#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
februari 16 2017 at 06:52

Mer vårinspiration

Jag tänkte göra en liten paus från Thailands-bilderna och komma mer vårinspiration på plagg, det kan behövas i februari! Jag kommer att vägra svarta plagg i vår. Family Day
– jacka från Esprit, topp Modern Basic, sneakers Björn Borg och jeans Ellos

Office Day – Blus Twist & Tango,  kappa Ellos, jeans Lee och slip in’s. Jag älskar modellen.

Lunch Meeting – Sling Backs Ellos (så fina),  bra baströja Esprit, klocka Triwa och byxor Dagmar

Alla länkar är adlinks. Om ni gillar min stil, har jag samlat allt jag själv köper eller tycker om under Isabellas Selection, en undersida här på bloggen. Det finns även ett Instagram-konto att följa för mer inspo. 

31 Kommentarer

Iv

Office-skorna var ju klumpiga.

Lisa

Tur att ingen tvingar dig att bära dom då 🙂

Sara

Du passar i pastell färger Bella. Men svart är ju ändå ett måste oavsett årstid.
Trevlig semester!!

Isabella Löwengrip

Håller egentligen med men har en fas just nu där jag lessnat på svart:-)

Snyggt! Jag äskar skorna från Björn Borg ❤
Kram LouiseiTurkiet
http://www.louiseiturkiet.se 🌞🌴

Isabella Löwengrip

ja så fina! Beställde dom till mig själv:-)

Aurora blom

Skriv vart plaggen kommer ifrån på din instagram! 😊

Q

Står ju här vart dom kommer ifrån?

Lion

Älskar jackan från Esprit! Min favoritfärg! 🙂

Mia

Hej Bella!

Tänkte be experten om råd nu när jag själv ska utbich resa för första gången i april. Jag har en dotter som föddes i april 15 och ska till Gran Canaria nu. Har aldrig rest utomlands med henne och undrar vad du rekommenderar att man tar med i klädväg ombyten, och annat. Löste att du skrev om badblöjor vilket jag skrev upp direkt. 🙂 har köpt uv dräckter och uv hatt redan. Tacksam för alla tips jag kan få.

M

Återigen ett sätt att mjölka pengar på 🙂

Man mjölkar väl inte pengar för att man tipsar om plagg 😀 haha.

Sofia

Återigen ett sätt att mjölka kommentarer på 😴

Alltså jag älskar allt. Du blir bara bättre och bättre måste jag säga, på kläder. Din stil är såå det jag vill ha!! Precis när man sitter och undrar vad för stil som passar till något så kommer du med såna här perfekta inlägg. Mer sånt. Gillar det såå.

fullkomligt älskar dina såna här inlägg. Precis vad jag behöver, inspiration till både familjeliv, jobb och allt vad det är. Gillar de jättemycket, mer sånt. Du blir bara bättre och bättre och bättre på det här med outfits. 😀 <3

Isabella Löwengrip

Tack, va roligt att du tycker det 🙂

Så mycket fint!

Anna

Skulle verkligen värdesätta din synpunkt i en ekonomisk fråga som rör mig och min fästman:
Jag har precis börjat jobba, har en ok lön men en stadig löneutveckling upp till en riktigt bra lön inom de närmsta 5 åren. Min sambo driver eget företag och har jobbat många år längre än jag. Därför har han en helt annan ekonomi än vad jag har och mkt sparpengar. När vi nu kollar på lgh/hus så är det då naturligt att han lägger handpenning och betalar renovering då jag inte har dom pengarna. Han vill att detta skall skrivas på och jag håller helt med. Jag skulle aldrig vilja ”ta” hans investerade sparpengar om vi skulle någon gång skulle separera. Frågan är hur man gör i framtiden när jag kommer att ha en bättre månadslön än honom men han fortfarande har årliga utdelningar från företaget? Jag vill självklart också känna att detta är mitt boende och vara med och betala av lånen. Kan man äga delar av en lgh/hus tillsammans men att han äger en större procent? Eftersom marknaden går upp och ner känns det inte som att man kan skriva en summa han gått in med utan snarare vilken procentsats han äger själv? Sedan undrar jag hur man enligt din uppfattning bäst delar upp ekonomin om en person har bättre månadslön men den andra har årliga utdelningar? Jag har tidigare sett det som självklart att jag betalar mer vardagskostnader den dagen jag har högre lön än honom. Samtidigt får det inte kompromissa mina möjligheter att kunna investera och ha egna tillgångar som han redan haft möjlighet att jobba ihop innan vi träffades då han är äldre än mig. Vill inte totalt döda romantiken men jag tycker ändå att detta är stora, viktiga frågor som man måste kunna föra på tal. Tacksam för svar 🙂

Tess

Om jag var du skulle jag boka in tid med en ekonomisk/juridisk rådgivare som kan hjälpa er att diskutera de här frågorna samt hjälpa er med att skriva ett avtal kring de delar som rör ert gemensamma boende. Det kostar ett par, tre tusenlappar men det är värt det.
Vad gäller hushållsekonomin och hur man ska hantera skillnader i inkomst så tycker jag en bra utgångspunkt är att man betalar procentuellt lika, för att det ska bli så rättvist som möjligt. Det passar väl inte alla, man får hitta ett sätt som funkar för båda. Jag blir inte heller klar över om du räknar in din sambos uttag av vinster som del av hans inkomst eller inte? Även om du i framtiden får en högre månadslön än honom, så kommer han kanske ha en högra årsinkomst totalt sett, vilket ni såklart ska ta hänsyn till. Jag och många företagare med mig tar medvetet ut en lön som optimerar såväl vinst som SGI och avsättning till allmän pension, men jag tänker att de vinster jag tar ut ur bolaget är en del av min totala inkomst och inte något jag undanhåller min sambo och vår gemensamma ekonomi.

Anna

Tack så mkt för dina råd! Jag är ung och har aldrig ägt ngt boende så det är alltid tacksamt att få ngn annans input än sin egen och sin sambos uppfattning 🙂

Diana

Gå till en ekonom och be om råd? Det fungerar också.

Anna

Ja det kommer vi absolut att behöva göra. Var bara intresserad av hur andra löst dessa frågor då jag vet att det kommit upp många olika ekonomiska frågeställningar på bloggen förut 🙂

Fia

Du kan ju låna halva handpenningen och sedan betalar ni av huset tillsammans.

Milla

Gillar verkligen dig Bella och din blogg är super. Men det här känns så opersonligt, framförallt Instagram kontot. Känns uppenbart att någon annan sköter det – och jag fattar att du inte kan hinna allt själv – men det kändes inte ens ”Bella”. Liksom, bilder på bär i en skål, chokladpannkakor, en konstig servis och en inredningsdetalj på någon stol..? Jag menar bara att det är viktigt att behålla den personliga relationen med sina läsare. Visst, Isabella är ett varumärke men akta så det inte blir som en glossig opersonlig tidning bara med alla dessa extra produkt-sidor. Där man inte vet vad som är Bella och vad som är reklam skrivet av någon annan. Din klädstil är inspirerande men för mig räcker det att se kläderna på dig och en adlink. Så fort man tappar kopplingen till dig som person (din klädstil, inredningen i ditt hus) osv. så försvinner inspiration och det blir bara en bild på en produkt. Reklam utan känslomässig connection. Kanske andra läsare tycker annorlunda men så känner jag och är utbildad i marknadsföring så jag borde ha koll 🙂

Linda

Fint med blått.

Jag har alltid klänning på kontoret.
Men en blå skjorta till kostymbyxor vore inte dumt det heller.

Elsker fargene – gleder meg sånn til vår!

Jennie

Du är såklart fri att fylla din blogg med vad du vill, och vi andra är fria att läsa eller inte läsa inläggen. Jag tycker dock att det hade varit jättebra om du kunde lägga den här typen av inlägg och köp tips direkt i din Selection-flik, så kan de som vill ha den typen av reklam gå dit.

Ulle

Roligt med inspirerande klädinlägg med varierande priser blev såld på loafersen men slut i min storlek och nu såg jag slut i alla storlekar men jag hittade dem på annat ställe .

Får man dela dina inspon om man länkar till dig?

Tina

Du verkar mycket intresserad av allt materiellt Isabella. Pengar, saker, kapitalistisk framgång. Upplever dig som tom, fast du intygar din lycka.

Linn

Jag gillar också matriella ting, att resa och göra av med pengar. Man lever bara en gång. Detta är mina intressen, men jag är inte tom för de. Tänk va! Antar att dina intressen är mycket viktigare än mina (och bellas), GOOD FOR YOU! 🙂 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *