#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
januari 9 2017 at 16:30

Vardagshjälten

– I samarbete med Linas Matkasse –

En återkommande samarbetspartner här på bloggen är Linas Matkasse vilket är kul för vi är även kunder där privat och har börjat med vegetarisk kasse. Nu har vi precis fått en leverans och den här gången valde vi barnkassen och en kompletterande salladskasse. Barnkassen är bra för det är lättlagat och mat som vi vet barnen tycker om. Jag har beskrivit fördelarna flera gånger förut men det är verkligen smidigt att både slippa fundera över vad man ska göra till middag och gå till affären och handla. Dessutom är det lite av ett Economista-tips för det blir mer sällan att vi går till affären och småhandlar dom veckor vi har matkasse. Det är ju helt klart det som gör att månadskostnaden springer iväg.

BEL_84502

BEL_84521

För dig som aldrig testat Linas så kan du klicka här så får du en Prova på-rabatt. Upp till 50% rabatt plus fyra stycken muggar från Rice. Du som testat förut men pausat i tre månader och vill köra igen så får du 200 kronors rabatt om du klickar här!

– I samarbete med Linas Matkasse –

33 Kommentarer

JAG vill så gärna ha detta! Men det är killen i hushållet som lagar mat så har kanske inte jättemycket att säga till om. Sen så har jag ingen aning om vilka alternativ som finns här i Finland?! Drar mig alltid för att försöka googla efter sånt när man måste göra det på ett helt främmande språk 😉

Lina – kan ni inte komma till Finland?!!

Vid en snabbgoogling (trots allt) verkar det som om Linas har investerat i (eller startat?) ”Sannan Ruokakassi” här i Finland – INTRESSANT! Då får min bön istället bli: en sajt på svenska!

D

Kan man se menyerna innan man beställer..Det borde men ju men hittar nämligen inte det på hemsidan. Någon som kan länka?

emmy

Nope, går inte. Man måste beställa en kasse först, så får man menyn några dagar innan, men då kan man inte ångra sig. Därför jag slutade med kassen, vill veta vad jag köper, för ibland är det ju sånt man inte gillar eller äter…

Maria

Samma här. Vill inte lägga den summan pengar och sen är allt matnjag inte vill äta… däremot körde vi mathem förut tills vi började få fel och dåliga saker lite för ofta, nu är vi tillbaks på Ica och handlar själva

D

Okej tack då vet jag det. Himla dåligt, linas matkasse är isåfall inget för mig.

Katarina

Det finns företag som erbjuder menyer i tid för att man ska kunna avbeställa. Jag har haft Årstidernas vegetariska kasse i perioder och varit supernöjd!

emmy

Ja och det är ju jättebra för de som bor på större orter. Hit levererar tyvärr bara Linas.

greta

Tyvärr kan man inte det. Man måste gå med för det. Därför beställer jag inte därfrån. Vill veta iförväg

Janni

Börjar bli ganska tjatigt med reklam för Linas Matkasse.
Nästan alla bloggare har eller har haft reklam för Linas Matkasse de senaste åren.
Kanske de som ännu inte köper från Linas faktiskt inte vill – eller rentav har funnit någon annan ”matkasse” som de är nöjda med.
Då hjälper det inte att tjata.

K.

Fint att du får en vegetarisk barnkasse, finns ju ej för oss andra. Tipsa dem.

Josefin

Det var inte så hon skrev, läs igen.

CS

Fast hon skrev att dom börjat med vegetarisk kasse men att denna gång blev det en barnkasse plus en kompletterande salladskasse. Mao har hon inte fått ngn egendesignad vegetarisk barnkasse 🙂 iaf tolkade jag de som att det var så du menade, om inte så tolkade jag fel ^^ men jag kan säkert tänka mig att många vill ha en vegetarisk barnkasse!

Anna

Privat använder hon veg matkasse men blev sponsrad med en barnkasse

Händer det aldrig att matkassen innehåller någon maträtt som ni/någon av er inte gillar?

My

Många som slutar med kassen just av den anledningen… 😉 Man vill veta vad man köper.

Kan tänka mig det! Skulle själv aldrig fixa det. Jag vill ju bestämma vad jag ska äta. Har funderat på att beställa från mat.se istället.

Tack! Har beställt nu!

Magdalena

Kul att jag fick rabatt som pausad kund. Dags att testa den vegetariska, även om jag gillar lite mer snabblagade rätter.

Jen

Vegetarisk barnkasse? Hittar den inte på deras hemsida. Eller missförstår jag din text?

Josefin

Läser du texten igen kanske du förstår?

Gunnel

Det finns en vegetarisk kasse och några olika barnkassar men inte en specifik vegetarisk barnkasse. Så har jag förstått Linas hemsida.

Anna

Privat använder hon den veg kassen men fick matkassen denna gång

Nina

Vi har city gross matkasse och är mycket nöjda med den. Deras originalkasse (finns flera att välja mellan) känns absolut mest prisvärd av alla som jag provat! Dessutom kan man sedan en kort tid tillbaka kombinera ihop sin egen matkasse utifrån deras recept på hemsidan (flexikassen tror jag den heter). Superbra! Då vet man ju verkligen att man kommer gilla rätterna.

Har precis börjat beställa hem mat och upptäckt hur bekvämt det är och hur mycket tid och mack det sparar. Framförallt nu när min man varit bortrest i jobb och på turné sen i typ november.. Väldigt väldigt skönt att få hem maten då. Ska faktiskt ta och beställa en prova-på-kasse från Linas, inte fått tummen ur tidigare.

Verkar sjukt smidigt med matkasse, är sugen att prova själv 🙂

Jag brukar sällan kommentera negativt men jag har haft Linas matkasse sen 2011 och andelen ”dyr vara” dvs färsk fisk, kött osv bara krymper och krymper! Nu får man 480g laxfilé med skinn till 4 portioner. Blir när skinnet är borta knappa 100g per vuxen. År 2011 var kassarna billigare och det var alltid minst 600g kött/fisk per rätt (skinn borträknat). Har kommenterat detta till Linas flera gånger men mängderna fortsätter krympa och svaret jag får är att det är tillräckligt med tillbehör (läs ris el dyl) för att mätta en vuxen!? Köper inte det argumentet. I veckans kasse fick vi 400g kyckling! Det är också morötter i allt, jämt. Har nu från och med nästa vecka bytt till middagsfrid där man också kan byta ut rätter i sin kasse.

Här
http://www.barnensprylar.se

Skulle gärna vilja testa matkasse men finns inget jag hittat som är helt mjölkfri. Min son är mjölkproteinallergisk och vi köper inte hem mjölkprodukter alls för att han ska känna sig som en del i gemenskapen samt slippa att bli sjuk om han får i sig av misstag. Tråkigt att det inte fanns för såna som han då många barn är mjölkproteinallergiska.

Marlene

Mu vet jag inte var du bor, men kolla mat.se. Där kan man beställa mat (typ vanlig veckohandling) och beställa matkasse. Du väljer själv dina recept på deras hemsida, matvanorna som behövs till recepten hamnar sen i din varukorg. Där är det superenkelt att ta bort grejerna med mjölk i och lägga till ersättningsprodukterna istället. Bästa matkassen (och enda som gick att få mjölkfri) vi testat 🖒

Filippa

Bor du i Stockholm, Uppsala, Malmö eller Göteborg finns Gröna kassen https://www.gronakassen.se/

Nej jag bor i avkroken Karlskrona. Men ska kolla mat.se. Tack så mycket för alla tips. 🙂

Frida

Hur länge gäller rabatten?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *