogg när vi undrar vad som hänt? Blev bara sån radikal förändring på kort tid. Om du vill ha det som nu är det givetvis ok men säg då det på ett trevligt sätt.

  1. Där har vi det! Att det finns vissa som kommenterar som inte förstår skillnaden mellan att vara privat och personlig är väl en sak, men det förvånar mig att Isabella själv inte förstår att det går att skriva om jobbet men samtidigt vara personlig (utan att vara privat). Jag skiter i vad Odd väljer att göra rent professionellt och deras relation är deras ensak tycker jag och väntar inte alls på uppdatering omkring det men jag saknar djupare tankar och funderingar än ”ökade med 200%” och ”3 möten idag. Sen pedikyr.” Bloggen brukade handla om självkänsla, drömmar, vardagsbetraktelser, mental styrka osv. Det är det jag upplever saknas nu, och där ingår ju även tankar omkring jobb eftersom det är i den formen Isabella själv använder sitt självförtroende och sin energi. Det ena utesluter inte det andra. Eller? Om Isabella är allvarlig med att djupare än ”idag hade jag 3 möten” blir inte bloggen igen, ja då håller jag med henne om att vi som förväntar mer borde sluta läsa.

 33. Jag är en av många som följt din blogg i många år. Jag beundrar hur långt du kommit med dina företag etc men att läsa om dina ”superkrafter”, hur dina företag ”växer så de knakar” och hur fantastiskt roligt ditt arbete är börjar bli lite… uttjatat. Du ÄR duktig, LCC ÄR framgångsrikt och värt all beundran över dess snabba tillväxt men var tog den förr så intressanta bloggen vägen?
  Många undra över Odd med all rätt, vi följde honom med hans Mellodrömmar, pappablogg, vinagentur och Mästerkockförsök. Jag liksom säkert många andra önskar honom allt gott men vi undrar också vad som händer. Du är inte skyldig dina läsare någonting – som du själv säger – det finns andra bloggar men faktum är att vi är många som faktiskt bryr oss. Vore väldigt uppskattat om du kunde ge dina läsare en genuin och ärlig uppdatering.

 34. Trist med sånt nonchalant svar på folks feedback om att din blogg blivit opersonlig och bara handlar om jobb. Lite underligt med tanke på att nästan 90 % av kommentarerna i många inlägg handlar just om att din blogg blivit opersonlig. Sen att du bara slänger det ifrån dig och säger att det finns andra bloggar att läsa är ännu mer underligt. Är det så du bemöter dina anställda också när de ger dig feedback eller ifrågasätter något på företaget? ”Om det inte passar så byt jobb”? Vill du inte ta till dig av feedbacken och kommentarerna så var ärlig med det istället för att i ett inlägg några timmar tidigare skriva att du ska ta till dig av feedbacken.

 35. Men hallå vad händer i kommerntarsfältet? Alltså man blir ju mörkrädd. Snälla nån detta är Isabellas blogg och hon skriver väll om vad hon vill. Vill hon skriva om sitt jobb eller om bananer i alla inlägg så kan hon gör det. Newsflash -HENNES blogg! Det är bara kvinnor som hackar ner på varandra på det här sättet. Lägg ner!

   1. Nej men hon tjänar pengar på att folk forstätter läsa.. Hon går ju till och med in i nya bolag med marknadsföring på bloggen som hennes insats. Hur bra skulle de bytet fungera om bloggen handlade om bananer? Självklart bryr hon sig om folk slutar läsa, sjävklart vill hon ha feed back på varför folk tappar intresse.

    Med det sagt tycker jag såklart man kan hålla en god ton, men om bloggen börjar handla om bananer är det faktiskt snällare att skriva en kommentar om att man inte uppskattar bananbloggar än att bara sluta läsa. Det gynnar Bella mer.

    Det är bara kvinnor som läser bloggen så därav är det bara kvinnor både som hyllar och klagar.

 36. Förstår inte vad de är med er som klagar på Isabellas inlägg. Kommer med påhopp, påstår att hon ljuger, insinuerar saker, kräver svar, säger att ni kommer sluta läsa bloggen, att inläggen är tråkiga osv. Ni är oförskämda!

  Som alla bloggare väljer även Isabella VAD hon vill skriva om. Hon har ingen skyldighet att skriva om vissa saker, svara på era frågor eller förväntas lämna ut alla detaljer om sitt liv. Att ni inte fattar det är skrämmande.

  Isabella, jag gillar din blogg som fan. Variationen, din humor, att följa din resa – både den privata del du väljer att visa och den professionella och kombinationen mellan dem. Fortsätt blogga om det DU vill. Så länge jag gillar det stannar jag kvar. Om jag slutar gilla det så slutar jag läsa men jag kommer förmodligen inte ha något behov av att behöva berätta det för dig 😉

  Stor styrkekram och ha en skön helg när det blir dags för det 💐

  1. Håller med dig helt o hållet. Jag mår dåligt av att läsa alla elaka kommentarer. Jag tycker att Isabella gör rätt i att säga ifrån, det är faktiskt inte alls oförskämt att be de som skriver urfåniga kommentarer att läsa en annan blogg. Väx upp och sluta trycka ner andra kvinnor.

 37. Är ditt jobb verkligen sååå roligt? Du skriver det i varenda inlägg så man börjar ju fundera om det verkligen är så kul, eller om du försöker hålla upp en fasad att det är så himla skoj.

 38. Du skulle ju berätta om varför Odd inte jobbar hos dig längre. Trovärdigheten ökar om du håller vad du lovar.

 39. Herregud, vad folk kan leta fel! Finn fem fel på Isabellas blogg, typ. Tyckte precis du var på en privat resa där du skrev om barnen, om er relation etc.i två veckor. Och väl tillbaka är det väl inte konstigt att du skriver mer om jobbet nu än när du var föräldraledig. Hur ni har det privat oroar visserligen, men vi läsare måste respektera om ni vill hålla delar av ett liv utanför offentligheten. Tycker du kämpar på. Heja!

   1. Nej, hon skrev om vad de gjorde, om hotellen, om deras relation, om människor de träffade, om hur de missade flyget och ja, en del om jobbet också men mycket var ”privat” alltså inte ett dugg jobbrelaterat.

  1. Mmm, först var det lite halvokej. Typ okay, folk kommer med feedback. Sen så blir det för mycket. Tippar på att statistiken av procenten på bloggen är högre än på länge. Vilket är ironiskt med tanke på alla kommentarer med folk som lämnar.

 40. Jeg må si at jeg blir sjokkert over mange av dere i kommentar feltet. Hva feiler det dere ? Virkelig, stor skam. Blir oppriktig lei meg på vegne av Isabella. Dette er en blogg, gratis og frivillig, og det er klart det er mere jobb for Isabella i dag enn det var for et år siden. Hennes foretag vokser, derfor mere jobb. Men kom igjen , slutt være så bitre og sure, vi har ingenting med hverken hva Odd jobber med eller hvordan han har det. Vil I fortelle så gjør hun det, men fy f… for en oppførsel det er her. Jeg har fulgt bloggen lenge og skammer meg over oppførselen til flere her inne. Leser mange norske og utenlandske blogger , men i dette kommentar feltet her er det så mye skit. Aldri opplevd lignende noen steder. Er dette sånn gjennom snitt den svenske dame/jente er ? Husk at det er et menneske bak bloggen, en person med følelser , en person med familie og venner. Og disse barnslige kommentarene med at nå takker jeg for meg, nå mister du en leser. Ja, så slutt lese, du trenger ikke informere om det. Men tror nok de aller fleste nå er bitre og nysgjerrige og skal vite alt om hva som skjer med Isabella og Odd og jobb, men kommer det så kommer det , men ro ned litt. Hun må ikke informere oss noe som helst om Odd. Det er ikke hans blogg og han er ikke en offentlig person. Finn dere noe annet å bruke energi på , det må da være bedre for deres egen skyld .
  Syntes Isabella er en utrolig flott ung dame med stor stå på vilje og energi , en fantastisk fin rolle modell. Hadde hun vært min dotter så hadde jeg vært kanon stolt

  1. exakt!

   så hemsk stämning här. alla ni haters: snälla sluta läsa!
   blir helt mörkrädd! ni verkar inte fatta konceptet av en blogg, hur man uppför sig och vad man kan kräva av en annan människa. det är så mycket kvinnohat!!!!!

   fattar inte vad det är som driver er?

 41. ”Där och då var det som att Pingis och jag fick en wake up call att vi och vårt fina team faktiskt har gjort en rätt imponerande resa utan kapital”

  Struntprat!
  Du har många gånger skrivit om hur LCC ”växer så att det knakar” och vilka mål bolaget har uppnått och vilka framtida mål du har satt upp.
  Försök inte med falsk blygsamhet, för så ofta som du sitter i möten typ hela dagarna så är du helt insatt i företagets expansion. Eller. Du borde iallafall vara det.

  1. Maria. Har du inget snällt att säga kan du lika gärna vara tyst. Du har väl ingen aning om hur Isabella tänker och kan därför inte veta om hon är falskt blygsam eller inte!

  2. Men hur tolkar du det? Det är som att du vill tolka allt fel! Bella menar såklart att när en får höra det från en annan framgångsrik person så blir det ännu mer verkligt att hon gjort sån framgång!

   Heja Bella!

 42. Heja Bella!
  Tycker din blogg är awesome, det är den enda bloggen jag läser. Jag förstår inte hur du orkar möta all kritik du får dagligen, det krävs ett stark inre för att göra det. Jag hoppas att du går och lägger dig ikväll med ett leende på läpparna och ge dig själv en klapp på axeln för vem du är och vad du har gjort i karriär och övriga delar av livet.

  Orkar du inte göra det så ger jag dig en klapp på axeln!

  HEJA HEJA HEJA DIG!

 43. Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte stöttar varandra.

  Alla spekulationer om Isabella har eller inte har det tufft…. OM hon har det så kanske det är dags för folk att vara mer ödmjuka. Alla tjejer borde väl veta hur svårt det är som kvinna att balansera alla roller som ges oss. Mest äckligt rentutsagt är det när folk kommer med kommentarer om att hon inte är en bra mamma för hon väljer karriären. What? Vill ni leva era liv som amöbor som inte förverkligar era drömmar, vad nu de än består av så shoot. Men tracka inte ner på Isabella för att hon inte väljer medelvägen.

 44. Fina Isabella! Jag har läst din blogg i flera år och kan ärligt säga att jag struntar fullständigt i om du äter lasagne till kvällsmat eller om barnen är snorga. Jag läser din blogg för att känna av lite riktig Girl Power! Är otroligt imponerad av din resa med Lcc och älskar att läsa om ditt entreprenörskap, ditt brinnande engagemang för dina bolag, om produktutveckling och bolagsbyggande. Fortsätter du skriva om det du brinner mest för – så kommer jag att fortsätta läsa! Det behövs fler kvinnor som du, som både vill, vågar och kan! Ha en fortsatt fin arbetsvecka!!

 45. Alltså…jag tycker dina svar är mycket tråkiga och otrevliga. Du kanske ska skriva att du inte vill ha feed-back på bloggen om du tycker man ska följa andra bloggar bara för man kritiserar din. Känns inte som du mår så bra…?

  1. Dryga kommentarer får dryga svar. Ingen som skrev förtjänar trevligheter när de är så sjukt vidriga, insinuerande och påhoppande! Skämmas ska de

 46. Din stora passion i livet?

  Ja vad säger man.
  Om Odd inte står ut med dig så har han all min förståelse för det beslutet.

  Tänker du själv på det?
  Tänker du på hur du låter?

  1. Katta. Har du inget snällt att säga kan Du lika gärna vara tyst. Du har ingen relation med Isabella. Ingen är intresserad av vad du skulle eller inte skulle ha gjort. Gå och ät pepparkakor istället!

  2. Så okonstruktiv kommentar. Totalt slag under bältet. Vad får ni kvinnor som skriver sådana kommentarer ut av det? Hur mår ni? Ville ni också göra karriär men så blev det inte så för att ni blev gravida bakom en epatraktor och nu är morsor på heltid?

   1. Din kommentar var ju mycket mer konstruktiv eller inte.
    Du vet ju inget om kvinnorna här eller deras karriärer.
    Men att det finns mer än jobb i livet kan vi nog alla vara överens om eller hur?

 47. Men varför skriva att du läst kommentarerna, att du ska försöka blanda mer och tacka för folks feedback och sen vara dryg svara på nya kommentarer med ‘passar det inte så finns det annat att läsa’? Det känns ju då mer som att du tänkt om från ett inlägg till ett annat och inte vill låta läsarna vara med och tycka längre. Jag har läst din blogg så länge som jag kan minnas, köper dina produkter och pratar så gott om dig och allt du har åstadkommit… att få få se sånna svar gör mig ledsen för vad detta har blivit.

  1. Hon kanske är trött efter att ha jobbat en hel dag och fått ta en massa skit. Det kallas för att vara mänsklig.

 48. Jag gillar dig i vanliga fall jättemycket men jag blir också provocerad av dina svar. Klart det är valfritt att läsa din blogg! Men vad vore LCC utan oss bloggläsare? Ni gör ju inte reklam nånannanstans än på bloggen? Du och ditt företag behöver oss bloggläsare betydligt mer än tvärtom så jag tycker att du åtminstone borde sluta låtsas att du inte förstår vad vi menar. Varför tar du inte till dig det många skriver och ändrar? Jag har svårt att tro att du helt plötsligt inte har nån fritid alls att skriva om eller nåt personligt. Vet du inte vad du ska skriva om kan väl be om förslag på ämnen? Var lite mer rädd om dina bloggläsare.

  1. Men ge henne ett break. Hon har precis förklarat att de haft det turbulent på hemmafronten. Hur vore det med lite förståelse?

 49. Hej Isabella! Var är den blommiga klänningen du har i din instastory från?
  Den är sååååå fin!! Tacksam för svar

 50. Åh Bella, jag såg din beiga kappa på din story på instagram och den var ju sååå fin på dig!! Vart har du köpt den, om man får fråga? 😊 Jag såg den förut men så kunde jag först inte minnas vart jag sett den, kollade igenom några inlägg på din blogg och insta, och till sist kom jag på att det var på storyn!

  Tack för att du delar med dig av dig själv och din vardag här, du är en sån förebild och inspiration!!

  Kram ❤

 51. Jag läser din blogg för att du peppar och inspirerar mig! För mig är dina bästa inlägg när du skriver om ditt jobb och karriär. Är rätt ointresserad av var du köpt dina kläder eller vad du och barnen gör, så enligt mig har din blogg blivit bättre på sistone! Kommentarsfältet här ger mig magsår…

 52. Reflekterar över att ni inte umgås med din mans familj så ofta längre? Tidigare var det väldigt mycket minns jag. Spontanmiddagar, korvgrillning, du pratade om hur mycket kusinerna tyckte om att umgås. Men senast ni umgicks var vid nyår?

  1. Med tanke på hur mycket elaka kommentarer hon får vad hon än gör så kanske hon vill hålla sin familj utanför bloggen så mycket det går? Sorgligt om det är så:(

 53. Bella, du har blivit ett tomt skal i din blogg. En Bella som mest ser ut som en reklamskylt. ”Denna är köp DÄR och DÄR” och varje inlägg börjar och avslutas med ”i sammarbete med” .

  Och att be om feedback och sen strunta totalt i det folk skriver. Varför? Varför ens fråga oss?
  Det är som vännen som konstant ber en om hjälp och råd men ändå struntar helt i det man säger.

  Det du säger är att du skiter i en hel del av oss läsare och DET ÄR OKEJ, det är ditt beslut.
  Men be inte oss om hjälp då.

  Jag gissar på att du inte ser oss som enskilda individer. I dina ögon så är vi nog en ”massa”, vi är dina ”bloggläsare”.

  Vi är inga flugskitar på väggen, var och en av oss har bidragit till att du tagit dig och dina företag såpass långt.
  Till exempel LCC. Jag tror att alla dina läsare köpt minst 2-3 produkter.
  Hur stort hade det varit om du inte haft bloggen? Vilka siffror hade du kunnat visa UTAN bloggen?

  Hade du möte med RO för att alla inlägg kommer bli reklam/sponsrade/köpta? Kommer det komma några fler inlägg av Isabella?

  Jag är och har varit en trogen bloggläsare men jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite lurad? Snudd på utnyttjad? Nu när allt är så stort och alla företag vuxit enormt så kanske du inte behöver oss längre?

  Är VI, dina bloggläsare, passé?

 54. Ååh, det är såå himla toppen att läsa om huur BRAA Bella är och såå duktig hon är också! Yeayy! Hurra,hurra! Såå produktiv så det nästan inte är sant alltså!

 55. Finns det inlägg jag tycker verkar mindre intressanta i din blogg, väljer jag bara att hoppa över dom, tycker inte att du ska ändra på något Bella! Skriv det du vill och känner för. Du är så vacker och en sån inspiration! (Och verkar vara en toppenmamma) 😄 kram till dig!

 56. Jag skäms för kommentarerna. Ja, man kan ge feedback, men varför inte göra det på ett trevligt sätt?

  Om nu Bella har det jobbigt, varför ska hon behöva förklara sig direkt. När ni mår som sämst, är ni då sugna att skrika ut det för halva Sverige? Jag tycker vi backar henne istället. Tror vi alla skulle tjäna på att peppa varandra mer.

 57. Har folk ingen skam i kroppen! Fy så vidriga kommentarer du får Bella. Helt ofattbart att man lever i samma värld och samhälle som dessa människor…. så äcklad

 58. Satsar stenhårt på min karriär och tjänade min första miljon som 22-åring. Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas och tycker du gör ett jättebra jobb! Klart det blir mer jobbinlägg när man jobbar mycket, lika mycket som att mitt snack med vänner o familj ibland bara är om jobb (är man passionerad och har sin själ i det så blir det ju så). Men det är såna perioder i livet, tycker såklart att det är tråkigt att folk tycker illa om det.

  Hade du varit man så hade det aldrig varit kommentarer om det. Ingen hade skrivit ”du borde tänka mer på barnen och din fru”. Även om jag förstår att vissa saknar det mer personliga men de verkar inte förstå att bloggen speglar ditt liv och ja som jag nämnde så är det mycket jobb. Att vissa på något sätt sitter anonyma bakom skärmen och kommenterar hur du är som mamma/fru är deras problem och inte ditt. De skulle aldrig säga så till en vän eller om du var framför dem på stan. Tror du vet detta också! (hoppas jag)

  Kör hårt fina Isabella! Du är en enorm förebild för mig och utan dig hade jag aldrig vågat satsa på mina drömmar. Jag kommer stötta dig och läsa din blogg oavsett om det är mode/jobb/mammalivet(som jag inte kan relatera till). You rock!

  1. Att tjänat en miljon vid 22 års ålder är absolut inget speciellt. Det har de allra flesta som inte legat arbetslösa i föräldrarnas källare gjort. Det är en annan sak att ha sparat ihop en miljon.

 59. Förresten alla hatare kring vikt – jag gick ner 15 kilo utan att ändra något. Varför? Jag hade mycket jobb, tänkte inte så mycket på just mat och jag var precis som Bella såg ut förr innan jag gick ner. Förstör att det måste vara en nagel i ögat för andra att man kan gå ner så mycket utan att ändra något medvetet – JOBBA HÅRT OCH MYCKET SÅ MÄRKER NI DET SJÄLVA. Usch blir så trött på er som är så fruktansvärt elaka människor. Säg vad ni vill men det är er det är fel på

 60. Hej Bella! Detta har inget med inlägget att göra. Jag har nyligen gått med i facebookgruppen ” Economista – kvinnor som gillar aktier”. Jag har uppmärksammat att en kvinna tipsar och ”försöker värva” till att investera i träd i Afrika som då alltså ska ge en väldigt bra avkastning om 5-20 år. Något som heter Better Globe. Det låter helt idiotiskt och riskfyllt i mina öron och efter en snabb googling ser det ut att vara rena rama bluffen och pyramidspel enligt många andra. Skulle vara bra om du vill ge din åsikt kring detta (då jag gissar att alla i economistagruppen även läser din blogg).
  Vad tror du om den här typen av investeringar, såsom Better Globe?Även om det skulle vara ett seriöst företag bakom så skulle det vara en extremt riskfylld placering. Känns så hemskt om tjejer som ber om hjälp i gruppen för att förbättra sin ekonomi blir itutade sånt här tjafs, och tror att det skulle vara bättre än både fonder och aktier! :/

 61. Hej Isabella! Jag vill vara helt ärlig här: jag har gått från att ”hata att älska dig (och din blogg)”, tills att tycka att den är intressant och bra tidsfördriv, till att sen tycka du är grym, intressant och en stor inspiration och läsa den varje dag (snart 2 år ny) för att sen tyvärr hålla med många av dina senaste kommentanter! Bloggen har blivit jätte plain tyvärr. Men det värsta med det är hur opresffionelt du hanterar och bemöter kritiken!? Vi alla har ju by now förstått att du går igenom nån form av kris men skulle du bemötta dina ”flattered- och LCC-kunder” lika nonchalant som du bemöter dina läsare?? ”Jag skriver om mitt liv, bara att läsa en annan blogg om det ej passar, finns bloggar om annat, skriver om det som passar, etc”…hade du bemött den här kritiken likadant om det handlade om dina fysiska produkter?! Vi är ju ändå dina indirekta kunder. Du är ju beroende av oss också. Förstår att du nonchalant hade och har undvikit enstaka kommenterar men när en god 50-60% av dina läsare kritiserar och kommenterar så borde man väl ändå ta åt sig lite!? Väldigt besviken på ditt agerande. Sjukt nonchalant och oprofessionellt. Blir faktiskt väldigt upprörd och besviken. Och med tanke på att du är ägare och delaktig i flertalet bolag så måste du väl fatta det det reflekteras på dig, dina poster och personlighet (aka trovärdigheten). Du är ju fan ansiktet utåt potentiellt fina och godartad bolag! Väldigt tråkigt. Hoppas du verkligen tar åt dig och bemöter den kritiken du får. Annars, hoppas allt är väl med dig och familjen! ❤

 62. Jag har läst din blogg i väldans massa år. Du har genom årens gång ändrat ditt sätt att skriva- till det bättre. Men nu på senaste känner jag tyvärr inte igen dig i inläggen. Är det du som skriver inläggen själv? De är så opersonliga så det är svårt att upprätthålla intresset för att läsa vidare. Synd!

 63. Skillnaden är väl att Bella tycker att hon blivit så stor att hon inte längre behöver sina läsare ( som när hon bytte bort Blondinbella namnet ).Tyvärr så heter det ju att högmod går före fall. Visst var bloggen intressantare förr, känns inte alls som samma person längre.

  1. Hon har ju dock precis som alla människor i hela världen åldrats några år och förmodligen hittat nya intressen i livet. Inte så jäkla ofattbart att inte vilja skriva om samma saker som förr.

 64. Popcorn, läsk. Sen lutar jag mig tillbaka och läser alla idiotkommentarer. Sen läser jag vidare,på alla som försvarar Bella. Men alla är lika nyfikna. Taaaada…: snart kommer långfilmen. Bella svarar på alla frågor!

 65. Får liten känsla av att något är på gång med företagen och därför skriver hon så mycket om hur bra det går…..

  1. Jag tror att Pingis vill hoppa av och Isabella måste ordna finansiering till Pingis andel. Då behöver Bella en partner som kan gå in med kapital utan att lägga sig i för mycket av verksamheten.
   Man gick ju ut med rekrytering av en COO för LCC som skulle ta över Pingis arbetsuppgifter i samband med att hon satsade på utlandslanseringarna. Jag tror att Pingis vill casha in och kanske flytta utomlands. Kanske hennes man fått något jobb i annat land? Pingis har för övrigt alltid gillat NYC och där är dyrt att bo som alla vet.
   Ska bli kul att följa utvecklingen.

 66. Nej fy vad ledsen jag blir. Vad är det för aggressivitet som vaknat till liv? Om någon säger ”det är lite mycket nu”, ”livet kommer emellan ibland” osv, är det då så hemskt att istället vara stöttande? Är det nån gång i livet man ska kunna sänka garden och inte stå i försvarsställning så är det väl när man har det tufft och när man dessutom erkänner det?

  Att bloggen har blivit opersonlig… ja, låt det var så då, är det ett problem? Knappast! Isabella är absolut en inspirerande kvinna och har skrivit många kloka/provocerande/roliga/tänkvärda/knäppa inlägg genom åren. Men hon kan aldirg ta ledigt. Går det en hel lördag utan ett inlägg så är det första som står i nästa ”förlåt för dålig uppdatering”.

  Låt henne backa om hon behöver det, låt henne vila, få lite distans. Låt henne skriva om vad hon vill på sin egen blogg. Har du feedback, lämna det då som feedback, konstruktivt.

  Att vi ska sitta och gnälla och grina som barnrumpor för att vi inte blir servade med den underhållningen vi vill ha, något vi inte ens betalar för, det är ju helt absurt!

 67. Det är verkligen en häftig resa du har gjort!! Unga kvinnor (som jag) behöver fler förebilder som dig om vi ska lyckas få fler entreprenörer i Sverige!!!

 68. Har slutat köpa LCC producternn, har alltid gillat dom och Bella men känner inte för att vara en del av det längre…. Hörde även av en Lidingö kompis att Odd ska jobba hemifrån med sitt egna företag (dock oklart vad det är för företag) Detta för att familjen ska låta barnen vara korta dagar på förskolan och för att ge Bella den tiden hon numera behöver för att expandera. Hur relationen mellan Odd och Bella är visste inte polarn, men att det är lite kyligt mellan dom har ju inte gått någon obemärlt förbi

 69. Kommer ni inleda nåt samarbete med NA/KD? Och vad är som är så himla bra med dem? Mer eller mindre de flesta bloggare länkar deras kläder på sina hemsidor idamarie, engla, sendiskopljak osv.

 70. Tycker att din blogg blivit om än mer rolig med tiden! Tycker att det är fantastiskt kul att följa dig och ditt arbete. Inspireras något enormt av dig. Tycker även att dina svar till alla tråkiga kommentarer är klockrena! Hejja hejja dig!!

 71. Kul att höra om dina idoler Isabella! Ser att många kritiserar dig för än det ena än det andra men för mig är DU en idol oavsett vad andra verkar tycka! Hittar motivation i ditt driv så gott som dagligen:) hoppas att du orkar kämpa på trots alla elakheter du får utstå! Trevlig fredagkväll:)

 72. Men herregud nu får det vara nog! Jag brukar aldrig kommentera men nu är jag tvungen. Vad är ni för människor som sitter och skriver elaka saker till Bella? Allt hon gör är fel; hennes vikt, att hon inte berättar för alla sina bloggläsare om vad läsarna påstår är äktenskapsproblem, att hon skriver för mycket om jobb och så vidare. Jag blir mörkrädd av att läsa vissa kommenter här! Bella har ingen jäkla skyldighet att berätta allt, det kallas PRIVATLIV. Man behöver inte kommentera eller säga allt man tycker och tänker högt. Det är en sak att framföra konstruktiv kritik, men dessa kommentarerna syftar bara till att skada en annan människa. All styrka till dig Isabella för att du orkar med alla dessa kommentarer!

 73. Kul! Ni är väldigt välkomna till NA-KDs nya Stockholmskontor också, i April kommer de nya lokalerna att öppna här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..